Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا- سردار هادیانفر گفت: طرح ویژه انضباط ترافیکی در کلان شهر‌های کشور از دی ماه اجرایی می‌شود.
به گزارش خبرگزاری آریا، سردار کمال هادیانفر گفت:طرح راه اندازی برنامه همیاران پلیس در سال 1386 که 25 هزار جانباخته ناشی از تصادف رانندگی داشتیم، کلید خورد و در کنار دیگر عوامل توانست این آمار را به 17 هزار جانباخته کاهش دهد، این مهم با همکاری و آموزش 11 میلیون نفر دانش آموز در کشور تحقق یافته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی کشور گفت: توسعه طرح همیاران پلیس که از سال 86 آغاز شده به میزان چشمگیری آمار تصادف را کاهش داده است.
وی افزود: انتظار ما از دانش آموزانی که در طرح همیاران پلیس شرکت می‌کنند، این است که در نهایت ادب و احترام به رانندگان محترم یادآوری کنند "کمربند ایمنی خود را ببندند، با تلفن همراه صحبت نکنند، از خوردن و آشامیدن در حین رانندگی پرهیز کنند و هنگام خستگی و خواب آلودگی رانندگی نکنند".
سردار هادیانفر امروز در مدرسه دخترانه جوادالائمه ع منطقه 19 تهران به همیاران پلیس توصیه کرد: به رانندگان بگویید "با سرعت مجاز رانندگی کنند، در محل‌های غیر مجاز سبقت نگیرند، با دیگران صحبت نکنند و به جلو توجه داشته باشند".
 
اجرای طرح ویژه انضباط ترافیکی در 9 کلان شهر
رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی نیروی انتظامی گفت:طرح ویژه انضباط ترافیکی در کلان شهر‌های کشور از دی ماه اجرایی می‌شود.
 سردار سید کمال هادیانفر در حاشیه حضور در دبستان دخترانه جوادالائمه در منطقه پاسگاه نعمت آباد افزود: هدف از اجرای این طرح، نظم دهی و افزایش فرهنگ ترافیک است.
وی گفت: با توجه به گسترده بودن موضوع انضباط ترافیکی چند مورد در اولویت قرار دارد. ابتدا مسئله عابران پیاده، همچون عبور از گذرگاه‌ها، زیر گذر‌ها و پل‌های عابر است. مورد دوم بحث موتور سیکلت‌ها است، استفاده از کلاه ایمنی، انجام ندادن رفتار‌های پرخطر در هنگام رانندگی، حرکت در مسیر‌های ممنوعه و خلاف جهت از جمله آنهاست.
هادیانفر افزود: اولویت بعدی مربوط به خودرو‌های سواری است، مواردی همچون حرکت نکردن در خلاف جهت، حرکت بین خطوط، سرعت و سبقت غیر مجاز از مواردی است که به آن توجه ویژه می‌شود.
وی گفت: اگرچه در این طرح برخورد با یک سری از تخلفات افزایش پیدا می‌کند، اما هدف فقط برخورد با تخلفات نیست بلکه فرهنگ سازی و ایمنی ترافیکی در اولویت است، زیرا آمار‌ها نشان می‌دهد بیشترین علت مرگ و میر در حوادث ترافیکی مربوط به عابران پیاده، موتور سواران و در چند مورد کم مربوط به رانندگان خودرو‌های سواری است.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: تصادف همیاری پلیس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۲۹۴۵۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مشکلات ۴۱۲ نقطه حادثه خیز پرتصادف مرتفع شد/ پیش‌بینی ۴ میلیون زائر برای اربعین امسال

سردار هادی هادیانفر معاون حمل و نقل وزارت راه و شهرسازی در برنامه صف اول حاضر شد و به سوالاتی پاسخ داد.

هادیانفر گفت: در ۵ مولفه‌ای که برای سوانح وجود دارد، هر کدام نقش خود را دارند، اما گزارشات سازمان بهداشت جهانی بر روی عامل انسانی بیشتر تاکید می‌کند. در بعضی از گزارشات ۵۴ درصد و در برخی مطالعات ۹۲ درصد عامل انسانی را عامل جلوگیری از وقوع حوادث می‌دانند.

او افزود: آنچه که در قانون ما وجود دارد، ۳۲ دستگاه در حوزه پیشگیری و کاهش سوانح نقش دارند. آنچه که می‌تواند در رأس آنها این کار را مدیریت کند، شورای عالی مدیریت حمل و نقل است که از دستگاه‌ها وظایفشان را مطالبه کند. در برنامه ششم کاهش ۳۶ درصدی تصادفات را تدوین کردند. در برنامه هفتم کاهش ۵۰ درصدی در طول برنامه تدوین شده و دولت مکلف است در ۶ ماهه اول برنامه، کاهش ده درصدی را تدوین کند.

هادیانفر ادامه داد: فرهنگ سازی نیز در این زمینه مهم است. به عنوان مثال طرح همیار پلیس که در گذشته اجرا شد، بر اساس مطالعات ۱۸ درصد در کاهش سوانح اثر گذاشت. نهادینه شدن کمربند ایمنی و موارد ایمنی دیگر در نتیجه همین پویش است.

این مقام مسئول با اشاره به اینکه در نقاط شهری و برون شهری ۵۲۰۰ نقطه حادثه خیر در کشور داریم، گفت: ۳۲۰۰ مورد از این تعداد مربوط به جاده‌های کشور، ۵۳۰ هزار کیلومتر طول راه‌های کشور و ۲۹۰ هزار کیلومتر راه‌های اصلی است. میزان تردد نیز به ۴۰ میلیون وسیله می‌رسد و رابطه تردد و تصادف نیز متقابل است.

او افزود: ۸۸۷ نقطه پرتصادف از بین کل نقاط حادثه خیز پرتصادف شناسایی شدند و تاکنون ۴۱۲ مورد آنها تاکنون مرتفع شده و ۴۷۵ مورد آن باقی مانده که از اولویت‌های امسال ما است. یکی از عواملی که در دهه ۸۰ باعث شد میزان تصادفات و مرگ‌های ناشی از سوانح کاهش پیدا کند، واردات خودرو‌های باکیفیت بود که باعث شد خودروسازان داخلی هم به سمت افزایش کیفیت بروند.

این مقام مسئول در وزارت راه و شهرسازی درخصوص عدم تحقق پیش‌بینی‌های برنامه ششم در توسعه ترانزیت گفت: در دولت‌های گذشته به این بخش خیلی توجه نشد. کشور‌هایی که مسیر اصلی آنها کشور ما بود، اکنون از مسیر‌های جایگزین استفاده می‌کنند. در حال حاضر به آن پیش‌بینی پذیری که برای گیرنده خدمات مورد نیاز است نرسیدیم و حتما باید این اتفاق میسر شود تا صاحب بار با این اطمینان و تخمین هزینه از مسیر کشور ما عبور کند.

او در خصوص تدابیر برای جابه‌جایی‌های مربوط به راهپیمایی اربعین گفت: یکی از مهمترین مسائل ما ناترازی ناوگان نسبت به زائرینی است که در اربعین داریم. پیش‌بینی می‌کنیم امسال به مرز ۴ میلیون زائر برسیم. از این تعداد بخش زیادی از خودروی شخصی و برخی از ناوگان عمومی استفاده می‌کنند. یکی از مواردی که از طرف عراقی نیز خواسته شد این بود که خودرو‌های ما بتوانند با تمهیداتی که در نظر گرفته شده وارد خاک عراق شوند. همچنین ۱۵۰ میلیون یورو به واردات خودرو اختصاص داده شد که ۲ هزار دستگاه زیر ۵ سال کارکرد را وارد کشور کنند که امیدواریم به اربعین برسد.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی راه و شهرسازی

دیگر خبرها

  • ترافیک شهر تهران آغاز شده است
  • مشکلات ۴۱۲ نقطه حادثه خیز پرتصادف مرتفع شد/ پیش‌بینی ۴ میلیون زائر برای اربعین امسال
  • مهلت ارسال مقاله برای ویژه‌نامه فصلنامه روند با موضوع «پول دیجیتال بانک مرکزی CBDC» تمدید شد
  • سوانح رانندگی در مشهد ۵۰ نفر را مصدوم کرد
  • چطور یک روزه گواهینامه موتورسیکلت بگیریم؟
  • اجرای اعمال محدودیت‌های ترافیکی در محورهای مواصلاتی مازندران
  • (تصویر) پلیس زن راهنمایی و رانندگی در خیابان‌های تهران قدیم
  • اجرای بیش از ۲ هزار طرح اشتغالزایی بنیاد برکت در خراسان جنوبی
  • تهران قدیم/ پلیس زن راهنمایی و رانندگی در خیابان‌های تهران (عکس)
  • تهران قدیم| پلیس زن راهنمایی و رانندگی در خیابان‌های تهران/ عکس