Web Analytics Made Easy - Statcounter

وزیر نفت از ساخت پالایشگاه در سواحل مکران و همچنین برنامه وزارت نفت برای احداث مجتمع‌های پتروشیمی در این منطقه خبر داد. به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، بیژن زنگنه وزیر نفت امروز در مراسم امضای قرارداد ساخت الکتروپمپ‌های طرح انتقال نفت خام از گوره به جاسک با بیان این‌که تاکنون لوله‌های بدون درز وارد می‌کردیم، اما در حال حاضر لوله‌های مقاوم به گاز ترش در داخل کشور ساخته می‌شود، اظهار کرد: قرارداد واردات این لوله‌ها را بسته بودیم که به دلیل تحریم دچار اختلال شد و امکان واردات نداشتیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی افزود: اخیرا با استفاده از ظرفیت داخل این نیاز صنعت نفت تامین می‌شود چرا که اعتقاد ما این است هر آنچه امکان ساخت داخل دارد از سازندگان و متخصصان ایرانی تهیه شود.

وی اظهار کرد: یکی از مهمترین تجهیزات صنعت نفت ماشین‌های دوار است که بیشترین واردات ما نیز در این بخش است، به همین دلیل باید روی ساخت آن‌ها متمرکز شویم، با توجه به این‌که تبریز قطب ساخت پمپ‌هاست، باید در این زمینه رشد کند و زمینه برای ساخت پمپ‌های درون چاهی نیز فراهم شود.

وزیر نفت با بیان این‌که به دنبال توسعه شرق تنگه هرمز و جاسک هستیم، اظهار کرد: در این راستا آنچه منجر به توسعه این مناطق می‌شود نفت است به همین دلیل با توجه به این‌که این منطقه قرار است جزو مناطق آزاد باشد عبور خط لوله یک میلیون بشکه‌ای نفت می‌تواند موجب پیشرفت این منطقه شود.

به گفته وی در این راستا ۷۰۰ میلیون دلار در جاسک سرمایه‌گذاری می‌شود و به دنبال آن پالایشگاه و پتروشیمی نیز ساخته خواهد شد و گاز نیز به این منطقه خواهد رسید.

زنگنه با اشاره به امضای قرارداد ساخت الکتروپمپ‌های طرح انتقال نفت خام از گوره به جاسک، گفت: تبریز در صنعت پمپ‌سازی بسیار قوی است و لازم است که صنعتگران تبریزی را وارد صنعت نفت کنیم.

وزیر نفت با بیان این‌که پمپ‌هایی که قرارداد آن‌ها امروز به امضاء رسید غول‌آسا هستند، تاکید کرد: ارزش هر کدام از الکتروموتور‌ها ۱۴ تا ۱۵ میلیارد تومان است و این پمپ‌ها بزرگترین پمپ‌هایی هستند که تاکنون در کشور ساخته شده‌اند.

زنگنه یکی از اهداف اصلی طراحی قرارداد‌های‌ای پی سی و‌ای پی دی را زنده کردن امید و ایجاد اشتغال برای صنعتگران ایرانی عنوان و اظهار کرد: صنعت نفت پیشران توسعه و اقتصاد کشور است و این صنعت می‌تواند صنایع کشور را به جریان بیندازد در این راستا نیز هدف ما حمایت از صنعتگران داخلی است.

وی با اشاره به طرح ۱.۸ میلیارد دلاری در صنعت نفت، اظهار کرد: این طرح را با قدرت پیش خواهیم برد و در حال حاضر نیز قرار بر این است که فولاد اکسین و مبارکه ورق‌های عریض تولید کند که این ورق‌ها برای اجرایی شدن پروژه خط لوله انتقال نفت از گوره به جاسک مورد استفاده قرار می‌گیرند.

وزیر نفت یکی از مهم‌ترین ویژگی‌های قرارداد مذکور را واگذاری بهره‌برداری از تلمبه‌خانه‌ها به مدت پنج سال به شرکت‌های داخلی دانست و افزود: به ازای هر بشکه نفت به این شرکت‌ها مبالغی پرداخت خواهد شد یعنی بهره‌برداری، تعمیرات و ساخت برعهده سازنده داخلی است که این مساله در کیفیت و کاهش هزینه‌ها بسیار تاثیرگذار است.

وی با تاکید بر این مساله که قصد داریم تعمیرات واحد‌های فعلی را به شرکت‌های حرفه‌ای داخلی بسپاریم، ادامه داد: پارک نوآوری و فناوری نیز یک قدم بزرگ برای حمایت از توسعه فناوری‌های داخلی در صنعت نفت است.

وزیر نفت خاطرنشان کرد ۲ موافقت‌نامه برای ساخت پالایشگاه در مکران داده شده و بقیه صنایع مانند ساخت پتروشیمی در برنامه است تا چهره آن منطقه عوض شود.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: زنگنه وزیر راه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۲۹۲۶۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وزارت ورزش همچنان مالک استقلال و پرسپولیس!

به گزارش "ورزش سه"، در شرایطی که در هفته های گذشته کار واگذاری استقلال و پرسپولیس به کنسرسیوم هایی متشکل از زیرمجموعه های هلدینگ پتروشیمی خلیج فارس و 6 بانک کشور انجام شده بود، اما همچنان در سامانه سازمان بورس و اوراق بهادار، این تغییرات صورت نگرفته است.

در واقع پس از واگذاری 85 درصد از سهام پرسپولیس به بانک های: بانک شهر (30 درصد)، تجارت و ملت (هر کدام 20 درصد) و رفاه، اقتصاد نوین و صادرات (هر کدام 5 درصد) و واگذاری 85 درصد از سهام استقلال به: شرکت صنایع پتروشیمی خلیج فارس (۵ درصد)، شرکت های پتروشیمی بندرامام خمینی (ره)، شهید تندگویان، بوعلی و پارس (هر کدام 20 درصد)، این دو باشگاه از زیر سایه وزارت ورزش و جوانان خارج شدند.

با این حال، همچنان در سایت رسمی سازمان بورس و اوراق بهادار و مقابل نام سهامداران دو باشگاه، تغییری دیده نمی شود. با مراجعه به سایت مذکور و جستجوی نام استقلال و پرسپولیس، مشاهده می شود که از وزارت ورزش و جوانان به عنوان سهامدار اصلی سرخابی ها با 90 درصد سهام نام برده شده است.

ضمن اینکه از زمان واگذاری سرخابی ها، هنوز این دو باشگاه هیچ اطلاعیه رسمی مبنی بر واگذاری را در سامانه کدال منتشر نکرده اند.

دیگر خبرها

  • وزارت ورزش همچنان مالک استقلال و پرسپولیس!
  • مهدوی: نامه تشکل ها به رهبری موضوع جدیدی نیست
  • افزایش تولید گاز / خوراک پتروشیمی ها تامین شد؟
  • توقف ساخت اسکله شناور در سواحل غزه از سوی آمریکا+فیلم
  • توقف ساخت اسکله شناور در سواحل غزه از سوی آمریکا
  • حضور قدرتمند شرکت پتروشیمی مارون در نمایشگاه تخصصی ۲۰۲۴ CHINAPLAS
  • مهدوی: به ما دروغ گفتند و علیه بانک مرکزی امضا گرفتند
  • سکوی توسعه‌ نوآوری و فناوری صنعت پتروشیمی کشور رونمایی می‌شود
  • به ما دروغ گفتند و علیه بانک مرکزی امضا گرفتند
  • انقلاب تولیدات دانش بنیانی صنعت پتروشیمی در راه است