Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- معاون پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان یزد گفت: حاشیه نشینی زمینه ساز بروز آسیب‌های اجتماعی در این مناطق که برای ریشه کن کردن این معضل باید چاره اندیشی صورت گیرد. تاریخ انتشار: 15:32 - 08 مهر 1398 - کد خبر: ۵۵۴۱۶۷

به گزارش خبرنگار گروه حقوقی و قضایی خبرگزاری میزان، محمدحسین رحیمی زاده معاون پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان یزد در جلسه اجرای طرح‌های توانمندسازی جامعه روستائیان گفت: حاشیه نشینی زمینه ساز بروز آسیب‌های اجتماعی در این مناطق که برای ریشه کن کردن این معضل باید چاره اندیشی صورت گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی بیان داشت: هدف از اجرای این طرح پیشگیری از مهاجرت‌های بی رویه روستائیان و اسکان آن‌ها در مناطق حاشیه‌ای شهر‌ها است.

معاون پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان یزد اظهار داشت: دو اقدام اساسی شامل اقدامات در مبدأ و اقدامات در مقصد باید مورد توجه قرار گیرد که اقدامات در مبدأ شامل توانمند سازی روستائیان و ایجاد اشتغال و استفاده از ظرفیت مشارکت‌های مردمی در روستا می‌باشد و اقدامات در مقصد شامل جلوگیری از تصرف اراضی و قطعه بندی یا تغییر کاربری در حاشیه شهر‌ها است.

رحیمی زاده بر اجرای طرح توانمند سازی جامعه روستایی تأکید و بیان کرد: ابتدا یک منطقه به عنوان نقطه آبادانی تعیین تا فعالیت‌های مراجع مختلف در آن منطقه متمرکز شود و به عنوان الگو به جامعه معرفی گردد و در منطقه تعیین شده، یک چرخه آبادانی ایجاد تا از محصولات تولیدی ابتدا در منطقه استفاده شود و در این راستا آموزش‌های تخصصی، کمک به تولید و فروش محصولات با استفاده از مشارکت مردم باید مورد توجه قرار گیرد.

وی معاون پیشگیری از وقوع جرم دادگستری در ادامه اجرای برنامه فوق و اقداماتی که در مناطق حاشیه نشین استان در خصوص اسناد زمین‌های دولتی و اجرای طرح حدنگار (کاداستر) صورت گرفته است را تشریح کرد.

بیشتر بخوانید:

هدف اصلی شورای حل اختلاف، گسترش فرهنگ صلح و سازش است

معاون پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان یزد با اشاره به دستورالعمل ارسالی قوه قضائیه در خصوص توانمند سازی جامعه هدف، یادآور شد: استفاده از قابلیت‌های بومی و سرمایه گذاری بیرونی برنامه‌های در دست اقدام است که دستگاه قضایی به عنوان یک دستگاه حمایتی تلاش دارد به مراجع قانونی که تکالیفی بر عهده دارند کمک و از آن‌ها حمایت قضایی کند.

رحیمی زاده در پایان گفت: با توجه به معضلات امنیتی و اجتماعی ناشی از حاشیه نشینی، برنامه‌های مختلفی برای کاهش این آسیب در معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری یزد با همکاری سایر دستگاه‌های متولی امسال اجرا می‌شود که امیدواریم شاهد نتایج مطلوب آن در استان یزد باشیم.

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: دادگستری استان یزد پیشگیری از وقوع جرم رئیس کل دادگستری استان یزد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۲۹۵۴۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بازدید معاون دادستان مرکز خراسان رضوی از نقاط حادثه‌ساز جاده کلات

به گزارش قدس خراسان به نقل از رسانه و روابط عمومی دادگستری خراسان رضوی، در پی دریافت گزارش پاسگاه انتظامی ۵۰ گوجگی مبنی بر نارضایتی مردم از عدم دید کافی و مه‌گرفتگی در اکثر ایام سال در محدوده گردنه گوجگی جاده کلات و وقوع بیش از ۶۴ مورد حادثه در این جاده در سال ۱۴۰۲ که ۳ فقره از این موارد منجر به فوت شده است، سید هادی شریعت‌یار معاون پیگیری حقوق عامه و پیشگیری از وقوع جرم دادسرای عمومی و انقلاب مرکز استان از نقاط آسیب‌پذیر جاده مزبور به‌ویژه در محدوده گردنه گوجگی بازدید کرد. 

در این بازدید که سرکلانتر شمال مشهد، فرمانده پاسگاه انتظامی ۵۰ گوجگی و نمایندگانی از اداره‌کل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای استان و شرکت توزیع نیروی برق شهرستان مشهد، معاون دادستان مرکز استان را همراهی کردند.

پس از بررسی نقاط پرحادثه جاده، طبق نظر کارشناسان مشخص شد که در محدوده پل هفت‌دهنه تا گردنه گوجگی به مسافت حدود ۱۰ کیلومتر که دارای عرض کم، شیب و پیچ‌های خطرناک و شرایط مه‌گیر بوده، نیازمند تأمین روشنایی است که برای تأمین آن به ۱۰ میلیارد تومان اعتبار نیاز است.

با دستور معاون پیگیری حقوق عامه و پیشگیری از وقوع جرم دادسرای عمومی و انقلاب مرکز استان مقرر شد با توجه به گردشگرپذیر بودن کلات و روستاهای سرسبز منطقه و رفت‌وآمد مداوم گردشگران و طبیعت گردان به کلات به‌ویژه در روزهای پایانی هفته و تعطیلات و به جهت پیشگیری از وقوع تصادفات و رعایت حقوق عامه، با همکاری اداره‌کل راهداری، پلیس‌راه و پاسگاه گوجگی، چند نقطه از جاده که به دلیل مه‌گیر بودن در اکثر ایام سال، مستعد وقوع حوادث هستند، مشخص و این نقاط توسط اداره‌کل راهداری و شرکت توزیع نیروی برق مشهد تأمین روشنایی شده تا پس از تأمین اعتبارات، تمام نقاط آسیب‌پذیر جاده مجهز به نور مناسب شوند.

دیگر خبرها

  • اتمام حجت معاون قضایی دادگستری کرمان پیرامون اجرای مصوبات بلا اقدام و ترک فعل‌های مدیران
  • سنجش بینایی بیش از ۱۶۲ هزار کودک سال گذشته در آذربایجان‌غربی
  • اجرای طرح همیاران آرامش در گرگان و گنبد
  • باور‌های اعتقادی مهم‌ترین عامل پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی است
  • برخورد با قصور دستگاه‌ها در صورت بی توجهی به آسیب‌های اجتماعی
  • دادستانی از اقدامات شهرداری‌ها حمایت قضایی می‌کند
  • برخورد با قصور دستگاه‌ها در صورت بی توجه به آسیب‌های اجتماعی
  • کاهش پرونده‌های تغییر غیرمجاز کاربری اراضی در تهران
  • بازدید معاون دادستان مرکز خراسان رضوی از نقاط حادثه‌ساز جاده کلات
  • کاهش ۲ درصدی آمار طلاق در کردستان