Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-07@15:58:17 GMT

مساجد را مردمی باقی بگذاریم

تاریخ انتشار: ۸ مهر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۲۹۴۱۹۹

مساجد را مردمی باقی بگذاریم

به گزارش خبرنگار ایرنا، علیرضا گودرزی روز دوشنبه در جلسه معارفه اعضای شورای کانون های فرهنگی هنری مساجد استان کرمانشاه که با حضور مدیرکل امور مجلس وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در بیت امام جمعه کرمانشاه برگزار شد، افزود: اگر به بافت معماری جوامع قدیمی کشورهای اسلامی نگاه کنیم مساجد همواره در مرکز شهرها احداث شده‌اند و این از اهمیت بالای مساجد و تاثیرگذاری آنها برتصمیم گیری ها و انجام امور مربوط به شهرها را نشان می دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی به نقش بی بدیل مساجد در فرهنگ سازی جوامع اسلامی و تحولات اجتماعی اشاره کرد و بیان داشت: اگر بخواهیم به اهداف نظام برسیم باید نقش تاریخی مساجد در جامعه را زنده کنیم زیرا مساجد ارتباط معناداری با جامعه دارند و همواره در مرکز توجه و اعتماد مردم قرار داشته‌اند.

گودرزی در ادامه به نقش شبکه های اجتماعی در جامعه اشاره کرد و اظهار داشت: واقعیت آن است فضای مجازی و شبکه های اجتماعی امروزه باعث دوری جوانان از مساجد شده، بنابراین باید در برنامه های کانون های فرهنگی و هنری مساجد در راستای جذب جوانان و نوجوانان به مسجد مشوق ها و انگیزه‌هایی ایجاد کنیم که مطابق شرایط روز، ارزش‌ها و فرهنگ اسلامی باشد.

 مساجد در تحولات دهه اخیر کشور نقش اصلی داشته اند

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان کرمانشاه نیز در این جلسه بر نقش تاریخی مساجد بر تحولات دهه‌های اخیر کشور اشاره کرد و گفت: مسجد نقش اساسی در همه تحولات دهه های اخیر کشور داشته و ریشه اصلی پیروزی انقلاب  اسلامی و دوران دفاع مقدس مساجد است.

بهرام فاضلی در ادامه با بیان اینکه کانون های فرهنگی و هنری مساجد امروز در حال رشد و پویایی است، افزود: گسترش تفکر مسجدی که امروز در پایگاه های بسیج رواج یافته عامل اصلی حفظ امنیت کشور است.

وی همچنین با اشاره به اینکه بدنه تاثیرگذار دستگاههای اجرایی از تفکر مسجدی برخوردار هستند، اظهار داشت: باید به رشد و بلوغ کانونهای مساجد کمک کنیم زیرا مساجد تاثیرگذاری و ظرفیت زیادی بر تحولات اجتماعی و سیاسی جامعه دارند.

در پایان این جلسه احکام انتصاب اعضای جدید شورای کانون های فرهنگی و هنری مساجد استان کرمانشاه توسط آیت الله مصطفی علما نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه کرمانشاه به آنان اعطا شد.
۵۶۲ کانون فرهنگی و هنری مسجد با حدود ۳۰ هزار نفر عضو شناسنامه دار هم اکنون در استان کرمانشاه فعال است.

۳۲۰۹/۸۰۶۶ 

منبع: ایرنا

کلیدواژه: کانون فرهنگی هنری مساجد کرمانشاه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۲۹۴۱۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تشکر مجدد رهبر انقلاب از فعالیت‌های دفتر مطالعات جبهه فرهنگی انقلاب اسلامی

پیام تشکر رهبر معظم انقلاب از تلاش‌ها و نوآوری‌های دفتر مطالعات جبهه فرهنگی انقلاب اسلامی، به اطلاع اعضای این مجموعه رسید.

به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از روابط عمومی دفتر مطالعات جبهه فرهنگی انقلاب اسلامی، مسئولان این مجموعه در اسفندماه سال گذشته (۱۴۰۲)، گزارش مکتوبی از وضعیت و اقدامات دفتر مطالعات و نیز فهرستی از ایده‌هایی که در صورت پشتیبانی سازمان‌های فرهنگی حاکمیتی، امکان پیگیری و به ثمر رسیدن در «حسینیه هنر» را دارند، خدمت رهبر معظم انقلاب تقدیم کردند.

آیت‌الله سیدعلی خامنه‌ای رهبر معظم انقلاب در حاشیه این گزارش مرقوم فرموده‌اند: «از تلاش‌ها و نوآوری‌های این جوانان عزیز تشکر کنید»

پیام تشکر رهبر معظم انقلاب، هفته گذشته طی تماس تلفنی حسین محمدی، به اطلاع اعضای دفتر مطالعات جبهه فرهنگی انقلاب رسید؛ محمدی سال گذشته نیز، پیام خشنودی و تشکر رهبر انقلاب از انتشار دو کتاب انتشارات راه‌یار با عناوین؛ «ایام سبزوار» و «شهیدآوردند…» را اطلاع رسانی کرده بود.

رونمایی از تقریظ رهبر معظم انقلاب بر کتاب «سرباز روز نهم» نیز یکی دیگر از رویدادهای فرهنگی مرتبط با آثار دفتر مطالعات در سال گذشته بوده است؛ رهبر معظم انقلاب اسلامی در دی ماه ۱۴۰۱، در دیدار با مسئولان حوزه هنری، از جشنواره مردمی فیلم عمار به عنوان یک نمونه خوب در استفاده حداکثری از ظرفیت‌های مردمی یاد کردند.

دفتر مطالعات جبهه فرهنگی انقلاب اسلامی از سال ۱۳۸۶ با انتشار مجله راه، فعالیت خود را با هدف ایجاد هم افزایی میان چهار ضلع هنر، اندیشه، رسانه و فرهنگ انقلاب اسلامی آغاز کرد. اینک با گذشت پانزده سال از تأسیس این مجموعه فرهنگی، «جشنواره مردمی فیلم عمار»، «مدرسه سینمایی اندیشه هنر (ماه)»، سامانه «عماریار»، «واحد اکران مردمی عمار»، «خانه هم‌بازی»، «باشگاه طنز و کاریکاتور انقلاب اسلامی»، «مدرسه راه»، «واحد تاریخ شفاهی» و «انتشارات راه‌یار» ذیل این تشکل فرهنگی مشغول به فعالیت هستند.

کد خبر 751203

دیگر خبرها

  • بیش از ۶۰۰ کانون فرهنگی مساجد در اردبیل فعالیت می کنند
  • ۵۰ مسجد کردستان میزبان جشن‌های عمومی دهه کرامت هستند
  • قدردانی رهبر انقلاب از فعالیت‌های دفتر مطالعات جبهه فرهنگی‌انقلاب
  • تشکر مجدد رهبر انقلاب از فعالیت‌های دفتر مطالعات جبهه فرهنگی انقلاب اسلامی
  • شرکت زوج‌های عضو کانون‌های مساجد کردستان در دوره علمی آموزشی«شمس»
  • اجرای بیش از هزار برنامه در دهه کرامت اصفهان
  • کارگاه آموزشی کارآفرینی و اشتغال «همت در مسجد» در بندرعباس برگزار شد
  • تکمیل ساختمان کانون پرورش فکری خمام نیازمند حمایت مسوولان است
  • لزوم راه اندازی مرکز فرهنگی هنری در مسکن مهر رشت
  • کانون‌های مساجد ظرفیت مؤثری برای غنی‌سازی اوقات فراغت هستند