Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ناطقان»
2024-05-01@11:08:21 GMT

توصیه‌هایی به زائران اربعین

تاریخ انتشار: ۹ مهر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۳۰۰۶۱۳

معاون حمل و نقل سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای اعلام کرد که زائران برای شرکت در مراسم پیاده‌روی اربعین و عزیمت به عراق به توصیه‌های هفت‌گانه این سازمان توجه ویژه کنند تا با مشکلی مواجه نشوند. ناطقان: هر ساله میلیون‌ها زائر ایرانی و غیرایرانی برای شرکت‌ در مراسم پیاده‌روی اربعین به عراق می‌روند و در این میان دستگاه‌های بسیاری برنامه‌ریزی می‌کنند تا مقدمات را برای حضور زائران فراهم کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



مهدی قربانی، معاون حمل‌ونقل سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای، در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: براساس آمار و اطلاعات موجود پیش‌بینی می شود ۲۴ تا ۲۹ مهرماه دوره اوج بازگشت زائران اربعین حسینی به کشور باشد لذا از زائران می‌خواهیم بر این اساس سفرهای خود را برنامه ریزی کنند.

وی افزود: حمل ونقل در عراق به مراتب پر هزینه است، لذا زائران باید در این زمینه پیش بینی‌های لازم را برای سفر خود انجام دهند. چرا که صرفا مسیر کوتاه‌تر دلیل مناسبی برای انتخاب مرز ورود و خروج از کشور نبوده و چه بسا بنا به شرایط پیش رو، در مسیرهای کوتاه‌ترهزینه‌های زمانی، مالی و... بیشتری بر زائران تحمیل شود.

معاون حمل‌ونقل سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای تاکید کرد: زائران برای دسترسی به ناوگان اتوبوسی و اجتناب از تاخیر در سفر، از هر مرزی که از کشور خارج می شوند از همان مرز، به کشور بازگردند و اگر چنانچه قصد ورود به عراق با وسایل نقلیه شخصی (به صورت کاپوتاژ) دارند، از مرزهای شلمچه و چذابه این کار را انجام دهند. همچنین یکی دیگر از توصیه‌های این سازمان برای زائران اربعین این است که برای مسیریابی دریافت اطلاعات ترافیکی و ثبت شکایات و پیشنهادات با سامانه ۱۴۱ تماس بگیرند

قربانی با بیان اینکه زائرانی که می خواهند از حمل و نقل عمومی (اتوبوس) استفاده کنند برای انتخاب مسیر بازگشتشان به توصیه‌های سازمان راهداری توجه کنند، گفت:  زئران استان‌های تهران، اصفهان، یزد، کرمان، فارس، خراسان جنوبی، خوزستان و سمنان از مرز چذابه و زائران استان‌های بوشهر، هرمزگان، سیستان و بلوچستان، کرمان، کهگیلویه و بویراحمد، چهارمحال و بختیاری، خراسان رضوی، خوزستان، تهران، اصفهان و فارس نیز می‌توانند از مرز شلمچه برای بازگشتشان استفاده کنند.

وی اضافه کرد: سفرهای زائرانی که مرز مهران را برای برگشت از تاریخ ۲۴ تا ۲۹مهر انتخاب می‌کنند، دو مرحله ای است و ابتدا از مرز مهران به یکی از شهرهای کرمانشاه، همدان، اندیمشک حسب استان محل عزیمت منتقل می‌شوند و از آنجا با وسایل نقلیه دیگر به مقاصد نهایی خود اعزام خواهند شد. به گونه ای که زائران ابتدا به این سه منطقه منتقل شده‌اند  و نهایتا به ترتیب از کرمانشاه به استان‌های البرز، گیلان، کردستان قزوین، سمنان، زنجان، تهران، اردبیل، آذربایجان غربی و آذربایجان شرقی حرکت می‌کنند.

به گفته معاون حمل‌ونقل سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای، زائرنی که از مرز مهران به همدان می‌روند، به استان‌های خراسان شمالی، خراسان رضوی، گلستان، مازندران  و قم منتقل می‌شوند و نهایتا زائران که از مرز مهران به اندیمشک می‌روند از آنجا به مقاصد استان‌های مرکزی، چهارمحال و بختیاری، یزد، اصفهان و لرستان عزیمت خواهند کرد.

قربانی اظهار کرد: در خصوص مرز خسروی زائران می‌توانند متناسب با شرایط اعلامی و پیش رو، از این مرز استفاده کنند که البته هنوز به صورت نهایی اعلام نشده است. منبع: ایسنا برچسب ها: توصیه ، سارمان راهداری ، زائران اربعین

منبع: ناطقان

کلیدواژه: توصیه زائران اربعین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت nateghan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ناطقان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۳۰۰۶۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سفر زائران اربعین با خودروی شخصی به عراق؟ | واکنش مهم یک مقام دولتی

به گزارش همشهری آنلاتین به نقل از ایرنا، «سید مجید میراحمدی» معاون امنیتی و انتظامی وزارت کشور در نشست مرکز ارتباطات مردمی ریاست جمهوری که ظهر امروز با حضور احمد وحیدی وزیر کشور برگزار شد گفت: مدیریت دولت در برگزاری مراسم اربعین سال گذشته رضایتمندی غیرقابل باوری ایجاد کرد و ما این را ناشی از تفضل حضرت ولی عصر (عج) می‌دانیم.

وی افزود: سال گذشته بر مساله گذرنامه و دریافت آن، حمل و نقل، مدیریت گرما و مدیریت زمان اقداماتی انجام دادیم که بحمدالله اقدامات نتیجه‌بخش بود اما معتقدیم ضعف‌هایی نیز وجود دارد و باید در جهت اصلاح آن گام برداریم.

معاون وزیر کشور ادامه داد: امسال در خصوص ۴۱ موضوع اربعین برنامه‌ریزی شده است و چهارشنبه همین هفته عازم عراق هستم تا بتوانیم با همکاری طرف عراقی به مشکلات رسیدگی کنیم.

رئیس ستاد مرکزی اربعین حسینی (ع) گفت: قرار بود ۲ هزار اتوبوس خریداری شود که هنوز انجام نشده است. امسال به دنبال این هستیم که خودروهای سواری زائران برای اولین بار وارد عراق شود و از طرف دیگر اتوبوس‌های عراقی بتوانند برای کمک به نقل و انتقالات زائران وارد کشور شوند.

کد خبر 847873 برچسب‌ها خبر مهم اربعين

دیگر خبرها

  • برپایی ۱۷۰ موکب از استان اصفهان در عراق برای زائران اربعین
  • توسعه پارکینگ اربعین در شلمچه
  • پیش‌بینی برای حضور ۳۰ میلیون زائر در اربعین سال جاری
  • آغاز فعالیت ستاد اربعین وزارت تعاون در سیستان و بلوچستان
  • پیش‌بینی برای حضور ۳۰ میلیون زائر در اربعین امسال
  • تبادل نظر ایران و عراق درباره برگزاری مراسم اربعین در مرز خسروی
  • پیش بینی تردد ۵۰ درصدی زائران عتبات از مرز خسروی در اربعین ۱۴۰۳
  • پیش بینی تردد ۵۰ درصدی زائران عتبات از مرز خسروی دراربعین ۱۴۰۳
  • ۴۰۰۰ موکب به زائران اربعین حسینی خدمات رسانی می کنند
  • سفر زائران اربعین با خودروی شخصی به عراق؟ | واکنش مهم یک مقام دولتی