Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-27@23:05:44 GMT

پیشگیری از انقراض گونه شمشماد در جنگل های هیرکانی

تاریخ انتشار: ۷ مهر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۲۷۵۴۱۲

پیشگیری از انقراض گونه شمشماد در جنگل های هیرکانی

محسن موسوی در گفتگو با خبرنگار مهر در حال پیشگیری از تداوم سرایت آفت شب پره در گونه شمشاد هستیم افزود: در حال حاضر یکسری زادآوری ها را مشاهده می کنیم که آلوده به شب پره نشدند و تلاش می کنیم تا نسل این گونه منحصر به فرد منقرض نشود.

وی اظهار داشت: همچنین در حال جمع آوری بذر، تولید نهال و قلمه شمشاد هستیم و آن را در داخل خزانه تولید و تکثیر می کنیم تا بتوانیم از انقراض نسل شمشاد پیشگیری کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

موسوی درباره بیماری زغالی بلوط نیز گفت: شاهد این بیماری در منطقه پارک شهید زاری ساری هسیتم و این بیماری قابل قابل کنترل است و در حال حاضر بیشترین تلاش و حجم اعتبارات را معطوف به احیای گونه های شمشاد و مبارزه با آفت شب پره هستیم.

مدیرکل منابع طبیعی مازندران – ساری از شمشاد به عنوان گونه همیشه سبز و زینت جنگل های خزری و هیرکانی یادکرد و گفت: از اینرو تمام تلاش را متمرکز کردیم تا شمشماد را نجات دهیم.

شمشاد هیرکانی با نام علمی بُوکسوس هیرکانا (Buxus hyrcana) درختی همیشه سبز و بومی جنگل‌های هیرکانی در شمال ایران است که در فهرست گونه های گیاهی در خطر انقراض اتحادیهٔ بین المللی حفظ طبیعت (IUCN) قرار دارد.

کد خبر 4731515

منبع: مهر

کلیدواژه: سید محسن موسوی منابع طبیعی مازندران شمشاد هفته دفاع مقدس قزوین اربعین حسینی اربعین 98 بوشهر شیراز شهرکرد اجلاس جاده ابریشم گرگان دفاع مقدس جنگ تحمیلی خطبه های نماز جمعه استانداری سمنان بیرجند بازگشایی مدارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۲۷۵۴۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیشگیری از بیماری‌های احتمالی بعد از سیل چابهار

به گزارش  ­خبرگزاری صدا و سیما؛ ­ضاربان افزود: آب لوله کشی‌ها سالم است اگر بعضی جاها­ نشتی داشته باشد کلر توزیع می‌کنیم.   کد ویدیو دانلود فیلم اصلی   وی گفت:­ برای­ ­کنترل مالاریا، هم بیماریابی داشتیم هم برای این که این آب‌ها باید خشکانده شود و از تکثیر پشه آنوفل جلوگیری شود و در کنار آن بحث مراقبت از خود بیماری است که لام می‌گیریم یعنی کسی که مشکوک به بیماری باشد لام گرفته می‌شود و درمان می‌شود که احیانا اگر درمان نشود مورد گزش قرار می‌گیرد و دچار آسیب می‌شود. ­ضاربان ادامه داد:­بحث دوم توزیع کلر یک درصد­­است که توصیه کردیم در وهله اول­ ­آب معدنی توزیع­ شود و در کنار آن کلر یک درصد توزیع­ شود تا آب آلوده منجر به ابتلای افراد به بیماری وبا نشوند. وی گفت:­ سمپاشی هم انجام می‌شود تا پشه تکثیر نشود و محلول ریخته می‌شود. ضاربان اظهار کرد­مراقبت از مادران باردار هم از مهمترین ماموریت‌های ما است. وی افزود:­برای خشکاندن آب­ ­از همه نهاد‌ها و ارگان‌های ذی ربط و تاثیرگذار­ از جمله آتش نشانی، اداره آب و فاضلاب، فرمانداری و بخشداری و حتی نیرو‌های مردمی کمک خواهیم گرفت.

دیگر خبرها

  • سلطان آسمان ایران در خطر انقراض/ عکس
  • احیای جنگل‌های هیرکانی گلستان با تولید و کاشت سه میلیون نهال
  • (ویدئو) غذا خوردن یک شوکا در دل جنگل‌های هیرکانی
  • سلطان آسمان ایران در خطر انقراض است | گزارش همشهری از وضعیت عقاب طلایی ایران
  • پیشگیری از بیماری‌های احتمالی بعد از سیل چابهار
  • گیاهان دارویی بومی ایلام، در خطر انقراض
  • دومین پویش مردمی پاکسازی جنگل های هیرکانی در گرگان برگزار شد
  • «حفاظت» به بقای گونه‌ها کمک می‌کند
  • (ویدئو) کاشت نهال به‌جای درختان قطع شده در جنگل‌های هیرکانی
  • به صدا درآمدن زنگ خطر انقراض ۵۰ گونه گیاه دارویی وخوراکی درآذربایجان غربی