Web Analytics Made Easy - Statcounter

مرتضی تشکری روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: این پنج مورد شامل ۲ مرکز مرتبط با بهزیستی در شهرهای گناباد و مشهد، یک مرکز مربوط به حوزه کشاورزی و گیاهان دارویی، یک مرکز مربوط به حوزه هتلداری و یک مرکز مربوط به حوزه تربیت بدنی است که فعالیت خود را از مهر ماه امسال آغاز کردند.

وی اظهار داشت: تمرکز مراکز جدید غیردولتی دانشگاه علمی کاربردی خراسان رضوی بر مهارت افزایی افرادی است که در این حوزه فعالیت دارند یا علاقه مند به فعالیت در آن هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی گفت: در مهر ماه امسال ۴۳ مرکز آموزش دانشگاه علمی کاربردی خراسان رضوی با ۲۴ هزار دانشجو در ۳۴۴ رشته محل شامل ۲۱۵ رشته محل در دوره کاردانی و ۱۲۹ رشته محل در دوره کارشناسی فعالیت خود را آغاز کردند.

رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی خراسان رضوی افزود: هفت هزار و ۴۰۰ نفر جزو پذیرفته شدگان این دانشگاه در سال تحصیلی جدید هستند که پیش بینی می شود این تعداد تا پایان دوره تکمیل ظرفیت دانشگاه ۱۵ تا ۲۰ درصد افزایش یابد.

تشکری اظهار داشت: امسال اساتید مراکز علمی کاربردی خراسان رضوی از نظر علمی و تجربی ممیزی شده اند و شرایط علمی و عمومی آنان در کمیته های علمی مورد بررسی قرار گرفته و ۲ هزار و ۷۰۰ استاد، آموزش به دانشجویان را آغاز کرده اند.

وی گفت: براساس ارزیابی دانشگاه جامع علمی کاربردی، خراسان رضوی هیچ مرکز آموزشی ضعیفی نداشته و ۲ مرکز آموزشی جهاد دانشگاهی مشهد و مرکز آموزش خدمات علمی صنعتی استان جزو مراکز برتر کشور شناخته شدند.

۷۴۸۹/۶۰۵۳

منبع: ایرنا

کلیدواژه: مشهد خراسان رضوی آموزش دانشگاه جامع علمی کاربردی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۳۰۰۸۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تاکید امام جمعه مشهد بر ضرورت تحول و تجدید حیات در عرصه فرهنگی جامعه

به گزارش خبرگزاری صدا وسیما مرکز خراسان رضوی، آیت الله سید احمد علم الهدی امام جمعه مشهددر جمع نمازگزاران جمعه در حرم مطهر رضوی با بیان اینکه امروزه این نگرانی وجود دارد که فرهنگ انقلابی گری در جامعه و به ویژه نسل جوان توسط دشمن کمرنگ شود گفت:ما به یک تحول و تجدید حیات فرهنگی نیاز داریم تا نسل آینده بتواند در بستری از جهت گیری‌های انقلابی ملت رشد کند. ملتی که فراتر از فرهنگ مشتری مداری در میدان باشد و دولتی که مافوق یک ناصح مشفق، برای صیانت از فرهنگ هزینه بدهد.
نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی در ادامه با اشاره به دستاورد‌های عملیات وعده صادق و نمایش اقتدار نیرو‌های مسلح کشورمان افزود: اراده این ملت، پرورش یافته بر بستر انقلابی است که در فرهنگ خداباوری ریشه دارد.

عضو مجلس خبرگان رهبری گفت:امام بزرگوار به مردم در این خط جهت داد و اندیشه‌ای را نهادینه کرد که در اراده انقلاب، دفاع مقدس و اکنون عملیات وعده صادق نمود پیدا می‌کند.
او در بخش دیگری از سخنانش با انتقاد از تحریف کلام و منطق رهبر معظم انقلاب در میدان عمل افزود: مایه تأسف است که امروزه شاهد تکرار و تحریف منطق رهبری در بین مسئولان هستیم. 
ایت الله علم الهدی افزود:جذب حداکثری که یکی از راهبرد‌های مقام معظم رهبری و به این معنااست که همه جریانات دولتی و تشکل‌های مردمی همت کنند تا افراد از جریان‌های لائیک و لامذهب خارج و به جمعیت انقلابی افزوده شوند.

دیگر خبرها

  • پلمب ۱۳ مرکز مداخله‌گر دندانپزشکی در خراسان رضوی
  • اهمیت تلاش برای توسعه پژوهش‌های کاربردی در جهان اسلام
  • چند خبر کوتاه از شهرستان های سبزوار و سرخس
  • دانشگاه جای رفتارهای وحشیانه با دانشجویان و اعضای هیات علمی نیست
  • ۱۰۵ مرکز خرید تضمینی گندم در گلستان آماده فعالیت هستند
  • با تخلفات کنکور امسال بلافاصله برخورد شد
  • پذیرش دانشجویان خارجی نمایشی از مرجعیت علمی مراکز دانشگاهی
  • تعدد مراکز نظارتی در وزارت علوم مطلوب نیست
  • ایجاد مراکز نوآوری در حوزه اقتصاد دیجیتال/راه‌اندازی اولین مرکز نوآوری تولید بازی‌های رایانه‌ای
  • تاکید امام جمعه مشهد بر ضرورت تحول و تجدید حیات در عرصه فرهنگی جامعه