Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیر کل ثبت اسناد و املاک استان کرمان با بیان اینکه تثبیت بیش از 76 درصد اراضی ملی استان دستاوردهای مهمی را در زمینه پیشگیری از تصرف غیرقانونی اراضی ملی و حفظ حقوق دولتی به دنبال داشته است خاطر نشان کرد: با بررسی مشکلات موجود در خصوص باقیمانده اراضی ملی تثبیت نشده، برنامه عملیاتی برای شش ماهه دوم سال جاری تدوین شده که در این گردهمایی به تمامی روسای واحدهای ثبتی و ادارات منابع طبیعی و آبخیزداری ابلاغ می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش ایسنا "رضا طالبی زاده" در گردهمایی مشترک مدیران کل و روسای ادارات منابع طبیعی و آبخیزداری و ادارات ثبت اسناد و املاک استان به منظور بررسی مسائل و هماهنگی بیشتر پیرامون تثبیت اراضی ملی شمال استان، ضمن بزرگداشت هفته دفاع مقدس و گرامیداشت یاد و خاطره شهدای جنگ تحمیلی گفت: اولویت کاری اداره کل ثبت اسناد و املاک استان تسهیل خدمت رسانی به مردم با استفاده سامانه های مکانیزه می باشد و در این راستا تثبیت مالکیت اراضی دولتی و تعیین حدود مستثنیات مردم در اولویت کاری ادارات ثبت استان قرار دارد.

وی به بحث کمبود نیروی انسانی متخصص خصوصاً نقشه بردار در ادارات ثبت اشاره کرد و گفت: کمبود نیرو باعث اختلال در سرعت خدمت رسانی به مردم و ارباب رجوع شده است و سعی مدیران و مسئولین اداره کل ثبت اسناد و املاک استان بر آن بوده که با استفاده از فناوری های نوین کمبود نیروی انسانی را به نوعی جبران کنند و باعث تسریع خدمت رسانی به مردم شریف استان کرمان شوند اما ارائه برخی خدمات ثبتی منحصر به وجود افراد متخصص مثل نقشه بردار جهت حضور در محل وقوع ملک و تهیه نقشه کاداستری می باشد و کمبود نقشه بردار باعث کندی امور و اختلال در پاسخگویی به مردم شده است.

این مقام قضایی به نقش فناوری های نوین در زمینه افزایش میزان دقت در زمینه صدور اسناد مالکیت تک برگ اشاره کرد و افزود: در حال حاضر با استفاده از سامانه شمیم نقاط نقشه های ثبتی با خطای کمتر از 3 سانتی متر تهیه و برداشت و اسناد مالکیت کاداستری بر اساس این نقشه ها صادر می شوند که این امر باعث کاهش میزان اختلافات در پلاک های ثبتی می شود.

وی در ادامه با بیان اینکه تثبیت بیش از 76 درصد اراضی ملی استان دستاوردهای مهمی را در زمینه پیشگیری از تصرف غیرقانونی اراضی ملی و حفظ حقوق دولتی به دنبال داشته است خاطر نشان کرد: با بررسی مشکلات موجود در خصوص باقیمانده اراضی ملی تثبیت نشده، برنامه عملیاتی برای شش ماهه دوم سال جاری تدوین شده که در این گردهمایی به تمامی روسای واحدهای ثبتی و ادارات منابع طبیعی و آبخیزداری ابلاغ می شود.

طالبی زاده با اشاره به اینکه تمامی دستاوردهای کسب شده در زمینه صدور سند برای اراضی ملی و دولتی ماحصل تعامل این اداره کل با ادارات متولی امر زمین و مسکن می باشد، بیان کرد: روسای ادارات ثبت اسناد و املاک با حفظ تعامل خود با مسئولین شهرستانی خصوصاً ادارات منابع طبیعی می توانند باعث تسریع و تسهیل در خدمت رسانی به مردم و نیز حفظ حقوق بیت المال شوند.

براساس این گزارش، در این گردهمایی مدیر کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان کرمان، برگزاری این نشست را نوعی کارگاه آموزشی دانست و افزود: اجرای کاداستر جدای از الزامات قانونی در واقع نوعی وظیفه شرعی و میهنی است و از آنجا که وظیفه اصلی اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان حفظ اراضی ملی است، موفق شده ایم در این زمینه اقدامات مثبت و قابل قبولی انجام دهیم.

رجبی زاده در ادامه مساله تثبیت و سند دار نمودن اراضی ملی را نوعی مساله اجتماعی دانست که با تثبیت 100 درصدی اراضی ملی استان بسیاری از مسائل اجتماعی و حتی مراجعات به دستگاه قضایی و درگیری ها کاهش خواهد یافت.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی اخبار اجتماعی کرمان سازمان ثبت اسناد و املاك نقشه برداري منطقه کرمان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۲۸۸۶۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شکار یک پلنگ ایرانی توسط یک تبعه پاکستان + عکس

به گزارش همشهری آنلاین، پلنگ ایرانی پس از انقراض ببر مازندران و شیر ایرانی، بزرگترین گربه‌سان کشور به شمار می‌رود. کمبود طعمه در اثر شکار غیر مجاز و بی رویه، تخریب زیستگاه طبیعی پلنگ به دلیل توسعه فعالیت‌های انسانی، کشته شدن پلنگ‌ها به دست افراد محلی و شکارچیان متخلف باعث شده است که این گربه‌سان ایرانی به سمت انقراض برود.

«پلنگ در هر کجا به دام‌ها خسارت بزند از طریق صندوق توسعه محیط زیست خسارت آن پرداخت می‌شود.» این گفته کامبیز محسن سلطانی رئیس اداره محیط زیست نوشهر به خبرنگار فارس بود.

در نتیجه تقابل پلنگ با انسان و آسیب‌پذیری این گونه کمیاب در سال‌های اخیر به شدت افزایش یافته است.

کمبود طعمه‌های پلنگ در اثر شکار بی‌رویه و تخریب عرصه‌های طبیعی از عوامل مهم کاهش جمعیت و افزایش حمله پلنگ به دام‌های اهلی و تقابل این گونه با انسان بوده است.

«در بخش گسترده‌ای از محدوده پراکنش پلنگ، به‌ویژه در منطقه زاگرس با کمبود طعمه و به‌تبع آن تعارض بین پلنگ و دام‌های اهلی و دامداران روبه‌رو هستیم.» این گفته حسن اکبری معاون محیط زیست طبیعی و تنوع زیستی سازمان محیط زیست می‌گوید.

کد خبر 847559 منبع: فارس برچسب‌ها حیوانات - حیات وحش خبر مهم پاکستان حیوانات - یوزپلنگ آسیایی

دیگر خبرها

  • اسناد مالکیت ۸۷۴ هکتار زمین طرح نهضت ملی مسکن استان بوشهر صادر شد
  • شکار یک پلنگ ایرانی توسط یک تبعه پاکستان (+عکس)
  • شکار یک پلنگ ایرانی توسط یک تبعه پاکستان + عکس
  • برگزاری روز ملی خلیج‌فارس با نمایشگاه اسناد و نقشه‌های تاریخی در بندر ماهشهر
  • ۷۶ درصد اراضی کشاورزی استان بوشهر سنددار شده است
  • تضمین امنیت سرمایه گذاری و غذایی از اثرات بارز رفع تداخلات است
  • سند تک برگ اراضی به کشاورزان بوشهر تحویل داده شد
  • شهر صدرا کمبود مدرسه دارد/ آماده استقرار ادارات مختلف هستیم
  • صدور اسناد تک برگ در گروه‌های مشاع به نام دولت
  • صدور اسناد مالکیت برای ۴ میلیون مترمربع از اراضی ملی شهر مهاجران