Web Analytics Made Easy - Statcounter

امام جمعه نجف‌آباد گفت: یک عده زیادی در این کشور خواسته یا ناخواسته همان برنامه 2030 را اداره و پیاده می‌کنند و به آن معتقد هستند؛ این نوع حرکت ها همان زدودن ارزش هاست؛ مردم، مجموعه ها و نسل جوان باید به هوش باشند که اگر بین ما و این ارزش ها فاصله افتاد دچار مصیبت های زیادی می شویم.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا و به نقل از صاحب نیوز؛ دفاع مقدس، نمونه اعلای ثمربخشی گفتمان مقاومت و پیروزی منطق مقاومت است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مقاومت در این دوران تنها محدود به بعد نظامی نمی شود و ملت ایران مقاومت را به عنوان فرهنگی برتر در کشور به جهانیان نشان دادند. امروز اما مقاومت در عرصه های جدید جلوه کرده است و فرهنگ محور آن شده است.

برهمین اساس با آیت الله مصطفی حسناتی، امام جمعه نجف آباد به گفت و گو نشستیم تا ابعاد این جنگ جدید را بررسی کنیم.

* در ابتدا بگویید چه اقداماتی در زمینه فرهنگ در شهرستان باید صورت بگیرد؟

هر کسی باید وظیفه خودش را در نقش خود انجام دهند و این هم مثل میدان های دیگر است که همه باید وظیفه شان را انجام دهند نه به فرمان، نه به گفتن، نه به تهدید این قصه را حل کنند، این فرهنگ است و دشمن با ظرافت به آن ورود کرده است و آنها آموزش دیده اند که گاهی هم خودزنی دارند و سر و صدا راه بیاندازند؛ به هرحال ما میدان مختلف داشتیم، همانطوری که میدان نظامی و اقتصادی داشتیم، میدان فرهنگی هم میدان گسترده ای است و تبلور و اصل اصل عفاف و حجاب است نه اینکه در بحث فرهنگی، اصل این است، خیلی موارد است ولی این قصه مهمی است. بنابراین هر کس واقعا به اصل دین، اسلام، نماز، قرآن، امام حسین(ع) و شهدا معتقد است باید در این وادی به میدان بیاید، ما باید همه را متوجه کنیم و عمده کار هم از خانواده ها شروع می شود.

*نقش ادارات و ارگان ها در این میان چیست؟

در عین حال باید کل مسئولان شهر و ادارات، آموزش و پرورش و دانشگاه هم کار ویژه انجام دهند، در بازار هم یک قدم هایی برداشته شده ولی چون یک کار فرهنگی است هیچ وقت نخواسته ایم این کار بعد غیر فرهنگی و یک حالت اجرای فیزیکی به خود بگیرد. 

 * شما در خلال صحبت های خود به میدان های مختلفی حال چه جنگ و چه بعد از آن اشاره کردید؛ با توجه به تحریم های مختلف دشمن در عرصه های مختلف به نظر شما در سطح سازمان ها و نهادها فرهنگی برای مقابله با این تحریم ها چه اقداماتی صورت گرفته است؟

کارهای بسیار گسترده ای شده است، همین طور دید عمومی مردم ما نسبت به 30،20 و 40 سال قبل قابل مقایسه نیست، خیلی رشد دارد، ما نباید خدای نکرده طوری سیاه نمایی کنیم و از کارهای خوبی که شده است، غفلت کنیم، بله بیشتر از این باید کار می کردیم ولی نه اینکه خدای نکرده کار گذشتگان را حالا چه شهدا و جانبازان، چه مسئولان دلسوز، مجموعه های حوزوی، دانشگاهی، کتاب هایی که اینقدر نوشته شده، اینها نبود؛ ولی باید همان طور که حضرت آقا فرمودند باید 100 برابر، 1000 برابر این قدر ما باید کار کنیم و الان وقت این نبرد فرهنگی است، باید همه به میدان بیایند.

جریانی در تهران دست به حذف نام شهید از معابر تهران کردند و این کار را به دلیل اقدامات ترافیکی توجیه کردند، شما چه نظری دارید؟

بله، به هرحال نباید غافل باشیم که یک عده زیادی در این کشور خواسته یا ناخواسته همان برنامه 2030 را اداره و پیاده می کنند و به آن معتقد هستند؛ این نوع حرکت ها همان زدودن ارزش هاست؛ مردم، مجموعه ها و نسل جوان باید به هوش باشند که اگر بین ما و این ارزش ها فاصله افتاد دچار مصیبت های زیادی می شویم، الان شهدا هستند که ما را حفظ کردند، آنها زنده اند و جامعه را زنده نگه داشته اند. باید هوشیار باشیم و نگذاریم این اتفاق ها بیافتد.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۲۸۹۲۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انتشار فراخوان پنجمین جشنواره بین المللی فیلم «کوثر»

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی پنجمین جشنواره بین المللی فیلم «کوثر»، فراخوان پنجمین جشنواره بین المللی فیلم «کوثر» توسط بنیاد آیه های ایثار و تلاش، با هدف تحقق رهنمودهای مقام معظم رهبری و ابلاغ سیاست های کلی مبتنی بر تبیین مولفه‌های فرهنگ ایثار، شهادت، مقاومت زنان در تاریخ انقلاب اسلامی الگوسازی از زنان فرهیخته ایثارگر تشویق و ترغیب هنرمندان ایران اسلامی به فعالیت موثر در زمینه ترویج این مولفه ها در مسیر فرهنگ ایرانی اسلامی و با موضوع نقش زنان ایثارگر و جایگاه حماسی آن ها در انقلاب و جبهه مقاومت منتشر شد.

بر اساس اعلام دبیرخانه این رخداد فرهنگی هنری با هدف گذاری در ۷ زمینه؛

۱- پیگیری مطالبات مقام معظم رهبری در حوزه انقلابیگری زنان و پرچمداری آنها در نهضت اسلامی ایران

۲- شناسایی و معرفی ظرفیت ها، استعدادها و توانمندی های زنان در حوزه های فرهنگی و هنری به منظور اثر بخشی مضاعف آنان در پیشبرد فرهنگ ایثار و مقاومت

۳- توجه به نقش ارزنده زنان و معرفی ظرفیت های موجود جامعه هنری جهت کاهش آسیب های اجتماعی به‌ویژه مقابله با تهاجم نرم دشمن و آندلسی کردن ایران

۴- الگوسازی شخصیت های موفق علمی، فرهنگی و اجتماعی زنان ایثارگر ایران و جبهه مقاومت برای نسل های آینده و جهان اسلام بعنوان الگوی سوم زنان در جهان

۵- تقویت فعالیت های جهادی، فرهنگی، هنری و رسانه ای در حوزه زنان

۶- تبیین و تحکیم بنیان خانواده و لزوم افزایش جمعیت در پیشرفت و تعالی کشور

۷- ایجاد بانک اطلاعاتی و مطرح کردن چهره های شاخص زنان نخبه کشور برای دسترسی جوانان

در دستور کار جشنواره قرار گرفته است.

جشنواره پنجم فیلم «کوثر» در چهار بخش سینمای ایران شامل فیلم های سینمایی، داستانی بلند (تله فیلم)، مستند کوتاه و نیمه بلند، مستند بلند و آثار کوتاه داستانی، پویا نمایی و نماهنگ است.

همچنین در بخش مسابقه سینمای ایران، عنوانی با نام مسابقه ویژه گنجانده شده که عبارت است:

نقش زنان و کودکان در مقاومت: این بخش ویژه آثار تولیده شده پیرامون موضوعات مرتبط با ایثارگری و نقش زنان و کودکان در کشورهای حوزه مقاومت و مقابله با داعش و رژیم صهیونیستی و مظالمی که بر آنها رفته، است.

حجاب، عفاف: این بخش اختصاص دارد به آثار مرتبط با ترویج فرهنگ حجاب و عفاف و افشای ماهیت توطئه های دشمنان برای آندلسی کردن ایران.

بخش طرح‌ها و ایده ها، بخش بین الملل و بخش غیررقابتی نیز سایر بخش های چهارگانه جشنواره را تشکیل می دهند؛ نمایش های ویژه، نشست های تخصصی، نکوداشت ها و بزرگداشت ها، برپایی نمایشگاه عکس و برگزاری همزمان جشنواره در استان ها و سایر مراکز فرهنگی هنری کشور از دیگر بخش های پنجمین جشنواره بین المللی فیلم «کوثر» هستند.

بر پایه اعلام دبیرخانه جشنواره، متقاضایان شرکت در این رویداد می توانند با مطالعه فراخوان در هر بخش، لینک قابل دانلود فایل آثار خود را در فرمت‌های مشخص شده در فراخوان به صندوق الکترونیکی دبیرخانه به آدرس، kovsarfestival@gmail.com ارسال کنند و در صورتی که حجم فایل اثر بیشتر از ۱۰ گیگ است و یا امکان ارسال ایمیل وجود ندارد صاحبان آثار می توانند اثر خود را به‌صورت پستی و یا حضوری به دبیرخانه جشنواره ارسال کنند. آخرین مهلت ارسال آثار تا روز شنبه پنجم خرداد ماه سال جاری در نظر گرفته شده است.

نشانی دبیرخانه جشنواره: تهران، میدان فردوسی، خیابان انقلاب، چهار راه کالج، خیابان حافظ، خیابان غزالی، پشت سفارت روسیه، پلاک ۱۱ مرکز تشکل های شاهد و ایثارگر - آقای صیادی (دبیرخانه جشنواره)

تلفن و دورنگار: ۰۲۱۶۶۷۵۷۴۰۶ – ۰۹۳۶۹۸۴۴۳۹۵

آدرس پست الکترونیکی: kosarfilmfestival۶۷@gmail.com

آدرس وبسایت: www.isartalash.ir

پنجمین جشنواره بین المللی فیلم «کوثر» تیر ۱۴۰۳ در تهران با دبیری ناصر باکیده و با همکاری شهرداری تهران، سازمان امور سینمایی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، بنیاد شهید و امور ایثارگران برگزار می‌شود.

فایل PDF کامل فراخوان را از اینجا می‌شود.

کد خبر 6093985 سید امیر شایان حقیقی

دیگر خبرها

  • حماس: از خواسته‌های اساسی خود کوتاه نخواهیم آمد
  • چگونه می توان از شر موهای ناخواسته گوش خلاص شد؟
  • النجباء: مقاومت عراق بانک اهداف بزرگی دارد
  • برپایی کارگاه آموزشی و تربیتی مضمار به معنای «میدان و عرصه» در رشت
  • وقتی «فرهنگ» در میدان «دیپلماسی» قد عَلَم می‌کند
  • وزیر آموزش‌وپرورش: مرگ سند ۲۰۳۰ در این دولت رقم خورد، اما...
  • آزرده خاطر شدن شهروند تهرانی از نیمه کاره ماندن مجتمع‌های میدان شهدا
  • فراخوان پنجمین جشنواره بین المللی فیلم کوثر منتشر شد
  • انتشار فراخوان پنجمین جشنواره بین المللی فیلم «کوثر»
  • برگزاری همایش هفته عقیدتی سیاسی سپاه