Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- جزییات ماجرای قتل عبدالعزیز الفغم، محافظ شخصی پادشاه عربستان با وجود تایید در رسانه‌های دولتی سعودی همچنان در بایکوت خبری قرار دارد. تاریخ انتشار: 04:00 - 08 مهر 1398 - کد خبر: ۵۵۳۹۱۰ به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری میزان؛ در پی انتشار خبرهایی در شبکه‌های اجتماعی عربستان مبنی بر مرگ «عبدالعزیز الفغم» محافظ شخصی «ملک سلمان»، تلویزیون دولتی این کشور با تایید این خبر اعلام کرد الفغم، در اثر تیراندازی ناشی از درگیری شخصی کشته شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


انتشار خبر مرگ عبدالعزیز الفغم، توسط کاربری به نام «العوید» در شبکه‌های اجتماعی اعلام شد. سپس منابع سعودی اقدام به انتشار جزئیات دیگری کردند.       روایتی که منابع نزدیک به دربار سعودی مطرح کردند بر این اساس است که الفغم در زمان خروج از منزلش در شهر «جده» با شلیک گلوله یکی از دوستانش به قتل رسید. در جریان تیراندازی دوست الفغم یک سعودی و یک کارگر فیلیپینی نیز به شدت مجروح شدند و در درگیری‌های متعاقب نیرو‌های امنیتی و ضارب، پنج نیروی امنیتی مجروح و فرد ضارب کشته شدند.     بیشتر بخوانید: محافظ شخصی پادشاه عربستان کشته شد 
کشته شدن محافظ شخصی پادشاه عربستان به دلیل اختلافات شخصی به کرّات توسط رسانه‌ها و منابع دولتی مانند پایگاه الکترونیکی روزنامه «الریاض»، تلویزیون دولتی و وزارت کشورعربستان تایید شد. با این حال دربار سلطنتی عربستان هنوز واکنشی به این خبر نشان نداده است.      
جزئیات این حادثه همچنان مبهم هستند.
انتشار این خبر با واکنش گسترده کاربران شبکه‌های اجتماعی همراه بود. غالب این واکنش‌ها را می‌توان در راستای ابراز شادمانی از مرگ الفغم مشاهده کرد.
«مجتهد»، افشاگر آل سعود در حساب کاربری خود در توییتر در این مورد با طرح پرسش در مورد کاربر العوید نوشت چرا این شخص از اخبار مربوط به مرگ الفغم پیش از مسئولان و مقامات خبر داشته است و چه کسی به او حق انتشار این اخبار را داده است. وی افزود با توجه به اهمیت ماجرا چرا باید چنین خبری در حساب غیر رسمی توییتری اعلام شود.    
مجتهد در ادامه با اشاره به واقعیت‌هایی مانند این که الفغم در زمان حادثه در کاخ حضور داشته نوشت «محمد بن سلمان»، ولیعهد سعودی چند بار تلاش کرد تا این فرد را از دربار دور کند؛ چرا که به وی اعتماد نداشت.   این فعال سعودی اعلام کرد "به زودی جزییات این حادثه را افشا خواهد کرد."   از سوی دیگر «طلال الکواری»، از مجریان اهل قطر دلیل قتل محافظ شخصی پادشاه عربستان را تلاش ناکام گروهی برای ترور ملک سلمان خواند.

وی در توییتی نوشت "کشته شدن محافظ شخصی پادشاه مانند یک نوجوان در یک درگیری قابل باور نیست. این مسئله یادآور مرگ «جمال خاشقجی» است که در ابتدا علت مرگ درگیری وی با کارمندان کنسولگری اعلام شد."

این مجری قطری بر این باور است که تصمیم برای حذف الفغم مانند خاشقجی از بالا گرفته شد.   حساب کاربری توییتری «العهد الجدید» نیز نوشت روایت دولتی مرگ الفغم کاملا نادرست است.
انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: عبدالعزیز الفغم محافظ شخصی پادشاه عربستان کشته شدن محافظ شخصی ملک سلمان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۲۸۷۲۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ماجرای سهمیه بنزین ۱۵ لیتری به هر خانوار چیست؟

 به گزارش تابناک، فریدون عباسی در ارزیابی این پیشنهاد اظهار داشت: بنده کلا نسبت به طرح‌ها نظر مثبتی ندارم. بنزین ماده‌ای است که در خودرو استفاده می‌شود، چرا باید به افراد بنزین داده شود؟ در هیچ جای دنیا مشکلی بنزین ندارند، سوخت در جایگاه‌ها وجود دارد و مردم مصرف می‌کنند، چون هزینه‌ها در کشور‌های دیگر واقعی است سوخت هم مثل بقیه کالا‌ها است در کشور ما بیش از حد به این موضوع پرداخته می‌شود، بنزین نباید ابزاری برای بهم زدن آرامش مردم شود.

وی با بیان اینکه تخصیص بنزین به افراد به جای خودرو در راستای اعطای یارانه بیشتر به اقشار کم‌درآمد نیست، افزود: باید این موضوع را در نظر داشته باشیم که شاید کسی نمی‌خواهد خودرو داشته باشد یا گواهینامه ندارد و یا ترجیح می‌دهد از وسیله نقلیه عمومی استفاده کند، بنابراین لزومی ندارد سوخت به افراد اختصاص داده شود.

عضو کمیسیون انرژی مجلس گفت: بهتر است به اصلاح نظام حقوق و دستمزد بپردازیم و ارجح‌تر است که ارزش پول ملی را حفظ و تورم را کنترل کنیم و نسبت به افزایش درآمد کسانی که درآمد ثابت دارند و حقوق‌بگیر هستند اقدام کنیم تا میزان حقوق دریافتی این افراد با تورم سازگار باشد نه اینکه هر سال کمتر از میزان تورم افزایش دستمزد داشته باشیم.

وی تاکید کرد: مشکل کشور در سهمیه‌بندی بنزین نیست، بنزین نباید سهمیه‌بندی شود جز در موارد بحران مثل زمان جنگ آشکار؛ اکنون در جنگ اقتصادی هستیم و بنزین با کارت سوخت در اختیار مردم قرار می‌گیرد، ما باید همین شیوه تخصیص بنزین با کارت را درست اجرا کنیم یعنی هر شخصی با کارت شخصی سوخت را دریافت کند، قیمت هم مشخص باشد و اگر کسی بخواهد بنزین بیشتری مصرف کند باتوجه به اینکه کشور امکان تولید بنزین به میزان تقاضا را ندارد بنزین را با نرخ وارداتی دریافت کند.

عباسی خاطرنشان کرد: واردات بنزین ارزبر است بنابراین هر شخصی بخواهد بنزین بیشتری به مصرف برساند باید قیمت وارداتی یعنی هزینه واردات، حمل نقل و هزینه جایگاه باید در این نرخ گنجانده شده و قمیت واقعی را پرداخت کند و کسی هم مصرف کمتری دارد بنزین تولید داخل را با نرخ یارانه‌ای که دولت در نظر گرفته دریافت کند.

منبع: اقتصاد آنلاین

دیگر خبرها

  • ببینید | فوری؛ ترور محمد بن سلمان ناکام ماند!
  • ماجرای ترور پیشکسوت معروف کشتی در سالگرد حادثه ۱۱ سپتامبر چه بود؟ | ویدئو
  • فیلم/ ماجرای ترور محمدرضا طالقانی در سالگرد حادثه ۱۱ سپتامبر
  • ماجرای ترور رییس سابق فدراسیون کشتی ایران! / فیلم
  • ماجرای ترور محمدرضا طالقانی در سالگرد حادثه ۱۱ سپتامبر
  • (ویدیو) ماجرای ترور محمدرضا طالقانی در سالگرد ۱۱ سپتامبر
  • ماجرای یک مناسبت جدید و مهم در تقویم عربستان
  • ماجرای سهمیه بنزین ۱۵ لیتری به هر خانوار چیست؟
  • ماجرای نفوذ سرویس‌های جاسوسی به هیئت‌ها و ترور حاج صادق آهنگران از زبان خودش + فیلم
  • توصیه تاریخی پادشاه عربستان به صدام حسین درباره جنگ با ایرانی‌ها (فیلم)