Web Analytics Made Easy - Statcounter

با آغاز فصل پاییز به طور معمول پیش تولید اکثریت آثار سینمایی که قصد حضور در جشنواره فیلم فجر را دارند آغاز شده و گمانه زنی‌ها درباره حضور و یا عدم حضور کارگردانان محبوب سینما صدر اخبار سینمایی قرار می‌گیرد.

اخبار فرهنگ و هنر - در این میان حضور کارگردانان جوان در کنار اسامی با سابقه سینما باعث شده تا طی سالهای گذشته هیجان جشنواره فیلم فجر بالاتر از همیشه باشد، بزرگترین رویداد سینمایی کشور نشان داده که در ادوار پیشین خود استعدادهای جدیدی را به سینما معرفی کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حال با  شروع فصل پاییز امسال، برخی از کارگردانان و تهیه کنندگان سینما از آغاز پیش تولید آثار خود خبر داده و به احتمال فراوان اکثریت آنها مقصد نهایی رونمایی از فیلمشان را در سی و هشتمین جشنواره فیلم فجر جستجو می کنند.

تاکنون فهرستی از کارگردانانی که احتمال حضور در جشنواره فیلم فجر امسال را دارند منتشر شده است، این فهرست شامل کارگردانانی است که هم اکنون پیش تولید و یا تولید آثار تازه خود را کلید زده اند، البته سابقه کاری این کارگردانان نشان می دهد که همواره برای حضور در جشنواره فیلم فجر تلاش کرده اند. 

مجید مجیدی، ابراهیم حاتمی کیا، محمدحسین مهدویان، ابراهیم ایرج زاد، بهروز شعیبی، مهران احمدی، حمید نعمت الله، مسعود کیمیایی، سعید ملکان، شهرام مکری و پیمان قاسمخانی از جمله کارگردانانی هستند که خود را برای حضور در سی و هشتمین جشنواره فیلم فجر آماده می‌کنند.

لامینور

کارگردان: داریوش مهرجویی

نویسنده: داریوش مهرجویی، وحیده محمدی فر

تهیه‌کننده: رضا درمیشیان

بازیگران: علی نصیریان، سیامک انصاری، پردیس احمدیه، مهرداد صدیقیان، عزت اله رمضانی فر، علی مصفا، کاوه آفاق، امراله صابری شیروانی

خون شد

نویسنده و کارگردان: مسعود کیمیایی

تهیه کننده: جواد نوروزبیگی

بازیگران: سعید آقاخانی، سیامک انصاری، لیلا زارع، نسرین مقانلو، هومن برق‌نورد، سیامک صفری

خلاصه فیلم: داستان «خون شد» به مثابه خانه‌ای قدیمی است که همه چراغ هایش خاموش بوده و هیچکس نیز در اتاق هایش ساکن نیست. در این میان یکی از ساکنین این خانه می‌آید و همه چراغ‌ها را روشن می‌کند.

قاتل و وحشی

کارگردان: حمید نعمت الله

نویسنده: معصومه بیات، حمید نعمت الله

تهیه‌کننده: حمید نعمت الله

بازیگران: لیلا حاتمی، امین حیایی، ستاره اسکندری، شهرام حقیقت دوست، عزت اله رمضانی فر، سام نوری، یاسمین معینی

خروج

نویسنده و کارگردان: ابراهیم حاتمی کیا

تهیه کننده: حبیب والی نژاد

بازیگران: فرامرز قریبیان، پانته آ پناهی ها، جهانگیر الماسی، گیتی قاسمی، محمدرضا شریفی نیا، مهدی فقیه، سام قریبیان، محمد فیلی، آتش تقی پور، اکبر رحمتی، فرزاد حسنی، رامین پورایمان، محسن صادقی نسب

آتابای

کارگردان: نیکی کریمی

نویسنده: هادی حجازی فر

تهیه‌کننده: نیکی کریمی

بازیگران: جواد عزتی، هادی حجازی فر، سحر دولتشاهی، دانیال نوروش

خورشید

کارگردان: مجید مجیدی

نویسنده: مجید مجیدی، نیما جاویدی

تهیه‌کننده: مجید مجیدی، امیر بنان

بازیگران: جواد عزتی

مغز استخوان

کارگردان: حمیدرضا قربانی

نویسنده: علی زرنگار

تهیه‌کننده: حسن پورمحمدی

بازیگران: نوید پورفرج، جواد عزتی، پریناز ایزدیار

درخت گردو

کارگردان: محمدحسین مهدویان

نویسنده: ابراهیم امینی، حسین حسنی

تهیه‌کننده: سیدمصطفی احمدی

بازیگران: مهران مدیری، پیمان معادی، مینا ساداتی

سگ بند

کارگردان: مهران احمدی

بازیگران: امیر جعفری، بهرام افشاری، مهران احمدی

روز صفر

کارگردان: سعید ملکان

نویسنده: سعید ملکان، بهرام توکلی

بازیگران: امیر جدیدی، ساعد سهیلی

خلاصه‌‌‌‌‌فیلم: روایتی متفاوت از یک اتفاق ملتهب معاصر است.

روز بلوا

کارگردان: بهروز شعیبی

تهیه‌کننده: محمدرضا تختکشیان

بازیگران: بابک حمیدیان، لیلا زارع، داریوش ارجمند

خلاصه‌‌‌‌‌فیلم: عماد استاد دانشگاهی خوشنام و یک چهره تلویزیونی مورد توجه است، او ناگهان توسط پلیس با اتهام‌هایی جدی مواجه می‌شود که خود و خانواده‌اش را در موقعیت پیچیده‌ای قرار می‌دهد.

عنکبوت

کارگردان: ابراهیم ایرج زاد

نویسنده: اکتای براهنی

تهیه‌کننده: جواد نوروزبیگی

بازیگران: محسن تنابنده، ساره بیات، شیرین یزدان بخش، فرید سجادی حسینی، ماهور الوند، علی باقری، مهدی حسینی نیا، حمیدرضا هدایتی، گلنوش قهرمانی، آتیه جاوید، مهدخت مولایی، نیوشا علیپور، یوسف خسروی

خلاصه‌‌‌‌‌فیلم: «عنکبوت» روایت زندگی مردی است که قصد دارد ریشه فساد را خشک کند و در حقیقت آسیب‌ شناسی و نقد نگاه تند است.

جنایت بی دقت

کارگردان: شهرام مکری

نویسنده: شهرام مکری، نسیم احمدپور

تهیه‌کننده: نگار اسکندرفر

بازیگران: بابک کریمی، سیاوش چراغی پور، محمد ساربان، فریبا کامران، بهزاد دورانی، عادل یراقی

خلاصه‌‌‌‌‌فیلم: این فیلم مضمونی مرتبط با سینما دارد و درباره تماشاگرانی است که قبل از شروع اکران فیلمی در سینما درباره آن حرف می‌زنند و با شروع ماجرا بر پرده سینما، داستان آنها و قصه فیلم با هم یکی می‌شود.

دوزیست

کارگردان: برزو نیک نژاد

نویسنده: برزو نیک نژاد

تهیه‌کننده: سعید خانی

بازیگران: ستاره پسیانی، جواد عزتی، هادی حجازی فر، الهام اخوان، مانی حقیقی، سعید پورصمیمی، پژمان جمشیدی

خلاصه‌‌‌‌‌فیلم: حمید: دوزیسته دیگه، نره زیر آب که، می‌ره زیر دست و پا له می‌شه.

زنبور کارگر

کارگردان: افشین صادقی

نویسنده: سعید نعمت اله

تهیه‌کننده: افشین صادقی

بازیگران: حمید فرخ نژاد، پگاه آهنگرانی، سعید آقاخانی، شبنم مقدمی، مارال فرجاد، حسین مهری، علیرضا آرا، ستایش موسوی، مجید نوروزی

خلاصه فیلم: بیوک که سال‌ها پیش زنش را به دلیل اهمال پزشکی از دست داده، در نزاعی کشته می‌شود. حالا دختر او درصدد قصاص قاتل است. در این میان تنها شاهد، دوست دختر قاتل است.

سبز سفید قرمز

کارگردان: محمدحسین لطیفی

نویسنده: پیمان عباسی

تهیه‌کننده: پرویز امیری

بازیگران: مهدی سلطانی، بهاره کیان افشار، ایرج نوذری، امیرکیان عبدی، پارسیا شکوری فر، ایمان امیری

خلاصه فیلم: موضوع «سبز، سفید، قرمز» پرچم ایران و افتخارآفرینی فرزندان ایرانی در سطح بین المللی است، ناجی پروری و قهرمان سازی از فرزندان ایرانی هدف اصلی این فیلم سینمایی معرفی شده است و برای جذاب‌تر کردن این پروژه از صحنه‌های اکشن و هیجانی استفاده می‌شود.

خوب بد جلف ۲: ارتش سری

کارگردان: پیمان قاسم خانی

نویسنده: پیمان قاسم خانی

تهیه‌کننده: محسن چگینی

بازیگران: پژمان جمشیدی، سام درخشانی، حامد کمیلی، ریحانه پارسا، گوهر خیراندیش، فرهاد آئیش، امیرمهدی ژوله، مارال فرجاد، شکیب شجره

سه کام حبس

کارگردان: سامان سالور

نویسنده: سامان سالور

تهیه‌کننده: ساسان سالور

بازیگران: پریناز ایزدیار، محسن تنابنده، سمیرا حسن‌پور، متین ستوده، محمود نظرعلیان، یداله شادمانی، محمد اشکان فر، علیرضا مهران

لتیان

کارگردان: علی تیموری

نویسنده: اکتای براهنی

تهیه‌کننده: مجید مطلبی

بازیگران: امیر جدیدی، پریناز ایزدیار، حسن معجونی، ستاره پسیانی، علیرضا ثانی فر، سارا بهرامی

انتهای پیام/

منبع: افکارنيوز

کلیدواژه: جشنواره فیلم فجر داریوش مهرجویی نیکی کریمی ابراهیم حاتمی کیا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.afkarnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «افکارنيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۲۷۵۳۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بزرگداشت «فرانتس کافکا» در جشنواره کارلوی واری

جشنواره بین‌الملی فیلم «کارلوی‌واری» امسال برنامه مرور آثار «فرانتس کافکا» نویسنده بزرگ اهل چک و تاثیر او بر سینما را برگزار می‌کند.

به گزارش ایسنا، جشنواره بین‌المللی فیلم کارلووی واری امسال قرار است مروری بر آثار «فرانتس کافکا» نویسنده سرشناس و تأثیر او بر سینما را در برنامه ویژه‌ای تحت عنوان «آرزوی سرخپوست بودن: کافکا و سینما» ارائه کند و در آن به تاثیر این نویسنده بانفوذ چک بر فیلمسازانی چون «اورسون ولز»، «مارتین اسکورسیزی»، «عثمان سمبن» و «استیون سودربرگ» بپردازد.

ژوئن امسال صدمین سال درگذشت کافکا است که در آسایشگاهی در شهر کیرلینگ اتریش درگذشت. جشنواره فیلم کارلووی واری به افتخار این نویسنده فیلم‌هایی چون «کافکا» ساخته سودربرگ، «محاکمه» ساخته ولز، «پس از ساعت اداری» به کارگردانی اسکورسیزی و همچنین «مستاجر» از رومن پولانسکی را به نمایش خواهد گذاشت.

به گزارش ددلاین، پنجاه و هشتمین جشنواره بین‌المللی فیلم کارلوی واری از تاریخ ۲۸ ژوئن تا ۶ جولای (۸ تا ۱۶ تیرماه) در کشور جمهوری چک برگزار می‌شود.

«فرانتس کافکا» یکی از تاثیرگذارترین نویسندگان قرن ۲۱ روز سوم جولای سال ۱۸۸۳ در یک خانواده‌ یهودی آلمانی‌زبان در پراگ، ‌پایتخت جمهوری چک، متولد شد. او بزرگ‌ترین فرزند از جمع شش فرزند خانواده بود و زبان اولی که فراگرفت، آلمانی بود اما بعدها توانست زبان چکی را نیز بیاموزد. علاقه‌اش به زبان فرانسه، او را به آموختن این زبان کشاند.

کافکا پس از پایان تحصیلات ابتدایی و متوسطه، به دانشگاه آلمانی «چارلز فردیناند» در پراگ رفت و در ابتدا به تحصیل شیمی پرداخت؛ اما بعد از دو هفته رشته‌اش را به حقوق تغییر داد و در سال ۱۹۰۶ موفق به کسب دکترای حقوق شد.

تا هنگام مرگ، آثار و سبک نگارش کافکا توجه کمی را جلب می‌کرد. وی پیش از مرگ‌، از دوست نزدیک و مدیر برنامه‌های ادبی‌اش، «ماکس برود» خواست تا تمام دست‌نوشته‌هایش را از بین ببرد.

«دورا دیامانت» که «کافکا» به او علاقه‌مند بود، تا حدودی این درخواست را اجرا کرد؛ اما حدود ۲۰ یادداشت و ۳۵ نامه‌اش را نگه داشت که البته در سال ۱۹۳۳ به دست گشتاپو افتاد. هرچند هنوز تحقیقات برای یافتن دست‌نوشته‌های «کافکا» در حال انجام است.

تمامی آثار منتشرشده‌ کافکا به‌ جز چند نامه‌ای که او در چک به «میلنا جنسکا» نوشت، همگی در آلمان نوشته شدند. کافکا سبک نگارشی منحصر به فردی داشت و البته این مسأله شاید به خاصیت زبان آلمانی برمی‌گردد که این امکان را به وی می‌داد تا از جملات بلند استفاده کند؛ جملاتی که برخی مواقع حتی به یک صفحه می‌رسید.

دو مساله مهم که دائما ذهن «کافکا» را به خود مشغول می‌کرد و وی را تحت فشار قرار می‌داد، رابطه‌ نابسامان او با پدرش و مذهب یهودیت وی بود. ارتباط او با پدرش در بسیاری از آثارش تاثیر گذاشته و امروزه هم از مشخصه‌های بارز این نویسنده برای روانکاوی ذهن وی به کار می‌رود. یهودی بودن کافکا هم از دیگر عواملی بود که موجب می‌شد اکثر داستان‌های او حول محور موضوع بیگانگی به نگارش درآیند.

منتقدان بسیاری سعی کرده‌اند تا آثار «کافکا» را در قالب‌های فکری و عقیدتی خاصی قرار دهند، از جمله مدرنیسم و رئالیسم جادویی، و برخی تأثیر مارکسیسم را در آثار او مانند «قصر»، «محاکمه» و یا «در تبعیدگاه» آشکار می‌دانند. برخی دیگر اگزیستانسیالیسم یا آنارشیسم را سبک مورد استفاده‌ «کافکا» می‌دانند.

شرح‌حال‌نویسان معتقدند «کافکا» همیشه فصل‌های ابتدایی کتابی را که در حال نوشتنش بود، برای دوستان صمیمی‌اش می‌خواند. «میلان کوندرا» بر این باور است که نویسندگان زیادی مانند «گابریل گارسیا مارکز» و «کارلوس فوئنتس» شوخ‌طبعی سوررئالیستی کافکا را در آثارشان استفاده کرده‌اند. «ژان پل سارتر» و «آلبر کامو» دو نویسنده‌ نامداری بودند که بیش از همه تحت تاثیر سبک ادبی خالق «مسخ» قرار داشتند.

«کافکاییسم» (Kafkaesque) اصطلاحی است برای توصیف موقعیت‌های سوررئال، مانند آن‌چه در رمان‌های کافکا رخ می‌دهد و وارد زبان انگلیسی شده است.

با این حال، خوانندگان آثار این نویسنده برای انتخاب یک اثر از او، باید توجه کافی به تاریخ چاپ کتاب داشته باشند؛ چراکه «کافکا» پیش از آن‌که بتواند برخی نوشته‌هایش را برای چاپ آماده کند، درگذشت. بنابراین، رمان‌های «قصر»، «محاکمه» و «آمریکا» همگی توسط مدیر کارهایش «مکس برود»، منتشر شدند.

فشارهای اجتماعی و افسردگی‌های کافکا موجب شد تا او به بیماری‌های متعددی مانند سل، میگرن و بی‌خوابی مبتلا شود. وضعیت وخیم او این اجازه را به او نمی‌داد تا بتواند به اندازه‌ کافی غذا بخورد و از آن‌جایی ‌که آن زمان درمان داخل وریدی هنوز کشف نشده بود، هیچ راهی برای تغذیه‌ او نبود، تا این‌که سرانجام در سوم ژوئن ۱۹۲۴ در آسایشگاهی در منطقه‌ کرلینگ نزدیک وین درگذشت.

پیکر این نویسنده روز یازدهم ژوئن پس از انتقال به پراگ به خاک سپرده شد.

داستان‌های زیادی از کافکا به ‌جا مانده‌اند که از جمله‌ آن‌ها می‌توان به «توصیف جنگ» (۱۹۰۴)، «مقدمات عروسی در ییلاق» (۱۹۰۷)، «تفکر» (۱۹۱۲)، «در تبعیدگاه» (۱۹۱۴)، «رییس آرامگاه» (۱۹۱۷)، «دیوار بزرگ چین» (۱۹۱۷)، «پیامی از سوی امپراتور» (۱۹۱۹) و «محاکمه» (۱۹۲۵). «قصر» (۱۹۲۶) و «آمریکا» (۱۹۲۷) اشاره کرد.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • آخر هفته چی ببینیم؟
  • داوران نوعی نگاه کن معرفی شدند
  • بزرگداشت «فرانتس کافکا» در جشنواره کارلوی واری
  • «مست عشق» به سینماها آمد + بازیگران، خلاصه و آهنگ فیلم مست عشق
  • خلاصه بازی فوتسال ایران و قرقیزستان +فیلم
  • گرامیداشت صدسالگی کافکا در کارلووی واری
  • لیلا زارع: نباید در زمینه فیلمسازی فقط به جشنواره‌های دولتی اکتفا کرد
  • تیزر «بارگادون» منتشر شد/ مستندی درباره آداب خوشه‌چینی انگور
  • این مستند تقدیم به همه کسانی که در پرونده خون‌های آلوده از حق خود گذشتند
  • گرامیداشت صدسالگی کافکا در کارلووی واری/ تجلیل از ۲ چهره سینمایی