Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- معاون پژوهش‌وفناوری پژوهشگاه فضایی گفت: ۲۵۰ طرح پژوهشی برای اجرا در ۱۲ دانشگاه کشور طراحی شده و ۶.۵ میلیارد تومان نیز برای اجرای این طرح‌ها از سوی این پژوهشگاه پرداخت شده است. تاریخ انتشار: 12:31 - 07 مهر 1398 - کد خبر: ۵۵۳۹۱۱

به گزارش خبرنگار گروه اقتصاد خبرگزاری میزان هادی رضایی در نشست خبری امروز با اشاره به هفته جهانی فضا اظهار کرد: ۴ اکتبر به مناسبت پرتاب ماهواره اسپوتنیک ۱ روسیه از دوم تا چهارم اکتبر هفته جهانی فضا نامگذاری شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


معاون پژوهش‌وفناوری پژوهشگاه فضایی تصریح کرد: در ۲ اکتبر ۱۹۹۹ معاهده استفاده صلح امیز از فضا با هدف توسعه علوم فضایی به امضا رسید.

به گفته وی؛ شعار هفته جهانی امسال (ماه دروازه‌ای به سوی ستارگان) است.

رضایی با اشاره به برنامه‌های پژوهشگاه فضایی در خصوص هفته جهانی بیان کرد: رویداد‌های تخصصی صنابع خلاق در حوزه پارک و گردشگاه‌های فضاپابه با همکاری دانشگاه شریف برگزار می‌شود.

وی افزود: در تفاهم نامه همکاری با دانشگاه صنعتی شریف برگزاری این برنامه متناسب با ارزش‌های اسلامی و ایرانی لحاظ شده است.

رضایی ادامه داد:در بخش پارک‌های موضوعی با استفاده از چندین محور اقدام به فرهنگ سازی در جامعه خواهد کرد.

معاون پژوهش‌وفناوری پژوهشگاه فضایی با اشاره به سرمایع گذاری برای پارک‌های موضوعی بیان کرد:نیازمند سرمایه گذاری کلانی در بخش پارک‌های موضوعی هستیم که تا کنون چندین شرکت از بخش خصوصی برای سرمایه گذاری اعلام امادگی کردند.

وی با اشاره به تحربیات بین المللی در حوزه پارک موضوعی بیان کرد: پارک دیزنی لند و پارک موضوعی امارات و پارک پنیر کره جنوبی موجب افزایش استقبال و اگاهی مردم نسبت به این حوزه شده است.

رضایی بیان کرد:در کشور ظرفیت مناسبی در راه اندازی پارک‌های موضوعی وجود دارد که می‌توان به تپه‌های مریخی در دامغان، دره ستارگان جزیره قشم و رصدخانه‌ آلاشت در سواد کوه اشاره کرد.

وی با اشاره به برگزاری نمایشگاه تصریح کرد:در روز‌های ۱۶ و ۱۷ این رویداد در پژوهشگاه فضایی برگزار می‌شود و صاحبان ایده می‌توانند تا دهم مهر ماه نسبت به ارسال ابده‌های خود اقدام کنند.

معاون پژوهش‌وفناوری پژوهشگاه فضایی افزود:داوری این طرح‌ها از شانزدهم تا هفدهم مهرماه انجام می‌شودو به سه تیم اول برتر این دوره مجوز تاسیس شرکت خلالق با همکاری معاونت علمی داده خواهد شد.

به گفته‌ وی، این شرکت‌ها از تسهیلاتی، چون معافیت از مالیات برخوردار می‌شوند.

رضایی ادامه داد: تاکنون بیش از ۱۰ ایده در سامانه این رویداد برای شرکت در همایش ثبت نام کرده‌اند.

معاون پژوهش‌وفناوری پژوهشگاه فضایی خاطر نشان کرد: تفاهم‌نامه همکاری با ۱۲ دانشگاه برای انجام مسائل فناوری و پژوهشی به امضاء رسیده و تاکنون با ۱۲ دانشگاه قرارداد‌های همکاری منعقد شده است.

رضایی با اشاره به میزان سرمایه گذاری در طرح‌های پژوهشی بیان کرد: ۲۵۰ طرح پژوهشی برای اجرا در ۱۲ دانشگاه کشور طرحی شده و ۶.۵ میلیارد تومان نیز برای اجرای این طرح‌ها از سوی این پژوهشگاه پرداخت شده است.   انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: پژوهشگاه فضایی فناوری صنایع

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۲۷۹۲۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

(عکس) کشف اتفاقی شهاب‌سنگ در استان لرستان

 مسعود کیانی، پژوهشگر و محقق زمین شناسی و مدیر موسسه گوهرشناسی و شهاب سنگ شناسی واحد فناور مستقر در مرکز رشد دانشگاه خوارزمی، درباره نتیجه یک آزمایش بر روی نمونه شهاب سنگی گفت: شهاب سنگ قطعاتی از اجسام فضایی مانند سیارات، سیارک‌ها و ستاره‌های دنباله دار هستند که در فضا سرگردان بوده و روی یک سیاره یا سیارک فرود می‌آیند. این سنگ‌ها دارای انواع مختلفی بوده که در چهار نیم میلیارد سال قبل شکل گرفته است و بدون هیچ تغییر شیمیایی قابل توجه‌ای در فضا در حال حرکت هستند که به آنها شهاب واره می‌گویند. هنگامی که این سنگ‌ها بر روی زمین سقوط می‌کنند به آنها شهاب سنگ گفته می‌شود.

وی در ادامه به کشف جدید پژوهشگران اشاره کرد و گفت: اخیرا فردی از یکی روستا‌های استان لرستان قطعه‌ای از یک نمونه سنگ فلزی که دارای چگالی بالا و جذب آهن ربای قوی بوده را به موسسه گوهرشناسی کیپا (کیانپارس) ارسال کرد. با توجه به مشکوک بودن این سنگ از نمونه ارسالی با استفاده از مقاطع میکروسکوپی و نمونه‌های شیمیایی آنالیز شده توسط میکروسکوپ الکترونی دانشگاه خوارزمی تهران این سنگ مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفت.

این محقق تصریح کرد: در این آزمایشات تخصصی و دقیق مشخص شد این نمونه با توجه به وجود بافت ویدمن اشتاتن (بافت مخصوص شهاب سنگ‌های آهنی) و درصد آهن و نیکل بالا یک قطعه شهاب سنگ آهنی است. در نمونه آزمایشی میزان خلوص آهن بالای نود درصد و مقدار نیکل حدود ۸ درصد است.

وی بیان کرد: طی مطالعات تکمیلی مشخص شد این شهاب سنگ مربوط به هسته یک سیاره یا سیارک بوده که طی برخورد‌های فضایی بین اجرام فضایی متلاشی شده و قطعاتی از آن در فضا فاصله زیادی را طی کرده و سپس در سرزمین ایران فرود آمده است.

منبع: ایسنا

سایر اخبار (تصاویر) این گوسفند غول‌پیکر چینی از پورشه هم گران‌تر است! قارچ‌های زامبیِ سریال آخرین بازمانده (The Last Of Us) واقعی هستند! (تصاویر) عجیب و باورنکردنی؛ اجساد در این شهر خود به خود مومیایی می‌شوند آخرین حسی که افراد در حال مرگ از دست می‌دهند، چه حسی است؟

دیگر خبرها

  • حمل‌ و‌ نقل در ناوگان فناوری
  • دست‌یابی به دانش فنی ساخت پلیمرهای نسوز در پژوهشگاه مواد و انرژی
  • چین با بذرهای فضایی کشاورزی می‌کند!
  • نخستین چراگاه دست‌کاشت در کشور راه‌اندازی شد
  • در این سیاره سرعت باد مثل سرعت «گلوله» است
  • (عکس) کشف اتفاقی شهاب‌سنگ در استان لرستان
  • امضای تفاهم‌نامه همکاری‌ میان کاخ گلستان و پژوهشگاه میراث فرهنگی
  • قطع‌نامه‌ای در حوزه تاب‌آوری و مدیریت بحران برای مسئولان تدوین می شود
  • هم اندیشی بین المللی اصحاب ادیان و مساله غزه برگزار می شود
  • نشست «نسل تیک‌تاکی و خیزش دانشگاه‌های ایالات متحده» برگزار می‌شود