Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، آیین اختتامیه جشنواره استانی بیست و دومین جشنواره قصه گویی صبح سه شنبه در اداره کل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان با معرفی برگزیدگان راه یافته به جشنواره منطقه ای برگزار شد.

در این مراسم که با حضور ابوالقاسم فقیری، داستان نویس و قصه گوی شیرازی، رئیس حوزه هنری فارس و مسئولان فرهنگی و آموزش و پرورش استان برگزار شد، مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان فارس، گفت: در این دو روز شاهد رقابتی تنگاتنگ میان قصه گویان در گروه های سنی مختلفی بودیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

زهرا افتخاری در ادامه اظهار کرد: از نخستین بارقه های پدیداری داستان ها در صحنه تاریخ تا پیدایش سندبادنامه ها و منضومه های غنایی داستانی فارس، داستان گویی به عنوان پدیده ای هم آوا نقشی در خور توجه در پرورش داشته است، مگر این نیست که خاطره ها و آرزوها با قصه ها پیوند می خورند.

وی ادامه داد: گویی داستان ها و قصه ها آوایمان را در وسعتی سبز می پرورانند و می رویانند آنچه را که شدنی است، آنجا که پیوند میان کلمه، تفکر، اندیشه و قلم برقرار می شود هنگامه داستان نویسی و قصه گویی است.

مدیرکل کانون پرورش فارس، گفت: در هجوم فرهنگ های مهاجر و مهاجم، قصه گویان هستند که می توانند به پاسداری فرهنگ بپردازند و میان فرهنگ دیروز و امروز پلی خلاقانه بزنند.

به گفته افتخاری، اتفاق تازه جشنواره امسال استفاده از ارزیابان و داوران بخش نوجوان بود که با تعهد و تخصص به داوری قصه ها پرداختند.

وی اضافه کرد: با حضور نوجوانان قصه گو که با حس شادابی و سرزندگی با خلاقیت و نوآوری رقابتی سالم را به تصویر کشیدند از ویژگی های این دوره جشنواره استانی قصه گویی بود.

افتخاری، تاکید کرد: در این جشنواره محتوای قصه ها با مهارت های زندگی پرورش یافت و با دید مثبت به فرایند بیست و سوم نزدیک شدند.

به گفته مدیرکل کانون پرورش فکری فارس، ۲۶۰ نفر از قصه گویان این دوره جشنواره از پدربزرگ ها و مادربزرگ هایی بودند که داستان های شیرین محلی و بومی را در سینه خویش حفظ و نگهداری می کنند.

در ادامه ایران امیری، مادربزرگ قصه گو از شهر آباده به گفتن قصه ای بومی با عنوان «نمکی» پرداخت.

به گزارش خبرنگار مهر، در مرحله استانی بیست و دومین جشنواره قصه گویی استان فارس ۵۷ قصه گو به رقابت پرداختند.

کد خبر 4733656

منبع: مهر

کلیدواژه: شیراز کانون پرورش فکری فارس زهرا افتخاری جشنواره قصه گویی هفته دفاع مقدس اربعین 98 بوشهر قزوین اربعین حسینی شیراز اجلاس جاده ابریشم شهرکرد گرگان خطبه های نماز جمعه دفاع مقدس جنگ تحمیلی بیرجند گردشگری دفاع مقدس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۳۰۲۶۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برگزاری کارگاه‌های آموزشی شعر و داستان کودک و نوجوان در همدان

به گزارش خبرگزاری مهر، کارگاه آموزشی شعر و داستان کودک و نوجوان بعدازظهر سه‌شنبه با حضور مصطفی رحماندوست، غلامرضا بکتاش و کمال شفیعی در بخش شعر و محمدرضا یوسفی، بهناز ضرابی‌زاده و مونا اسکندری در بخش داستان در کتابخانه مرکزی همدان برگزار شد.

عاطفه زارعی، مدیرکل کتابخانه‌های عمومی استان همدان در آیین افتتاحیه این کارگاه‌ها در حضور خیل کودکان و نوجوانان علاقمند به ادبیات اظهار کرد: کتابخانه‌های عمومی در کنار رسالت ترویج کتابخوانی، محافل ادبی و قرآنی را به منظور برقراری ارتباط کودکان و نوجوانان با ادبیات و نویسندگان راه اندازی کردند.

وی با بیان اینکه این محافل با حضور پیشکسوتان ادبی کشور برگزار می‌شود افزود: کار برای کودکان و نوجوانان باید ظرافت و دقت خاصی داشته باشد.

مدیرکل کتابخانه‌های عمومی استان همدان با تاکید بر اینکه در حوزه ادبیات کودک، ترجمه برای کودکان، نویسندگی برای کودکان و محتواسازی برای این سنین یک ضرورت است یادآور شد: برگزاری جشنواره‌ها و کارگاه‌های آموزشی با هدف آشنایی کودکان و نوجوانان با پیشکسوتان و کسب تجربه است.

وی در ادامه به دومین دوره جشنواره ملی شعر و داستان کودک و نوجوان "دوست من کتاب" اشاره کرد و افزود: این جشنواره از آبان ماه سال ۱۴۰۱ آغاز و آثار بسیاری از سراسر استان‌های کشور به دبیرخانه ارسال شده است.

زارعی با تاکید بر اینکه هیأت داوران این جشنواره از اساتید برجسته ادبیات کودکان و نوجوان کشور هستند خاطرنشان کرد: مصطفی رحماندوست، محمدرضا یوسفی، افسانه شعبانژاد، بابک نیک طلب، غلامرضا بکتاش، حامد محقق، محمود پوروهاب هیأت داوران و از افتخارات ایران اسلامی به شمار می‌روند.

وی جشنواره ملی "دوست من کتاب" را آغازی برای تشکیل یک گروه اندیشه ورز دانست و گفت: به منظور شناسایی استعدادها در این جشنواره شعر و داستان در گروه‌های سنی مختلف از یکدیگر تفکیک شدند.

کمال شفیعی‌مشعوف، دبیر کارگاه آموزشی شعر کودک و نوجوان نیز اظهار کرد: همدان گهواره ادبیات کودک و نوجوان کشور است.

وی با بیان اینکه برگزاری این جشنواره‌ها با هدف شناسایی استعدادها باید تداوم داشته باشد گفت: امیدوارم مجموعه داستان و مجموعه شعرهای رسیده به دبیرخانه جشنواره به چاپ برسد.

وی با اشاره به اینکه این مهم به منزله مسیرسازی است متذکر شد: چاپ آثار برگزیده در دستور کار مسئولان باشد.

پس از پایان آیین افتتاحیه کارگاه شعر و داستان در دو بخش جداگانه برای علاقمندان ادبیات کودک و نوجوان برگزار شد.

گفتی است، آیین اختتامیه دومین جشنواره دوست من کتاب، روز چهارشنبه ۱۲ اردیبهشت ماه ساعت ۱۰ صبح در محل سالن فرهنگی هنری ابن سینا همدان برگزار و برگزیدگان این جشنواره معرفی و مورد تقدیر قرار می‌گیرند.

کد خبر 6093592

دیگر خبرها

  • داستان نامگذاری خلیج فارس + فیلم
  • پایان جشنواره نمایشی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان قم
  • حضور ۱۴ گروه در جشنواره نمایشی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان قم
  • آتش‌بازی پرسپوليس دردسرساز شد
  • پایان لیگ برتر کانوپولو بانوان با قهرمانی تیم اصفهان خروشان
  • راهیابی نوجوان سمنانی به جمع استعدادهای نویسندگی کشور
  • کارگاه‌های آموزشی شعر و داستان کودک و نوجوان در همدان
  • برگزاری کارگاه‌های آموزشی شعر و داستان کودک و نوجوان در همدان
  • نگارش داستان امام قلی خان قهرمان مبارزه با استعمار در خلیج فارس
  • فرصت عوامل آموزشی و تربیتی مدارس برای ثبت تجربیات خلاقانه و نوآورانه تا ۲۰ اردیبهشت