Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-05-06@18:28:15 GMT

۲۰ مهر آخرین مهلت تقسیط بدهی عوارض آزادراهی

تاریخ انتشار: ۷ مهر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۲۷۹۵۰۸

۲۰ مهر آخرین مهلت تقسیط بدهی عوارض آزادراهی

مالکان خودروهای پلاک‌ عمومی تا ۲۰ مهر مهلت دارند با مراجعه به کیوسک‌های اطلاع‌رسانی در آزادراه‌های تحت پوشش طرح پرداخت الکترونیکی عوارض آزادراهی یا ترمینال‌های مسافربری و پایانه‌های باربری نسبت به قسط‌بندی بدهی عوارض آزادراهی اقدام کنند. ۰۷ مهر ۱۳۹۸ - ۱۲:۴۸ اقتصادی راه و مسکن نظرات - اخبار اقتصادی -

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری تسنیم، از زمان آغاز به کار طرح پرداخت الکترونیکی عوارض آزادراهی، نرخ عوارض خودروهای پلاک عمومی ترددکننده در آزادراه‌های تحت پوشش این طرح، اعلام نشده بود و مالکان این خودروها عوارض تردد خود را پرداخت نکرده بودند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اما این به معنای معافیت این خودروها از پرداخت عوارض آزادراهی نیست و با اعلام مبلغ عوارض خودروهای پلاک‌ عمومی در روزهای اخیر، مالکان آنها نیز باید مانند سایر خودروها بر اساس ضوابط تعیین‌شده عوارض آزادراهی خود را پرداخت کنند. با این حال با مشخص شدن میزان بدهی عوارض شش‌ماهه خودروهای پلاک ‌عمومی، لازم نیست مالکان این خودروها عوارض انباشته شده خود را به‌صورت یکجا پرداخت کنند، چون امکانی فراهم شدهتا مالکن این خودروها بدهی خود را در چند قسط پرداخت کنند.

بر اساس اعلام مجری طرح پرداخت الکترونیکی عوارض آزادراهی، کاربران خودروهای پلاک ‌عمومی می‌توانند با مراجعه به کیوسک‌های اطلاع‌رسانی و پرداخت آنی‌رو مستقر در آزادراه‌های تحت پوشش این طرح و همچنین پایانه‌های مسافربری آزادی و بیهقی در شهر تهران، نسبت به تقسیط بدهی عوارض آزادراهی خود اقدام کنند.

به زودی امکان تقسیط بدهی در سایر ترمینال‌های مسافربری و پایانه‌های باربری و همچنین برخی از اپلیکیشن‌های پرداخت عوارض آزادراهی نیز فراهم خواهد شد.

خودروهای «پلاک عمومی» ترددکننده در آزادراهای تحت پوشش طرح پرداخت الکترونیکی عوارض آزادراهی تا «20مهرماه» مهلت دارند تا برای استفاده از فرصت قسط‌بندی بدهی عوارض آزادراهی خود اقدام کنند. کاربران این خودروها می‌توانند با در دست داشتن کارت خودروی خود و مراجعه به کیوسک‌های اطلاع‌رسانی و پرداخت مستقر در آزادراه‌های تحت پوشش این طرح یا ترمینال‌های مسافربری و پایانه‌های باربری، ضمن استعلام میزان عوارض آزادراهی انباشته شده خود، با پرداخت 20 درصد از آن و 5 درصد شارژ جاری، مابقی بدهی خود را به‌صورت بازپرداخت 4 ماهه، قسط‌بندی کنند.

از این پس مالکان خودروهای پلاک عمومی نیز همانند سایر خودروها می‌توانند با کمک یکی از شیوه‌های پرداخت الکترونیکی عوارض آزادراهی از جمله: برنامه‌های موبایلی (اپلیکیشن)، کسر مستقیم از حساب بانکی، تگ، آنی‌روکارت،کد دستوری USSD، خودپرداز، کارت‌خوان، عضویت در فهرست مشتریان دائمی سازمان‌ها و پرداخت سازمانی، عوارض آزادراهی خودروی خود را پرداخت کنند.

طرح پرداخت الکترونیکی عوارض آزادراهی از 28  اسفندماه سال گذشته، چهار آزادراه تهران-قم، تهران-ساوه، کرج-قزوین و قزوین–زنجان به سامانه اخذ الکترونیکی عوارض آزادراهی مجهز شده‌اند و با حذف باجه‌های دریافت نقدی، عوارض خودروهای تردد کننده در آنها به‌صورت الکترونیکی دریافت می‌شود.قرار است به زودی یازده آزادراه دیگر کشور نیز به طرح پرداخت الکترونیکی عوارض آزادراهی اضافه خواهند شد و دریافت عوارض در آن¬ها تنها به‌صورت الکترونیکی انجام خواهد شد.

انتهای پیام/

R1012188/P/S7,81/CT1

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۲۷۹۵۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۲۵ اردیبهشت آخرین مهلت صدور مجوز‌های الکترونیکی

مهدی دسینه مدیرکل امور اقتصادی و دارایی هرمزگان افزود: از ۴۱ هزار مجوز معتبر کاغذی موجود در هرمزگان، هفت هزار مجوز به الکترونیکی تبدیل شده است.

وی گفت: براساس قانون صاحبان همه مجوز‌های کاغذی باید مجوز الکترونیکی دریافت کنند و کسب وکار‌هایی که شناسه یکتا نداشته باشند، به لحاظ قانونی بدون مجوز محسوب می‌شوند.

مدیر کل امور اقتصادی و دارایی هرمزگان گفت: در جزیره هرمز تمام کسب و کار‌ها مجوز الکترونیکی دریافت کرده اند و نخستین شهر بدون مجوز کاغذی در کشور نام گرفته است.

مهدی دسینه افزود: متقاضیان می‌توانند تا بیست و پنجم اردیبهشت ️بوسیله گوشی همراه خود و ورود کد شماره سریال کارت ملی، شناسه، کد صنفی و کد پستی محل کسب، در درگاه ملی مجوز‌ها (mojavez.ir)، به سرعت، رایگان و غیرحضوری مجوز الکترونیکی دریافت کنند.

باشگاه خبرنگاران جوان هرمزگان بندرعباس

دیگر خبرها

  • اوکراین ناتوان در پرداخت بدهی خارجی
  • دهقان کیا: دولت و مجلس به دنبال حال خوب برای بازنشستگان تأمین اجتماعی نیستند/ حال خوب با پرداخت بدهی دولت به تامین اجتماعی
  • صبر طلبکاران اوکراین تمام شد
  • ۲۵ اردیبهشت آخرین مهلت صدور مجوز‌های الکترونیکی
  • آخرین مهلت الکترونیکی کردن مجوز‌های کسب وکار و دریافت شناسه یکتا
  • اعلام آخرین مهلت استفاده از کالابرگ الکترونیکی
  • معاون شهردار تهران: قرارداد چین ابهامی ندارد و باعث افتخار است
  • بدهی‌های آب و فاضلاب استان بوشهر پرداخت شد
  • پرداخت ۲۰۰ میلیاردتومان مالیات و حق آلایندگی به شهرداری های استان
  • اختصاص عوارض آلایندگی به کهگیلویه و بویراحمد