Web Analytics Made Easy - Statcounter

وزیر بهداشت در نامه‌ای به معاون آموزشی این وزارت‌خانه بر ضرورت پیگیری و رایزنی در جهت اصلاح نحوه پذیرش دانشجو در دانشگاه‌های علوم پزشکی تاکید کرد.

به گزارش ایسنا، در متن نامه وزیر بهداشت آمده است: «در روزهای اخیر متأسفانه گرفتار بیماری سخت و نهایتا مصیبت از دست دادن مادر بودم با گلایه و شکوائیه‌های کثیری از جوانان نخبه کشور که در آزمون‌های تحصیلات تکمیلی علیرغم کسب رتبه‌های ممتاز رد شده بودند مواجه شدم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

متأسفانه تعداد قابل توجهی از این دانشجویان متعلق به خانواده‌هایی هستند که بدون استفاده از کلاس‌های پرهزینه‌ آنچنانی و صرفا با تکیه بر هوش و استعداد ذاتی و با تلاش بی‌وقفه شبانه‌روزی به رتبه‌های برتر دست یافته بودند.

برای اینجانب شکل‌گیری هرگونه نگاه خارج از منزلت، به عزیزانی که خود و خانواده‌هایشان از جان و چشم و دست و پا برای حفظ عزت و سرافرازی و دفاع از مرزهای این سرزمین گذاشته‌اند و یقینا تمام نسل‌های امروز و فردای این سرزمین مدیون جانفشانی این افراد هستند بسیار ناگوار است. همانگونه که سرخوردگی جوانان نخبه و دلبسته وطن که به عشق ادامه تحصیلی و مبدل شدن به سرمایه‌های ارزشمند انسانی در راستای خودکفایی ملی شبانه‌روز تلاش کرده‌اند.

لذا ضروری است به نحو مقتضی و در اسرع وقت به گونه‌ای عمل شود که معادل سهمیه منظور شده و با نظارت دقیق و رعایت اولویت رتبه‌های برتر از میان نخبگانی که در بین شرکت‌کنندگان آزاد وجود دارند، به ظرفیت‌های موجود دانشگاه‌های علوم پزشکی اضافه شود.

این اقدام اگر چه سخت و مقداری زمان‌بر است اما پاسخی منصفانه به جوانان رشید، نخبه و پرتلاش کشور است که صدایشان را شنیدیم و برای رشد، ماندگاری و خدمت‌شان در این سرزمین از هر گونه کوششی دریغ نخواهیم کرد. از سوی دیگر از حریم خانواده معزز شهدا و ایثارگران که همواره مدیون رشادت‌های آنها هستیم پاسداری می‌کنیم تا دیگران بدانند که این عزیزان جای کسی را تنگ نکردند.

ضروری است با رایزنی‌های مستمر در راستای اصلاح قوانین و مقررات مربوطه جهت رفع شبهات و حفظ کیفیت آموزش عالی به خصوص آموزش علوم پزشکی که تأثیر مستقیم بر حیات و سلامت مردم دارد برای سال‌های آتی تلاش کنیم.

بی‌تردید استمرار وضع موجود علاوه بر گسست‌های اجتماعی تأثیرات نامطلوبی بر کیفیت و مهارت دانش‌آموختگان علوم پزشکی کشور خواهد گذاشت که در آینده تاوانش را مردم نیازمند خدمات پزشکی خواهند پرداخت».

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: وزير بهداشت فروش صندلی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۲۹۳۰۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واکنش وزیر بهداشت به مسمومیت الکلی پزشکان

وزیر بهداشت در واکنش به مسمومیت الکلی جمعی از پزشکان در شیراز گفت: انتظارمان این است وقتی دانشمندان و عالمانی داریم که خودشان عوارض را می‌بینند خودشان به آن عوامل استناد کنند، به آن عمل هم کنند.

به گزارش مشرق، بهرام عین‌الهی درباره مسمومیت الکلی اخیر برای جمعی از پزشکان در شیراز گفت: در علم پزشکی مصرف ۲ دو چیز را همه عالمان پزشکی انکار می‌کنند و من هم جدا از مسائل شرعی صحبت می‌کنم. امروزه می‌گویند بسیاری از بیماری‌ها ناشی از مصرف سیگار است و می‌گویند تقریبا تمام اعضای بدن می‌تواند از مصرف سیگار دچار عارضه شود و متاسفانه می‌بینیم بعضی‌ها سیگار می‌کشند و بعضی‌ها خودشان ممکن است جزو پزشکان باشند، الکل هم همین طور است.

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی خاطرنشان کرد: الکل هم جدا از مسائل شرعی از نظر پزشکی یکی از عواملی است که بسیاری از بیماری ها را ایجاد می‌کند، به خصوص می‌تواند در کبد عوارض بسیار زیادی داشته باشد. در رشته خود ما که چشم پزشکی هستیم؛ الکل‌هایی که استاندارد نیستند و ناخالص هستند موجب کوری می‌شوند که به آن الکل متانول می‌گویند در واقع الکل چوب این کار را انجام می دهد.

وی با بیان این که ما انتظارمان این است وقتی دانشمندان و عالمانی داریم که خودشان عوارض را می‌بینند خودشان به آن عوامل استناد کنند، عنوان کرد: وقتی می‌گویند عالم بدون عمل همین است. بنابراین نه تنها در مورد جامعه پزشکی بلکه درباره مردم هم استفاده از الکل می‌تواند عوارض بسیار زیادی ایجاد کند، عمر افراد را کوتاه می‌کند و می‌تواند بیماری‌هایی را در درازمدت داشته باشد، به خصوص بیماری کبدی را می‌تواند به وجود بیاورد که آینده بدی را رقم بزند.

عین‌الهی با اشاره به این‌که وزارت بهداشت وظیفه‌اش این است که اطلاع‌رسانی کند، گفت: وزارت بهداشت می‌تواند بگوید این عوارض وجود دارد، ولی حالا اگر کسی سیگار می‌کشد ما عوارضش را می‌گوییم، انتخاب خودش است، الکل هم همین است و ما حتما می‌گوییم مردم عزیزمان استفاده نکنند برای این‌که عوارض درازمدتی دارد.

دیگر خبرها

  • امیدواری وزیر بهداشت به افزایش پرداختی رزیدنت‌ها
  • جای خالی وزرای علوم و بهداشت در سیزدهمین جشنواره نشریات دانشجویی و انتقاد دانشجویان
  • امیدوارم بتوانیم حقوق دستیاران را به ۲۰ میلیون برسانیم
  • کمبود نیروی انسانی ماندگار چالش اصلی بهداشت ودرمان هرمزگان
  • نمایندگان شورا در وزارتین علوم، بهداشت و دانشگاه آزاد تعیین شدند
  • ارتقاء دانشگاه علوم پزشکی مشهد در رتبه بندی جهانی موضوعی
  • تقدیر از ۱۵۰ فعال قرآنی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان
  • ایجاد دانشکده علوم پزشکی دامغان در بودجه ۱۴۰۳ ردیف اعتباری دارد
  • نشست اضطراری معاون وزیر با تاج درباره زنان تماشاگر
  • واکنش وزیر بهداشت به مسمومیت الکلی پزشکان