Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، شبکه رادیو اربعین امروز یکشنبه هفتم مهر ماه با حضور حمید شاه‌آبادی معاون صدای سازمان صداوسیما در امامزاده صالح تهران شروع به کار کرد.

شاه‌آبادی در این مراسم در سخنانی بیان کرد: امیدوارم رسانه‌ها امسال نیز همچون سالهای گذشته بتوانند نقش تاثیرگذاری از خود در کنار حرکت عظیم و ملی شیعیان از سراسر بلاد اسلامی ارائه کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی اضافه کرد: حرکت اربعین حسینی در این سال‌ها تاثیر زیادی داشته است. به ویژه در دو دهه اخیر که حرکت انقلاب مرزهای ایران و اسلام را درنوردیده و حال و فضای اربعین به گونه‌ای دیگر بوده است. 

شاه آبادی تصریح کرد: در شرایطی که جهان اسلام اینچنین مورد هجمه قرار گرفته است باید دید چرا جریان‌ها و بنگاه‌ها و امپراطوری‌های خبری و رسانه‌ای تمام تلاش خود را می‌کنند که صدای پیاده روی اربعین به عنوان یک حرکت منطقه‌ای محدود شود تا این اجتماع ملی را کم اثر جلوه دهند، این رسانه‌ها باید بدانند مسیر حسینی راه خود را می‌رود. 

معاون صدا با اشاره به نقش ایران در منطقه تاکید کرد: امروز برای همه دول استکباری مشخص شده است که می‌دانند بدون حضور ایران هیچ تصمیمی در منطقه و جهان امکان عملیاتی شدن ندارد. امروز اقتدار جریان حسینی بیش از گذشته معلوم است و مشخص است که چرا رسانه‌های استکباری در تلاشند که صدای اربعین به گوش جهانیان نرسد. 

وی اضافه کرد: صدای مقاومت دیگر به عِده و عُده و امکانات نظامی نیست. اندیشه حسینی در قرن‌ها و سالیان گذشته نقش افرینی‌های خود را به بروز و ظهور رسانده است و امروز ما حادثه‌ای مثل اربعین را شاهدیم؛ حادثه‌ای که در آن سبک زندگی دینی و اسلامی رخ می‌دهد.

 وی گفت: در طول ایامی که مردم مهربان، مهمان دوست و زائرپذیر عراق میزبان مردم ما بودند شاهد جلوه‌هایی بودیم که رسانه‌ها باید به انها بپردازند. 

شاه آبادی درباره زمان کاری رادیو اربعین تصریح کرد: تا پایان ماه صفر این رادیو در خدمت شنوندگان است و با زیارت علی بن موسی الرضا به کار خود پایان می‌دهد امیدوارم زائرین بتوانند در مسیر پیاده روی اربعین از این رادیو بهره گیرند.

معاون صدای رسانه ملی همچنین در ایین افتتاحیه رادیو اربعین در سخنانی در جمع خبرنگاران تصریح کرد: رادیو اربعین در پی استقبال مردم و انتظار زائران حرم حسینی از امروز کار خود را به صورت ۲۴ ساعته بر روی موج ۹۵.۵ در سراسر کشور آغاز می‌کند.

وی با اشاره به پشتیبانی فنی رادیو اربعین ادامه داد: با تقویتی که در فرکانسهای FM انجام شده است و حمایت معاونت فنی و همکاری دولت عراق برای پوشش رادیو در مرزهای غربی، داخل کشور عراق، مسیر نجف و کربلا مشکلی نخواهیم داشت.

وی درباره برنامه‌های رادیو اربعین توضیح داد: پخش برنامه‌های کوتاه از مراسم اربعین، بخش خبری متعدد و پخش خاطرات زائران را در نظر گرفته‌ایم و امسال بخش عربی هم به مجموعه اضافه شده است. همچنین تعداد گزارشگران افزایش پیدا کرده تا در مسیر نجف به کربلا گزارش‌های متعددی داشته باشیم. 

شاه آبادی درباره نگاه رسانه به راهپیمایی اربعین توضیح داد: رسانه‌ها نگاه عاقلانه و هوشمندانه به حرکت عظیم راهپیمایی اربعین دارند چراکه راهپیمایی اربعین نمایش عزت اسلامی است. 

در ادامه سعید اوحدی رئیس سازمان فرهنگی و هنری شهرداری تهران و مسئول قرارگاه فرهنگی مردمی ستاد اربعین در سخنانی اظهار کرد: امسال شاهد بودیم که علی رغم همه تبلیغات گرانی و... مردم باز هم صحنه‌های بزرگی خلق کردند. 

وی ادامه داد: اگر امروز از اربعین بزرگترین همایش انسانی حرف می‌زنیم چون داغ جانسوزی در دل‌های مردم وجود دارد که ابدی است و هرسال حرکت مردم گسترده تر می‌شود. این اتفاق را جز شبه معجزه نمی‌توان چیز دیگری نامید اتفاقی که در ان جمعیت زیادی به حرکت درمی‌آیند.

 اوحدی تصریح کرد: امسال راهپیمایی اربعین تفاوتی هم با سال‌های دیگر دارد و امسال اولین سالی است که مقام معظم رهبری بیانیه گام دوم را صادره کرده اند و راهپیمایی اربعین براساس این بیانیه به حرکت می‌افتد. ویژگی دیگر اربعین امسال این است که داعش شکست خورده است.

وی در پایان سخنانش عنوان کرد: اربعین محل حضور مدافعان عزیزی است جان خود را فدا کرده اند و همچنین محور مقاومت شما مردم است.

حجت الاسلام عبدالفتاح نواب نماینده ولی فقیه در امور حج و زیارت نیز در این مراسم به ایراد سخنرانی پرداخت. 

همچنین مداحی سعید حدادیان بخش دیگر این مراسم بود.

کد خبر 4732153 عطیه موذن

منبع: مهر

کلیدواژه: رادیو اربعین رادیو ماه محرم اربعین 98 تئاتر ایران فیلم سینمایی کارگردان تئاتر خانه هنرمندان ایران موسیقی ایرانی سازمان سینمایی بازیگر تئاتر سینمای مستند سریال ایرانی اکران عمومی هفته دفاع مقدس فیلم کوتاه کنسرت موسیقی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۲۸۴۳۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رادیو یعنی گرما صمیمیت و درک هستی

  سعید بارانی خودش را برای «قاب کوچک» این‌گونه معرفی می‌کند: از سال۷۸کارگویندگی را شروع کردم. از برنامه‌های شاخص می‌توانم به برنامه «خانه فرهنگ» رادیو تهران، بخش شامگاهی چهارشنبه‌های رادیو پیام «پل مدیریت»، رادیو تهران برنامه «خانه ما»، «خانواده تهرانی»، آرم و آنونس‌های شبکه‌ها اشاره کنم.

از گم‌گشتگی تا درک و یافتن
وی در ادامه با ارائه تعریفی از رادیو می‌گوید: رادیو با نگاه بیرونی و گاه با نگاهی کاملا درونی به جزئیات درونی علم فرو می‌رود و تلاش می‌کند تا  گم‌گشتگی‌ها را تبدیل به یافتن و درک دقیق‌تر کند. برخی بر این باورند که رسانه در دنیای مدرن ساحتی از اندیشه است. در این صورت، این ساحت الزامات و مبانی ویژه‌ خود را دارد که می‌توان بزرگ‌ترین ویژگی آن را تأثیرگذاری و جهت‌دهی دانست. گوناگونی رسانه‌ها، گسترش هرروزه‌ آنها و به‌طور کلی جایگاه رسانه‌ها و به‌خصوص رادیو در تنویر افکار، ایجاد فضایی برای تضارب آرا و همچنین اهمیتی که رسانه‌های گروهی در ارتقای سطح آگاهی و تعالی فرهنگ و دانش عمومی دارند را نمی‌توان نادیده گرفت.بی‌گمان رادیو یکی از مهم‌ترین عوامل فرهنگی در دنیای مدرن است که بر پیچیدگی آن نیز افزوده و ساحات شناخت و معرفت را نیز غامض‌تر کرده است. برخی رادیو را از نشانه‌های پویایی، تحرک توسعه و بسط فرهنگی هر جامعه‌ای در گسترش ساحت شناختی آن می‌دانند. در کل رادیو یعنی گرما، بودن، صمیمیت و درک هستی...
بارانی با بیان مهم‌ترین ویژگی و شاخصه گوینده رادیویی می‌افزاید: گویندگی به مفهوم امروزی آن، واژه نسبتا جدیدی است که با پیدایش و گسترش «رادیو» ازحدود۷۰سال پیش به فرهنگ واژگان فارسی افزوده شد. در لغت‌نامه‌ها و فرهنگ‌های گذشته گویندگی را به معنی سخن‌گویی، نطق، خوانندگی، قوالی، قصه‌گویی، سرایندگی، شاعری و...آورده‌اند؛امری که درنوشته‌های ادبی و متن‌های کهن شعر و نثر و فرهنگ فارسی‌‌زبانان جامعه ایرانی بیش از هزار سال با همین معانی رواج داشته است. گویندگی در کاربرد حرفه‌ای و امروزی آن، عبارت است از: فرآیند تبدیل اندیشه شفاهی یا مکتوب به کلام و سخن مفهوم و انتقال آن به مخاطب، به صورتی هنرمندانه.
 
اهمیت تمرین و آموزش در گویندگی
وی ادامه می‌دهد: امروزه گویندگی، به‌ویژه در دنیای ارتباطات و رسانه‌ها، به‌عنوان حرفه‌ای جذاب مورد توجه و تحسین است و همراه با رشته‌های مشابهی همچون گزارشگری، بازیگری، دوبلاژ و اجرا، توجه بخش بزرگی از مخاطبان مراکز رادیویی و تلویزیونی را به خود جلب کرده و گویندگان توانا و خوش‌صدا سال‌ها به‌عنوان شخصیت‌هایی محبوب مورد احترام و توجه مخاطبان رسانه‌ها بوده‌اند. می‌توان شاید و باید مهم‌ترین ویژگی و شاخصه گویندگی در رادیو را، صدای فونیک و رادیوفونیک دانست که با شنیدنش لذت شنوای شما تحریک می‌شود.گوینده باسابقه رادیو تهران با بیان پیشنهادهایی به علاقه‌مندان حرفه گویندگی عنوان می‌کند: با وجود آن‌که موارد متعددی مانند جنس صدا و... امری ژنتیکی و خدادادی از نکات قوت یک گوینده به‌حساب می‌آید اما فن‌بیان، سبک گویندگی و چگونگی سخن گفتن یک گوینده، مهارت‌هایی هستند که دراثر تمرین و آموزش به‌دست می‌آیند و تقویت می‌شوند. به نظر من پشتکار، تمرین وهمچنین تمرکز مهم‌ترین مواردی هستندکه باید قبل از ورود به این حرفه مدنظرقرار بگیرند.
​​​​​​​بارانی در پاسخ به این پرسش که چشم‌انداز رادیو را چطور می‌بینید؟ می‌افزاید: یکی از پیامد‌های تحولات شگرف فناوری، تغییر مصادیق انواع رسانه‌هاست، مثلا شکل ظاهری آنچه روزگاری رادیو خوانده می‌شد و در شکل نمایشی از آن دیده می‌شود، با شکل امروزین رادیو که در گوشی‌های همراه و حتی یخچال‌ها ظاهر می‌شود، کاملا متفاوت است. رادیو همزمان با گذر از فناوری آنالوگ و ورود به عصر دیجیتال، خود را بازتعریف کرد و با ساختاردهی مجدد خود از رسانه‌ای که زمانی خبر و سرگرمی را صرفا به شکل صوتی منتقل می‌کرد، به رسانه‌ای تبدیل شد که محتوای چندرسانه‌ای در دسترس مخاطبان قرار می‌دهد. همچنین مفهوم برنامه رادیویی، محتوای رادیویی و فرمت این محتوا کاملا دگرگون شده است. 

شکل‌گیری مفهوم جدیدی از رسانه
وی بیان می‌کند: پادکست، نوعی برنامه‌سازی رادیویی یا نوعی رادیوی امروزین است. همچنین رادیوهای تصویری یا ترکیب تصویر و متن با رادیو و اطلاعاتی که از طریق رادیو به مخاطب داده می‌شود، مفهوم رادیو را از رسانه‌های صرفا صوتی خارج کرده و می‌توان این‌گونه گفت که چه در فرم، چه محتوا و با ظهور رسانه‌های اجتماعی باعث شده که مفهوم تازه‌ای از رسانه جمعی ــ اجتماعی شکل بگیرد که ظهور و ترکیب جدیدی از رسانه‌های سنتی، جمعی و رسانه‌های مدرن اجتماعی است. در نتیجه مفهوم دیگری را پیش‌بینی می‌کنم که اوج همگرایی فرم و محتوا خواهد بود و می‌توان به آن رسانه همراه جهانی نام داد. 
وی در پایان با اشاره به حقوق اساسی مخاطب می‌افزاید: به نظر من یکی از حقوق اساسی مخاطب آن است که همواره جایی برای مخاطب درنظر بگیریم و بگذاریم او خود محتوا را تکمیل کند. شهروندنگاری و تولید محصول، یکی ازمصادیق این اصل است که فراتر از آن در هر محصول حرف‌هایی توسط رسانه‌نگاران و حرف‌هایی متعلق به رسانه مطرح است که باید جای مخاطب ‌و کاربر محفوظ باشد. تمام حقوق فقط برای ناشر یا رسانه محفوظ نیست، بلکه برای مخاطب هم محفوظ است...امیدوارم در سال پیش رو تحولی عظیم را شاهد باشیم در عرصه تولید، محتوا و سلامت روان کارمندان.

دیگر خبرها

  • رادیو یعنی گرما صمیمیت و درک هستی
  • فعالیت ۲۹ موکب همدان در ایام اربعین در نجف و کربلا
  • از مشهد تا کربلا با پای دل در طولانی‌ترین پیاده‌روی اربعین
  • ظرفیت‌ها و فرصت‌های عظیم موجود در استان فارس معرفی شود
  • وعده حل مشکل کمبود ناوگان جاده‌ای اربعین با واردات
  • قدمت ۶۰ ساله شبکه استانی رادیو همدان
  • میزبانی زائران اربعین مدال افتخار مردم ایلام است
  • آزادی ۲ زندانی جرایم غیرعمد به همت اهالی رسانه
  • پایگاه‌های اورژانس در مسیر زائران اربعین شلمچه مستقر می‌شوند
  • پیش بینی استقرار پایگاه فوریت‌های پزشکی در مسیر زوار شلمچه