Web Analytics Made Easy - Statcounter

تروریست‌های گروه جبهه‌النصره دست به تخریب مسیر منتهی به گذرگاه ابوالضهور در جنوب شرق ادلب زده و در برخی پایگاه‌ها موانعی ایجاد کردند تا مانع از خروج اهالی از مناطق استقرار تروریست‌ها و انتقال به مناطق امن تحت کنترل دولت دمشق شوند.

به گزارش ایسنا، به نقل از خبرگزاری سانا، در میان افزایش روزافزون اعتراضات و تظاهرات مردم این منطقه علیه تروریست‌ها که با ابزارهای مختلف به دنبال ممانعت از رسیدن این اهالی به مناطق امن هستند، تروریست‌هایی که از اهالی مناطق استقرار خود در ادلب و حومه آن به عنوان سپر انسانی استفاده می‌کنند، مسیر منتهی به گذرگاه ابوالضهور را در تعدادی از پایگاه‌ها تخریب کرده و خاکریزها و سنگ‌هایی برای ممانعت از تردد خودروها برای انتقال اهالی به این گذرگاه ایجاد کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

منابع محلی اعلام کردند، تروریست‌های تکفیری و کسانی که خود را "افراد مشروع و خطبای مساجد" می‌نامند و غیر آنها با هدف تحریف واقعیت امنیت در مناطق تحت کنترل دولت دمشق و تاثیر سوء گذاشتن بر کسانی که تمایل دارند به مناطق تحت کنترل این دولت بروند، شایعات، اکاذیب و اطلاعات گمراه‌کننده منتشر می‌کنند.

این منابع گفتند، مردم برخی از مناطق ادلب علیه تروریست‌های جبهه‌النصره دست به تظاهرات زدند و خواستار رفتن آنها و دادن اجازه به غیرنظامیان برای انتقال به مناطق تحت کنترل دولت شدند.

طرف‌های ذی‌ربط در دولت دمشق به اتخاذ همه اقدامات و تدارکات لجستیک برای استقبال از شهروندانی که از مناطق استقرار تروریست‌ها خارج می‌شوند و نیز به ارائه کمک‌های فوری به آنها ادامه می‌دهند و در این راستا یک کادر پزشکی، کادر تغذیه و اتوبوس‌ها برای انتقال شهروندان به مناطق اسکان موقت حضور دارند.

طرف‌های ذی‌ربط ضمن همکاری با یگان‌های ارتش طی سال‌های گذشته گذرگاه‌های انسانی را در تعدادی از مناطق برای تامین خروج صدها هزار غیرنظامی با هدف حفظ جانشان و انتقال آنها به مراکز اقامت موقت مجهز کرده‌اند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: گروه تروریستی جبهه النصره گذرگاه ابوالضهور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۲۷۷۴۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افغانستان حقابه را می دهد؟

تین نیوز

یک نماینده مجلس گفت: اکنون بخشی از آب رودخانه هیرمند منحرف می شود و در مسیر طبیعی رود ادامه مسیر نمی دهد بنابراین می طلبد دستگاه های متولی به این موضوع ورود و مسیرهای طبیعی انتقال آب هیرمند را تقویت کنند تا آب بیشتری به حوضه سیستان منتقل شود.

 

به گزارش تین نیوز به نقل از ایلنا، محمد سرگزی درباره تامین آب در حوزه سیستان و بلوچستان اظهار داشت: ما در این حوزه ۲ بحث داریم یکی اینکه تامین آب شرب حتما باید از منابع داخلی تامین شود به همین دلیل پروژه هایی برای تامین آب شرب پایدار برای یک میلیون نفر جمعیت شمال استان سیستان و بلوچستان از چاه های تهلاب، دشت هامون، هرمک و بندان شروع شد. قرار بود این پروژه ها تا آذرماه ۱۴۰۲ به پایان رسیده و عملیاتی شود اما متاسفانه این اتفاق نیفتاد ولی در هر حال بارندگی رخ داد و میزانی هم آب از هیرمند وارد و فرصتی داده شد که پروژه ای را که باید در آذر ماه به اتمام می رسید سریع تر نهایی شود.

سرگزی افزود: پروژه دوم انتقال آب از تهلاب در شرق زاهدان است که براساس آن ۵۰ میلیون متر مکعب آب به زاهدان و شهرهای منطقه سیستان منتقل می شود. این پروژه هم توسط قرارگاه خاتم اجرایی و بودجه ای هم در مجلس برای این موضوع پیش بینی شده و پروژه سوم هم انتقال آب از دریای عمان است.

وی در ادامه درباره حقابه هیرمند تصریح کرد: به موجب معاهده ۱۳۵۲؛ افغانستان مکلف است در سال هایی که بارندگی نرمال است ۸۳۰ میلیون متر مکعب آب را به ایران تحویل دهد، در ۲ هفته اخیر بارندگی های خوبی در حوضه آبریز هیرمند بوقوع پیوست و اکنون آب خیلی خوبی وجود دارد اما متاسفانه با انفعال دستگاه های متولی از جمله کمیساریای آب هیرمند و وزارت امور خارجه حقابه را دریافت نکردیم.

وی ادامه داد: اکنون بخشی از آب رودخانه هیرمند منحرف می شود و در مسیر طبیعی رود ادامه مسیر نمی دهد بنابراین می طلبد دستگاه های متولی به این موضوع ورود جدی پیدا کنند و مسیرهای طبیعی انتقال آب هیرمند را تقویت کنند تا آب بیشتری به حوضه سیستان منتقل شود.

نماینده مردم زابل، زهک، هیرمند، نیمروز و هامون ماهیت سد کمال خان را ایجاد انحراف در مسیر آب عنوان کرد و گفت: طی سال گذشته آب از هیرمند وارد ایران شده اما دریچه های آب فقط می توانند ۳۰۰ متر مکعب بر ثانیه به سمت رودخانه هدایت کند در صورتی که حجم سیلاب ۲ هزار متر مکعب بر ثانیه است و مابه التفاوت این آب به مسیرهای دیگر منحرف می شود.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • سختی کار نفتی‌ها
  • مسیر خلق دانش و انتقال آن به عرصه های کشاورزی باید تقویت شود
  • عملیات انفجار محور دولت‌آباد - بحرآسمان را مسدود کرد
  • انهدام ۲ پایگاه تروریست‌ها در «حمص» سوریه توسط روسیه
  • نگرانی اهالی گالیکش از آلودگی طبیعت کوه نیلکوه به لطف کارخانه سیمان
  • محور کندوان از بالای طویر مسدود می شود/ ترافیک سنگین مسیر جنوب
  • حذف عملی ایران از کریدورهای تجاری
  • اطلاعیه قطعی گاز در برخی از مناطق برخوار و کاشان
  • افغانستان حقابه را می دهد؟
  • سفرنامه| مسیر بی بازگشت به ریگ جن!/ مثلث برمودای ایران کجاست؟