Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایلنا، یزدی‌زاده در این همایش طی سخنانی ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدای هشت سال دفاع مقدس و 286 شهید والامقام ذوب آهن اصفهان افزود: ذوب آهن اصفهان کانون ایثارگری در صنعت کشوراست و با این روحیه جهادی ، می توان به اهداف مورد نظر رسید .

وی در ادامه به تولید ریل پرداخت و افزود : از سال 1372 محصول ریل در زمان مرحوم دادمان (وزیر راه وقت) تولید شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

طی چند سال گذشته تولید ریل و سایر محصولات از طریق خط نورد 650 آغاز شد و این محصول به سختی با رسیدن تجهیزات از آلمان و دمونتاژ شدن آنها و نصب شدن آنها انرژی زیادی حوزه های بهره برداری و برنامه ریزی و توسعه از همکاران گرفت. با وقفه یک ساله خوشبختانه این محصول به تولید انبوه رسید و طی سفر وزرای راه و شهرسازی و صمت تحویل محموله نمادین ریل انجام گرفت و امروز افتخار داریم بگوییم ریل جزء محصولات اصلی شرکت است  و دو فاز دارد تولید شمش ریل و نورد آن. این قول را گرفتیم که متناسب با برنامه ریزی انجام شده  به صورت میانگین ماهانه تا بین 7000 تا 10000 هزار تن تولید ریل داشته باشیم که البته پیش نیازهای آن در دست برنامه ریزی است.

مدیرعامل شرکت تصریح کرد : در نورد 650 همزمان با ریل،ورق سازه های فولادی اخیراً در سایز 200 میلی متر تولید شده است و طراحی آن در ابعاد بالاتر در دست اقدام است . این امر مستلزم برنامه ریزی حوزه فروش جهت  بازاریابی این محصول است تا به عنوان یکی از محصولات معمول در فرایند تولید قرار گیرد.

این مقام مسئول بیان کرد : همکاری بخش های مختلف شرکت در اطلاع رسانی دستاوردها و اقدامات از اهمیت بسیار زیادی برخوردار است و شفافیت بیشتر فعالیت ها را برای مجموعه شرکت به عنوان یک شرکت بورسی در پی دارد.

مهندس یزدی زاده خاطر نشان کرد : در حوزه منابع انسانی انتظار دارم همکاران زمان بیشتری را در کارگاهها و سایر بخش های شرکت سپری نمایند و از نزدیک در جریان مشکلات کارکنان قرار گیرند.

وی گفت : وضع عوارض 25 درصدی بر صادرات سنگ آهن فرصت بسیار خوبی است که بتوانیم با تامین مالی ، سنگ آهن هایی که در سطح کشور است جمع آوری نموده و به کارخانه برسانیم.

مهندس یزدی زاده گفت: در حوزه فروش و به ویژه صادرات عملکرد بسیار خوبی را شاهد بودیم و تقاضا داریم آن را به حوزه فروش داخلی نیز تسری دهند تا در این زمینه هم موفقیت های بیشتر را شاهد باشیم.

مدیرعامل شرکت با تاکید بر صنعتی شدن محصولات کارخانه اظهار داشت : ذوب آهن توان تولید محصولات صنعتی را دارد و خلاء در کشور وجود دارد. طی یک برنامه مطالعاتی که در سال 1394 توسط دانشگاه امیرکبیر انجام گرفت ، حدود  700 تا 800 هزار تن سالانه در کشور به این محصولات نیاز داریم . اگر فرض کنیم تغییراتی در بحث مصرف و تقاضا نداشته باشیم حدود 700 هزار تن برای محصول ورق سازه های فولادی می توانیم بازاریابی داشته باشیم. حفظ قیمت ها نیز بسیار مهم است و لذا کمیته پایش بودجه را در شرکت از سال گذشته به صورت موثرتر شروع کردیم و هدف آن این است که به صورت موثرتر حوزه های مختلف را بررسی نماید.

وی افزود : برنامه ای که برای تولید سه میلیون تن در نظر گرفتیم با برنامه ریزی منسجم تر حاصل می شود و حتماً باید در شش ماهه دوم شرایط را به بهترین نحو رقم بزنیم که بتوانیم به تعهدی که برای افزایش تولید جهت دریافت یک میلیون و 750 هزار تن سنگ آهن است دست یابیم. 

مهندس یزدی زاده با اشار به فعالیت های خوب در حوزه مالی شرکت گفت : در مورد زغال سنگ دو مرحله افزایش قیمت در سال گذشته داشتیم که به سال جدید نیز رسیده است . اگرچه در بودجه این موضوع دیده شد اما افزایش قیمت هایی که در مواد اولیه داشتیم در شرایطی که قیمت محصول کنترل می شود بسیار مشکل ساز است . این موضوع به هیچ شکلی جبران نمی شود جزء با تولید محصولات با ارزش افزوده بالاتر و دقت در گرفتن میانگین قیمت و مستلزم این است که همکاران حوزه های فروش و مالی ارتباط نزدیکتری داشته باشند تا در راه رسیدن به بودجه و تولید اقتصادی بتوانیم تنگناها را برطرف نماییم.

وی در خصوص حوزه توسعه نیز گفت : با توجه به شرایط نقدینگی و بودجه شرکت طبیعی است اولویت ها را بر تامین مواد اولیه قرار دهیم. پروژه های خوبی را در دست اجرا داریم. بودجه تحقیقاتی شرکت 10 برابر و عملکرد 50 برابر شده است. انتظار دارم در بخش تحقیقات بتوانیم از این بودجه های تحقیقاتی در رشد و توسعه بخش های مختلف استفاده نماییم.

مدیرعامل شرکت بیان کرد : انتظار دارم پروژه های زود بازده که جنبه توسعه ای و کاهش هزینه ها دارد با جدیت دسته بندی شود و تامین مالی آنها مشکلی ندارد.

مهندس یزدی زاده گفت : با وجود سختی ها، شرایط بسیار خوبی داریم و آینده خوبی برای شرکت قابل تصور است. بنده از معاونین تقاضا دارم بحث های شورای معاونین را به مدیران و آنها نیز به زیر مجموعه انتقال دهند تا همه بدانند در شرکت چه روی می دهد.

وی گفت : اگر هریک از ما در مسئولیت خودش به نحو مطلوب اقدام نماید قطعاً شرکت رشد شایسته ای خواهد داشت. شان ذوب آهن ، جایگاه فعلی نیست، اما توانایی این شرکت و کارکنان آن بسیار زیاد است و تولید ریل ،  ثابت کرد که ما می توانیم و این شرکت را به جایگاه واقعی خود می رسانیم .

شایان ذکر است در این همایش معاونین شرکت گزارش عملکردی ارائه نمودند و همکاران بخش های مختلف شرکت مقالات خود را با رویکرد مسایل فنی و نیروی انسانی مطرح نمودند و در پایان همایش نیز طی پنل پرسش و پاسخ با حضور مدیرعامل و معاونین به تعدادی از سوالات حاضرین پاسخ گفته شد و پاسخ سایر سوالات نیز از طریق هفته آتشکار اطلاع رسانی می شود.

مقالات بسیار خوبی در این همایش ارائه شد و تلاش می شود در همایش های آتی که به صورت فصلی برگزار می شود سایر همکاران نیز بتوانند مطالب خود را در زمان بیشتر ارائه نمایند.

منبع: ایلنا

کلیدواژه: ذوب آهن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۲۹۸۹۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

متانول به‌جای صادرات تبدیل به بنزین می‌شود

مدیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی با اشاره به برنامه فشرده وزارت نفت برای رفع ناترازی بنزین با توجه به افزایش تقاضاها، گفت: با توجه به دستور وزیر نفت و سیاست دولت، صنعت پتروشیمی وارد این حوزه می‌شود تا به‌جای صادرات، از متانول تولیدی صنعت پتروشیمی با فرایند MTG بنزین تولید شود.

به گزارش ایسنا، مرتضی شاهمیرزایی امروز در حاشیه آیین امضای تفاهم‌نامه طرح‌های توسعه میدان‌های گازی کشور با هلدینگ‌ها، شرکت‌های پتروشیمی و اکتشاف و تولید، در جمع خبرنگاران با اشاره به اعلام آمادگی متانول‌سازها برای تولید بنزین، اظهار کرد: معافیت‌ها و مشوق‌هایی برای این واحدها در نظر گرفته شده و مراحل نهایی برنامه‌ریزی زیرساخت‌ها و سازوکارهای لازم برای سرمایه‌گذاری تولید بنزین از متانول انجام شده است، زیرا ظرفیت تولید متانول در کشور بالاست و زنجیره این محصول توسعه نیافته است.

وی با بیان اینکه دولت سیزدهم به‌طور ویژه در زمینه تکمیل زنجیره محصولات برنامه‌ریزی و سرمایه‌گذاری کرده است، گفت: جهش در تولید کالا و تجهیزات در کنار افزایش تولید محصولات پتروشیمی از برنامه‌های صنعت پتروشیمی در سال ۱۴۰۳ است، اظهار کرد: به این منظور برنامه‌های مختلفی ترسیم شده که حرکت دانش‌بنیان‌ها در مسیر جهش تولید کالا و تجهیزات، یکی از آن‌هاست.

مدیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی با بیان اینکه این موضوع با هلدینگ‌ها و شرکت‌های پتروشیمی مطرح و تأکید شده است که کالاهای مورد نیاز خود را با استفاده از توان داخلی تأمین کنند تا شاهد جهش بزرگ و انقلابی در ساخت داخل باشیم، البته تا جایی‌ که آسیبی به برنامه تولید وارد نشود، تاکید کرد: جهت‌گیری‌ها در اجرای طرح‌ها و پروژه‌های صنعت پتروشیمی نیز به‌سمت کالاها و تجهیزات دانش‌بنیان است که پیش از این در خارج سفارش‌گذاری می‌شد.

راه‌اندازی نخستین PDH کشور در اوایل سال آینده

شاهمیرزایی با بیان اینکه هلدینگ‌هایی همچون پتروفرهنگ و شستان که واحدهای متانولی بیشتری دارند باید بخشی از ظرفیت خود را برای تولید دیگر محصولات زنجیره آماده و برنامه‌ریزی کنند، گفت: بخشی از واحدهای MTP و MTG در قطب پارسیان در مجاورت قطب عسلویه احداث خواهند شد، همچنین واحد PDH پتروشیمی رجال به‌عنوان نخستین PDH کشور تا اوایل سال آینده بهره‌برداری می‌شود.

وی با بیان اینکه سایر طرح‌های PDH نیز در مرحله اجرا قرار دارند و سرمایه‌گذاران به‌دنبال این هستند که صرفه اقتصادی این طرح را افزایش دهند، گفت: هم‌اکنون حدود ۱۲۷ مجوز طرح پتروشیمی به‌طور رسمی صادر شده است،   طرح‌های برنامه هفتم توسعه به‌طور میانگین حدود ۳۷درصد پیشرفت دارند.

شاهمیرزایی راهبرد اصولی دولت سیزدهم را تکمیل زنجیره ارزش به‌منظور پرهیز از خام‌فروشی و ایجاد ارزش افزوده از منابع هیدورکربوری اعلام و بیان کرد: مجوز حدود ۱۷ طرح پتروشیمی پس از بازنگری‌های انجام‌شده لغو شد و طرح‌های تکمیل زنجیره ارزش جایگزین آن‌ها شدند. همچنین طرح‌های تکمیل زنجیره ارزش در قالب ۲۱ بسته به هلدینگ‌ها ابلاغ و مجوزهای لازم صادر شده است که با جدیت پیگیر اجرای آن‌ها هستیم.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • متانول به جای صادرات تبدیل به بنزین می شود
  • متانول به‌جای صادرات تبدیل به بنزین می‌شود
  • افزایش ۱۲۷ میلیون مترمکعبی ظرفیت تولید گاز کشور با توسعه ۱۶ میدان گازی/ افزایش حدود ۶ برابری سرمایه‌گذاری در صنعت نفت در دولت سیزدهم
  • بیش از ۶.۳ میلیارد دلار سرمایه‌گذاری در صنعت نفت و گاز
  • افزایش ۱۲۷ میلیون مترمکعبی ظرفیت تولید گاز کشور با توسعه ۱۶ میدان گازی
  • تکرار تجربیات موفق تأمین مالی بانک صادرات ایران برای صنعت خودرو
  • هدفگذاری کشور تولید ۴ میلیون بشکه نفت در روز است
  • تکرار تجربیات موفق تأمین مالی بانک صادرات ایران برای خودرو
  • توانایی ایران در وصل شدن گذر جنوب شرق به اروپای شرقی
  • احداث پروژه چند منظوره «اومااویا» در سریلانکا