Web Analytics Made Easy - Statcounter

رحیمی نیا، گفت:عملیات اجرایی پروژه های حوزه معاونت حفاظت و امور اراضی اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری جنوب کرمان بیش از ۸۵ درصد پیشرفت فیزیکی داشته است.

« رحیمی نیا »، در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری شبستان از کرمان جنوب، گفت: عملیات اجرایی پروژه های معاونت حفاظت و امور اراضی از محل اعتبارات صندوق توسعه ملی ( سال ۹۸) تاکنون بیش از ۸۵ درصد پیشرفت فیزیکی داشته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سرپرست معاونت حفاظت و امور اراضی اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری جنوب کرمان، افزود: پیرو تأکیدات فراوان مقام معظم رهبری(مد ظله العالی) مبنی بر حفاظت جامع از عرصه های منابع طبیعی، پروژه های حوزه معاونت حفاظت و امور اراضی شامل گیاهپزشکی، اجرای کمربند حفاظتی وتغییر الگوی مصرف سوخت با اعتباری بالغ بر ۱۵ میلیارد ریال در سطح حوزه های آبخیز جنوب کرمان آغاز شده است که تاکنون پیشرفت بیش از ۸۵ درصدی داشته است.

وی، با بیان این مطلب که پروژه های گیاهپزشکی در قالب پیش آگاهی، پیشگیری و کنترل آفات و بیماری های جنگلی ومرتعی است، اظهار داشت: این پروژه ها در سطح بیش از ۳ هزار و ۴۰۰ هکتار از جنگل های جنوب کرمان و با اعتبار ۵ میلیارد و ۴۴۰ میلیون ریال اجرا شده است.

رحمی نیا، ابراز داشت: گیاه نیمه انگلی لورانتوس و آفت تشی از جمله مواردی هستند که خسارات ناشی از آنها موجب خشک شدن درختان جنگلی همچون بادام، کهکم، قنس، بنه و غیره شده بنابراین سعی بر آن است که در مبارزه با لورانتوس از طریق حذف و امحاء شاخه های آلوده و در مقابله با آفت تشی به عنوان یک عامل خسارت زا، دسترسی آن به درختان به صورت مکانیکی کاهش یابد. 

سرپرست معاونت حفاظت و امور اراضی اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری جنوب کرمان، بیان داشت: هدف از اجرای پروژه های کمربند حفاظتی در واقع شناسایی و تفکیک اراضی ملی از مستثنیات قانونی مردم و به تبع آن جلوگیری از تجاوز و تصرف اراضی ملی و عرصه های منابع طبیعی است که در همین راستا عملیات اجرای کمربند حفاظتی به شیوه احداث بنچ مارک، به طول ۲۷ کیلومتر و با اعتباری بالغ بر ۴ میلیارد و ۳۸۰ میلیون ریال در مرز بین اراضی ملی و مستثنیات رو به اتمام است.

وی، افزود: به منظور حفاظت از عرصه های جنگلی و مرتعی که جوامع روستایی در مجاورت آنها قرار دارند اقدام به توزیع رایگان دستگاه آبگرمکن خورشیدی در بین ۱۱۰ خانوار کرده ایم تا جوامع محلی و بهره برداران منابع طبیعی به منظور تأمین سوخت مورد نیاز خود از انرژی خورشیدی به عنوان انرژی پاک، به جای هیزم استفاده کنند.

 رحیمی نیا، در پایان، عنوان داشت: اجرای پروژه تغییر الگوی مصرف سوخت نیز در سطح شهرستان های جنوب کرمان و با اعتباری بالغ بر ۵ میلیارد و ۱۸۰ میلیون ریال در حال اجرا بوده که در مجموع با اجرای کلیه پروژه های فوق، شاخص حفاظتی عرصه های منابع طبیعی جنوب کرمان بیش از پیش ارتقاء می یابد.

پایان پیام/586

منبع: شبستان

کلیدواژه: اربعین حسینی مسجد کانون های فرهنگی هنری مساجد پیاده روی اربعین کانون های مساجد اربعین زائران اربعین حسینی دفاع مقدس هفته دفاع مقدس موکب اربعین حفاظت از منابع طبیعی و آبخیزداری اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری جنوب کرمان جنوب کرمان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۳۰۲۵۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مشارکت منابع طبیعی و آبخیزداری استان و مرکز آموزش قدس سپاه همدان برای تولید و کاشت نهال

به گزارش جام جم آنلاین همدان، اسفندیار خزائی اظهار داشت: در راستای اجرای طرح مردمی کاشت یک میلیارد درخت و به منظور جلب مشارکت دستگاه‌های اجرایی مرتبط با این طرح ارگان‌های نظامی و انتظامی که شرایط و پتانسیل تولید و کاشت نهال را در محوطه‌های خود دارند در این طرح با منابع طبیعی دارای همکاری هستند. 

مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان همدان با بیان اینکه در همین رابطه تفاهم‌نامه همکاری مشترک فی‌مابین اداره کل منابع طبیعی استان و مرکز آموزش قدس نیروی زمینی سپاه در استان منعقد شد، افزود: بر اساس این تفاهم‌نامه از پتانسیل‌های موجود در این مرکز آموزشی برای  فرهنگ سازی ، آموزش و تولید نهال به شکل زمینی و گلدانی و نیز هنچنین توسعه فضای سبز و کاشت نهال استفاده خواهد شد. 

وی بیان کرد: همچنین در برگزاری پویش‌ها و کلاس‌ها و کارگاه‌های آموزشی به منظور بالا بردن اطلاعات و آگاهی‌های پرسنل و نیروهای کادر و وظیفه این مرکز به برگزاری کارگاه‌های آموزشی اقدام می‌شود. 

خزائی ادامه داد: در زمان تولید و کاشت نهال نهاده‌های مورد نیاز شامل بذر و گلدان‌های تولید نهال و قلمه و نهاده‌های تولید نهال‌های زمینی هم برای این مرکز تامین خواهد  شد.

مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان همدان در پایان خاطرنشان کرد: در کنار این موارد راهنمایی فنی و اصولی که باید برای تولید و کاشت نهال مورد استفاده قرار گیرد، توسط کارشناسان منابع طبیعی به مرکز آموزش قدس سپاه ارائه می‌شود.

دیگر خبرها

  • آبخیزداری در مناطق سیل زده آخر فروردین ۱۴۰۳
  • آبگیری سازه‌های آبخیزداری خراسان جنوبی در پی بارندگی
  • مشارکت منابع طبیعی و آبخیزداری استان و مرکز آموزش قدس سپاه همدان برای تولید و کاشت نهال
  • مهار سیلاب‌ با اجرای طرح‌های آبخیزداری در فریدونشهر + فیلم
  • مهار ۸۰ درصد از سیلاب‌ها با اجرای طرح‌های آبخیزداری در فریدونشهر+ فیلم
  • رفع تصرف ۲۰ هکتار از اراضی ملی در شهرستان طارم
  • پیشرفت ۶۳ درصدی طرح‌های آبیاری نوین در قزوین
  • رفع تصرف یک هکتار از اراضی ملی بابل
  • رفع تصرف ۴ هزار متر مربع از اراضی ملی بابل
  • آزادسازی یک هکتار از اراضی ملی بابل