Web Analytics Made Easy - Statcounter

مهدی نیکدل در گفت‌وگو با تسنیم درباره تبدیل صندوق ذخیره به بانک فرهنگیان اظهار‌ کرد: ما به دنبال چنین موضوعی نیستیم البته اوایل می‌گفتیم اجازه بدهند به جای بانک سرمایه بانک دیگری را ایجاد کنیم اما چون بانک مرکزی مخالفت کرد دیگر به دنبال آن نیستیم.

وی افزود: آموزش‌وپرورش که نمی‌تواند بانک تأسیس کند و بانک مرکزی هم برای ایجاد بانک جدید مجوز نمی‌‌دهد حتی اگر تصور کنیم بانک فرهنگیان تأسیس شود، صندوق ذخیره که نمی‌تواند محو شود، صندوق دارایی‌هایی دارد و نمی‌تواند آنها را در یک شب فروخته و در بانک بگذارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرعامل صندوق ذخیره فرهنگیان گفت:‌ اگر در جایی هم پس‌اندازی برای معلمان وجود دارد باید از آنها رضایت بگیریم و بعد این سرمایه را به بانک تبدیل کنیم.

پتروشیمی مروارید نخستین پروژه‌ای که درصدی از سهامش به معلمان واگذار می‌شود

وی در ادامه درباره پروژه‌های در دست پیگیری صندوق ذخیره فرهنگیان عنوان‌ کرد: پروژه مروارید در حال پیگیری است و وقتی وارد بورس شد، درصدی از سهام را به معلمان عضو صندوق خواهیم داد، نخستین پروژه‌ای که بتوانیم سهامش را به معلمان بدهیم پروژه مروارید است البته برای دادن سهام پروژه‌ها به معلمان باید مجوز بگیریم که کارهای آن در حال انجام است.

به گزارش تسنیم، پیش از این حجت‌الاسلام تیمور علی عسگری؛ معاون حقوقی و امور مجلس وزارت آموزش‌وپرورش از پیشنهاد تبدیل صندوق ذخیره به بانک فرهنگیان خبر داده و در این باره گفته بود: نمایندگان مجلس در این رابطه پیشنهادی را مطرح کردند که در قالب طرح در کمیسیون برنامه و بودجه مجلس در دستور کار است و وزیر آموزش‌و‌پرورش را نیز برای بررسی موضوع دعوت کرده بودند که برنامه مجلس تغییر کرد. نخستین موضوعی که در کمیسیون برنامه‌و‌بودجه در قالب طرح پشتیبانی همه‌جانبه از آموزش‌و‌پرورش پیشنهاد شد، تبدیل صندوق ذخیره فرهنگیان به بانک است.

معاون حقوقی و امور مجلس وزارت آموزش و پرورش در پاسخ به این پرسش که آیا با تأسیس بانک فرهنگیان، صندوق ذخیره فرهنگیان منحل خواهد شد، گفته بود: سازوکار این موضوع در قالب قانون درنظر گرفته می‌شود و اگر در کمیسیون برنامه و بودجه تصویب شود، به صحن علنی مجلس ارسال خواهد شد.

همچنین هادی قوامی؛ عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس درباره بررسی پیشنهاد تأسیس بانک فرهنگیان گفته بود: چنین طرحی در کمیته‌ای در کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات در حال بررسی است و البته این مهم نیاز به مجوز شورای پول و اعتبار دارد؛ با توجه به شرایط امروز کشور بعید است تأسیس یک بانک بتواند به وضعیت فرهنگیان کمک کند،  فضای فعلی پولی و بانکی کشور بیانگر این است که بعید به نظر می‌رسد شورای پول و اعتبار با تأسیس بانک موافقت کند چراکه سابقه خوبی از بانک‌های تازه تأسیس و قشری وجود ندارد و این بانک‌ها نسبت مصارف به منابع بالایی خواهند داشت و به مشکل خواهند خورد.

      

منبع: اکوفارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۲۸۵۹۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش میزان حمایت از بیماران تالاسمی با تأسیس صندوق بیماری‌های نادر و صعب‌العلاج

مدیرکل دفتر خدمات تخصصی سازمان بیمه سلامت ایران گفت: بیماری تلاسمی جزو پنج بیماری بود که پیش از تأسیس صندوق بیماری‌های نادر و صعب‌العلاج از حمایت برخوردار بودند، پس از ایجاد صندوق، میزان حمایت از بیماران تالاسمی افزایش یافته است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی سازمان بیمه سلامت ایران، محمد اسماعیل کاملی در نشست خبری «روز بیماران خاص و صعب‌العلاج» که صبح امروز برگزار شد، اظهار کرد: پیش از ایجاد صندوق بیماران نادر و صعب‌العلاج فقط پنج بیماری تحت پوشش حمایتی قرار داشتند.

وی با بیان اینکه در آستانه روز جهانی تالاسمی قرار داریم، افزود: بیماری تلاسمی جزو پنج بیماری بود که پیش از تأسیس صندوق بیماری‌های نادر و صعب العلاج از حمایت برخوردار بودند، پس از ایجاد صندوق، میزان حمایت از بیماران تالاسمی افزایش یافته است.

مدیرکل دفتر خدمات تخصصی سازمان بیمه سلامت ایران در تشریح بسته‌های حمایتی از بیماران تالاسمی گفت: خدمات سنجش استخوان، ۲۶ خدمات آزمایشگاهی، خدمات توانبخشی با چهار کد، خدمات ویزیت در هشت گروه تخصصی و خدمات دندانپزشکی برای بیماران تالاسمی انجام می‌شود.

کاملی در پاسخ به پرسش خبرنگاری مبنی بر تأمین داروی خارجی برای بیماران تالاسمی ادامه داد: سازمان غذا و دارو در خصوص سیاست‌های دارویی تصمیم می‌گیرد، بر اساس سیاست‌های ابلاغی اگر یک دارویی در کشور تولید شود، امکان تجویز داروی خارجی وجود ندارد.

وی ادامه داد: سازمان بیمه سلامت ایران، بیماران خاص و صعب‌العلاج را در کانون توجه قرار داده است؛ به نحوی که اگر یک بیماری به داروی برند خارجی نیاز داشته باشد از حمایت سازمان بیمه سلامت برخوردار می‌شود.

مدیرکل دفتر خدمات تخصصی سازمان بیمه سلامت ایران درباره وضعیت پوشش بیمه‌ای پانسمان‌های نوین زخم پای دیابتی با توجه به تاکید بیمه سلامت بر بیماری دیابت اضافه کرد: متخصصان حوزه‌های مختلف مانند ارتوپدی، متخصصان جراحی و متخصصان داخلی بر این باور هستند که پانسمان‌های نوین چندان مؤثر نیستد و تبلیغات بسیاری در این حوزه صورت گرفته است.

کاملی ادامه داد: بر اساس سیاست‌های اتخاذ شده، پانسمان‌های نوین تحت پوشش بیمه‌های پایه نیستند و یک ترکیب جدید به حساب می‌آیند، پانسمان‌های نوین بر اساس سیاست‌های ابلاغی تحت پوشش بیمه نیستند و در صورت ابلاغ سیاست‌ها تحت پوشش بیمه قرار می‌گیرند.

کد خبر 751152

دیگر خبرها

  • افزایش میزان حمایت از بیماران تالاسمی با تأسیس صندوق بیماری‌های نادر و صعب‌العلاج
  • ارز مسافرتی زائران اربعین پیش بینی شده است
  • سامانه «پنجره» برای نظارت بر اسناد صندوق ذخیره فرهنگیان راه‌اندازی شد
  • آغاز به‌کار سامانه نظارت و شفافیت اطلاعات و اسناد در صندوق ذخیره فرهنگیان
  • آغاز به کار سامانه نظارت و شفافیت اطلاعات و اسناد در صندوق ذخیره فرهنگیان
  • امکان نظارت آنلاین معلمان بر صندوق ذخیره فرهنگیان فراهم شد
  • آغاز به کار سامانه نظارت و شفافیت اطلاعات صندوق ذخیره فرهنگیان
  • آغاز به‌کار سامانه نظارت و شفافیت اطلاعات و اسناد صندوق ذخیره فرهنگیان
  • آغاز به کار سامانه نظارت و شفافیت اطلاعات و اسناد( پنجره) در صندوق ذخیره فرهنگیان
  • تکمیل پروژه‌های نهضت ملی مسکن چشم‌انتظار مشارکت‌های مردمی است