Web Analytics Made Easy - Statcounter

داور مسابقات ملی قرآن کریم گفت: ایران دارای بالاترین سطح مسابقات قرآن کریم در دنیا است و از لحاظ کیفیت متسابقین، با دیگر کشورها برابر و حتی می‌توان گفت بالاتر است. ۰۸ مهر ۱۳۹۸ - ۱۴:۱۸ استانها اصفهان نظرات - اخبار استانها -

حسن مختاری در گفت‌و‌گو با خبرنگار تسنیم در اصفهان، با اشاره به کیفیت برگزاری مسابقات ملی قرآن کریم در این دوره اظهار داشت: کیفیت مسابقات خوب است، البته تدابیری که برای جذب مخاطب اندیشیده شده تاکنون بازخوردی نداشته و باید روی این مسئله کار شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: در بخش متسابقین کیفیت خوب بوده اما در زمینه کمیت چندین سال است که کاهش و افت داشته‌ایم.

داور مسابقات قرآن کریم با بیان اینکه افت کمی شرکت کنندگان در مسابقات دلایلی دارد، گفت: این مسئله دلایل مختلفی دارد که متأثر از مسائل فرهنگی و حتی اقتصادی است و بنابراین باید انگیزه‌هایی ایجاد شود و به نظر می‌رسد این انگیزه سازی باید از آموزش و پرورش و صدا و سیما شروع شود.

وی تصریح کرد: باید فرهنگ سازی کرد تا اقبال عمومی به قرآن بالا رفته و قرآن وارد زندگی مردم شود و اگر یک بررسی آماری کنیم به نظر می‌رسد درصد اندکی از مردم دغدغه قرآنی داشته باشند.

مختاری عملکرد مسئولان قرآنی در تشویق و جذب مردم به قرآن و عرصه‌های قرآنی را موثر دانست و ادامه داد: اگر مسئولی کار قرآنی انجام دهد، دیگران از این مسئول یاد گرفته و تبدیل به یک الگو می‌شود.

اصفهان| ارتقای سطح قاریان و حافظان از اهداف برگزاری مسابقات قرآن استاصفهان| مراسم اختتامیه 3 رشته از مسابقات سراسری قرآن کریم برگزار شدنماینده نجف‌آباد در مجلس: عمل به آیات الهی باید نتیجه مسابقات قرآن کریم باشد

وی با اشاره به میزان استقبال از مباحث قرآنی، اظهار داشت: وقتی با اساتید صحبت می‌کنیم همه به این نکته اذعان دارند که استقبال از آموزش‌ها و مباحث قرآنی کم شده  و به همین دلیل اگر بخواهید برنامه‌ای انجام دهید، 10 سال بعد جواب می‌دهد، زیرا از جنس کار فرهنگی است و نیاز به زمان دارد تا نتیجه دهد.

داور مسابقات قرآن کریم همچنین به موضوع کیفیت شرکت کنندگان و داوری مسابقات در ایران پرداخت و خاطرنشان کرد:  ایران دارای بالاترین سطح مسابقات قرآن کریم در دنیا است و از لحاظ کیفیت متسابقین، با دیگر کشورها برابر است و حتی می‌توان گفت بالاتر نیز هست، در سطح داوری نیز همین گونه است و با کشورهای دیگر قابل قیاس نیست.

مختاری افزود: به بحث قرآن از همه جنبه‌ها اهمیت بیشتری داده شود و همچنین باید از خواندن قرآن شروع کرد تا به عمل رسید و قرائت نخستین گام مأنوس شدن با قرآن است و جامعه و خانواده نیاز به خواندن و استماع قرآن دارند، چرا که بر روح و جان انسان اثر مطلوب می‌گذارد.

انتهای پیام/ ع

R41346/P/S6,51/CT1

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۲۹۴۲۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایران اسلامی به حاکمیت عقل و عدل در جهان نزدیک شده است

رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها گفت: بر همه اندیشمندان حوزه معارف اسلامی لازم است تا گنبد آهنین فکری که توسط تمدن غربی بر جهان سایه افکنده را با فناوری های قرآنی و معارف الهی نابود و ناکارآمدی آن را نمایان سازند. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از قم، حجت الاسلام والمسلمین مصطفی رستمی رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه ها، در کنگره بین المللی اندیشه های قرآنی حضرت امام خامنه ای و اجلاسیه اساتید معارف اسلامی سراسر کشور که در دانشگاه معارف اسلامی قم برگزار شد، اظهار داشت: معلمی شئون و حوزه های مختلفی دارد.

وی با بیان اینکه پیامبر اکرم (ص) برای تاسیس جامعه کوچک مدینه النبی رنج های دلسوزانه ای را متحمل شدند، افزود: با وجود بسیاری از کاستی ها اثر قرآن آنقدر موثر و ملموس بود که برخلاف محرومیت جامعه از مفسران قرآنی شاهد انقلابی علمی در جهان بودیم، و تمدنی در جهان رقم خورد که تمام تمدن های علمی و سیاسی و اقتصادی پیش از خود را در محاق قرار داد، به گونه ای که در قرن ششم تا هشتم شاهد جریان فزاینده علمی بودیم.

رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها به سیر تطور جهان اسلام در گذرگاه‌های مختلف تاریخی اشاره کرد و گفت: آثار عمل به قرآن در قرن‌های ابتدایی آغاز اسلام مشاهده شد. «حیرت نامه» نوشته نخستین جهانگرد ایرانی و نشان دهنده تسخیر جان انسان ها توسط مبانی اسلامی و قرآنی بود؛ انسان شرقی وقتی با این تمدن مواجه می شد، قالب تهی می کرد.

وی عنوان کرد: در مواجهه با غرب و تمدن غربی شاهد روشنفکران احیاگر و کنشگرانی بودیم که عمل به قرآن و توجه به معارف قرآنی را انکار دستاوردهای بشری می پنداشتند و دنبال این بودند که آموزه های غرب و شرق را مخلوط کنند.

حجت الاسلام والمسلمین رستمی با بیان اینکه گروهی با اصالت دادن به دستاوردهای تمدن غربی به دنبال توجیه دینی و اسلامی بودند، تصریح کرد: گروهی به دنبال کشف علل عقب ماندگی تاریخی مسلمانان و کاوش گنجینه های تمدن خفته اسلام در سرزمین‌های اسلامی بودند.

رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها با بیان اینکه ما به دنبال مقابله با روش های مختلف استعماری، اتفاقات جنگ ها، دوران مشروطه و انحرافات جریان واداده غرب گرا بودیم، اظهار داشت: در پیام سیاسی امام خمینی (ره) قرآن و دعوت به این کتاب آسمانی اولین حرکت سیاسی امام(ره) برای رهایی اسلام از چنگال غرب است. در اندیشه‌های امام خمینی (ره) و رهبر معظم انقلاب باور به قرآن و تحقق وعده‌های قرآنی جایگزین وعده‌های بی پایه اندیشه‌هایی است که بر خلاف قرآن و بر پایه اندیشه‌ای مادی بنا شده است.

وی اسلامی شدن علوم انسانی را مهمترین جلوه حرکت قرآنی در علوم انسانی دانست و افزود: در علوم انسانی مبانی و پیشرفت‌ها، ابتدا علم را متحول کرده و این امر مهم، موضوع بنیادی تفاوت علوم انسانی با سایر علوم است.

حجت الاسلام والمسلمین رستمی در ادامه به برجسته ترین تحولات سیاسی جهان در ماه‌های اخیر اشاره و مقاومت مردم غزه را تجلی مقاومت و صبر قرآنی امت اسلام دانست و تشریح کرد: اسرائیل با اینکه چند برابر بمب‌های اتمی هیروشیما و ناکازاکی و در سایه حمایت، تایید، سکون و سکوت غربی ها، غزه را مورد حمله قرار داده است اما غرب در مقابل مقاومت مردم فلسطین درمانده است.

رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها به فرازهایی از نامه امام خمینی (ره) به گورباچف پرداخت و گفت: امامی که به فروپاشی شوروی از دو سال قبل ندا داد، به تاریخ انقضای لیبرال دموکراسی در گذر زمان نیز تصریح کرده است.

وی به وعده‌های صادق معارف قرآنی اشاره و خاطرنشان کرد: بر همه اندیشمندان حوزه معارف اسلامی لازم است تا گنبد آهنین فکری که توسط تمدن غربی بر جهان سایه افکنده را با فناوری‌های قرآنی و معارف الهی نابود و ناکارآمدی آن را نمایان سازند.

حجت الاسلام والمسلمین رستمی در پایان ضمن تأکید بر اهمیت بازشناسی رسالت تاریخی، با بیان اینکه ایران اسلامی به قله‌های کرامت انسانی و حاکمیت عقل و عدل در جهان نزدیک شده است، عنوان کرد: الزامات نقش آفرینی در قله عقل و عدل جهانی نیازمند حضور پرشور و مخلصانه اساتید معارف اسلامی حوزه و دانشگاه است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ایران اسلامی به حاکمیت عقل و عدل در جهان نزدیک شده است
  • نگاه قرآنی و تفسیری رهبر معظم انقلاب با سخن و کلام ایشان عجین است
  • برگزاری مسابقات قرآنی دانش آموزی در شهرستان سروستان
  • رقابت ۶۵۰ دانش‌آموز یزدی در مسابقات قرآن، عترت و نماز استان یزد
  • رقابت قرآنی ۶۰۰ دانش آموز استان مرکزی
  • رقابت ۶۰۰ محصل استان در مسابقات قرآن
  • آزمون ارزیابی اعطای مدرک تخصصی قرآن کریم در خراسان شمالی برگزار می‌شود
  • شرکت دو میلیون و ۶۰۰ هزار دانش‌آموز در مسابقات قرآنی
  • آزمون سراسری ارزیابی اعطای مدرک تخصصی قرآن کریم در خراسان شمالی برگزار می شود
  • ثبت نام چهارمین دوره حفظ قرآن کریم دختران در آذربایجان شرقی