Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-02@21:23:49 GMT

آمار اقتصادی چین نفت را صعودی کرد

تاریخ انتشار: ۸ مهر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۲۹۰۷۴۹

آمار اقتصادی چین نفت را صعودی کرد

قیمت‌های نفت روز دوشنبه پس از آماری که رشد غیرمنتظره تولید کارخانه‌های چین در سپتامبر را نشان داد و نگرانیها نسبت به احتمال افت تقاضای بزرگترین واردکننده نفت جهان را تسهیل کرد، بالا رفت.

به گزارش ایسنا، بهای معاملات آتی نفت برنت ۹ سنت افزایش یافت و به ۶۲ دلار در هر بشکه رسید.

بهای معاملات آتی وست تگزاس اینترمدیت ۱۳ سنت افزایش یافت و به ۵۶ دلار و چهار سنت در هر بشکه رسید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شاخص مدیران خرید بخش تولید کایشین/مارکیت برای سپتامبر برای دومین ماه متوالی رشد کرد زیرا کارخانه‌های چینی تولیدشان را افزایش دادند و سفارشهای جدید برخلاف انتظارات بازار رشد کرد.

به گفته جفری هالی، تحلیلگر شرکت OANDA در سنگاپور، آمار کاشین واقعا غیرمنتظره بود و باید برای بازارهای آسیایی مثبت باشد. این آمار باید تا چند ماه دیگر مثبت باشد تا درباره بهبود رشد تقاضای چین برای نفت یقین حاصل شود.

نفت برنت در سپتامبر ۲.۶ درصد رشد داشته که نخستین رشد ماهانه از ژوئن است. قیمتهای نفت پس از حملات هوایی ۱۴ سپتامبر به تاسیسات نفتی عربستان سعودی که تولید این کشور را نیمی کاهش داد، تقویت شد. وست تگزاس اینترمدیت در سپتامبر ۱.۷ درصد رشد قیمت داشته است.

منابع آگاه هفته گذشته به رویترز اظهار کردند: عربستان سعودی که بزرگترین صادرکننده نفت جهان است، ظرفیت تولید نفت خود را به ۱۱.۳ میلیون بشکه در روز احیا کرده است اما آرامکوی سعودی هنوز احیای تولید نفت را تایید نکرده است.

بر اساس گزارش رویترز، اوتار ساندو، مدیر کالا در شرکت فیلیپ فیوچرز در این باره گفت: این موضوع پس از این که سعودی اظهار کردند چنین کاری انجام خواهند داد، تا حد زیادی در قیمتها لحاظ شد. در حالی که عربستان سعودی با استفاده از نفت موجود در مخازن خود، صادراتش را حفظ کرده است اما این که چه میزان از تولیدش احیا شده است تا چند هفته دیگر معلوم خواهد شد.

انتهای پیام                                                                     

منبع: ایسنا

کلیدواژه: قيمت نفت رشد اقتصادی چین تولید نفت عربستان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۲۹۰۷۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نرخ فرزندآوری در مادران جوان صعودی شد

به گزارش گروه سلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا، صابر جباری، در بیست و دومین جلسه قرارگاه جوانی جمعیت وزارت بهداشت، گفت: سال ۱۴۰۱ میزان موالید در سنین ۲۰ تا ۲۴ سال ۱۶.۵۴ درصد بوده که این آمار در سال ۱۴۰۲ به ۱۸.۹۷ درصد رسیده است.

وی با بیان اینکه پس از ابلاغ قانون جوانی جمعیت در سال ۱۴۰۰ و اجرایی شدن آن از سال ۱۴۰۱ اتفاقات خوبی در حوزه جمعیت رقم خورده است، افزود: میزان موالید در سنین ۲۰ تا ۲۴ سال در سال‌های ۱۴۰۰، ۱۳۹۹ و ۱۳۹۸ به ترتیب ۱۷.۰۵، ۱۷.۵ و ۱۸.۰۶ بوده است.

مسئول دبیرخانه قرارگاه جوانی جمعیت وزارت بهداشت با بیان اینکه روند میزان موالید در سنین ۲۵ تا ۲۹ سال نیز در سال ۱۴۰۲ نسبت به سال ۱۴۰۱ از عدد ۲۴.۱۲ درصد به ۲۴.۳۹ درصد رسید، اظهار داشت: روند درصد زایمان چهارم نیز از سال ۹۸ تا ۱۴۰۲ از عدد ۵.۱ به ۶.۴۲ درصد رسیده است.

جباری اضافه کرد: روند زایمان پنجم نیز از سال ۹۸ تا ۱۴۰۲ از عدد ۱.۵۹ به عدد ۲.۰۴ رسیده است.

رییس مرکز جوانی جمعیت، سلامت خانواده و مدارس وزارت بهداشت در خصوص کاهش چشمگیر روند رشد منفی تعداد ولادت در کشور طی سال گذشته، گفت: در سال ۱۴۰۲ نسبت به سال ۱۴۰۱ شاهد کاهش ۱.۶۱ درصدی موالید بودیم که این عدد در سال پیش از آن (۱۴۰۱) ۳.۶۷ درصد بود و نشان دهنده موفقیت برنامه‌ها در جلوگیری از سرعت روند کاهشی موالید در سال گذشته است.

جباری با بیان اینکه در سال‌های ۱۴۰۰، ۱۴۰۱ و ۱۴۰۲ به ترتیب یک میلیون و ۱۱۴ هزار و ۹۰، یک میلیون ۷۵ هزار و ۲۲۴ و یک میلیون و ۵۷ هزار و ۹۵۹ نوازد متولد شدند، یادآور شد: در سال ۱۴۰۲ کاهش موالید نسبت به سال ۱۴۰۱ بالغ بر ۱۷ هزار و ۲۶۵ نفر بود که این عدد در سال ۱۴۰۱ نسبت به سال ۱۴۰۰ بالغ بر ۴۰ هزار و ۹۶۶ نفر بوده است.

وی با اشاره به اینکه بیشترین کاهش موالید نسبت به سال قبل در سال ۱۳۹۸ رخ داد، خاطرنشان کرد: در سال ۱۳۹۸ کاهش موالید نسبت به سال ۹۷ به عدد ۱۷۰ هزار و ۳۵۶ نفر رسید که کاهش ۱۲.۴۷ درصدی را نشان می‌داد و بیشترین نرخ کاهش از سال ۹۳ تا سال ۱۴۰۲ بوده است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • پیش‌بینی صعودی رشد اقتصادی جهان
  • قیمت طلا، سکه و ارز امروز ۱۳ اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۳/ قیمت طلا و سکه صعودی شد
  • نرخ فرزندآوری در مادران جوان صعودی شد
  • سازمان «سیا» با دندان‌های کشیده شاهد حادثه ۱۱ سپتامبر بود
  • اشتغال فارغ التحصیلان، افزایش بهره‌وری و جهش تولید
  • سهم ۶۰ درصدی کارگران مرکزی از آمار بیمه‌شدگان
  • بازگشت واحدهای تعطیل‌شده به چرخه تولید، ادعاست یا واقعیت؟ / باوجود دستور رئیسی، مسئولان از اعلام آمار، فراری هستند
  • مهم‌ترین دلایل خودکشی در استان وضعیت فرهنگی، اقتصادی و افسردگی می‌باشد
  • جهش تولید نفت ایران در سال جاری
  • سد ورود بخش خصوصی به صنعت نفت و گاز شکسته شد/ آغاز ۵۰ پروژه به ارزش ۲۵ میلیارد دلار