Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس پلیس بین‌الملل نیروی انتظامی روز گذشته در یک نشست خبری حاضر شد و درباره موضوعات و اشخاص زیادی صحبت کرد و آماری هم ارائه داد.   به گزارش شرق، سردار هادی شیرزاد از روح‌الله زم کانال آمدنیوز تا محمودرضا خاوری اختلاسگر و رئیس فراری بانک ملی، از مرجان شیخ الاسلامی همسر مهدی خلجی، از اعضای اپوزیسیون تا سیدمحمد حسینی مجری سابق صداوسیما و رهبر گروهی با عنوان ری‌استارت و از اعضای گروه تروریستی سازمان مجاهدین خلق تا یکی، دو جین مفسد اقتصادی فراری از کشور صحبت و درباره آن‌ها نکات و اخباری را اعلام کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

  او همچنین درباره موضوع اعلان قرمز به پلیس اینترپل برای بازگرداندن این افراد به کشور نیز موضوعاتی را مطرح کرد.
رئیس پلیس بین الملل نیروی انتظامی با بیان اینکه ۵۰ مجرم در شش ماهه اول امسال از کشور‌های دیگر استرداد شده‌اند، افزود: ۶۸ درصد این افراد جرائم اقتصادی داشتند.
این گفته سردار شیرزاد را می‌توان به نوعی افزایش چشمگیر فرار مجرمان اقتصادی از کشور هم تعبیر کرد که با تلاش پلیس تعدادی از این افراد به کشور بازگردانده شده‌اند.
سردار هادی شیرزاد همچنین در بخش دیگری از صحبت‌های خود گفت: صدور اعلان قرمز از سوی پلیس بین‌الملل ناجا در شش ماه اول امسال نسبت به سال گذشته ۷۰ درصد رشد داشته است.
براساس اطلاعات ویکی‌پدیایی اعلان قرمز (به انگلیس Red Notice) برای افراد تحت پیگرد از طریق پلیس بین‌الملل یا همان اینترپل است. با این اعلان می‌توان افرادی را که مرتکب جرم می‌شوند و به کشور یا کشور‌های دیگر می‌گریزند، تحت پیگرد بین‌المللی قرار داد.   در اعلان قرمز تصریح می‌شود که اداره اینترپل کشوری که فرد تحت پیگرد در آنجا پیدا شود، باید بلافاصله اداره اینترپل کشور درخواست‌کننده و دبیرخانه مرکزی را مطلع کند. از نظر کشور‌هایی که اعلان قرمز را به موجب نظام قضائی‌شان به رسمیت شناخته‌اند، اعلان قرمز به‌منزله درخواست دستگیری موقت است؛ بنابراین اعلان قرمز از این جهت مبنای حقوقی دستگیری فرد تحت پیگرد را تشکیل می‌دهد.   به همین دلیل، در اعلان قرمز تأکید می‌شود کشور درخواست‌کننده، از چه کشور‌هایی درخواست استرداد متهم را می‌کند. پلیس بین‌الملل می‌گوید که نام تمام افراد تحت تعقیب در کشور‌های مختلف در سایت اینترپل منتشر نمی‌شود، اما «کشور متقاضی است که تصمیم می‌گیرد که آیا اطلاعاتی درباره فرد تحت تعقیب در دسترس عموم قرار بگیرد یا اینکه این اطلاعات فقط برای مقامات قضائی و انتظامی قابل دسترس باشد».
سردار شیرزاد در توضیح بیشتر درباره ماجرای اعلان قرمز نیز این‌طور گفت: «اینترپل از قدیمی‌ترین سازمان‌های بین‌المللی است که از حدود صد سال قبل ازسوی برخی کشور‌ها برای جلوگیری از فرار متهمان به کشور‌های دیگر تشکیل شد که امروز اعضای این سازمان را ۱۹۴ کشور تشکیل می‌دهد که سامانه‌های اطلاع‌رسانی متعددی را ایجاد کردند تا اقدامات ایمن‌سازی جهان را انجام دهند. اقدامات پلیس بین‌الملل در سه سطح تعریف می‌شود، بخش اول مربوط به درخواست و صدور اعلان قرمز ازسوی پلیس کشور است، سطح دوم بازداشت آن فردی است که اعلان قرمز برای او صادر شده و سطح سوم استرداد مجرم به کشور درخواست‌کننده است».
رئیس پلیس بین‌الملل با تشریح این سه سطح گفت: «اگر فرد موردنظر در گذرگاه‌های مرزی شناسایی شد، او را بازداشت کرده و به کشور درخواست‌کننده ارجاع می‌دهیم و عمده‌ترین کار پلیس بین‌الملل هر کشور عبارت است از هماهنگی با سازمان اینترپل و در بخش دوم که مربوط به بازداشت متهم است، با هماهنگی میان پلیس کشوری که فرد در آنجا بوده با کشور درخواست‌کننده انجام می‌شود.   اعلان قرمز یعنی اینکه ما توانستیم به اینترپل جهانی ثابت کنیم که یک فرد بر اساس اساسنامه‌های بین‌المللی مجرم است و باید تحت پیگرد قرار گیرد، ولی استرداد یعنی اینکه قاضی در آن کشوری که فرد وجود دارد، رأی داده است».
شیرزاد ادامه داد: «هر دستوری که از سوی قوه قضائیه صادر شود، از سوی پلیس بین‌الملل ابلاغ شده، ولی ممکن است سیر صدور با توجه به روند موجود مدتی به طول انجامد. اکنون شاهد کاهش زمان صدور اعلان قرمز برای متهمانی که قوه قضائیه درخواست کرده است، هستیم. این روند ناشی از نوع تعامل پلیس بین‌الملل و سازمان اینترپل و حمایت قوه قضائیه است».
او درباره وضعیت محمودرضا خاوری نیز گفت: «مهم‌ترین کاری که پلیس بین‌الملل در قبال این فرد یا افرادی مانند او انجام داده، حفظ اعلان قرمز برای آن فرد است. یعنی از نظر پلیس اینترپل این افراد همچنان اعلان قرمز را دارند. ما همچنان پیگیر این موضوع هستیم و این اعلان قرمز برای او همچنان وجود دارد. البته اعلان قرمز ممکن است با تلاش فرد متهم از طریق گرفتن وکیل و ثابت‌کردن به مجموعه بین‌المللی زیر سؤال برود که چنانچه دلایل فرد، قانع‌کننده نباشد، اعلان قرمز همچنان باقی می‌ماند».
او مصالحه را راه دیگر باطل‌شدن اعلان قرمز دانست و گفت: «مهم‌ترین بخش اینترپل این است که چگونه می‌توان ۱۹۴ کشور را با یک قانون هماهنگ کرد و این سازمان اساسنامه‌ای دارد که اقدامات مجرمانه خشونت‌آمیز ملاک اقدامات پلیسی کشور است و هر فردی که مرتکب چنین اقداماتی شود، در فهرست صدور اعلان قرمز اینترپل قرار می‌گیرد.   سامانه‌های بین‌المللی به ما کمک می‌کنند تا افرادی که وارد کشور می‌شوند، به اینترپل منتقل شوند و ما می‌توانیم پیگیری کنیم تا استرداد به شکلی فعال صورت بگیرد و پلیس بین‌الملل همواره تلاش می‌کند فرد را شناسایی و دستگیر کند».   او از درخواست صدور اعلان قرمز برای «مرجان شیخ‌الاسلامی» و «مجید سعادتی»، متهمان فراری پرونده‌های پتروشیمی و بانک ملت نیز خبر داد و گفت: «همچنین برای شهردار صدرا نیز اعلان قرمز صادر شده و در حال انجام عملیات برای استرداد او هستیم».   سردار شیرزاد درباره «روح‌الله زم»، ادمین کانال «آمدنیوز» نیز اعلام کرد: «فعالیت پلیس اینترپل در فضای مجازی در حال انجام است؛ اقدامات ادمین‌های کانال‌های معاند برخلاف مقررات است و در حال بررسی مراحل قضائی و انتظامی هستیم تا برای او اعلان قرمز صادر شود.   اقدامات مجرمانه مانند جعل و کلاهبرداری در فضای مجازی در دستور کار پلیس بین‌الملل است و اینترپل و پلیس فتا در این زمینه با هم همکاری می‌کنند. برخی از جرائم مانند جرائم تروریستی نیز از طریق اینترپل پیگیری می‌شود».
او از صدور اعلان قرمز برای سرکردگان گروهک منافقین خبر داد و گفت: استرداد این افراد در دستور اولیه پلیس ایران است، چرا‌که اقدام به فعالیت تروریستی و تشویق فعالیت‌های خرابکارانه می‌کنند. این گروه تروریستی علاوه بر اقدامات تروریستی، اقدام به تشویق عملیات‌های تروریستی می‌کنند.   البته ما با کشور‌هایی که حدس می‌زنیم حضور داشته باشند، در تعامل هستیم». سردار شیرزاد درباره دانشمند ایرانی بازداشت‌شده در آمریکا اظهار کرد: تاکنون از سوی مراجع قضائی و امنیتی کشور درخواستی برای انجام اقدامات لازم برای آزادی او صورت نگرفته است؛ به محض دریافت مجوز فعالیت خود را آغاز خواهیم کرد.
در رابطه با موضوع استرداد مجرمان و محکومان ایرانی در خارج از کشور، اسفندماه سال ۹۵ «محمود عباسی»، رئیس وقت کارگروه انتقال محکومین جمهوری اسلامی و معاون حقوق بشر و امور بین‌الملل وزیر دادگستری، در مصاحبه‌ای با اشاره به معاهده جمهوری اسلامی ایران با ۶۸ کشور در زمینه انتقال محکومان، استرداد مجرمان و معاضدت حقوقی و قضائی در امور کیفری مدنی و تجاری اظهار کرد: ۲۲ مورد از این موافقت‌نامه‌ها مربوط به سه سال گذشته است و تقریبا تمامی کشور‌های آسیای‌میانه، از جمله جمهوری آذربایجان، ارمنستان، ترکمنستان، قرقیزستان، قزاقستان، روسیه، تاجیکستان، تایلند، بلاروس، ترکیه، افغانستان و پاکستان از جمله این کشور‌ها محسوب می‌شوند و به تازگی برای پیوستن برزیل به این مجموعه نیز اقداماتی در دستور کار داریم.
عباسی البته با تأکید بر این مطلب که در استرداد مجرمان و انتقال محکومان، جرائم سیاسی و نظامی منع شده، تصریح کرد: دولت‌ها در قضیه استرداد، سه حوزه را استثنا کردند؛ نخست در مورد اتباع خود، دوم جرائم سیاسی و سوم جرائم نظامی و در این سه حوزه، استرداد مجرمان و انتقال محکومان انجام نمی‌شود. البته در مورد تروریسم این استثنا وجود ندارد.   تروریسم جرم سیاسی نیست و امروزه فراتر از آن، به‌عنوان یک جرم بین‌المللی محسوب می‌شود و کشور‌ها تلاش می‌کنند تا برای ریشه‌کنی آن با یکدیگر همکاری کنند.   وی در پاسخ به این سؤال که ایران از بین ۵۲ کشور اروپایی با چند کشور معاهده انتقال محکومان را به امضا رسانده نیز اظهار کرد: ما با فرانسه قرارداد استرداد مجرمان را داریم که البته مربوط به پیش از انقلاب است. با کشور قبرس نیز چندی پیش قرارداد استرداد مجرمان بسته شد و اکنون در حال رایزنی با برخی کشور‌های اروپایی دیگر هستیم.

منبع: فرارو

کلیدواژه: پلیس اینترپل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت fararu.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فرارو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۲۸۷۱۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعلام وضعیت قرمز و وخیم جنگی در جبهه شرقی اوکراین/حمله پهپادی اوکراین به تاسیسات نفتی روسیه

بین الملل تابناک: هفتصد و هشتادمین روز از حمله روسیه به اوکراین با دستور ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور این کشور می‌گذرد؛ تهاجمی که رویداد‌های بسیاری به دنبال داشته و منجر به تحریم گسترده روسیه از سوی بلوک غرب شده است و دورنمای مشخصی برای پایان آن نیز وجود ندارد.

هشدار روسیه به غرب نسبت به پیامدهای مصادره دارایی‌های مسکو ۱۴۰۳/۰۲/۰۹ - ۲۰:۴۹ چند تن از مقام‌های روس امروز (یکشنبه) غرب را تهدید کردند که در صورت مصادره دارایی‌های مسدود شده این کشور، ضمن پاسخ «شدید»، چالش‌های حقوقی «بی‌پایان» و اقدام‌های تلافی‌جویانه را اتخاذ خواهند کرد.    خبرگزاری رویترز به نقل از سخنگوی وزارت امور خارجه روسیه، نوشت که مسکو هرگز بخش های تصرف شده اوکراین را در ازای عودت دارایی های مسدود شده خود واگذار نخواهد کرد.   ماریا زاخارووا در پیام‌رسان تلگرام نوشت: «میهن ما فروشی نیست». دارایی های روسیه باید دست نخورده باقی بماند، زیرا در غیر این صورت واکنش شدیدی به سرقت غرب داده خواهد شد. بسیاری از غربی ها این را درک کرده اند. افسوس که نه همه آنها.   رویترز نوشت که در واکنش به تهاجم روسیه به اوکراین، آمریکا و متحدانش مراودات با بانک مرکزی و وزارت دارایی روسیه را ممنوع کرده و حدود ۳۰۰ میلیارد دلار از دارایی های مسکو را در غرب مسدود کردند. بیشتر این دارایی ها در موسسات مالی اروپایی و نه آمریکایی نگهداری می شود.   دیمیتری پسکوف سخنگوی کاخ کرملین نیز در اظهارنظری جداگانه گفت که هنوز وجوه هنگفتی از غرب در روسیه وجود دارد که می تواند هدف اقدام های متقابل مسکو قرار گیرد.   وی گفت: چشم‌ انداز چالش‌های حقوقی (به تلافی مصادره دارایی ‌های روسیه) کاملاً وسیع بوده و مسکو با بهره برداری از آنها از منافع خود تا ابد دفاع خواهد کرد.   معاون رئیس شورای امنیت ملی روسیه نیز شب گذشته در واکنش به تصویب قانون مصادره دارایی‌ های مسدود شده این کشور از سوی آمریکا، خواستار مصادره دارایی‌های شهروندان کشورهای غیرخودی شد.   دیمیتری مدودف با انتقاد از تصویب لایحه‌ ای در مجلس سنای آمریکا که به دولت این کشور اجازه می‌دهد تا دارایی‌های روسیه را برای کمک به اوکراین مصادره کند، در کانال تلگرامی خود نوشت: پاسخ مسکو به این اقدام واشنگتن سخت خواهد بود.   وی خواستار اعمال تغییرات خاصی در قانون مدنی روسیه و تصویب قوانین جدیدی شد که بر اساس آن، امکان مصادره دارایی‌های شهروندان کشورهای غیرخودی فراهم شود. زلنسکی تلفات ارتش اوکراین را کم نشان می‌دهد ۱۴۰۳/۰۲/۰۹ - ۲۰:۴۹

روزنامه واشنگتن‌پست امروز (یکشنبه) از قول یکی از قانونگذاران اوکراینی که خواست نامش فاش نشود، گزارش داد زلنسکی عامدانه تعداد کشته شدگان در جنگ را کم ارائه داده تا شهروندانی که برای ارتش بسیج شده‌اند، نترسند.

 ولودیمیر زلنسکی، رئیس جمهور اوکراین در ماه فوریه در بیانیه‌ای اعلام کرد ۳۱ هزار پرسنل نظامی از ۲۰۲۲ کشته شده‌اند.

به نقل از خبرگزاری اسپوتنیک، این قانون‌گذار اوکراینی افزود: ما به افراد بیشتری نیاز داریم. ما شاهد تلفات و زخمی‌های زیادی هستیم. سربازان می‌خواهند بدانند چقدر باید در جبهه‌ها بمانند.

روزنامه واشنگتن‌پست همینطور گزارش کرد، اوکراین احتمالا نمی‌تواند در سال جاری میلادی و به دلیل کاهش قابل توجه سربازان و برتری قدرت آتش روسیه حمله‌ای جدید انجام دهد.

حمله پهپادی اوکراین به تاسیسات نفتی روسیه ۱۴۰۳/۰۲/۰۹ - ۲۰:۴۷

 وزارت دفاع روسیه امروز (یکشنبه) اعلام کرد که ۱۷ فروند پهپاد پرتاب شده از سوی اوکراین را هدف قرار داده و سرنگون و کرده است.

 وزارت دفاع روسیه اعلام کرد که سامانه پدافند هوایی این کشور، ۱۷ فروند پهپادی که از سوی اوکراین برای هدف قرار دادن تاسیسات ذخیره سازی نفتی در منطقه «کالوگا» (Kaluga) پرتاب شده بودند را سرنگون کرد و نابود ساخت.

این وزارتخانه در برنامه پیام رسان تلگرام اعلام کرد که سه فروند پهپاد پرتاب شده توسط اوکراین بر فراز منطقه کالوگا در جنوب مسکو سرنگون شدند.

«ولادیسلاو شاپشا» (Vladislav Shapsha) فرماندار منطقه کالوگا دراین باره گفت: سه فروند از پهپادهای ساقط شده در نزدیکی محل ذخیره سازی نفت در نزدیکی شهر «لیودینوو» (Lyudinovo) سقوط کردند.

اعلام وضعیت قرمز و وخیم جنگی در جبهه شرقی اوکراین

فرمانده ارشد اوکراین امروز (یکشنبه) گفت: تعداد بی‌شماری از نیروهای کی‌یف از مواضع جدیدی در غرب سه روستا در جبهه شرقی که روسیه نیروهای قابل توجهی را در چندین نقطه آن متمرکز کرده است، عقب‌نشینی کرده‌اند.

 «الکساندر سیرسکی» در پیام‌رسان تلگرام با اعلام اینکه «وضعیت در جبهه بدتر شده است»، سخت‌ترین مناطق را غرب «مارینکا» و شمال غربی «آودیوکا» توصیف کرد.

وی افزود: نیروهای کی‌یف مواضع جدیدی را در غرب روستاهای «بردیچی» و «سمنیوکا»، هر دو در شمال آودیوکا و نیز «نوومیخائیلیوکا» نزدیک شهر مارینکا به دست آورده بودند.

سیرسکی ادامه داد: به طور کلی، دشمن در این مناطق به موفقیت‌های تاکتیکی خاصی دست یافت، اما نتوانست مزیت عملیاتی کسب کند.

رویترز خاطرنشان کرد: بیانیه سیرسکی منعکس‌کننده وضعیت رو به وخامت اوکراین در شرق است که کی‌یف امیدوار است پس از تحویل تسلیحات آمریکایی تحت بسته کمکی ۶۱ میلیارد دلاری که به تازگی تصویب شد، بتواند آن را متعادل کند.

بر اساس این گزارش، نیروهای مسکو از زمان تصرف شهر آودیوکا به آرامی در حال پیشروی هستند.

اوکراین در حال حاضر منتظر محموله‌ای از کمک‌های نظامی ایالات متحده است که به گفته مقامات برای مقابله با روسیه حیاتی است.

سرقت سلاح های غربی در اوکراین

 فلوریان فیلیپو رهبر حزب میهن‌پرستان فرانسه با بیان اینکه همه سلاح‌های غربی که به کی‌یف ارائه می‌شود، به میدان جنگ ارسال نمی‌شود، تاکید کرد: بخش بزرگی از سلاح‌های غربی در اوکراین به سرقت می‌رود.

به گزارش تارنمای خبری تی‌اف‌وان اینفو، رهبر حزب میهن‌پرستان فرانسه و منتقد سرسخت کمک‌های کشورهای غربی به اوکراین، در حساب کاربری خود در رسانه اجتماعی ایکس (توئیتر سابق)، نوشت: وقتی ولودیمیر زلنسکی رئیس جمهور اوکراین ادعا می‌کند همه کمک‌های واشنگتن به کی‌یف به میدان جنگ می‌رود، دروغ می‌گوید.

رهبر حزب میهن پرستان فرانسه ادامه داد: در واقع قسمت اعظم این کمک‌ها به جای رفتن به جبهه جنگ، توسط مقام‌های اوکراینی به سمت فساد هدایت می‌شود.

فیلیپو همچنین با اشاره به رسوایی اخیر میکولا سولسکی وزیر کشاورزی اوکراین، افزود: این هم مورد دیگری از فساد در این کشور که یکی از فاسدترین کشورهای جهان است.

به نوشته تی‌اف‌وان اینفو، دادگاهی در اوکراین سولسکی وزیر کشاورزی این کشور را به مالکیت غیرقانونی زمین‌های دولتی که ارزش آنها حدود ۷ میلیون دلار اعلام شده است، متهم و دستور بازداشت او را صادر کرده است.

این دستور پس از تحقیقات سازمان ملی مبارزه با فساد اوکراین در زمینه مالکیت غیرقانونی اراضی دولتی صادر شده است.

دستیابی سولسکی به صورت غیرقانونی به این زمین‌ها در زمانی رخ داده که او رئیس یک شرکت بزرگ کشاورزی و نماینده مجلس بوده است.

این سیاستمدار فرانسوی در ادامه با بیان اینکه هر یورویی که به کی‌یف ارسال می‌شود، جنگ را طولانی‌تر کرده و موجب از دست رفتن جان انسان‌ها و فقیر شدن اروپایی‌ها و ثروتمندتر شدن مفسدان می‌شود، تاکید کرد: این جنگ باید فوراً متوقف شده و صلح برقرار شود.

شولتس: موشک تاروس به اوکراین نخواهیم داد

اولاف شولتس صدراعظم آلمان بار دیگر ایده ارسال موشک‌های تاروس به کی‌یف را رد کرد و گفت: موشک تاروس را به اوکراین نخواهیم داد زیرا اگر بخواهیم این موشک را به این کشور بدهیم باید نیروهای خود را هم به آنجا اعزام کنیم و ما هرگز این کار را نخواهیم کرد.

به گزارش دویچه وله، صدراعظم آلمان که در گردهمایی حزب چپ میانه سوسیال دموکرات (SPD) در شهر لونبورگ در شمال آلمان سخنرانی می‌کرد، افزود: سلاح‌هایی وجود دارند که تنها در صورتی می‌توان آنها را به اوکراین ارسال کرد که بر استفاده از آنها نظارت دقیق داشته باشید و موشک‌های تاروس از جمله این سلاح‌ها است.

وی با اشاره به دقت بالای موشک‌های تاروس در نابود کردن اهداف خود در فاصله ۵۰۰ کیلومتری، تاکید کرد: تاروس یک سامانه تسلیحاتی دقیق و موثر است و اگر بخواهیم آن را به اوکراین بدهیم باید بر سازوکار انتخاب اهدافی که برای نابودی آنها قرار است از این موشک استفاده شود دخالت داشته باشیم.

شولتس در ادامه افزود: برای تحقق این امر ناچار خواهیم شد که نیروهای آلمانی را همراه با موشک‌های تاروس به اوکراین اعزام کنیم و چنین چیزی امکان نخواهد داشت چرا که در صورت انجام این کار، در این جنگ مداخله کرده‌ایم و ما هرگز این کار را نخواهیم کرد.

صدراعظم آلمان در ادامه با بیان اینکه هیچ یک از نیروهای آلمان یا ناتو در جنگ اوکراین و روسیه نخواهند جنگید، خاطرنشان کرد: نیروهای آلمانی نه در داخل اوکراین و نه در خارج از این کشور در اقدامات جنگی مانند انتخاب اهداف و مواردی از این دست، مشارکت نخواهند کرد.

به نوشته دویچه وله، شولتس معتقد است که ارسال سلاح‌هایی مانند موشک تاروس به اوکراین می‌تواند خطر تشدید درگیری و کشاندن پای آلمان به جنگ را به همراه داشته باشد.

هشدار وزیر خارجه اوکراین نسبت به تهدیدات علیه امنیت جهانی

 «دمیتری کولبا» وزیر خارجه اوکراین ضمن ابراز خرسندی از تصویب بسته کمک‌های نظامی آمریکا به کشورش، نسبت به تهدیدات علیه امنیت جهانی و غرب هشدار داد.

دیمیتری کولبا در مصاحبه‌ای با شبکه خبری سی‌ان‌ان، گفت: «آنچه که ما نیاز داریم این است که متحدانمان با اطمینان خاطر باور داشته باشند، پیروزی اوکراین قابل دستیابی است».

وزیر امور خارجه اوکراین در این مصاحبه از تصویب بسته کمک خارجی ۹۵ میلیارد دلاری آمریکا که شامل ۶۱ میلیارد دلار کمک به کی‌یف است ابراز خرسندی کرد. اما در عین حال نسبت به تهدیدات احتمالی امنیتی برای کشورهای غربی هشدار داد و خواستار افزایش همکاری های بین‌المللی برای تضمین پیروزی کی‌یف در جنگ مقابل مسکو شد.

کولبا در این گفت‌وگوی خبری افزود: ما نباید هیچ ترسی نسبت به [ولادیمیر پوتین رئیس جمهوری روسیه] داشته باشیم، زیرا پوتین می تواند ترس ما را احساس کند و وقتی این را متوجه شود، تهاجمی‌تر می شود.

چند هفته پیش و قبل از تصویب بسته ۹۵ میلیارد دلاری مجلس نمایندگان آمریکا، ولودمیر زلنسکی رئیس‌جمهوری اوکراین گفته بود که در صورت نرسیدن کمک های خارجی، فاجعه رخ می دهد. برخی مقامات کنگره آمریکا نیز با اشاره به تاخیر در تصویب این بسته هشدار داده بودند که اوکراین ممکن است در طول سال جاری میلادی جنگ را به روسیه واگذار کند.

یک ژنرال ارشد آمریکایی نیز به تازگی خاطرنشان کرده بود که ارتش روسیه اکنون ۱۵ درصد بزرگتر از پیش از آغاز جنگ است. کارشناسان از همین رو نسبت به حمله تابستانی روسیه هشدار داده و اعلام کرده اند که چنین تهاجمی ممکن است خسارات بیشتری را برای اوکراین به همراه داشته باشد.

کولبا نیز در همین زمینه به سی‌ان‌ان گفت: موضوع ساده است؛ دلیل اتحاد همه کشورها حول هدف پیروزی اوکراین، این است که آنها این پیروزی را مهم می‌دانند و امنیت و رفاه برایشان مهم است. بهای حمایت از اوکراین امروز هر چه باشد، از پیروزی روسیه در برابر اوکراین کمتر است.

 

 

دیگر خبرها

  • استرداد بیش از ۱۹۰ خانواده عراقی از اردوگاه الهول سوریه به عراق
  • پلیس علت اکثرتصادف‌های رانندگان ایرانی را فاش کرد
  • پاسخ آیت الله نوری همدانی به سوالی درباره طرح عفاف و حجاب پلیس (طرح نور)
  • اولین گام نبویان برای ناک اوت کردن قالیباف /اعلان جنگ علنی با تشکیل یک فراکسیون
  • اعلام وضعیت قرمز و وخیم جنگی در جبهه شرقی اوکراین/حمله پهپادی اوکراین به تاسیسات نفتی روسیه
  • اعتراض علیه سیاست‌های ضد اسلامی دولت آلمان در هامبورگ
  • ترافیک شهر تهران آغاز شده است
  • آیت‌الله مکارم‌شیرازی: پلیس طرح نور را با قدرت ادامه دهد
  • گوشت اینگونه ۶۳.۵ درصد گران شد
  • حمایت آیت‌الله مکارم از اقدام پلیس در اجرای طرح نور