Web Analytics Made Easy - Statcounter

علی اکبر رحمتیان رئیس جهاد کشاورزی بافق در گفت گو با خبرنگار  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از یزد ،  با بیان اینکه ۲هزارو ۵۰۰هکتار از اراضی شهرستان به کشت خرما اختصاص دارد، گفت: از این میزان یکهزارو ۵۰۰ هکتار ارقام بومی و محلی است و ۷۵۰هکتار هم ارقام اصلاح شده شامل پیارم، زاهدی و کبکاب است.

او افزود: در ارقام بومی به طور متوسط از هر هکتار ۳تن و در ارقام اصلاح شده کبکاب ۶تن خرما برداشت می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس جهاد کشاورزی بافق تصریح کرد:۸۰۰نفر فعال بخش کشاورزی در زمینه خرما در شهرستان فعالیت می‌کنند.

رحمتیان مشکل عمده نخل کاران بافقی را نبود سردخانه برای نگهداری بیان کرد و افزود: مجوز واحد‌های فرآوری صادر شده و مشکل نگهداری خرما هم بزودی برطرف می‌شود.

او به برگزاری جشنواره خرما در دهم مهرماه در این شهرستان اشاره کرد و گفت: معرفی بافق به عنوان یکی از مناطق با پتانسیل بالا برای تولید و فرآوری خرما یکی از اهداف مهم برگزاری این جشنواره در بافق است.

زمان برداشت خرما یا اصطلاحا فصل خرمایی در بافق از نیمه شهریور آغاز شده و تا اواخر مهرماه ماه ادامه دارد.

انتهای پیام/ی

 برداشت بیش از ۷هزار تن خرما در بافق

 

 

 

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: کشاورزان محصولات کشاورزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۲۹۳۲۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برداشت ۱۶ هزار تن سیر در طارم

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای زنجان؛ یارمحمدی گفت: تغییرات سالانه ترکیب کشت در مناطق، تحت تأثیر عوامل متعدد از جمله مسائل اقتصادی شامل میزان تقاضا، قیمت بازار، هزینه های تولید، رعایت تناوب زراعی، آفات و بیماریهای مشترک با سایر محصولات کشاورزی است.

وی با اشاره به کاهش تولید و سطح زیر کشت محصول سیر در شهرستان طارم، افزود: علاوه بر موارد ذکر شده در این خصوص، کاهش بارندگی در فصل کاشت، جایگزینی سایر محصولات از جمله سیب زمینی و باقلا موجب کاهش تولید سیر در شهرستان طارم طی سال زراعی جاری شد.

مدیر جهاد کشاورزی طارم ادامه داد:‌ سطح زیر کشت محصول سیر در سال زرعی ۱۴۰۲-۱۴۰۳ در شهرستان طارم حدود ۴۰۰ هکتار است و همه ساله برداشت سیر در طارم از اواخر فروردین آغاز می شود و تا اواخر اردیبهشت ماه ادامه می یابد.

وی ارقام مورد کشت در این شهرستان را شامل سیر صورتی و قرمز بیان کرد و گفت: سیر تولیدی در طارم به دلیل کیفیت بالای آن علاوه بر مصرف داخل شهرستان و استان زنجان به سایر استان های کشور از جمله گیلان و مازندران همچنین در صورت وجود شرایط به برخی کشورهای دیگر صادر می شود.

هم اکنون ۵۵۰ بهره بردار در شهرستان طارم به کشت و کار این محصول مشغول هستند و از این طریق کسب درآمد می کنند.

دیگر خبرها

  • افزایش تولید خرما با گرده افشانی نخیلات در فسا
  • جلوه زیبای گل محمدی در باغات اشکذر
  • برگزاری هفتمین دوره جشنواره‌سراسری گیلاس در اشنویه
  • برگزاری هفتمین دوره جشنواره سراسری گیلاس اواخر خرداد در اشنویه
  • جشنواره گیلاس اشنویه به ایستگاه هفتم رسید
  • هفتمین دوره جشنواره سراسری گیلاس در اشنویه برگزار می‌شود
  • اولین مزایده اموال منقول با عرضه ۷هزار تن چای برگزار شد
  • راهیابی ۲ اثر نمایشی از چهارمحال و بختیاری به جشنواره سراسری تئاتر مردمی بچه‌های مسجد
  • برداشت ۱۶ هزار تن سیر در طارم
  • برداشت توت از باغات شهر منصوریه بهبهان+فیلم