Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون عمرانی استاندار آذربایجان شرقی همچنین از تخصیص 380 میلیارد ریال اعتبار برای اجرای طرح‌های باز آفرینی شهری در استان خبر داد و گفت: با این اعتبار طرح‌های بازآفرینی شهری در تبریز و هشت شهر دیگر استان در حال اجرا است.

به گزارش ایسنا، جواد رحمتی در مراسم بهره‌برداری از بوستان نیایش در منطقه عشرت‌آباد مراغه، اجرای طرح های عمرانی و خدماتی در مناطق حاشیه شهری ضرورتی انکار ناپذیر در توسعه امکانات شهری است و با وجود مشکلات اقتصادی و مالی، طرح‌های عمرانی اجرا شده در مناطق محروم در سال‌های اخیر مناسب بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی اضافه کرد: مشارکت مردمی در اجرای طرح‌های عمرانی در مناطق محروم و حاشیه شهری زمینه‌ساز تسهیل و تسریع در روند اجرای آن‌ها خواهد بود و از این رو باید مورد توجه قرار گیرد.

رحمتی افزود: در راستای تسریع در اجرای طرح‌های عمرانی، تخصیص اعتبارات مورد نیاز در قالب کمیته‌های تخصصی استان بررسی و برنامه ریزی می‌شود.

وی اضافه کرد: توسعه زیرساخت‌های شهری، بازگشایی معابر در بافت‌های قدیمی و محله‌های حاشیه شهری از جمله طرح‌های بازآفرینی شهری در استان است که به عنوان نمونه اجرای آن در محله عشرت‌آباد مراغه چهره این محله را به شدت تغییر داده است.

فرماندار مراغه نیز در این مراسم با اشاره به نقش همراهی دستگاه‌های اجرایی در توسعه اجتماعی گفت: اجرای طرح‌های بزرگ عمرانی و خدماتی در ماه‌های اخیر در این شهرستان نشان دهنده عزم جدی دولت برای توسعه و رفع مشکلات مردمی است.

حمید شکری افزود: وضعیت مناسب طرح‌های بزرگ عمرانی از جمله آزادراه مراغه –هشترود با تخصیص ۱۳۰ میلیارد تومان اعتبار و بهسازی جاده فعلی مراغه – هشترود در این راستا بوده است.

وی اضافه کرد: همچنین در راستای توسعه تصفیه خانه آب و فاضلاب و شبکه‌های انتقال آن به زودی با حدود ۳۰۰ میلیارد تومان اعتبار، طرح‌های توسعه‌ای آن‌ها آغاز خواهد شد که زمینه تامین نیازهای دهه های آینده این شهرستان را فراهم خواهد ساخت.

شهردار مراغه نیز با اشاره به اجرای طرح احداث بوستان نیایش در مسیل عشرت آباد گفت: محله عشرت آباد با ۶۰ هکتار مساحت و حدود چهار هزار نفر جمعیت از مناطق محروم و حاشیه شهری مراغه است.

محمدرضا احمدی افزود: در راستای بهسازی این منطقه که در گذشته از وضعیت مناسب بهداشتی برخوردار نبوده و تهدیدی برای سلامت منطقه نبوده؛ اقدامات مناسبی در قالب اجرای طرح بوستان نیایش انجام شده است.

وی ادامه داد: برای این منظور و در راستای توزیع عادلانه امکانات شهری و سیاست‌های دولت تدبیر و امید در قالب بازآفرینی شهری، طرح بوستان نیایش در منطقه عشرت آباد به عنوان یکی از ۹ محله هدف شهری اجرا می شود.

احمدی با اشاره به اجرای طرح احداث بوستان نیایش در عشرت آباد اضافه کرد: در این طرح که ۱۴ هزار متر مربع مساحت دارد، دو هزار متر مکعب دیوار سنگی، سه هزار و ۵۰۰ متر جدول گذاری، دو هزار متر مربع کف پوش، ۲۵ هزار متر مکعب لجن و خاک برداری، ۴۰ هزار متر مکعب خاکریزی، کاشت ۷۰ هزار اصله نهال و گیاه زینتی و نیز ۱۵ هزار متر مربع آسفالت‌ریزی انجام شده است.

وی افزود: برای اجرای این طرح که همراه با دو هزار و ۵۰۰ مترمربع تملک اراضی بوده، حدود سه میلیارد تومان اعتبار هزینه شده است.

انتهای پیام
 

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی بافت فرسوده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۲۹۰۳۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کارگران در سنگر نخست رفع محرومیت و شکوفایی اقتصادی قرار دارند

به گزارش خبرگزاری مهر، آیت‌الله علی خاتمی در مراسم گرامی‌داشت روز کار و کارگر در یکی از معادن شهرستان ماهنشان با بیان اینکه تلاشی که برای آسایش جامعه انجام می‌شود در روشن شدن چراغ زندگی افراد مؤثر است و در دین اسلام ارزش دارد، اظهار کرد، اظهار کرد: کارگران در سنگر نخست رفع محرومیت و رونق و شکوفایی اقتصادی قرار دارند و تلاش‌های آن‌ها بسیار ارزشمند است.

وی با بیان اینکه نگاه به کار و کارگر در دنیا براساس منفعت اقتصادی و نظام سرمایه‌داری است، عنوان کرد: در اسلام، کار و تلاش از کرامت خاصی برخوردار بوده و بر اساس فرمایش قرآن، پیامبر و ائمه اطهار (ع)، بالاترین و بهترین دریافت و برداشت انسان در دنیا تلاش است.

خاتمی با بیان اینکه کسی که برای امرار معاش خود تلاش می‌کند به مصداق جهاد با دشمن است؛ چرا که فقر یکی از بزرگترین دشمنان به شمار می‌رود.خاطرنشان کرد: مسئولان وظیفه دارند از زحمات این افراد قدردانی کنند و با تضمین امنیت شغلی، در راستای ایمنی محیط کار و ارتقای مهارت‌های شغلی بکوشند.

در ادامه مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان زنجان با بیان اینکه معادن سهم بسزایی در ایجاد اشتغال دارند، اظهار کرد: ۲۳ درصد از سهم توسعه، عمران و آبادانی حقوق دولتی معادن به استان زنجان تخصیص یافته است و در این راستا سال گذشته بالغ بر ۱۵ هزار میلیارد ریال حقوق دولتی از معادن استان وصول شده است.

مجید گلشنی‌منفرد تصریح کرد: مطابق تبصره ۶ ماده ۱۴ قانون معادن باید ۱۵ درصد از حقوق دولتی وصول شده به استان، برای ایجاد رفاه و توسعه با اولویت‌بخشی که معدن در آن واقع شده اختصاص یابد که بر این اساس باید ۲ هزار و ۲۵۰ میلیارد ریال از حقوق دولتی معادن سال گذشته به استان تخصیص می‌یافت، در حالی‌که هم اکنون شاهد اختصاص فقط ۵۳۰ میلیارد ریال به استان هستیم که پس از پیگیری‌های مکرر استاندار زنجان محقق شد.

وی تصریح کرد: این میزان تخصیص یافته تنها ۲۳ درصد از سهم توسعه و آبادانی حقوق دولتی معادن به استان است.

گلشنی اظهار امیدواری کرد: با تشدید پیگیری‌ها و وصول کامل سهم استان در این بخش، شاهد افزایش فعالیت‌های عمرانی و آبادانی شهرها و روستاهای مناطق معدنی استان باشیم.

این مقام مسئول با اشاره به تخصیص ۴۶۵ میلیارد ریال به شهرستان ماهنشان، عنوان کرد: در سال ۱۴۰۲، بیش از ۸۵ درصد از میزان تخصیص یافته به استان، جهت توسعه و آبادانی شهرستان ماهنشان اختصاص یافته است.

مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان در ادامه گفت: در استان ۲۰۲ معدن فعال و ۱۶۵ معدن غیرفعال داریم که دلیل اصلی غیرفعال بودن این معادن، اکتشاف نادرست و استفاده نکردن از ذخیره کامل معادن بوده است.

کد خبر 6091515

دیگر خبرها

  • تخصیص ۴۰۰ میلیارد تومان اعتبار به ایمن‌سازی نقاط حادثه‌خیز
  • کارگران در سنگر نخست رفع محرومیت و شکوفایی اقتصادی قرار دارند
  • ۵۳۰ میلیارد ریال از حقوق دولتی معادن استان اختصاص یافت
  • ۱۸۸ طرح هادی روستایی در استان بوشهر در حال اجرا است
  • پیشرفت فیزیکی ۴۰ درصدی مرمت ساختمان ساعت
  • انتقاد مدیریت بحران استان از نبود تخصیص اعتبار بحران به استان
  • ۱۲۳ پروژه عمرانی در شهر هچیرود طراحی شده است
  • تخصیص ۱۷۰ میلیارد تومان اعتبار برای عمران و توسعه روستاهای گلستان
  • تخصیص ۳۰۴ میلیارد اعتبار برای پروژه جهاد آبرسانی همدان
  • تخصیص ۳۰۰ میلیارد ریال برای تکمیل طرح تغذیه مصنوعی بندان