Web Analytics Made Easy - Statcounter

حجت‌الاسلام والمسلمین علی‌اکبر ناطق‌نوری  افزود: این موضوع بی‌معنا است که بخواهیم با کشور قلدری که می‌خواهد با زور یک کشور را پای میز مذاکره بکشاند و تحریم‌ها را نیز برای آن کشور لغو نکند، مذاکره کنیم.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام تصریح کرد: معنای مذاکره آن است که دو کشور با شرایط یکسان و مساوی پای میز مذاکره بنشینند اما اینکه تحریم‌ها لغو نشوند یعنی شرایط برای مذاکره یکسان نیست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ناطق‌نوری ادامه داد: آمریکا زمانی که در برجام پای میز مذاکره با ایران نشست نیز به تعهدات خود عمل نکرد و این به معنای آن است که به آمریکا و تعهداتش اعتماد نیست. کشور آمریکا اگر توبه و به پیمان‌های پیشین خود با ایران عمل کند و همچنین تحریم‌ها را لغو کند، می‌توانیم با این کشور مذاکره کنیم.

وی عنوان کرد: آمریکا باید تهدیدات خود را کنار بگذارد و اعتماد لازم را برای ما به وجود آورد تا با این کشور پای میز مذاکره بنشینیم. آمریکا ابتدا باید قول دهد که دیگر به زیر پیمان خود با ایران نمی‌زند، همچنین بازگشت به برجام و برداشتن همه تحریم‌ها می‌تواند شرایطی را به وجود آورد تا با این کشور مذاکره کنیم. 

2727

کد خبر 1304885

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: علی اکبر ناطق نوری ایران و آمریکا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۲۷۴۶۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ترکیه برای بازگشت به برنامه مونتاژ F-35 شرط گذاشت

ترکیه اعلام کرد در ازای لغو تحریم‌های آمریکا به احتمال زیاد به اجرای برنامه مونتاژ جنگنده نسل جدید F-35 باز می‌گردد. 

از این رو، فواد اوکتای، رئیس کمیسیون امور بین الملل پارلمان ترکیه اعلام کرد آنکارا از آمریکا می‌خواهد که تحریم‌های اعمال شده علیه آنکارا را در چارچوب قانون «مقابله با دشمنان آمریکا از طریق تحریم» (CAATSA) بررسی کند.

کانال تلویزیونی TRT به نقل از اوکتای نوشت: ترکیه علاقه‌ای به بازگشت به برنامه F-35 نشان نمی‌دهد، بنابراین تحریم‌های CAATSA که علیه آنکارا در ارتباط با خرید سامانه‌های موشکی ضد هوایی اس-۴۰۰ از روسیه اعمال شده است، باید دوباره مورد بحث و بررسی قرار گیرد. 

معاون سابق رئیس جمهور ترکیه (۲۰۱۸-۲۰۲۳) در راس هیئت پارلمانی در کنگره آمریکا گفت: موارد اس-۴۰۰ و اف-۳۵ را نباید با هم اشتباه گرفت. 

ترکیه در سال ۲۰۱۹ پس از خرید اس-۴۰۰ از روسیه از برنامه توسعه F-35 حذف شد. ترکیه برخی از قطعات بدنه و برخی از سیستم‌ها را برای این جنگنده‌ها تولید می‌کرد. ایالات متحده اعلام کرد که بازگشت ترکیه به برنامه تنها در صورت کنار گذاشته شدن اس-۴۰۰ امکان پذیر است.

باشگاه خبرنگاران جوان بین‌الملل خاورمیانه

دیگر خبرها

  • تهاجم زمینی به رفح یا توافق/ در میز آتش‌بس چه می‌گذرد؟
  • ۲۳ سند آماده مذاکره با عراق در کمیسیون مشترک دو کشور
  • مذاکره وزارت ارتباطات برای ارتقای کیفیت مودم‌های داخلی + فیلم
  • مذاکره وزارت ارتباطات برای ارتقا کیفیت مودم‌های داخلی + فیلم
  • سرکوب در دانشگاه، مذاکره در قاهره
  • ۲۳ سند، آماده مذاکره با عراق در کمیسیون مشترک دو کشور است
  • کره شمالی: هیات‌های جدید ناظر بر تحریم‌ها، محکوم به شکست هستند
  • کره‌شمالی: گروه‌های جدید ناظر بر تحریم‌ها شکست خواهند خورد
  • مذاکرات مهدی کروبی با شورای نگهبان به روایت آیت الله هاشمی /سردار سلیمانی و ناطق نوری مهمانم بودند /آقای حجازی از بهزاد نبوی دلخور بود
  • ترکیه برای بازگشت به برنامه مونتاژ F-35 شرط گذاشت