Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا نوشت: محمدجواد ظریف در پایان سفر به نیویورک در جمع خبرنگاران در پاسخ سوالی مبنی بر اینکه آیا در این سفر نیز با اعضای کنگره آمریکا دیدار و یا رایزنی داشته است، اظهار کرد: من در سفرهای مختلف با گروه‌های مختلف آمریکایی دیدار و رایزنی دارم البته این بار سفرم را بسیار کوتاه کردم.  البته همان طور که می دانید اکنون فضای آمریکا فضای استیضاح است و همه در این فضا هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

با چند نفر تلفنی صحبت کردم. آنها به من تلفن زدند و چون حضور من در نیویورک کوتاه بود، این امکان نبود که وقتش را هماهنگ کنیم که آنها برای دیدار حضوری به نیویورک بیایند.

این دیپلمات عالی‌رتبه کشورمان در پاسخ به این سوال که درخواست ایران از اعضای کنگره آمریکا چیست، خاطرنشان کرد: ما خواسته‌ای از اعضای کنگره آمریکا نداریم. در امور داخلی آمریکا هم دخالتی نمی‌کنیم و دیدارهایی که تا الان داشته‌ایم، به درخواست طرف مقابل بوده است. ما از این دیدارها برای ارائه یک تصویر واقعی از ایران استفاده می‌کنیم نه برای درخواست.

ظریف در پاسخ به سوال دیگری در ارتباط با سرنوشت اینستکس تصریح کرد: این موضوع بستگی به اروپایی‌ها دارد. سرنوشت اینستکس واقعا بسته به این است که اروپایی‌ها به این نتیجه برسند که نمی‌توانند از آمریکایی‌ها برای هر کاری اجازه بگیرند.

ظریف همچنین در مورد برخی اخبار در ارتباط با مباحث مطرح شده پیرامون دیدار روحانی و ترامپ در نیویورک و مسائل مربوط به آن گفت: ما شرطمان این بود که برای دیدار نه بین آقایان روحانی و ترامپ بلکه سران ۱+۵ با آقای روحانی، باید با رفع تحریم ها این دیدار انجام شود. آقای ترامپ هم نه اینکه گفته باشند بعد از دیدار این انحام شود، بلکه مایل بود بیشتر دیدار انجام شود و می‌گفتند این امکان هم هست که بعد از دیدار تحریم‌ها رفع شود.

ظریف همچنین در مورد آخرین وضعیت مجید روانچی سفیر ایران در سازمان ملل متحد که به علت بیماری در بیمارستان بستری است، گفت: انشاءالله آقای روانچی به زودی بهبود پیدا می‌کند و به منزلشان باز می‌گردد. ایشان در ماه اول سفارت در نیویورک تشخیص داده شد که یک مشکل سرطانی دارند الحمدالله با تشخیص صحیح و انجام عمل جراحی سریع خطر رفع شده است ولی مقداری ناراحتی و فشار بعد از عمل و شیمی درمانی برای ایشان پیش آمد.

وزیر امور خارجه کشورمان ادامه داد: علی‌رغم اینکه بیمارستانی که ایشان بستری بودند با محل اقامت من شاید فاصله چندصد متری داشت، اجازه ندادند که به عیادت ایشان بروم. امروز به ناچار از وسایل الکترونیکی استفاده کردیم و با ایشان صحبت کردم. به نظر می‌رسد که الحمدالله حال ایشان بهتر شده و انشاءالله در روزهای آینده می‌تواند برگردد و انشاءالله ما مجدداً ایشان را بر روی صفحه تلویزیون ببینیم.

وزیر امور خارجه کشورمان در ادامه صحبت های خود با خبرنگاران  در پاسخ به سوالی در مورد علت  اصرار اروپایی ها به انجام  دیداری بین مقامات ایران و آمریکا در حاشیه برگزاری مجمع عمومی سازمان ملل متحد اظهار کرد: اروپایی ها نتوانستند به تعهدات خود در برجام و همچنین به تعهداتی که بعد از خروج آمریکا از برجام ارائه کردند، عمل کنند، آنها  فکر می کنند راه حل مشکلاتشان این است که ما با ترامپ مذاکره کنیم.

وزیر خارجه کشورمان در همین راستا تاکید کرد: این مشکل ما نیست آنها در اجرای تعهداتشان ایراد دارند، مشکل دارند و یا اراده و توان کافی ندارند که این تعهدات را اجرا کنند آنها باید برای حل این مشکل شان راه حلی پیدا کنند. ما آمادگی نداریم اقتصاد مردم و آینده مردم مان را در گرو یک دیدار نمایشی با رئیس جمهوری قرار بدهیم که تاکنون به تعهدات خود پایبند نبوده است و از تعهدات خود خارج شده است.

ظریف خاطرنشان کرد: ما همواره اعلام کرده‌ایم اگر آمریکایی ها می‌خواهند این توفیق را داشته باشند که با جمهوری اسلامی ایران طرف صحبت شوند باید به تعهدات خود بازگردند و تحریم ها را متوقف کنند.

وزیر امور خارجه کشورمان، همچنین در پاسخ به این سوال که گفته شده برخی از کشورها از جمله پاکستان از طرف عربستان پیام هایی را برای ایران آورده اند و آیا طرف ایرانی نیز از طریق این واسطه ها پیامی را به عربستان فرستاده است؟ تصریح کرد: ما همه پیام هایمان علنی است و آن این است که ما به همه همسایگان مان گفته ایم و باز هم می گوییم که امنیت را نمی توانند از طریق خرید سلاح های آمریکایی، باز کردن پای آمریکایی ها به منطقه و درگیری در جنگ های بی پایان با همسایگان به دست آورند، امنیت از طریق اعتماد به مردم خودشان و انجام گفتگو و همکاری با همسایگان حاصل می شود.

ظریف با اشاره به طرح «ابتکار صلح هرمز» که رئیس جمهور در جریان برگزاری مجمع عمومی سازمان ملل متحد  آن را مطرح کرد، افزود: پیشنهاد مجدد آقای روحانی در مجمع عمومی سازمان ملل در این ارتباط به این دلیل بود که ما یک بار دیگر در بالاترین سطح پیشنهاد گفتگوی منطقه ای برای صلح را مطرح کنیم.

این دیپلمات عالی رتبه کشورمان خاطرنشان کرد: کسانی که پیغام آوردند، تلاششان در این راستا بود که از گسترش و تشدید تنش در منطقه جلوگیری کنند و این تلاش ها، تلاش های بسیار پسندیده است.

ظریف تاکید کرد: ما معتقدیم راه جلوگیری از تشدید تنش در منطقه در شرایط کنونی کاملاً مشخص است و آن این است که جنگ یمن را پایان دهید، جنگ یمن را پایان دهید یعنی به کشتار مردم بی گناه یمن که اکنون تعداد زیادی از آنها گرسنه هستند و با وبا دست به گریبان هستند و آواره شده اند پایان دهید، با انجام این کار تشنج در منطقه را پایان می دهید و همینطور به کاسته شدن بیشتر از حیثیت عربستان سعودی نیز پایان داده می شود و این بهترین راه حل است.

ظریف خاطرنشان کرد : ما فکر می کنیم عربستان سعودی هرچه زودتر این واقعیت را بپذیرد، سریعتر به وضعیت بسیار خطرناک در منطقه پایان داده است.

کد خبر 456673 برچسب‌ها هسته‌ای - برجام محمدجواد ظریف

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: هسته ای برجام محمدجواد ظریف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۲۷۷۰۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ابعاد حقوقی تجمع دانشگاهیان آمریکا در دانشگاه قم بررسی شد

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما؛ مرکز قم؛ محمد ستایش پور، دبیر علمی این نشست با بیان اینکه مبانی و اصول حقوق بشر در دنیا آمریکایی سازی شده است گفت: حتی آمریکا حقوق بشری را که توسط خودش تدوین شده و به دنیا ارائه می‌شود را هم در مواجهه با مسئله فلسطین و حقوق معترضان دانشگاهی خود نقض می‌کند و در رویارویی با مسئله حقوق بشر با سیاست‌های دوگانه رفتار می‌کند.

همچنین غلامعلی قاسمی، دانشیار گروه حقوق بین‌الملل دانشگاه قم با بیان اینکه فشار افکار عمومی می‌تواند بر سیاست‌های سران کشور‌های اروپایی و آمریکا در خصوص پایان جنگ غزه تاثیرگذار باشد، گفت: تجمعاتی از این دست می‌تواند به کاهش حمایت‌های همه جانبه سران کشور‌های غربی و آمریکایی از رژیم صهیونیستی منجر شود.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • عقب‌نشینی آمریکا از تحریم گردان نظامی افراطی رژیم صهیونیستی
  • بلینکن با سران جمهوری آذربایجان و ارمنستان گفت‌وگو کرد
  • تهدید دادگاه لاهه از سوی کنگره آمریکا
  • تهدید دادگاه لاهه از سوی کنگره آمریکا درآستانه صدورحکم ضداسرائیلی
  • تهدید دادگاه لاهه از سوی برخی از اعضای کنگره آمریکا
  • بررسی ابعاد حقوقی تجمع دانشگاهیان آمریکا در دانشگاه قم
  • ابعاد حقوقی تجمع دانشگاهیان آمریکا در دانشگاه قم بررسی شد
  • دیدار وزیر خارجه بحرین با بشار اسد پس از ۱۳ سال
  • وزیر خارجه بحرین با بشار اسد دیدار کرد
  • دیدار مهم سران گروه‌های مقاومت فلسطین