Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تابناک»
2024-04-26@10:21:46 GMT

آخرین مهلت تقسیط بدهی عوارض آزادراهی

تاریخ انتشار: ۸ مهر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۲۸۷۵۸۱

مالکان خودرو‌های پلاک عمومی تا ۲۰ مهر مهلت دارند نسبت به قسط‌بندی بدهی عوارض آزادراهی اقدام کنند.

به گزارش «تابناک» به نقل از تسنیم، از زمان آغاز به کار طرح پرداخت الکترونیکی عوارض آزادراهی، نرخ عوارض خودرو‌های پلاک عمومی ترددکننده در آزادراه‌های تحت پوشش این طرح، اعلام نشده بود و مالکان این خودرو‌ها عوارض تردد خود را پرداخت نکرده بودند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اما این به معنای معافیت این خودرو‌ها از پرداخت عوارض آزادراهی نیست و با اعلام مبلغ عوارض خودرو‌های پلاک عمومی در روز‌های اخیر، مالکان آن‌ها نیز باید مانند سایر خودرو‌ها بر اساس ضوابط تعیین‌شده عوارض آزادراهی خود را پرداخت کنند. با این حال با مشخص شدن میزان بدهی عوارض شش‌ماهه خودرو‌های پلاک عمومی، لازم نیست مالکان این خودرو‌ها عوارض انباشته شده خود را به‌صورت یکجا پرداخت کنند، چون امکانی فراهم شدهتا مالکن این خودرو‌ها بدهی خود را در چند قسط پرداخت کنند.

بر اساس اعلام مجری طرح پرداخت الکترونیکی عوارض آزادراهی، کاربران خودرو‌های پلاک عمومی می‌توانند با مراجعه به کیوسک‌های اطلاع‌رسانی و پرداخت آنی‌رو مستقر در آزادراه‌های تحت پوشش این طرح و همچنین پایانه‌های مسافربری آزادی و بیهقی در شهر تهران، نسبت به تقسیط بدهی عوارض آزادراهی خود اقدام کنند.

به زودی امکان تقسیط بدهی در سایر ترمینال‌های مسافربری و پایانه‌های باربری و همچنین برخی از اپلیکیشن‌های پرداخت عوارض آزادراهی نیز فراهم خواهد شد.

خودرو‌های «پلاک عمومی» ترددکننده در آزادرا‌های تحت پوشش طرح پرداخت الکترونیکی عوارض آزادراهی تا «۲۰ مهر» مهلت دارند تا برای استفاده از فرصت قسط‌بندی بدهی عوارض آزادراهی خود اقدام کنند. کاربران این خودرو‌ها می‌توانند با در دست داشتن کارت خودروی خود و مراجعه به کیوسک‌های اطلاع‌رسانی و پرداخت مستقر در آزادراه‌های تحت پوشش این طرح یا ترمینال‌های مسافربری و پایانه‌های باربری، ضمن استعلام میزان عوارض آزادراهی انباشته شده خود، با پرداخت ۲۰ درصد از آن و ۵ درصد شارژ جاری، مابقی بدهی خود را به‌صورت بازپرداخت ۴ ماهه، قسط‌بندی کنند.

از این پس مالکان خودرو‌های پلاک عمومی نیز همانند سایر خودرو‌ها می‌توانند با کمک یکی از شیوه‌های پرداخت الکترونیکی عوارض آزادراهی از جمله: برنامه‌های موبایلی (اپلیکیشن)، کسر مستقیم از حساب بانکی، تگ، آنی‌روکارت، کد دستوری USSD، خودپرداز، کارت‌خوان، عضویت در فهرست مشتریان دائمی سازمان‌ها و پرداخت سازمانی، عوارض آزادراهی خودروی خود را پرداخت کنند.

طرح پرداخت الکترونیکی عوارض آزادراهی از ۲۸ اسفندماه سال گذشته، چهار آزادراه تهران-قم، تهران-ساوه، کرج-قزوین و قزوین–زنجان به سامانه اخذ الکترونیکی عوارض آزادراهی مجهز شده‌اند و با حذف باجه‌های دریافت نقدی، عوارض خودرو‌های تردد کننده در آن‌ها به‌صورت الکترونیکی دریافت می‌شود. قرار است به زودی یازده آزادراه دیگر کشور نیز به طرح پرداخت الکترونیکی عوارض آزادراهی اضافه خواهند شد و دریافت عوارض در آن¬ها تنها به‌صورت الکترونیکی انجام خواهد شد.

منبع: تابناک

کلیدواژه: عملیات نصر من الله لایحه تجارت پیاده روی اربعین بوریس جانسون سیاست های کلی نظام قانون گذاری خودروهای پلاک عمومی عوارض آزادراه تقسیط قسط بندی بدهی پرداخت عوارض عملیات نصر من الله لایحه تجارت پیاده روی اربعین بوریس جانسون سیاست های کلی نظام قانون گذاری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۲۸۷۵۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مشکل بزرگ استقلال با مالک جدید پرسپولیس

بالاخره بعد از سال‌ها دو باشگاه پرسپولیس و استقلال واگذار شدند. پرسپولیس به کنسرسیومی از ۶ بانک داده شد و استقلال به هلدینگ پتروشیمی خلیج فارس واگذار گردید. نکته جالب در خصوص این واگذاری‌ها بدهی سنگین باشگاه استقلال به مالک جدید پرسپولیس است. بانک شهر که بیشترین سهام پرسپولیس را در اختیار دارد و حتی قرار است بیشترین عضو را در هیئت مدیره داشته باشد، طی دو سه سال اخیر وام‌های سنگینی به پرسپولیس و استقلال داده و به نوعی اسپانسر دو باشگاه هم بود. مدیران استقلال طی چند سال گذشته چندین بار از این بانک وام گرفتند و در حال حاضر هم بدهی سنگینی به بانک شهر دارند.

آبی‌ها چیزی در حدود ۱۸۶ میلیارد تومان به بانک شهر بدهی دارند و برای گرفتن وام هم سند ورزشگاه مرغوبکار را گرو گذاشتند. شاید ماجرای مالکیت این بانک بر باشگاه پرسپولیس به زودی به ضرر استقلالی‌ها تمام شود و این باشگاه را با مالک جدید قرمز‌ها وارد چالش بزرگی کند. حال باید دید حالا که بانک شهر مالکیت پرسپولیس را برعهده گرفته، چطور می‌خواهد با رقیب سنتی کنار بیاید و آیا این موضوع برای باشگاه استقلال مشکل ساز خواهد شد یا خیر.

بعد از گرفتن وام، باشگاه استقلال به صورت ماهیانه اقساط سنگینی را پرداخت می‌کرده و هنوز هم باید این اقساط را پرداخت کند. البته مشخص نیست در این زمینه باشگاه استقلال اقساط خود را به موقع پرداخت کرده و یا اینکه در پرداخت اقساط وام‌های گرفته شده تاخیر داشته است.

منبع: خبرورزشی

دیگر خبرها

  • مطالبات دولتی شهرداری قم پرداخت نشد
  • تمدید مهلت تبدیل مجوز‌های کاغذی به الکترونیکی تا ۲۵ اردیبهشت ماه
  • مشکل بزرگ استقلال با مالک جدید پرسپولیس
  • فیلم/ قصه پُر غُصۀ بیماران برای پرداخت الکترونیکی
  • ویدیو/ پرداخت کامل بدهی ایران به بانک توسعه اسلامی
  • پرداخت کامل بدهی‌های ایران به بانک توسعه اسلامی
  •  ۲۰ اردیبهشت‌ماه آخرین‌ مهلت تبدیل پروانه کسب فیزیکی به الکترونیکی
  • نحوه پرداخت عوارض آلایندگی به شهرهای استان بوشهر صحیح نیست
  • نظارت بر هزینه کرد اعتبارات حق آلایندگی در خوزستان
  • مهلت تبدیل مجوز‌های قدیمی به مجوز‌های جدید تا ۲۶ اردیبهشت