Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایلنا،‌ شهرام رفیعی فر گفت: از دیگر اقدامات انجام شده در زمینه حفظ و ارتقای سلامت دانش آموزان، خانواده و جامعه راه اندازی تشکل سفیران سلامت دانش آموزی است. وظیفه آموزش سفیران سلامت بر عهده مراقب سلامت یا مدیر، معاون، معلم و ... مدرسه است.

دکتر رفیعی فر اظهار داشت: برنامه تربیت سفیران سلامت دانش آموزی از سال ۱۳۹۴ با همکاری دو وزارت آموزش و پرورش و بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در تمامی مقاطع تحصیلی، آغاز و هر ساله بر اساس دستورالعمل ابلاغی از سوی معاونت تربیت بدنی و سلامت وزارت آموزش و پرورش اجرا می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سرپرست دفتر آموزش و ارتقای سلامت افزود: در این برنامه علاوه بر تهیه راهنماهای خودمراقبتی متناسب با هر مقطع تحصیلی، از هر ده دانش آموز یک نفر به عنوان سفیر سلامت دانش آموز به طور داوطلب انتخاب و تربیت می شود.

دکتر رفیعی فر تصریح کرد: این برنامه در کلیه مقاطع تحصیلی و بر پایه رویکرد آموزش همسانان است و این فرصت را در اختیار دانش آموزان قرار می دهد تا آگاهی های لازم در موضوعات سلامت و محیط زیست را با استفاده از روش های تعاملی و مشارکتی کسب نموده و ضمن مراقبت از سلامت خود، آن را به سایر همسانان منتقل کنند.

وی وظایف سفیر سلامت دانش آموز را چنین تشریح کرد: حضور و مشارکت فعال در کلاسهای آموزشی،  حضور نمایندگان سفیران سلامت در جلسات شورای ارتقای سلامت مدرسه،  همکاری با مجری برنامه در برگزاری هر چه با شکوهتر ایام و مناسبتهای خاص بهداشتی در طول سال،  همکاری و همفکری اعضای گروه در انجام فعالیت های بهداشتی،  همکاری در اجرای برنامه مدارس مروج سلامت )در صورتی که برنامه مدارس مروج سلامت در مدرسه اجرا می شود.

به گفته وی جلب همکاری سایر دانش آموزان مدرسه در انجام فعالیتهای بهداشتی، نوآوری و خلاقیت در روند آموزش فعال مسایل بهداشتی،  انتقال مطالب بهداشتی آموخته شده به سایر دانش آموزان،  همکاری در نظارت روزانه بر نحوه عرضه مواد غذایی موجود در پایگاه تغذیه سالم مدرسه،  همکاری با مجری برنامه در نظارت بر وضعیت بهداشت، ایمنی و تاریخ شارژ کپسول اطفای حریق، مشارکت در تیمهای امداد و نجات و دادرس، نظارت بر نظافت محیط داخل مدرسه (کلاس – پله - سال- حیاط – سرویس بهداشتی و ...) همکاری با مجری برنامه در اجرای برنامههای زیست محیطی و حفظ و توسعه فضای سبز مدرسه، سایر وظایف سفیران دانش آموز است.

به گزارش وبدا، سرپرست دفتر آموزش و ارتقای سلامت خاطر نشان کرد: محورهای آموزش سفیران سلامت دانش آموز در برگیرنده مواردی از جمله، سبک زندگی سالم،  سلامت روانی و عاطفی،  تغذیه سالم،  سلامت فردی،  پیشگیری از استعمال دخانیات و سایر مواد مخدر،  پیشگیری از بیماری های واگیر و غیرواگیر،  سلامت زیست محیطی،  اصول ایمنی و پیشگیری از آسیب ها است.

به گفته دکتررفیعی فر سفیران سلامت دانش آموز به مدت ۱۶ ساعت در طول سال تحصیلی براساس سرفصلهای ارایه شده توسط مجری برنامه و در ساعات غیر درسی مدرسه آموزش می بینند.

منبع: ایلنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۲۹۱۷۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چاقو کشی دختر دانش آموز علیه معلمان در انگلستان

   به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما؛ از لندن، پلیس اعلام کرد این دختر دانش آموز که دو معلم و یک دانش آموز را با ضربات کارد زخمی کرد به جرم تلاش برای قتل بازداشت شده است. به گفته پلیس افراد زخمی برای مداوا با آمبولانس به بیمارستان منتقل شدند. منابع بیمارستانی می‌گویند زخم‌ها کاری نیست و زندگی مصدومان را تهدید نمی‌کند.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

در پی انتشار این خبر شمار زیادی از والدین دانش آموزان سراسیمه به سوی مدرسه عزیمت کردند، اما پلیس راه‌های ورود و خروج مدرسه را مسدود کرد و ساعاتی بعد پس از انجام تحقیقات اولیه پلیس با تعطیلی مدرسه به دانش آموزان اجازه داد مدرسه را ترک کنند.
ریشی سوناک نخست وزیر انگلیس چاقو کشی در مدرسه با شوک آور دانست و بر ضرورت پیگیری ماجرا تاکید کرد.
این واقعه نگرانی خانواده‌ها به ویژه والدین دانش آموزان را در جامعه انگلیس در پی داشته است وشماری از والدین دانش آموزان این مدرسه می‌گویند می‌ترسند فرزند خود را روانه این مدرسه کنند.
ساعاتی پیش در مدرسه‌ای به نام "امان ولی" (Amman Valley) در منطقه "کارمارثن شایر" (Carmarthenshire) چاقو کشی روی داد که دارای یکهزار و ۸۰۰ دانش آموز ۱۱ تا ۱۸ ساله است.
بر اساس گزارش‌های رسمی منتشر شده در انگلیس پارسال ۵۰ هزار و ۴۸۹ جرم مرتبط با چاقو و قداره در انگلیس ثبت شد که در مقایسه با سال پیش از آن، ۵ درصد افزایش نشان می‌دهد.

 

دیگر خبرها

  • ۳۴۰ هزار دانش‌آموز در آزمون مدارس سمپادونمونه دولتی رقابت می‌کنند
  • آغاز ارزیابی جهش تحصیلی ابتدایی از ۱۵ اردیبهشت ماه
  • ۳هزار و ۴۵۵ دانش‌آموز و دانشجو تحت پوشش کمیته امداد سراوان هستند
  • زنگ سلامت در مدارس دامغان به صدا درآمد
  • معلم فداکاری که کلاس درس را به منزل دانش آموز بیمار برد + عکس
  • اجتماع دختران دانش آموز در حرم حضرت معصومه (س)
  • تجلیل از فعالان و سفیران سلامت دانش آموزی آذربایجان غربی
  • همایش دانش آموزی سفیران سلامت در گرمسار برگزار شد
  • تجمع حافظان نور در حرم حضرت معصومه (س)
  • چاقو کشی دختر دانش آموز علیه معلمان در انگلستان