Web Analytics Made Easy - Statcounter

کردستانی از کسب رتبه سوم کشوری در شاخص عملکرد مهندسی در سال ۱۳۹۷ خبر داد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از یزد، « احمد کردستانی» افزود: با همت جمعی و تلاش دلسوزانه گروه‌های تخصصی، پایداری شبکه برق استان در شرایط پیک‌بار بدون هیچ‌گونه قطعی و خاموشی حفظ شد.

مدیر دفتر فنی انتقال شرکت برق منطقه‌ای یزد با اشاره به اقدامات گسترده پیشگیرانه و اصلاحی در بخش‌های مختلف، از اجرای منظم و دوره‌ای شستشوی خطوط و پست‌های انتقال و فوق‌توزیع به­صورت برق­دار، عملیات ترموگرافی شناسایی اشکالات تجهیزات پست­ها و خطوط، به‌روزرسانی تنظیمات رله‌های حفاظتی و نیز رسیدگی و رفع اشکالات ایستگاهی پست‌ها در حداقل زمان ممکن و در تمام ایام و ساعات شبانه‌روز، به‌عنوان فعالیت‌های شاخص یاد کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کردستانی همچنین با بیان این‌که اجرای برنامه‌های سرویس و نگهداری دوره‌ای روی تجهیزات، خطوط و سیستم‌های حفاظت و کنترل نقش بسزایی در پیشگیری از بروز حوادث و پایداری شبکه داشته است، اضافه کرد: در همین راستا انجام مطالعات، شبیه‌سازی‌های متعدد، استفاده از درس آموخته از وقایع سال‌های قبل و دیگر شرکت‌های برق و انجام محاسبات لازم از اصلی‌ترین عوامل شناسایی مخاطرات، ارائه راهکارها و تاثیر گذار در حفظ پایداری بوده‌اند.

مدیر دفتر فنی انتقال شرکت برق منطقه‌ای یزد همچنین از کسب رتبه سوم کشوری در شاخص عملکرد مهندسی در سال 1397 خبر داد.

کردستانی گفت: استان یزد با توجه به گستردگی جغرافیایی، با حدود 92 درصد عملکرد مهندسی، پس از استان‌های زنجان و سمنان در رتبه سوم کشوری قرار گرفت.

وی گفت: برق منطقه‌ای یزد همچنین با امتیاز 90.65 درصد، رتبه سوم در شاخص میانگین سه‌ساله در عملکرد صحیح سیستم‌های حفاظتی در بین شرکت‌های برق منطقه‌ای را کسب کرده است.

کردستانی تاکید کرد: کسب رتبه برتر در شاخص وضعیت فعال بودن سیستم حفاظت از راه دور، کسب رتبه نخست در شاخص وضعیت حذف T-off، کسب رتبه برتر در عدم تکراری بودن حوادث و کاهش درصد خطاهای نیروی انسانی از سال 94 الی 97 از دیگر افتخارات کسب‌شده است.

مدیر دفتر فنی انتقال شرکت برق منطقه­ای یزد با اشاره به پیش‌بینی‌های لازم برای کاهش خطاهای نیروی انسانی، تصریح کرد: تشکیل جلسات متعدد با پیمانکاران و شناسایی نقاط ریسک، ارائه تجربیات و درس آموخته‌‌های حوادث به پیمانکاران، تشکیل جلسات و برنامه‌ریزی‌های ماهیانه برای پیشگیری، شناسایی و رفع اشکالات پست‌ها و خطوط انتقال و نیز تعریف پروژه‌های اصلاح و بهینه‌سازی برای پایداری شبکه و کاهش خطاهای نیروی انسانی، از جمله اقدامات تاثیرگذاری است که در این خصوص انجام شده است.

کردستانی در پایان با بیان این‌که رتبه شرکت برق منطقه ­ای یزد در اکثر شاخص‌ها از متوسط کشوری بالاتر است؛ اظهار کرد: در شاخص میزان فعال بودن سیستم حفاظت از راه دور، با کسب میزان 100 درصد جزو 5 استان برتر کشور هستیم.

 

پایان پیام/449

منبع: شبستان

کلیدواژه: اربعین حسینی مسجد کانون های فرهنگی هنری مساجد کانون های مساجد اربعین پیاده روی اربعین روزنامه هفته دفاع مقدس مجلس موکب اربعین پیک مصرف شبستان یزد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۳۰۲۷۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ماجرای دعوای هند و شرکت مهندسی توسعه گاز چه بود؟

به گزارش خبرنگار مهر، نزدیک به یک دهه پیش شرکت مهندسی توسعه گاز ایران با شرکت (اس تی سی) هند قراردادی به منظور خرید ورق‌های فولادی برای تولید خط لوله انتقال گاز به امضا رساند، اما این شرکت هندی به قرارداد خود پایبند نماند برای همین شرکت توسعه و مهندسی گاز ایران طی نامه‌ای به شرکت «STC» اعلام کرد؛ تحویل فولاد به ایران در چهارچوب شرایط قرار داد ۲.۵ میلیارد دلاری سال ۲۰۱۴ میلادی طرفین نیست.

همچین در ادامه این نامه آمده است که اگر شرکت «STC» هر چه زودتر به ارسال تعهدات فولاد خود اقدام نکند، ایران مستقیماً با شرکت فولاد «ایسار» هند که فولار صادراتی را برای شرکت STC تأمین می‌کند، وارد معامله می‌شود.

حالا پس از نزدیک به ۱۰ سال امروز در جریان رسیدگی به گزارش کمیسیون انرژی درباره لایحه ارجاع اختلاف شرکت مهندسی و توسعه گاز ایران با شرکت بازرگانی دولتی هند (اس‌تی‌سی) به داوری، کلیات این لایحه را تصویب کردند.

مصطفی نخعی، سخنگوی کمیسیون انرژی مجلس، در تشریح این گزارش بیان کرد: در سال ۱۳۹۲ بین شرکت مهندسی و توسعه گاز ایران و شرکت اس‌تی‌سی هند قراردادی به‌مدت سه سال امضا شد که طرف ایرانی بر اساس این قرارداد به تعهدهای خود عمل کرد، اما شرکت بازرگانی دولتی هند در این مدت به کمتر از یک‌پنجم تعهدهای خود عمل کرده است.

سخنگوی کمیسیون انرژی مجلس تصریح کرد: در صورت موافقت با این لایحه، امکان پیگیری حقوقی این موضوع به شرکت مهندسی و توسعه گاز ایران داده می‌شود.

بر اساس این گزارش طبق این قرارداد ایران با شرکت «STC» هند، قرار بوده طی سه سال، ۲.۵ میلیون تن فولاد به ایران صادر شود که یک میلیون تن آن در سال اول و مابقی آن تا دو سال آینده انجام شود اما شرکت «STC» در سال اول تنها ۴۵۰ هزار تن فولاد به ایران تحویل داده است واکنون ایران با گذشت ۱۰ سال به دنبال غرامت از این شرکت است.

کد خبر 6090833 فاطمه صفری دهکردی

دیگر خبرها

  • تشریح برنامه‌های هفته معلم/ معلم کردستانی نمونه کشوری شد
  • اردبیل رتبه چهارم تولید عسل کشوری را دارد
  • شاخص برخورداری گلستان از صدور اسناد مالکیت، هفت درصد بالاتر از میانگین کشوری
  • بانک رفاه دستگاه برتر در پیشبرد برنامه‌های تحولی معرفی شد
  • برگزاری اولین نشست کمیته پایش، ارزیابی و بهبود شاخص های لجستیک
  • کسب رتبه برتر فرمانداری درمیان بر اساس ارزیابی وزارت کشور
  • نرخ بیکاری در قزوین به ۴.۷ درصد کاهش یافت
  • تجلیل از نخبگان جامعه کار و تولید استان قزوین 
  • ماجرای دعوای هند و شرکت مهندسی توسعه گاز چه بود؟
  • دانش‌آموزان کردستانی در جشنواره سفیران سلامت درخشیدند