Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از ایرنا، حسن بابایی روز دوشنبه در حاشیه نشست کارگروه سلامت و امنیت غذایی اظهار داشت: هریک از کانون‌های آلاینده قوانین خاص خود را دارند که بایدآنها بررسی و نسبت به رفع مشکل اقدام کرد.

وی با اشاره به فاضلاب تولیدی واحدهای مسکن مهر پردیس خاطر نشان کرد: تصفیه‌خانه‌های موقت برای جمعیت محدود در فازهای ۸ و ۱۱ از سوی شرکت‌عمران شهرجدید پردیس تامین شده بودند اما پس ازبارگذاری بالای جمعیتی در فازهای یاد شده، سپتیک‌های موجود پاسخگوی تصفیه کامل فاضلاب تولیدی نیستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون سیاسی فرماندار با بیان اینکه مشکل فاضلاب فازهای ۸ و ۱۱ مسکن مهر پردیس به زودی برطرف خواهند شد، اظهار داشت: شرایط و مقدمات برای توسعه تصفیه خانه فاضلاب فازهای یاد شده انجام شده و به زودی در مدار تصفیه قرار می‌گیرند.

بابایی گفت: فاضلاب روستایی طی دو سال آینده اجرایی خواهد شد.

 معاون سیاسی فرماندار شهرستان پردیس گفت: بر اساس برنامه ریزی، درکوتاهترین زمان با به کارگیری راهکارهای قانونی و یا سلبی ورود آب‌های آلاینده به حوزه آبریز قطع خواهد شد.

بابایی با اشاره به مشکل فاضلاب شهرک طلائیه شهر بومهن خاطر نشان کرد: پیمانکار شهرک طلائیه در خدمات رسانی به مردم کوتاهی کرده و به تعهدات خود برای جمعیت ساکن در این شهرک عمل نکرده است.

 وی افزود: مسئولیت خروج فاضلاب از منازل بر عهده ساکنان است،  تلاش می کنیم این مشکل  را از طریق پیمانکار مرتفع کنیم و شهرداری بومهن و اداره آب و فاضلاب دراین حوزه مسئولیتی ندارند.

بارگذاری جمعیتی شهرستان پردیس زیر ساخت زیست محیطی ندارد

رییس اداره حفاظت محیط زیست شهرستان پردیس دراین نشست اظهار داشت: شهرستان پردیس ظرفیت بارگذاری صنعتی و جمعیتی امروز را ندارد و این افزایش جمعیت بدون توجه به زیرساخت‌های زیست‌محیطی لازم برای تصفیه فاضلاب و پسماند اتفاق افتاده است.

عزیز  میکائیلی گفت: سد ماملو به عنوان تامین کنند آب شرب منطقه و رودخانه‌های کمرد و سیاهسنگ و جاجرود در معرض خطرآلودگی فاضلاب این شهرستان قرار گرفته است.

رییس اداره حفاظت محیط زیست شهرستان پردیس با اشاره به سایر کانون‌های آلاینده اظهار داشت: فاضلاب فاز ۸ مسکن مهر پردیس که به صورت خام و از طریق بندها و کانال‌ها وارد رودخانه می‌شود، فاضلاب فاز ۱۱ مسکن مهر پردیس به سمت روستای باغکمش جاری است، فاضلاب خام و صنعتی روستای کرشت، فاضلاب روستای باغکمش و بخشی از فاضلاب دماوند و شمیرانات پشت سد می‌ریزند و فاضلاب خام شهرک بهار طلائیه بومهن که به رودخانه سیاهرود وارد می‌شود.

شهرستان پردیس با ۲۵۰ هزار نفر جمعیت در شرق پایتخت قرار دارد.

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: حفاظت محیط زیست پردیس مسکن مهر پردیس حسن بابایی فاضلاب تولیدی فاضلاب روستایی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۲۹۲۴۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حوضه خلیج فارس یکی از آلوده‌ترین پهنه‌های آبی در جهان است/ اولویت دیپلماسی زیست‌محیطی خلیج فارس

محیط زیست دریایی خلیج فارس و دریای عمان مشترک بین ایران و هفت کشور عربی همسایه با برخی از چالش‌های زیست محیطی مواجه هستند که صید بی‌رویه و غیر مسئولانه از منابع آبزی، تخریب و ایجاد تغییرات فیزیکی مناطق ساحلی، ریزش نفت ناشی از اجرای عملیات اکتشاف و استخراج و حمل‌ونقل نفت از جمله آن‌هاست.

آلودگی‌های با منشاء خشکی در خلیج فارس شامل فاضلاب‌های شهری و روستایی، پساب‌های صنعتی و کشاورزی، آلودگی‌های صنایع مستقر در مناطق ساحلی، عملیات عمرانی و توسعه غیراصولی در سواحل نظیر استحصال و خشک کردن دریا، انباشت پسماندها از جمله زباله‌ها و پلاستیک و میکروپلاستیک در نواحی سواحلی می‌شوند که نیازمند مدیریت اصولی است. در این شرایط رئیس گروه مطالعات دیپلماسی زیست‌محیطی دفتر مطالعات سیاسی و بین‌المللی وزارت امور خارجه به نقش دیپلماسی بر کاهش مشکلات زیست‌محیطی خلیج فارس تاکید می‌کند.

چالش‌های زیست محیطی خلیج فارس

 سید علی صالح پور با اشاره به از سرگیری روابط ایران و عربستان اظهارکرد: ما از سال گذشته به بعد با از سرگیری روابط سیاسی ایران و عربستان شاهد ایجاد فضای جدید در منطقه هستیم. این تحول زمینه‌های زیادی را برای ایجاد تعامل و مناسبات جدید بین ایران و کشورهای دیگر ایجاد می‌کند. در سطوح سیاست علیا (high politics) اراده و اهتمام میان رهبران سیاسی برای توسعه و نزدیک شدن روابط وجود دارد. در سطوح سیاست سفلی (low politics) نیز باید از ابزارها و زمینه‌های موجود برای تقویت روابط بهره‌مند شویم.

وی با بیان اینکه یکی از حوزه‌هایی که می‌تواند به تقویت روابط میان ایران و سایر کشورهای حوزه خلیج فارس کمک کند، محیط زیست است. چالش‌های محیط زیستی خلیج فارس متنوع است.  این پهنه‌ آبی از منظرهای مختلف که بیشتر ناشی از  آثار مخرب تغییرات آب و هوایی است، شرایط حساس و شکننده‌ای دارد. مسایل مربوط به آلودگی‌ها، طوفان‌های گرد و غبار و تنش آبی نیز مطرح است.

رئیس گروه مطالعات دیپلماسی زیست‌محیطی دفتر مطالعات سیاسی و بین‌المللی وزارت امور خارجه اضافه کرد: در این شرایط بیش از پیش لزوم جمع شدن کشورهای حاشیه خلیج فارس حول یک محور احساس می‌شود و باید به کمک هم نسبت به رفع این مسایل اقدام کنند. ما پیش از این در نشست‌های مختلف به کشورهای حاشیه خلیج فارس آمادگی خود را در راستای کمک به رفع چالش‌های زیست‌محیطی این پهنه آبی اعلام کرده‌ایم و حتی حاضر هستیم در چارچوب یک ساختار هشت کشوری یعنی شش کشور واقع در جنوب خلیج فارس به علاوه ایران و عراق در این زمینه اقدام کنیم.

وی در پاسخ به این پرسش که چه موضوعی می‌تواند در اولویت دیپلماسی زیست‌محیطی خلیج فارس قرار بگیرد، گفت: مهم‌ترین موضوعی که در چارچوب دیپلماسی زیست‌محیطی در حوزه خلیج فارس می‌تواند مطرح شود، «آلودگی نفتی» است که در سطح خلیج فارس پراکنده است. متاسفانه این پهنه آبی به علت عبور شمار تعداد زیادی نفتکش و نشت قابل توجه نفت از آن‌ها یکی از آلوده‌ترین پهنه‌های آبی در جهان محسوب می‌شود.

صالح پوردر پایان اظهارکرد: محیط دریایی خلیج فارس بسیار حساس است و به‌راحتی سیستم چرخش آب در این منطقه آسیب می‌بیند. فعالیت تاسیسات آب شیرین‌کن و گرمایش آب موجب تخریب مرجان‌ها می‌شود و از مهم‌ترین نکاتی است که در این پهنه آبی قابل توجه است و می‌تواند به عنوان اولویت‌ برای همکاری بین کشورهای حاشیه خلیج فارس مد نظر قرار گیرد.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • مزارع کشاورزی که با فاضلاب خام و پساب آبیاری شوند، معدوم خواهند شد/چرخه تصفیه خانه‌ها باید تکمیل شود
  • اعتراض مردم خوی به بوی نامطبوع تصفیه خانه فاضلاب 
  • تعیین تکلیف پساب تصفیه خانه یزد
  • تخریب بیش از ۳۰۰ هکتار مزارع آلوده به فاضلاب خام در شیراز
  • حوضه خلیج فارس یکی از آلوده‌ترین پهنه‌های آبی در جهان است/ اولویت دیپلماسی زیست‌محیطی خلیج فارس
  • طرح جلوگیری از ورود مستقیم فاضلاب برخی محله‌ها به خورها آغاز می‌شود
  • نوسازی و توسعه خطوط جمع آوری فاضلاب بندرعباس ۷۰۰ میلیارد تومان اعتبار می خواهد
  • بازدید استاندار هرمزگان از تصفیه خانه فاضلاب بندرعباس
  • نیاز بندرعباس به ۷۰۰ میلیارد اعتبار جهت توسعه خطوط فاضلاب
  • اتصال فاضلاب در بندرعباس به تصفیه خانه افزایش می‌یابد