Web Analytics Made Easy - Statcounter

نماینده مردم اهر و هریس در مجلس خطاب به وزیر جهاد کشاورزی گفت: اکثر کشاورزان اهر و هریس باغدار هستند قیمت کود، سم و جعبه سیب گران شده است. قیمت تعیین شده برای خرید سیب هم موجب متضرر شدن آنها شده است.

به گزارش ایسنا، بیت الله عبداللهی در جلسه علنی عصر امروز(یکشنبه) در تذکری شفاهی خطاب به وزیر صنعت عنوان کرد: اکثر کشاورزان اهر و هریس باغدار هستند قیمت کود، سم و جعبه سیب گران شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

قیمت تعیین شده برای خرید سیب موجب متضرر شدن آنها شده است. یا فکری برای صادرات سیب کنید و یا آن را به صورت تضمینی بخرید. این باغداران یک سال زحمت کشیده‌اند. هم‌اکنون سیب‌هایشان روی دستشان مانده است.

 این عضو کمیسیون امور داخلی کشور و شوراها مجلس در ادامه تذکر خود ضمن تاکید به ضرورت اعمال مدرک تحصیلی فرهنگیان خطاب به وزیر آموزش و پرورش گفت: به هر مدرسه‌ای که می‌رویم معلمان این موضوع را مطرح می‌کنند.

عبداللهی خطاب به وزیر علوم گفت: در جلسه‌ای که چند ماه قبل در مجلس داشتیم قول تأسیس دانشکده فرش هریس داده شد ولی خبری از احداث چنین دانشکده‌ای نیست.

وی در پایان با بیان اینکه «جوانان اهر و هریس حتی یک متر چمن مصنوعی برای فوتبال نوجوانان و جوانان ندارند» از وزیر ورزش خواست تا دستور احداث سالن‌های ورزشی در این منطقه را صادر کند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: جهاد كشاورزي آموزش و پرورش سيب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۲۸۴۶۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

راه اندازی دو مرکز خرید گندم در کهگیلویه/ مراکز شبانه روزی است

علی بخش شجاعی در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: در سطح استان ۹ مرکز خرید راه اندازی شده که از این تعداد ۲ مرکز خرید گندم و کلزا متعلق به کهگیلویه است

وی با بیان اینکه تجهیزات لازم در مراکز خرید فراهم شده است، خاطر نشان کرد: کشاورزان در مورد تحویل محصول مازاد بر مصرف خود دغدغه‌ای نداشته باشند.

مدیرکل تعاون روستایی استان تاکید کرد: سعی بر آن است در جهت رفاه حال کشاورزان مراکز خرید در کهگیلویه به صورت شبانه روزی فعال شود.

شجاعی با اشاره به ثبت اراضی کشاورزان در سامانه کشت خاطر نشان کرد: به کشاورزانی که قرارداد خود را در این سامانه ثبت کرده‌اند به ازای هر تن از مزرعه تا مرکز خرید مبلغ میزان ۱۵۰ هزار تومان پرداخت می‌شود.

وی تاکید کرد: تشویقی در نظر گرفته شده به ازای هر تن به فردی تعلق می‌گیرد که محصول خود را بنام خود در سامانه کشت قراردادی ثبت کند.

کد خبر 6097712

دیگر خبرها

  • ایرلند و اسپانیا خواستار به‌رسمیت شناختن کشور فلسطین هستند
  • قیمت گندم مشخص شد
  • آمادگی و تجهیز ۳۲ مرکز خرید گندم در مازندران
  • تجهیز ۳۲ مرکز خرید گندم در مازندران
  • خبر جدید برای گندمکاران/ قیمت گندم مشخص شد
  • راه اندازی دو مرکز خرید گندم در کهگیلویه/ مراکز شبانه روزی است
  • راه اندازی دو مرکز خرید در کهگیلویه/مراکز خرید شبانه روزی است
  • مازندران سالانه ۴۸۰ هزار تن گندم مصرف می کند
  • ۳۲ مرکز خرید گندم و کلزا در مازندران تجهیز شدهذاست
  • تشکیل ۵۸ پرونده خرید ادوات کشاورزی در چهارمحال و بختیاری