Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «همشهری آنلاین»
2024-04-28@12:32:58 GMT

یک هیچ به نفع نان‌آوران کوچک 

تاریخ انتشار: ۹ مهر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۳۰۲۳۲۷

یک هیچ به نفع نان‌آوران کوچک 

یک به یک و با هیجان وارد سالن فوتبال ۵۰۰ مترمربعی مجموعه ورزشی شهید حسن خوراکیان می‌شوند. تعدادی پرچم ایران به دست دارند و چندنفری هم پشت سر هم در شیپورهایشان می‌دمند. یک لحظه آرام و قرار ندارند. حتی زمانی که در جایگاه‌ و روی صندلی‌های آبی‌رنگ ویژه تماشاچیان نشسته‌اند. قرار است از نزدیک شاهد دیدار دوستانه فوتبال بین تیم‌های کودکان‌کار منطقه ۹ و پیشکسوتان پرسپولیس و استقلال باشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بناست این کودکان چند ساعتی در یک مسابقه فوتبال که به همت سازمان فرهنگی و ورزشی شهرداری منطقه و سازمان ورزش  در قالب پویش «نه به کار کودک» برگزار شده، فارغ از دغدغه واکس زدن و فال‌فروشی خوش باشند. بعد از پایان مسابقه با چندتن از پیشکسوتان فوتبال همصحبت شدیم.  

«علی خسروی» داور اسبق ملی و بین‌المللی در این مسابقه نمادین به‌عنوان گزارشگر دعوت شده تا با قدرت کلامش بر شور و هیجان بازی بیفزاید. می‌گوید: «کودکان کار حاصل شرایطی هستند که در آن هیچ نقشی ندارند. برای جلوگیری از افزایش تعداد کودکان‌کار باید هر شهروندی بخشی از مسئولیت اجتماعی آنها را بر عهده بگیرد. این میان   و شهرداری مناطق پایتخت نیز با برگزاری مسابقه‌هایی پرطرفدار به دنبال ارتقای نشاط و آگاهی اجتماعی این نان‌آوران کوچک هستند. تداوم طرح‌های معنوی و حمایتی از این کودکان می‌تواند آینده خوبی را برایشان رقم بزند.»

پویش «نه به کودکان کار» مناسبتی نباشد

«مهدی امیرآبادی» بازیکن سابق تیم استقلال، کنار زمین ایستاده و مدام از تماشاگران می‌خواهد تیم کودکان‌کار را با هیجان بیشتری تشویق کنند. او می‌گوید: «شاید یکی دو سال پیش همه توجه من به کودکان‌کار محدود می‌شد به مبلغ ناچیزی که سر چهارراه‌ها و کنار خیابان‌ها به آنها کمک می‌کردم. مدتی است نگاهم به آنها تغییر کرده است. به گونه‌ای که می‌خواهم کمکم به کودکان‌کار، عمیق‌تر و معنادارتر باشد. اینکه نوروز شود و به آنها لباس دهیم یا مهر ماه برسد و کیف و کفش هدیه دهیم خوب است، اما زخم آنها را التیام نمی‌بخشد. باید ساز و کار «نه به کودک‌کار» تعریف دقیق‌تری داشته باشد تا ما با وجود این حجم از کمک‌های مالی و فعالیت‌های خیرخواهانه شاهد محرومیت‌های تلخ یک کودک نباشیم.»

عکس یادگاری با هنرمندان
بعد از پایان مسابقه و گرفتن عکس‌های یادگاری «‌رضا حسن‌زاده» پیشکسوت تیم استقلال از تأثیرگذاری اجرای برنامه‌های ویژه کودکان‌کار می‌گوید: «چاشنی برنامه‌هایی که حول کودک‌کار می‌چرخد بهتر است با حضور و نقش‌آفرینی هنرمندان و افراد محبوب جامعه همراه باشد تا ضمن ایجاد روحیه و انگیزه، الگوسازی‌ هم بشود. به این دلیل که کودک‌ کار از نزدیک هنرمند و ورزشکار مورد علاقه‌اش را می‌بیند و موفقیت برایش باورپذیرتر می‌شود و به این نکته می‌رسد که می‌توان تحت هر شرایطی با تلاش و کوشش موفق شد. بها دادن به کودکان‌کار عزت نفس را در آنها زنده می‌کند.» کودکان با غیرت 
داور مسابقه فوتبال در بازی بین کودکان‌کار منطقه و پیشکسوتان «علی سیدپور» است. سیدپور با اشاره به این که کودکان‌کار از نظر همدلی و همراهی به دلیل حمایت از خانواده خود، یک هیچ از ما جلوتر هستند، می‌گوید: «باید این غیرت کودکان‌کار را بازیابی کرد و آن را در مسیری قرار داد که خلاقیت در آنها پرورش داده شود و این کار البته باید با آموزش همراه باشد.» کد خبر 456865 برچسب‌ها همشهری محله منطقه ۹

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: همشهری محله منطقه ۹

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۳۰۲۳۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

همایش روز جهانی اتیسم در رشت

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای گیلان ؛ داوود قیصر نژاد رییس هیات مدیره انجمن حامیان اتیسم گیلان در این مراسم با اشاره به اینکه ۳۵۰ کودک اتیسیمی تحت پوشش این انجمن هستند گفت: به این کودکان در ۲۰ رشته ورزشی، هنری و آموزشی خدمات ارائه می‌شود.
وی بیشترین چالش خانواده‌های اتیسمی را کمبود امکانات آموزشی برای کودکان اتیسم و نبود مجتمع نگهداری از این کودکان و مشاغل برای بزرگسالان اتیسمی عنوان کرد.
اتیسم یا اختلال خود درماندگی نوعی اختلال روانی – ذهنی است که بعد از ۱۲ ماهگی قابل تشخیص است.
اگرچه عوامل ژنتیکی، ازدواج خانوادگی، سن بالای مادر و مشکلات دوران بارداری در ابتلا به اتیسم موثر است، اما هنوز علت اصلی ابتلا به اتیسم مشخص نیست.
در گیلان بیش از ۷۰۰ کودک و بزرگسال مبتلا به بیماری اتیسم وجود دارد.

دیگر خبرها

  • جراحی تومور ۱۴ سانتی از کلیه کودک ۲ ساله بندرعباسی
  • تومور ۱۴ سانتی از کلیه کودک ۲ ساله بندرعباسی خارج شد
  • تاثیر اسباب بازی در نبوغ و رشد کودکان
  • شهری با ۱۷ گود مقدس/ پرحاشیه‌تر از فوتبال!
  • چرا کودکان فرانسوی به خوش رفتار و مؤدب بودن مشهورند؟
  • ۴۲ هزار کودک سرطانی در «محک» در حال درمان هستند
  • راهکارهای جایگزین تنبیه بدنی در کودکان
  • نگاهی به کتاب «خداشناسی قرآنی کودکان»/ شما خدا را می‌شناسید؟
  • دومینوی آسیب‌
  • همایش روز جهانی اتیسم در رشت