Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری برنا؛ عیسی امینی در مراسم تمدید تفاهمنامه کمیته امداد و کانون وکلای دادگستری مرکز گفت: تا پایان امسال حداقل 20 درصد به خدمات حقوقی اضافه می‌کنیم و کانون وکلا افتخار می‌کند که بیش از ۸۰ سال است این خدمات انسان دوستانه را انجام می‌دهد و بعد از انقلاب اسلامی در قانون اساسی هم ذکر شده است که باید به مردم خدمت حقوقی رایگان ارائه دهیم و کمک کنیم و افرادی که زیر پوشش کمیته امدادحضرت امام (ره) هستند ذاتا کسانی هستند که استحقاق این خدمت را دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: خدمتی که کانون وکلا ارائه می دهد ممکن بود بر دوش دولت یا حاکمیت قرار بگیرد.

امینی اظهار کرد: اعتقاد ما بر این است که کانون وکلا به عنوان کهن‌ترین نهاد مدنی کشور باید خود را در خدمت مردم بداند و وظیفه ما فقط عقد قرارداد نیست بلکه باید به عدالت گستری در کشور کمک کنیم.

رئیس کانون وکلا گفت: با عشق، اعتقاد و بدون تکلیف مادی این کار را انجام می‌دهیم و آمادگی کامل را برای تمدید و اجرای موثر این تفاهم نامه داریم و از معاونت حقوقی کمیته امداد هم بسیار تشکر می‌کنیم.

 سید مرتضی بختیاری رئیس کمیته امداد امام خمینی (ره)  نیز در سخنانی از تلاش ها و معاضدت های وکلای دادگستری قدردانی کرد و گفت: ما از بخش های تخصصی در جامعه هدف کمیته امداد کمک خواهیم گرفت.

وی افزود: وکلا خالصانه از مشکلات مردم گره گشایی می کنند و صرفا با انگیزه معنوی استیفای حق می کنند .

بختیاری گفت: بر اساس آمار ما در سال ٩٧ و سه ماهه اول امسال در کل کشور ٣٢٧ میز خدمت معاضدت قضایی توسط کانون های وکلا وجود دارد و وکلا 10 هزار پرونده قضایی را به صورت افتخاری وکالت کرده اند و بر همین مبنا خیلی از اعضای کمیته امداد از تحت پوشش خارج شده اند و این افتخاری برای کمیته امداد و کانون وکلا است.

وی ادامه داد: تعداد وکلای همکار با کمیته امداد برای ارائه خدمات حقوقی به مددجویان امسال به ۹۵۱ وکیل افزایش یافته است.

رئیس کمیته امداد از اقدامات نیکوکارانه وکلا در حمایت از جامعه هدف کمیته امداد تقدیر کرد و گفت: علاوه بر معاضدت قضایی، بیش از هزار نفر از وکلا در طرح اکرام ایتام مشارکت دارند.

با توجه به اتمام دوره دو ساله تفاهم‌نامه اولیه بین کمیته امداد و کانون وکلای دادگستری که در دی‌ماه سال ۹۵ به امضا رسیده بود، تفاهم‌نامه جدید به مدت سه سال میان روسای این دو  نهاد به امضا رسید.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: جامعه خانواده عشق کمیته امداد کمیته امداد امام خمینی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۲۸۹۹۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آمار وارده پرونده‌های خانواده مناسب نیست

جلسه کارگروه تخصصی رؤسای شعب دیوان عالی کشور با عنوان بررسی موضوع وکیل در مرحله فرجام خواهی با حضور حجت الاسلام والمسلمین محمدجعفر منتظری برگزار شد.

حجت الاسلام والمسلمین محمدجعفر منتظری دیوان عالی کشور در این جلسه با گرامیداشت روز معلم، به بخشی از سخنان امام راحل (ره) درباره شهید مطهری اشاره کرد و اظهار داشت: "خدمتی که استاد شهید مطهری به نسل جوان و جامعه نموده کم نظیر است. آثاری که از او هست، بی استثنا، همه خوب است و من کس دیگری را سراغ ندارم که بتوانم بگویم: «بی استثنا آثارش خوب است». انسان ساز است.

حجت الاسلام والمسلمین منتظری ادامه داد: کلیات طرح اصلاح موادی از قانون آیین دادرسی مدنی و کیفری در کمیسیون حقوقی و قضایی مجلس تصویب شده است و پیگیر هستیم که در این مجلس به تصویب نهایی برسد.

وی با تاکید بر لزوم اختصاص بودجه مستقل برای پیشبرد برنامه‌های دیوان عالی کشور، از تصویب ردیف بودجه مستقل برای بخشی از هزینه‌های دیوان عالی کشور خبر داد.

حجت الاسلام والمسلمین منتظری با بیان اینکه دیوان عالی کشور در قانون اساسی دو مسئولیت مهم و اساسیِ نظارت بر اجرای صحیح قوانین در محاکم و ایجاد وحدت رویه قضائی را برعهده دارد، اظهار داشت: این دو مسئولیت اطلاق دارد و عملکرد صحیح و ضابطه‌مند در این زمینه، با تعریف درست از نحوه نظارت و یا اصلاح قانون و اصلاح روش‌ها و اصلاح ساختار ممکن خواهد بود. چنانچه قضات محترم در این رابطه پیشنهاداتی به منظور پیشبرد هر چه بهتر امور دارند، ارائه دهند.

وی تصریح کرد: آمار وارده پرونده‌های خانواده مناسب نیست، به طوری که وارده پرونده‌های ما در این زمینه فقط در فروردین ماه بیش از ۸۰۰ فقره بوده است که بخش عمده آن مربوط به اختلافات خانوادگی و طلاق بوده است و باید در این زمینه چاره اندیشی شود.

حجت الاسلام والمسلمین منتظری با اشاره به تشکیل کارگروه‌های تخصصی چهارگانه حقوقی، خانواده، جرائم ناشی از مواد مخدر و دیگر عناوین کیفری در دیوان عالی کشور و آسیب شناسی پرونده‌های مطروحه اظهار داشت: ان شاءالله خروجی این جلسات برای دستگاه قضایی و عموم جامعه مفید به فایده باشد؛ استفاده از نظرات، پیشنهادات و تجربیات همکاران قضایی در رفع اشکالات و مدیریت کلان دیوان عالی کشور مثمرثمر خواهد بود.

گفتنی است در این جلسه موضوع وکیل در مرحله فرجام خواهی در پرونده‌های حقوقی و کیفری مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.

باشگاه خبرنگاران جوان اجتماعی حقوقی قضایی

دیگر خبرها

  • تشکیل پرونده قضایی برای سریال افعی تهران
  • پرداخت تسهیلات اشتغالزایی به ۱۳۷۰ نفر در بابل
  • ۷ درصد رتبه‌های برتر کنکور از مددجویان کمیته امداد هستند
  • توزیع اقلام لوازم خانگی بین مددجویان بسطام
  • توانمندسازی مددجویان، مانعی در برابر تولید فقر است
  • رئیس دیوان عالی کشور: آمار پرونده‌های «خانواده» مناسب نیست
  • آمار وارده پرونده‌های خانواده مناسب نیست
  • توزیع ۱۲۷ میلیارد تومان جهیزیه بین مددجویان لرستان
  • حق بیمه بیش از ۴ هزار مددجوی کمیته امداد ماهانه پرداخت می‌شود
  • تشکیل سالانه ۶۰ هزار پرونده قضایی در وزارت نیرو