Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش اقتصادآنلاین ، جعفر خیرخواهان پژوهشگر اقتصادی در پاسخ به این سوال که خصوصی سازی بعد از انقلاب اسلامی تا چه میزان موفق عمل کرده است، گفت: بعد از انقلاب اسلامی به جای آنکه شاهد توجه بیشتر به روند خصوصی سازی باشیم، ملی سازی جایگزین آن شد، یعنی خیلی از صنایع را از بخش خصوصی گرفتیم و دولتی کردیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: پس از پایان 8سال دفاع مقدس زمزمه‌هایی مبنی بر توجه به خصوصی سازی شنیده شد اما، باز هم در اجرا هیچ اتفاقی نیفتاد تا اینکه بحث سیاست اصلاح اصل 44 قانون اساسی مطرح و اجازه داده شد تا بخشی از دارایی‌های دولت به بخش خصوصی واگذار شود اما، باز هم متاسفانه تنها 10درصد از این واگذاری انجام شد و مابقی به موسسات عمومی غیر دولتی و غیره واگذار شد که اصطلاحا به آنها خصولتی می‌گویند و تاکنون نیز سیاست خصوصی سازی به درستی صورت نگرفته است.

این پژوهشگر اقتصادی مولفه‌های یک بنگاه اقتصادی کارآمد را توجه به عوامل درونی و بیرونی بنگاه برشمرد وتصریح کرد: مولفه های خارج از بنگاه اهمیت ویژه دارد چناچنه اگر آنها نباشد هر چه قدر هم مدیریت کارآمد و کارمندان شایسته با مهارت داشته باشد موفق نخواهد شد.

خیرخواهان سیاست‌های با ثبات اقتصادی، برنامه ریزی بلند مدت برای توسعه کشور، کم نوسان بودن متغییرهای اقتصادی مثل نرخ تورم نرخ رشد اقتصادی و ارز را از مولفه های اثر گذار برای یک بنگاه کارآمد بیان کرد و گفت: اگر عوامل ذکر شده به صورت متعادل حفظ شود شاهد شکوفایی و کارآمدتر بودن بنگاه اقتصادی خواهیم بود، در این پژوهشگر اقتصادی در ارزیابی از شرکت قطعه سازی کروز اینطور اظهارداشت و گفت: مالیکن و بنیانگذاران این شرکت نشان موفقیت و توسعه گسترده‌ای با خود به همراه دارند و این صنعت توانسته خودش را به عنوان بزرگترین تولید کننده قطعات خودرویی مطرح کند.

وی خاطرنشان کرد: در این فضای پر تلاطم کشور کروز توانسته ویژگی‌ها و توانمندی‌های خودش را حفظ کند و البته مدیران و مالکان آن، این بنگاه نوآوری را خیلی جدی گرفته‌اند؛ به بیان دیگر سعی می‌کنند محصولات را طبق نیاز روز بازار در تیراژ بالا تولید کنند.

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: خودرو شرکت کروز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۲۹۱۳۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سند توسعه خراسان شمالی برای ۵۰۰ روستا عملیاتی شد

رئیس سازمان برنامه و بودجه خراسان شمالی، گفت: سند توسعه خراسان شمالی برای ۵۰۰ روستا عملیاتی شد. - اخبار استانها -

مرتضی بهزادفر در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در بجنورد، با اشاره به نامگذاری سال 1403 به نام جهش تولید با مشارکت مردم، اظهار داشت: براساس ابلاغ سیاست‌های کلی در هر دو مورد بر موضوعات کلیدی نظیر پیشرفت اقتصادی توام با عدالت و مردمی‌سازی اقتصاد به عنوان هسته‌های اصلی و نقش مردمی به صورت ویژه تاکید شده است.

وی با بیان اینکه در برنامه پنجم و ششم توسعه توجه به سهم تعاونی‌ها به عنوان الگوی اصلی مردمی‌سازی اقتصاد تاکید زیادی شده، اما توفیقی در این موضوع حاصل نشده است، افزود: با سیاست‌های کلان و برنامه‌ریزی‌هایی که اکنون در زمینه مردمی‌سازی انجام شده و تاکیدات مقامات عالی رتبه کشور بر تدوین سند اجرایی یک ساله زمینه تحقق این مهم در استان و کشور فراهم شود.

رئیس سازمان برنامه و بودجه استان به ابلاغ بخش‌نامه در قالب تدوین سند از سوی سازمان برنامه و بودجه کشور به استان‌ها در جهت تحقق جهش تولید با مشارکت مردم اشاره کرد و افزود: در این برنامه بر رشد اقتصادی استان بر اساس شعار سال، شیوه‌ها و راهکارهای مشارکت حداکثری مردم ، فعالان اقتصادی و نخبگان، برنامه رشد اقتصادی، حفظ محیط زیست، حمایت از توسعه و تجاری‌سازی فناورهای راهبردی، توجه به زنجیره‌های ارزش صنایع استان و توجه به نقش‌آفرینی پارک علم و فناوری و ظرفیت نخبگان و صنایع خلاق و غیره تاکید شده است. 

وی ادامه داد: در این سند بر احیای واحدهای راکد و نیمه تعطیل، توسعه تعاونی‌ها، مشارکت صندوق‌ها، بانک‌های خصوصی، بیمه‌ها و ابزار و شیوه‌های نوین تامین مالی و اتمام پروژه‌های نیمه تمام که نقش پیشران اقتصادی در استان دارند نیز توجه ویژه شده است.

بهزادفر اضافه کرد: برنامه رشد اقتصادی استان بر اساس شعار سال و همسو با سیاست‌های کلی برنامه هفتم پیشرفت و سند آمایش در برنامه اولیه پیشنهادی و عملیاتی این سازمان در قالب 8 بسته، محور اساسی جهش تولید در استان تهیه شده است.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی خراسان شمالی، تصریح کرد: رویکرد سازمان برنامه و بودجه، برنامه‌ریزی برای انجام اقداماتی است که قابلیت اجرایی یک ساله داشته باشد تا نتیجه این اقدامات زودتر به منصه ظهور برسد.

بهزادفر با بیان اینکه توجه به توانمند سازی جوامع محلی در روستاهای استان به صورت ویژه در دستورکار قرار گرفته است، افزود: 30 درصد اقتصاد مردم استان وابسته به روستا است و فعالیت بخش کشاورزی برای استان یک محور مهم رونق اقتصادی و زمینه مشارکت مردم با رویکرد تحقق شعار سال است.

وی تصریح کرد:در همین راستا توسعه اشتغال و اجرای طرح توان‌افزایی جوامع محلی مورد توجه جدی قرار گرفته و تاکنون سند توسعه اشتغال برای 500 روستای استان اجرا شده است.

انتهای پیام/311/

دیگر خبرها

  • ضرب الأجل قالیباف به دولت رئیسی
  • همه اختیار‌ها را به رئیس کل بانک مرکزی دادیم؛ اما هنوز در سیاست‌ ارزی دچار مشکل هستیم/ جلسه سومی وجود ندارد؛ تا یکشنبه برای دریافت برنامه ارزی منتظر می‌مانیم
  • قالیباف: منتظر برنامه بانک مرکزی برای مدیریت بازار ارز هستیم
  • توجه شورای ششم به حل مسائل شهر با رویکردهای خلاقانه
  • خطوط ناخوانا در واگذاری سرخابی‌ها!
  • اجرای سند توسعه اشتغال در ۵۰۰ روستای خراسان شمالی
  • مشکلات ۷ بنگاه اقتصادی استان بوشهر رسیدگی شد
  • تصویبِ تشکیل کمیته تخصصی خلاقیت و نوآوری شهری در کلانشهرها
  • سند توسعه خراسان شمالی برای ۵۰۰ روستا عملیاتی شد
  • وعده شناسایی و رفع موانع واگذاری سهام ایران خودرو و سایپا