Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین از قم، بیژن سلیمان پور، در جلسه شورای پدافند غیرعامل در سالن جلسات استانداری قم، اظهار داشت: اقدامات روزمره و ذاتی دستگاه های اجرایی، ماهیت پدافند غیرعاملی نداشته و دستگاه های استان، باید اقدمات خود را در رابطه با حوزه مصونیت سازی، دفاع، ارتقای تاب آوری جامعه، کاهش آسیب ها، ایجاد بازدارندگی و نهایتاً تقویت پایداری ملی کشور در برابر تهدیدات ارائه دهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان این که اقدامات انجام شده دستگاه های مختلف در حوزه پدافند غیرعامل باید همگانی شده و در بین عموم مردم نهادینه شود، اضافه کرد: برای اینکه به مرحله مطلوبی از پدافند غیرعامل در استان دست پیدا کنیم باید در درجه نخست درک و شناخت کافی از آسیب ها و کمبودهای پدافندی در سطح حوزه های مختلف استان احصا شود.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری قم خاطرنشان کرد: برای اینکه استان در مساله پدافند غیرعامل به وضعیت مطلوبی برسد باید نگاه های رفع تکلیفی در بین مدیران از بین رفته و با دغدغه وارد عمل شوند.

وی ابراز کرد: آرامش و استقلال امروز کشور مرهون و مدیون دستاوردهای دفاع مقدس و شهدای گرانقدر هشت سال جنگ تحمیلی است.

سلیمان پور عنوان کرد: براندازی و زمین گیر کردن انقلاب هدف اصلی دشمنان از آغاز جنگ تحمیلی رژیم بعث علیه ایران بود ولی به برکت خون شهدا، مقاومت مردم و هدایت های مقام معظم رهبری امروز ایران اسلامی بیش از هر زمان دیگری قدرتمند ودر مقابل تهدیدات دشمن مصون شده است

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری قم یادآور شد: موقعیت استراتژیک ایران توجه جدی به تقویت شاخص های پدافند غیر عامل را ضروری کرده است.

سلیمان پور خاطرنشان کرد: در دوران حاضر راهبردها و استراتژی های نظامی با گذشته دچار تغییر و تحول شده است، و شکل و شیوه درگیری دولت های متخاصم صرفا در جنگ های سخت و لشگرکشی خلاصه نمی شود.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری قم ابراز کرد: پدافند عامل، پدافند غیرعامل و پدافند برتری ساز، سه عنصر مهم در رابطه با مسائل امنیت ملی است.

وی تاکید کرد: رشد چشمگیر ایران در حوزه پدافند برتری ساز، سبب ایجاد بازدارندگی و از بین رفتن طمع دشمنان در اتخاذ مواضع جنگ طلبی در قبال ایران شده است

سلیمان پور تصریح کرد: باید اقدامات دستگاه های استان در راستای استفاده بهینه از مدیریت مصرف آب افزایش پیدا کند، استان قم از نظر شرایط اقلیمی منطقه کم آب در سطح کشور است.

وی بیان کرد: طرح جامع پدافند غیرعامل برای بهبود شاخص های پدافندی باید در سطح استان تدوین و به صورت کامل و دقیق با دربرگیری تمام ضوابط پدافندی عملیاتی شود.

سلیمان پور ادامه داد: آموزش های پدافندی در سطح آموزش و پرورش برای فرهنگ سازی پایه ای افزایش پیدا کند، از ظرفیت حوزه های علمیه در این رابطه استفاده شود، آسیب های استان با ملاحضات امنیتی تدوین شود.

46

کد خبر 1305044

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: استان قم آب و هوا پدافند غیرعامل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۲۷۹۷۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تاکید پدافندغیرعامل بر ضرورت ارتقای امنیت پیام‌رسان‌های داخلی

در جلسه کمیته پدافند غیرعامل وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، آخرین وضعیت و پیش‌بینی تهدیدات و اجرای اقدامات فوری برای امن‌سازی زیرساخت‌های ارتباطی و مخابراتی و ارتباطات حداقلی در زمان بحران بررسی شد.

به گزارش ایسنا، نخستین جلسه کمیته پدافند غیرعامل وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات در سال جاری با حضور، سردار غلامرضا جلالی رئیس سازمان پدافند غیرعامل کشور، سردار فرجی پور جانشین و معاونین قرارگاه سایبری کشور، سعید رحیمی معاون ارتباطات و فناوری اطلاعات این سازمان و معاونان وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات، مدیرکل حوزه وزارتی، روسای سازمان‌ها، شرکت‌های تابعه و اپراتورهای تلفن همراه برگزار شد.

در ابتدای این جلسه سردار جلالی به تحلیل جامعی از عملیات وعده صادق در پاسخ به تحرکات رژیم صهیونیستی و نتایج و آثار راهبردی این عملیات در تغییر معادلات نظامی منطقه پرداخت.

وی در ادامه با توجه به ماهیت کارکردی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، به تبیین تهدیدات متصور در این حوزه و ضرورت انجام اقدامات برای افرایش پایداری و تاب آوری زیرساخت‌های این حوزه پرداخت.

در ادامه گزارشی از اقدامات پدافند غیرعامل در حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات از سوی مسئولان وزارت ارتباطات ارائه شد.

بررسی آخرین وضعیت و پیش‌بینی تهدیدات و اجرای اقدامات فوری برای امن‌سازی زیرساخت‌های ارتباطی و مخابراتی و ارتباطات حداقلی در زمان بحران، اتخاذ تدابیر لازم برای ارتقای امنیت و صیانت از مراکز، حوضچه‌ها و خطوط ارتباطی مهم، اجرای طرح نظارت هوشمند و تصویری و ضرورت انجام اقدامات فوری و اولویت‌دار برای ارتقا امنیت سکوها، خدمات‌رسان‌ها و پیام‌رسان‌های داخلی و برگزاری مستمر رزمایش‌ها به ویژه رزمایش‌های شبکه ملی اطلاعات از دیگر مواردی بود که در این جلسه بررسی شد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • اولویت امروز پایش تهدیدات و برنامه ریزی برای مقابله است
  • وضع پدافند غیرعامل تأسیسات ذخیره‌سازی گاز سراجه بررسی شد
  • آگاهی‌بخشی مهمترین پایه پدافند غیرعامل است
  • قطب‌نمای «بصیرت» کشور را در برابر تهدیدات بیمه می‌کند
  • دوگانه‌سوز کردن یک‌سوم خبازی‌های سمنان / لزوم حفاظت از زیرساخت‌های حساس
  • ۳۰ درصد نانوایی‌های سمنان دوگانه‌سوز شود
  • سمنان در اجرای سازوکار اجرایی پدافند غیرعامل نیازمند خودمراقبتی است
  • تاکید پدافندغیرعامل بر ضرورت ارتقای امنیت پیام‌رسان‌های داخلی
  • تکالیف کارگروه پدافند غیرعامل برای دستگاه‌های اجرایی
  • ۳۰ درصد نانوایی‌های استان سمنان دوگانه سوز می‌شوند