Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون وزیر و رئیس سازمان آموزش و پرورش استثنایی گفت: تاکنون در ۲۳ استان کشور مدارس تخصصی اوتیسم راه‌اندازی شده است که با توجه به مشکلات مربوط به این گونه از دانش‌آموزان به زودی مدرسه اوتیسم در خراسان جنوبی نیز ایجاد می‌شود.

مجید قدمی روز دوشنبه در حاشیه آیین افتتاح مدرسه استثنایی ۶ کلاسه در بیرجند در جمع خبرنگاران افزود: مطالبه‌گری در بحث ساخت مدرسه اوتیسم چند وقتی است از سوی خراسان جنوبی افزایش پیدا کرده که بر این اساس بررسی لازم صورت گرفته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: با توجه به تعداد دانش‌آموزان اوتیسمی در این استان هماهنگی لازم برای تامین زمین با مدیران استانی صورت می‌گیرد و امیدواریم بتوانیم گشایش این مدرسه را به مهر آینده برسانیم.

رئیس سازمان آموزش و پرورش استثنایی اظهار داشت: در سال تحصیلی ۹۹-۹۸ یکهزار و ۶۲۰ مدرسه استثنایی در سطح کشور شروع به فعالیت کردند که برای مدیریت این مهم ۵۰۰ میلیارد تومان اعتبار به بخش پرورش و توانبخشی اختصاص یافته است.

وی گفت: آموزش و پرورش استثنایی امروزه به سمت آموزش حرفه‌ای و مهارتی هدایت شده است به طوری که دانش‌آموزان با مهارت‌آموزی در رشته‌های کاردانش همچون صنایع چوب، خیاطی و در هنرستان‌ها با رشته‌های راه و ساختمان، برق و گرافیک توانمند می‌شوند.

قدمی ادامه داد: برای تحقق این امر سالانه ۷۰ میلیارد تومان صرف هزینه‌های ایاب و ذهاب مهارت‌آموزان می‌شود و برای ۱۷ هزار دانش‌آموز خدمات تامین سمعک و عینک ارایه شده و خدماتی که در مراکز زیرمجموعه امکان‌پذیر نیست را دانش‌آموزان با هزینه این سازمان در خدمت می‌گیرند.

وی با بیان اینکه هزینه دانش آموزان استثنایی سه تا چهار برابر دانش‌آموزان عادی است اظهار داشت: در ارتباط با تحقق عدالت آموزشی ۲۸ مرکز شبانه‌روزی استثنایی در سطح کشور راه اندازی شده است که زمینه تحصیل برای تمام دانش‌آموزان فراهم باشد.

وی از تخصیص اعتبار ۱۰۰ هزار تومانی برای هر دانش‌آموز در بخش توانبخشی کشور خبر داد و در ادامه افزود: برای تجهیز این مدرسه ۶ کلاسه هم ۵۰ میلیون تومان اختصاص می‌یابد.

در این آیین تعدادی از والدین دانش آموزان اوتیسمی خراسان جنوبی از مشکلات نبود مدرسه تخصصی اوتیسم در استان با رئیس سازمان آموزش و پرورش استثنایی سخن گفتند و خواستار راه‌اندازی این مدرسه در آینده نزدیک شدند.

مدرسه استثنایی ۶ کلاسه شهدای بانک ملی امروز ( دوشنبه) با حضور معاون وزیر و رئیس سازمان آموزش و پرورش استثنایی در بیرجند به بهره‌برداری رسید.

ساخت این مدرسه با زیربنای ۵۵۴ متر مربع و اعتبار ۱۳ میلیارد و ۴۶۰ میلیون ریال با مشارکت بانک ملی ایران و اعتبارات دولتی اداره کل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس خراسان جنوبی اجرا شده است./ ایرنا

منبع: ایران آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۲۹۳۵۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۰ مدرسه تنکابن هوشمند سازی شده است

به گزارش خبرنگار مهر، عباس گلیج عصر یکشنبه در نشست خبری به مناسبت هفته گرامیداشت مقام معلم ضمن بزرگداشت مقام شامخ گفت؛ شهرستان تنکابن ۲۵ هزار دانش آموز و ۸۰۰ نونهال پیش دبستانی دارد.

وی افزود: هزار و ۴۲۶ همکار شاغل و سه هزار و ۱۳۶ همکار فرهنگی بازنشسته عضو خانواده بزرگ آموزش و پرورش شهرستان تنکابن هستند.

گلیج با ییان اینکه ۱۹۳ مدرسه در مقاطع مختلف در تنکابن وجود دارد، اظهار داشت: تنکابن مجموعاً هزار و ۱۰۵ کلاس درس دارد.

مدیر آموزش و پرورش تنکابن با بیان اینکه ۳۵ مدرسه غیردولتی در این شهرستان فعالیت دارند، خاطرنشان کرد: در سال گذشته ۱۰۰ نفر از طریق آزمون استخدامی ماده ۲۸ فارغ التحصیل از دانشگاه فرهنگیان به کادر این اداره اضافه شدند.

این مسئول درباره مولد سازی هم گفت: برخی مدارس بلا استفاده در روستاها که سال‌ها راکد بودند، به افراد واجد الشرایط اجاره داده شده و محل درآمدی برای آموزش و پرورش ایجاد شده است.

گلیج با اشاره به گستردگی پروژه‌یپژوهش سرای دانش آموزی تنکابن، تصریح کرد: این پروژه ۷۵ درصد پیشرفت فیزیکی داشته و پیگیر تأمین اعتبار آن هستیم تا این پژوهش سرا تکمیل شود.

وی ادامه داد: مدرسه شاقوزکتی هم در حال ساخت بوده و در تلاش هستیم تا امسال به بهره برداری برسد.

گلیج هوشمندسازی ۱۰ باب از مدارس و وصول بیش از دو میلیارد از عوارض شهرداری‌ها و سند دار شدن بیش از ۱۴۰ ملک از مجموع ۲۴۴ ملک این اداره از جمله اقداماتی است که انجام شد.

وی گفت: کسب رتبه استانی در بهداشت و درمان، کسب رتبه عالی استان در هفته‌ی مشاغل، برگزاری آزمون‌های غربالگری، جلسات توانمند سازی در جهت کاهش آسیب‌های اجتماعی و.. از جمله کارهایی است که توسط این اداره انجام شد.

مدیر آموزش و پرورش تنکابن، برگزاری مسابقات ورزشی در ۲۳ رشته ورزشی، برگزاری اردوهای دانش آموزی راهیان نور، اجرای طرح شهید خرازی، تلاوت جهانی قرغن، حضور فعال دانش آموزان در مناسبت‌های ملی و مذهبی و تشییع شهدای خوشنام را از دیگر اقدامات اداره آ پ تنکابن برشمرد.

وی از کسب رتبه نخست دانش آموزان تنکابنی در کنکور سال گذشته سخن گفت و پیش بینی کرد که بر اساس بررسی‌های کارشناسان، در سال جاری وضعیت مطلوب‌تر خواهد بود.

گلیج گفت: دو مدرسه تک کلاسه در حال حاضر در روستاهای بالادست تنکابن وجود دارد که دانش آموزان در آنها مشغول تحصیل هستند.

این مسئول همچنین از راه اندازی دانشگاه فرهنگیان واحد خواهران در تنکابن نیز خبر داد.

کد خبر 6097594

دیگر خبرها

  • باشگاه خبرنگاران پلیس در اردبیل راه اندازی شد
  • معرفی و تجلیل از برترین‌های مسابقات قرآنی کارکنان و دانش‌آموزان با نیازهای ویژه استان سمنان
  • کمبود ۷۰ هزار نیروی پرورشی و مشاور در مدارس
  • بهره برداری از ۱۵۷ کلاس درس در خواف
  • اختتامیه جشنواره سفیران سلامت در چابهار برگزار شد
  • ۱۰ مدرسه تنکابن هوشمند سازی شده است
  • هنر نمایی دانش آموزان در نمایشگاه آثار دستی و تجسمی
  • آموزش درس زندگی به دانش آموزان در مدرسه‌ای در یزد
  • آموزش درس زندگی به دانش آموزان
  • مدرسه باید واقعیت جامعه باشد/ ۵۰۰ تا ۷۰۰ هزار معلم مخالف مدرک دانشگاهی خود آموزش می‌دهند