Web Analytics Made Easy - Statcounter

‌معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان سیستان وبلوچستان گفت: با هدف توسعه منابع جدید پروتئینی و کمک به درآمد خانوار روستایی و اشتغال زایی توسعه و تکمیل زنجیر تولید و پرورش شترمرغ در قالب یک برنامه ۴ساله در استان در حال اجرا ست.

به گزارش ایسنا- به نقل از سازمان جهاد کشاورزی استان سیستان وبلوچستان، محمدرضا بندانی افزود: این طرح از سال ۱۳۹۷اغاز شده و تا سال ۱۴۰۰ادامه خواهد داشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی تصریح کرد: سیستان وبلوچستان بهترین شرایط آب وهوایی برای پرورش شتر مرغ راداراست و با پرورش این پرنده و فروش گوشت، پوست وروغن آن می‌توان درآمد خوبی عاید بهره برداران شود.
این مقام مسئول گفت: در سال گذشته ۲میلیارد تومان اعتبار صرف توسعه پرورش شتر مرغ در استان شد و امسال نیز ۲میلیارد و ۱۵میلیون تومان اعتبار  در همین راستا در سطح شهرستان ها هزینه خواهد شد.
معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی بیان کرد: در حال حاضر ۵ واحد پرورش شتر مرغ گوشتی به ظرفیت‌ ۱۵۰قطعه و۲ واحد پرورش شتر مرغ مولد به ظرفیت ۶۵۰ قطعه در حال فعالیت هستند وسالیانه‌‌ 70 تن گوشت و‌‌۱۲۵۰ قطعه جوجه شتر مرغ تولید وروانه بازار می کنند.
وی افزود: با مشارکت سازمان جهاد کشاورزی و بهره برداران تعداد ۱۲واحدپرورش شتر مرغ  پرواری و مولد در حال احداث است که تا پایان سال جاری به بهره‌برداری خواهد رسید.
بندانی خاطرنشان کرد: در افق اجرای ۴ساله این طرح تولید گوشت شتر مرغ به بیش از ۲۲۰تن و تولید جوجه  شترمرغ به بیش از ۱۵هزار قطعه افزایش خواهد یافت.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: پرورش شتر مرغ استانی اقتصادی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۲۸۹۴۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برداشت سه تن زعفران از مزارع لرستان

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای استان لرستان؛مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی لرستان با اشاره به سطح زیر کشت زعفران در استان، گفت:سطح زیر کشت زعفران حدود ۸۰۰ هکتار است و سالانه بیش از ۳ تن و ۲۰۰ کیلو زعفران از مزارع استان برداشت می‌شود.

 محمد حسن کیانی فر افزود: بر اساس تقسیمات اقلیمی از ۱۳ اقلیم ۱۱ اقلیم در استان تفکیک شده است که لرستان به دلیل تنوع اقلیمی از لحاظ تنوع گونه‌های دارویی غنی است.

وی گفت:یکی از این گیاهان دارویی زعفران است وتوسعه گیاه دارویی زعفران درآمد زا است و به لحاظ اقتصادی برای کشاورز سودمند است.

کیانی فر افزود: زعفران به دلیل صادرات محور بودن برای کشور و استان ارز آور است،همین امر موجب شده است توسعه کشت زعفران در دستور سازمان جهاد کشاورزی قرار بگیرد‌.

وی متوسط عملکرد زعفران را چهار کیلو در هکتار عنوان کرد و افزود: زعفران لرستان طلای بی نظیری است که با توجه به آزمایشات انجام شده بر روی آن از لحاظ کیفیت در بالاترین رتبه‌ها قرار می‌گیرد.

 

 

دیگر خبرها

  • واردات ۲۰ تن گوشت گرم گوسفندی به استان یزد
  • صادرات سیب زمینی مشمول عوارض ۶۰ درصدی شد
  • آغاز توزیع تخم نوغان در شهرستان شفت
  • توسعه صنعت نوغانداری، نیازمند تغییر الگوی مصرف 
  • ۵۴۳ میلیارد و ۳۰۰ میلیون تومان، برآورد اولیه خسارت سیل به بخش کشاورزی
  • ۵۴۳ میلیارد و ۳۰۰ میلیون تومان، برآورد اولیه خسارت سیل به بخش کشاورزی خراسان جنوبی
  • جنگ علوفه شروع شده است
  • برداشت سه تن زعفران از مزارع لرستان
  • صدور سه هزار و ۳۵۴ پروانه گلخانه خانگی درسیستان وبلوچستان
  • تولید یک میلیون و ۵۰۰ هزار شاخه گل رز در خراسان جنوبی