Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون تدوین و ترویج سازمان ملی استاندارد ایران اعلام کرد: به منظور بهبود رتبه ایران در حوزه گردشگری استانداردسازی هتل‌ها و خانه‌های تاریخی که امکان اقامت گردشگران خارجی در آنها وجود دارد در دستور کار قرار گرفته است.

به گزارش ایسنا، سودابه یحیی‌زاده در حاشیه اجلاس بین‌المللی کمیته گردشگری و خدمات وابسته، اظهار کرد: خوشبختانه ایران در سال‌های گذشته اقدامات قابل توجهی در حوزه استانداردسازی انجام داده و یکی از اصلی‌ترین بخش‌هایی که ما تلاش می‌کنیم در رابطه با آن شاخص‌های کشور را بهبود ببخشیم، حوزه گردشگری است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گفته وی، در اجلاسی که امروز در تهران آغاز بکار کرد نظام‌مند کردن ارائه خدمات گردشگری با حضور نمایندگان چند کشور پیگیری می‌شود تا بتوان محتوای فنی و خدماتی ارائه شده از سوی هتل‌های ایرانی را به روز و استاندارد کرد.

معاون سازمان ملی استاندارد با بیان اینکه چهار کشور در اجلاس تهران شرکت کرده‌اند، تصریح کرد: در ابتدا بنا بود نمایندگان شش کشور حضور پیدا کنند که در نهایت این اجلاس کار خود را با نمایندگان اسپانیا، بلغارستان، پرتغال و کره جنوبی آغاز کرد. نمایندگان این کشورها اطلاعات مربوط به کشورهایشان را در این اجلاس ارائه می‌کنند و تلاش می‌شود با بررسی تمام جوانب کار، اقدامات لازم برای بهبود سطح استاندارد در هتل‌ها و خانه‌های سنتی ایران فراهم شود.

یحیی‌زاده با بیان اینکه امروز جایگاه ایران در شاخص استاندارد بین‌المللی جایگاه مناسبی است، تصریح کرد: ما امروز از بین ۱۶۳ کشور در شاخص ایزو، رتبه ۲۱ را به دست آورده‌ایم. در هیات اصلی ایزو نیز که تنها ۱۵ کشور حضور دارند، ایران یکی از اعضای این کمیته به شمار می‌رود.

وی خاطرنشان کرد: با حضور در این کمیته ما تلاش کرده‌ایم حضور فعال خود در عرصه استاندارد را گسترش دهیم و به این وسیله طرح‌های ایران و شاخص‌های مدنظر کشور را ارائه کرده و آنها را بهبود ببخشیم. گردشگری یکی از حوزه‌های زیرمجموعه این مبحث است و امیدواریم در جریان اجلاس فعلی شرایط برای پیگیری این شاخص نیز فراهم شود.

به گزارش ایسنا، در اجلاسی که صبح امروز افتتاح شد پیام نیره پیروزبخت - رئیس سازمان ملی استاندارد ایران - نیز خطاب به مهمانان خارجی و نمایندگان دستگاه‌های داخلی قرائت شد.

در این صحبت‌ها به درآمد ۱.۷ تریلیون دلاری صنعت گردشگری در سال ۲۰۱۸ اشاره شد و با توجه به نقش مهم ایران در جاذبه‌های گردشگری منطقه، از اهمیت توسعه صنعت توریسم در ایران گفته شد. بر اساس صحبت‌های پیروزبخت یکی از اصلی‌ترین مسائلی که سازمان استاندارد آنها را پیگیری می‌کند، بهبود سطح کیفی خدمات ارائه شده از سوی ایران در حوزه گردشگری است که قطعا در اجلاس جاری سهم قابل توجهی را به خود اختصاص خواهد داد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استاندارد توريسم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۲۸۰۳۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مذاکره برای تأمین مالی ۳ پروژه جدید ایران از سوی بانک توسعه اسلامی

 اجلاس رسمی بانک توسعه اسلامی در حالی در ریاض عربستان شروع به کار کرد که مذاکره برای تأمین مالی ۳ پروژه جدید ایران از سوی بانک توسعه اسلامی از مهمترین اهداف این اجلاس برای ایران محسوب می‌شود.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، سید احسان که به ریاض سفر کرده است، امروز در نشست رسمی مجمع عمومی بانک توسعه اسلامی حضور یافت. خاندوزی تا ساعتی دیگر در این نشست سخنرانی خواهد کرد.

در حاشیه این اجلاس، وزیر اقتصاد کشورمان در گفتگویی اظهار کرد: امسال پنجمین سالگرد تأسیس بانک توسعه اسلامی به عنوان بزرگترین نهاد مالی کشورهای مسلمان است.

وی ادامه داد: ۵۷ کشور مسلمان عضو از تسهیلاتی که این بانک برای پروژه‌های زیرساختی انرژی آموزش بهداشت و سلامت تزریق می‌کند استفاده می‌کنند، ما هم در ایران به عنوان یکی از سه سهامدار بزرگ که از ابتدا نقش آفرین بودیم در پنجاهمین سالگرد مجمع عمومی بانک در ریاض شرکت فعالانه داشتیم.

خاندوزی گفت: در این اجلاس هم بخش خصوصی کشور مشارکت وسیعی داشت، هم نمایندگان بخش‌های دولتی، وزارت اقتصاد و سایر وزارتخانه‌های ذیربط در این دوره حضور فعال دارند.

وی تاکید کرد: تنها نهادی که علی رغم تحریم‌های ظالمانه آمریکا همچنان در تأمین مالی پروژه‌ها از اعتبارات بین‌المللی به طرح‌های عمرانی کشور کمک می‌کند، بانک توسعه اسلامی است.

وزیر اقتصاد یادآور شد: ما امروز ۱۱ طرح مهم در استان‌های مختلف داریم که تأمین مالی آنها به صورت ارزی توسط بانک توسعه اسلامی انجام می‌شود.

خاندوزی گفت: در سال‌های ۹۷ تا ۱۴۰۰ مشکلاتی در نظام بازپرداخت ایران وجود داشت که موجب توقف عمرانی جمهوری اسلامی ایران شده بود؛ دولت سیزدهم با اهتمام جدی این موانع و مشکلات را برطرف کرد و مجدداً شاهد این هستیم که تزریق به پروژه‌های ایران از سوی بانک توسعه اسلامی آغاز شده است.

وی اظهار کرد: در مجمع سالانه بانک توسعه اسلامی غیر از اینکه صورت‌های مالی بانک به تصویب می‌رسد، خط مشی سال آینده بانک توسعه اسلامی نیز توسط وزرای قتصاد عضو تعیین می‌شود.

وزیر اقتصاد با اشاره به پیشنهاد ایران که در این نشست مطرح خواهد شد، گفت: یک پیشنهاد مهم پنجره تأمین مالی ترجیحی است که با نرخ‌های ترجیحی و حمایتی بتواند از طرح‌ها در کشورهایی که نیاز به پروژه‌های حمایتی دارند استفاده کند. جمهوری اسلامی ایران پیشنهاد خود را برای تأسیس این پنجره تأمین مالی ترجیحی ارائه داده است و امیدواریم مصوب شود.

خاندوزی خبر داد: یکی از نکاتی که در دستور کار مذاکرات ما با بانک توسعه اسلامی است؛ اضافه کردن سه پروژه مهم حوزه بهداشتی درمانی و دانش بنیان کشور به ۱۱ پروژه‌ای است که قبلاً تأمین مالی آنها توسط بانک توسعه اسلامی انجام شد.

وی تاکید کرد: در حاشیه اجلاس سالانه جلساتی با وزرای اقتصادی کشورهای عضو به خصوص کشورهای هدف که نقش پررنگ‌تری در تعاملات اقتصادی ما دارند به ویژه در خاورمیانه و شمال آفریقابه صورت دوجانبه تنظیم کرده‌ایم؛ البته دیدار مفصلی با همتای سعودی خود خواهم داشت.

کد خبر 749032

دیگر خبرها

  • ثبت ۵ اثر طبیعی شهرستان سپیدان در فهرست آثار طبیعی ملی
  • ارائه توانمندی‌های گردشگری کردستان در نمایشگاه ایران اکسپو ۲۰۲۴
  • احیای خانه های تاریخی با هدف جذب گردشگری در تبریز
  • (تصاویر) رونمایی از خودروی چینی با الهام از گربه
  • حفاظت از خانه‌های تاریخی آذربایجان‌غربی در اولویت است
  • طالبان افغانستان برای جذب توریست خارجی دست به کار شده‌اند
  • طالبان افغانستان برای جذب توریست خارجی دست به کار شده اند
  • تبریز گردشگرپذیر می شود/ احیای خانه های تاریخی در دل شهر
  • توریسم درمانی در حال ترک ایران است؛ عراقی‌ها هم دیگر نمی‌آیند
  • مذاکره برای تأمین مالی ۳ پروژه جدید ایران از سوی بانک توسعه اسلامی