Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار ایلنا از مشهد، داوود حیدری رئیس کمیته مشترک بازرگانی ایران و نروژ در این دیدار با تاکید بر اهمیت توسعه تعاملات تجاری و اقتصادی دو کشور، عنوان کرد: نروژ دارای ظرفیت های خوبی در حوزه‌های نفت، گاز، پتروشیمی، حمل و نقل، شیلات وکشاورزی، کشتیرانی و حفاظت دریایی، انرژی‌های تجدید پذیر، تصفیه و شیرین سازی آب و.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

.. است و عمده زیرساخت هایی که در این بخش ها فراهم آورده، دارای تکنولوژی بالا هستند. به همین استناد نیز، انتقال دانش و تکنولوژی از این کشور در بخش های مذکور، می تواند نفحات ارزشمندی را برای ما به ارمغان بیاورد.

وی توضیح داد: به درخواست معاونت بین الملل اتاق ایران، کمیته مشترک بازرگانی ایران و نروژ مستمرا در حال بررسی و تعامل به منظور توسعه همکاری ها با بدنه اقتصادی این کشور است تا از این مسیر، بستر عبور از تحریم ها فراهم آید.

حیدری به توانمندی های خطه خراسان رضوی در بخش های کشاورزی و صنایع غذایی اشاره و عنوان کرد: بررسی های ما نشان می دهد که محصولاتی نظیر زعفران، زرشک، هل، گل میخک و صنایع دستی این استان دارای ظرفیت خوبی برای ورود به بازارهای نروژ هستند. از سویی، بازارهای جدیدی در حوزه اسکاندیناوی برای صنایع غذایی و گیاهان دارویی در حال شکل‌گیری است که باید از آن ها بهره لازم را ببریم. این پتانسیل ها در حوزه انرژی های تجدیدپذیر نیز برای این خطه وجود دارد.

وی با اشاره به اهداف و برنامه های کمیته مشترک بازرگانی ایران و نروژ گفت:تلاش برای تحقق سرمایه گذاری‌های مشترک و اجرای پروژه های توسعه‌ای در بخش های نفت، گاز، صنایع دریایی، شیلات، انرژی های نوین صنایع غذایی، دارویی، پزشکی، گردشگری، فنی و مهندسی و...، برگزاری همایش ها و نشست های تخصصی با هدف انتقال تکنولوژی و توسعه تعاملات در بخش های مختلف، تلاش در جهت گسترش ارتباط و تعامل صاحبان صنایع و بازرگانان ایرانی با کشور نروژ، گسترش مبادلات هیات‌های تجاری و اقتصادی دو کشور و تسهیل در اخذ ویزای تجاری، همکاری با مقامات رسمی سازمان ها و موسسات دو کشور و سازمان بین المللی (UNIDO)، ارتقای همکاری های با اتاق های بازرگانی اسلو، استوانکر و برگن،  کمک به توسعه صادرات در حوزه صنایع دستی و... بخشی از برنامه ها و اهداف این کمیته را شامل می شوند.

وی خاطر نشان کرد: در حال حاضر در حال تهیه بانک اطلاعاتی با تاکید بر مزیت های تجاری دو کشور هستیم و آن را برای بهره برداری تجار و بازرگانان فعال، در اختیار ایشان قرار خواهیم داد. گام دیگر ما نیز دعوت از شرکت های کوچک و متوسط (SME)  کشور نروژ برای همکاری و فعالیت مشترک با شرکت های ایرانی و سرمایه گذاری در ظرفیت های اقتصادی کشورمان است.

حسین محمودی خراسانی، نایب رئیس اتاق مشهد نیز در این دیدار به توانمندی های خطه خراسان رضوی و تلاش های پارلمان بخش خصوصی در جهت بالفعل سازی این ظرفیت ها اشاره و عنوان کرد: برای توسعه روابط و یافتن مسیر تعاملات اقتصادی، کمیته‌ها و اتاق‌های مشترک بازرگانی باید فعال شوند و با بررسی و معرفی پتانسیل‌ها و راهکارهای موجود اقدام به رفع مشکلات ناشی از تحریم‌های یک‌جانبه آمریکا علیه ایران کنند.

نایب رئیس اتاق مشهد ادامه داد: کمیته مشترک بازرگانی ایران و نروژ باید بستری را فراهم آورد تا تجار و فعالان اقتصادی دو کشور با یکدیگر پیوند بخورند. توامان باید صدور روادید تجاری کشور مذکور نیز برای فعالان اقتصادی ایرانی تسهیل شود. ما نیز آماده پذیرایی از هیات های تجاری نروژی هستیم.

محمودی از آمادگی اتاق مشهد برای همکاری به منظور توسعه تعاملات اقتصادی میان دو کشور سخن گفت و یادآور شد: خراسان رضوی دارای ظرفیت های منحصربه فردی در بخش های مختلف اعم از کشاورزی، صنایع غذایی، صنایع معدنی، انرژی های تجدیدپذیر و... است و تلاش ما معرفی آن ها و بهره برداری از پتانسیل های مذکور به منظور کمک به توسعه اقتصادی استان و کشور می باشد. طبیعتا در مسیر این همکاری ها و تعاملات، اتاق بازرگانی به عنوان یک محور مهم، نقش کلیدی خود را ایفا می کند و باید به عنوان یک مرجع، مورد استناد قرار بگیرد.

محمودی متذکر شد: در دوران تحریم ها، این مجال فراهم آمده تا دوستان خود را بشناسیم. اگر امروز کشوری به رغم همه فشارهای بیرونی به عنوان دوست در کنار ایران بماند، فردا که تحریم ها از میان برداشته شود، جایگاه ویژه خود را خواهد داشت و ایرانی ها، همدلی ها و وفاداری ها را از خاطر نمی برند.  

منبع: ایلنا

کلیدواژه: اتاق بازرگانی صنایع معادن و کشاورزی ایران خراسان رضوی سرمایه تحریم ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۲۷۱۶۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اصفهانِ زیبا ظرفیت بالایی برای گردشگری و تجارت دارد

حمید محمد بن سالم در حاشیه برگزاری اجلاس اتاق‌های بازرگانی عضو مجمع گفتگوی همکاری آسیا(ACD) در اصفهان در گفت‌وگو با خبرنگار مهر درخصوص تأثیر این اجلاس بر بهبود روابط تجاری ایران و کشورهای عضو، اظهار داشت: همواره زمانی‌که کنفرانس‌هایی به این شکل برگزار می‌شوند که ۳۵ کشور که تحت یک چتر دنبال چالش‌ها، ایده‌های جدید و حل مشکلات و دنبال تجارت بیشتر کشورها باشند، می‌توانند هر مسأله‌ای را روی میز بگذارند و حل و فصل کنند، رو به جلو پیش بروند و این بسیار مهم است.

وی ادامه داد: مجمع گفتگوی همکاری آسیا مانند یک تشکل و گروه بوده و توسعه روابط در این تشکل خیلی راحت‌تر است تا اینکه بخواهیم با کسی خارج از این تشکل مذاکره کنیم.

دبیرکل اتاق بازرگانی امارات با اشاره به اینکه در این سفر از اتاق بازرگانی اصفهان و مکان‌های تاریخی این شهر بازدید کردم، افزود: اصفهان شهر بسیار زیبایی است که هم برای گردشگری و هم بازرگانی و تجارت ظرفیت بسیار بالایی دارد.

محمد بن سالم ادامه داد: با صاحبان کسب و کارهای زیادی در این شهر زیبا صحبت کردیم و تنوع زیاد و ظرفیت‌های بالایی در اصفهان وجود دارد که از جمله آنها می‌توان به صنایع فولاد، کشاورزی و داروسازی و … اشاره کرد.

وی خاطرنشان کرد: ابزارهای متنوعی نیز بین اصفهان و امارات وجود دارد که می‌توان استفاده کرد تا این دو کشور تجارت بیشتری داشته باشند؛ برای مثال اصفهان و امارات پروازهای مستقیم و ارتباطات خوبی دارند.

دبیرکل اتاق بازرگانی امارات تصریح کرد: بی تردید در آینده با ملاقات‌ها و گفتگوهای بیشتر می‌توانیم قدرت و ابتکار عمل بیشتری برای کمک به یکدیگر و تجارت بهتر داشته باشیم.

به گزارش مهر، اصفهان طی روزهای دهم و یازدهم اردیبهشت میزبان دومین اجلاس مجمع گفتگوی همکاری آسیا ACD بود.

این اجلاس شب گذشته با حضور نمایندگان بیش از ۲۰ کشور عضو با تصویب معاهده اصفهان به کار خود پایان داد.

مجمع گفتگوی همکاری آسیاAsia Cooperation Dialogueبا هدف ارتقای همکاری و همگرایی منطقه‌ای بین دولت‌ها و سازمان‌های منطقه‌ای آسیا در ژوئن ۲۰۰۲ در چاآم تایلند تأسیس شد و اکنون ۳۵ کشور در آن عضویت دارند. ایران در ژوئن ۲۰۰۴ به این مجمع پیوست و در سال ۲۰۰۹ به عنوان کشور پیشگام همکاری فرهنگی انتخاب شد. در حال حاضر ریاست این مجمع بر عهده ایران است.

کشورهای بحرین، بنگلادش، برونئی دارالسلام، کامبوج، چین، هند، اندونزی، ژاپن، کره جنوبی، لائوس، مالزی، میانمار، پاکستان، فیلیپین، قطر، سنگاپور، تایلند، ویتنام، قزاقستان، کویت، عمان، سیریلانکا، بوتان، مغولستان، امارات، روسیه، عربستان، تاجیکستان، ازبکستان، قرقیزستان، افغانستان، ترکیه، نپال و فلسطین عضو مجمع گفتگوی همکاری آسیا ACD هستند.

کد خبر 6091975

دیگر خبرها

  • تفاهم‌نامه‌های همکاری اقتصادی میان اتاق تبریز و فدراسیون اتاق‌های سوریه
  • تفاهم‌نامه همکاری کردستان با اتاق‌های مشترک ایران و ۷ کشور خارجی
  • امضاء تفاهم‌نامه همکاری بین کردستان با اتاق‌های مشترک ایران و چهار کشور خارجی
  • کمیسیون اقتصادی ایران و امارات پس از ۱۰ سال برگزار شد/ پیش‌بینی افزایش تجارت به ۳۰ میلیارد دلار
  • اصفهانِ زیبا ظرفیت بالایی برای گردشگری و تجارت دارد
  • استقبال فعالان عرصه‌های اقتصادی از پروژه‌های تفریحی شرکت توسعه اصفهان
  • پایان اجلاس اتاق‌های بازرگانی مجمع گفت و گوی همکاری آسیا
  • بذرپاش عازم ابوظبی شد
  • پایان اجلاس اتاق‌های بازرگانی مجمع گفتگوی همکاری آسیا در اصفهان
  • برگزاری کمیسیون مشترک اقتصادی ایران و امارات بعد از ۱۰ سال