Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «باشگاه خبرنگاران»
2024-04-26@18:36:07 GMT

وزارت جهاد مجوز مرغداری صادر نمی کند

تاریخ انتشار: ۷ مهر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۲۷۴۲۴۳

وزارت جهاد مجوز مرغداری صادر نمی کند

عضو هیئت مدیره اتحادیه مرغداران گوشتی گفت: بنابر دستور وزیر جهاد کشاورزی، چندین سال است که در کشور به سبب ظرفیت بیش از نیاز واحد‌های مرغداری، مجوز احداث صادر نمی‌شود.

عظیم حجت عضو هیئت مدیره اتحادیه مرغداران گوشتی در گفت و گو با خبرنگار صنعت، تجارت و کشاورزی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، با اشاره به اینکه مجوز جدیدی برای احداث واحد مرغداری صادر نمی شود، اظهار کرد: بنابر دستور وزیر جهاد کشاورزی، چندین سال است که در کشور به سبب ظرفیت بیش از نیاز واحد‌های مرغداری، مجوز احداث صادر نمی‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: با توجه به تعداد فعلی واحد‌های مرغداری، اگر بتوانیم ظرفیت حداکثری از این ظرفیت‌ها داشته باشیم، بدون تردید به یک کشور صادر کننده تبدیل می‌شویم.

حجت مازاد ظرفیت سالانه واحد‌های مرغداری را ۵۰۰ هزار تن تا یک میلیون تن اعلام کرد و گفت: اختلاف وزنی ظرفیت واحد‌های مرغداری ناشی از برداشت مرغ زنده در وزن یک کیلو و ۸۰۰ تا ۳ کیلوگرم است.

عضو هیئت مدیره اتحادیه مرغداران گوشتی ادامه داد: هم اکنون امکان بهره برداری ۵۰۰ هزار تنی از ظرفیت مازاد تولید مرغ به منظور صادرات وجود دارد، به همین خاطر نیازی به ایجاد ظرفیت سازی جدید نیست.

بیشتر بخوانید: مصرف روزانه ۷ هزار تن گوشت مرغ در کشور/قیمت هر کیلو مرغ به ۱۳ هزار تومان رسید

وی با اشاره به اینکه بسیاری از واحد‌های مرغداری به سبب کمبود نقدینگی مرغداران در تعطیلی به سر می‌برند، بیان کرد: براین اساس افراد خواهان سرمایه گذاری در این صنعت می‌توانند به جای سرمایه گذاری ثابت، از سرمایه فعلی بهره برداری کنند که این امر در کاهش هزینه‌های تولید تاثیر گذار است.

به گفته حجت، افراد خواهان سرمایه گذاری در این صنعت می‌توانند آمار واحد‌های تعطیل را از طریق اتحادیه‌های استانی پیگیری کنند.

این مقام مسئول در پایان با بیان اینکه واحد‌های تعطیل مرغداری نیاز به سرمایه گذاری ثابت ندارد، تصریح کرد: براین اساس سرمایه گذاران، سرمایه تولیدی شان به عنوان سرمایه در گردش بستگی به پرورش و سایز مرغ تولیدی دارد. اما حداقل سرمایه گذاری برای هر کیلو وزن مرغ ۸ هزار و ۵۰۰ تومان است تا تولید با آرامش پیش رود.

هزینه ۴۰۰ میلیون تومان دریافت مجوز  شناسنامه دار کردن تخم مرغ

ناصر نبی پور رئیس هیئت مدیره اتحادیه مرغ تخم گذار استان تهران در گفت و گو با خبرنگار صنعت، تجارت و کشاورزی، درباره آخرین وضعیت صدور مجوز شناسنامه تخم مرغ اظهار کرد: مرغداران برای دریافت شناسنامه تخم مرغ باید به سازمان دامپزشکی منطقه مراجعه کنند تا مسئولان پس از بازدید از اتاق بسته بندی و... مجوز لازم را صادر کنند.

وی از افزایش ۳ تا ۴ برابری دریافت مجوز شناسنامه تخم مرغ طی یک سال و نیم اخیر خبر داد و گفت: مرغداران تخم گذار خواهان دریافت شناسنامه پس از مراجعه به سازمان دامپزشکی و بررسی لازم مسئولان سازمان دامپزشکی باید به انجمن تخم مرغ شناسنامه دار مراجعه کنند و سپس بعد از گذراندن مراحل دریافت، مجوز برای آن‌ها صادر می‌شود و مشکلی در این زمینه وجود ندارد.

نبی پور در پایان هزینه دریافت مجوز شناسنامه تخم مرغ در سال گذشته را رقمی بالغ بر ۱۰۰ میلیون تومان اعلام کرد و افزود: با توجه به افزایش هزینه ها، مرغداران امسال حداقل باید ۳۰۰ تا ۴۰۰ میلیون تومان برای دریافت مجوز هزینه کنند.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: وزارت جهاد کشاورزی مرغداران واردات

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۲۷۴۲۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پرورش شتر؛ ظرفیت مغفول مانده در داورزن است

ایسنا/خراسان رضوی مدیر جهاد کشاورزی داورزن گفت: پرورش شتر، ظرفیت مغفول در این شهرستان است.

سعید خسروجردی در حاشیه بررسی مکان‌یابی مجتمع شترداری در گفت و گو با ایسنا اظهار کرد: شهرستان داورزن به دلیل واقع شدن در حاشیه کویر ظرفیت بسیار مناسبی برای شترداران است.

وی از وجود ۱۷۰۰ نفر شتر در این منطقه خبر داد و افزود: با توجه به پتانسیل‌های موجود قطعاً امکان افزایش جمعیت شتر در این منطقه وجود دارد.

مدیر جهاد کشاورزی داورزن گسترش صنعت شترداری در داورزن را نیازمند همکاری دستگاه‌های مرتبط دانست و تصریح کرد: شهرستان داورزن با ۱۷۰۰ نفر شتر از جایگاه قابل قبولی در خراسان رضوی برخوردار است.

وی گفت: با توجه به خشکسالی‌های سال‌های اخیر و کاهش بارش‌ها پرورش شتر در بین دام‌های پرواری دیگر سبک و سنگین دام به‌صرفه‌تری است.

خسروجردی با بیان اینکه امکان تهیه علوفه از منابعی چون ظرفیت علوفه‌ای خارشتر و نیز امکان چرا در بیابان‌ها برای این دام‌ها فراهم است، اظهار کرد: شهرستان داورزن به دلیل واقع شدن در حاشیه کویر برای شترداری بسیار مناسب است. 

وی افزود: تحقیقات علمی نشان داده شیر شتر دارای ارزش غذایی بسیاری بوده که می‌تواند فراورده‌های زیادی از آن تولید و با استفاده از همین پتانسیل ثروت ایجاد کرد.

مدیر جهاد کشاورزی داورزن در پایان ایجاد مجتمع شترداری برای ساماندهی شترداران منطقه را یک امر ضروری دانست و گفت: تولیدات صنعت پرورش شتر که می‌تواند سرچشمه درآمدهایی شود که ماده اولیه آن شیر و پشم و کود شتر است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • داورزن هزار و ۷۰۰ نفر شتر دارد
  • مجوز فعالیت دو کارگزاری جدید صادر شد/ ۸ درخواست در مرحله تاسیس
  • جوجه ریزی در مرغداری سیستان و بلوچستان ۱۷ درصد افزایش یافت
  • مجوز برگزاری مجمع انتخاباتی دوومیدانی صادر شد
  • ساخت ۱۰۰ هزار واحد مسکونی در سه نوع متفاوت
  • رشد ۱۷ درصدی جوجه ریزی در واحدهای مرغداری سیستان وبلوچستان
  • پرورش شتر؛ ظرفیت مغفول مانده در داورزن است
  • مجوز استفاده از نیروهای وظیفه در پایگاه‌های آتش‌نشانی روستایی صادر شد
  • سند تک برگ ۱۴۲ میلیون مترمربع از اراضی شهر جدید امیرکبیر صادر شد
  • رد ۱۶۰۰ درخواست مجوز صیادی بدون اعلام دلیل