Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار بوشهر روز سه‌شنبه در آئین استقبال از دانشجویان نو ورود دانشگاه خلیج‌فارس بوشهر افزود: دانشجویان جدید همدیگر را به رسمیت بشناسند و مانند بعضی از تشکل‌های نسل‌های گذشته نباشند که نمی توانستند با وجود همه تلاش‌ها یک ویژه برنامه مشترک برای هفته دفاع مقدس و یا دهه‌فجر تدارک ببینند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مجید خورشیدی افزود: تمرین مدارا و زیست اجتماعی مشترک لازمه جامعه و یکی از ویژگی‌های دوران دانشجویی درکنار علم‌آموزی‌ مدارا، بردباری و تمرین زندگی است و با این تجربه آنها به مدیرانی موفق که بتوانند جامعه و آینده را بسازند، تبدیل می‌شوند.

وی خطاب به دانشجویان نو ورود دانشگاه خلیج فارس بوشهر اظهارداشت: پذیرش دیگران را بیاموزید و آنها را به رسمیت بشناسید و با توجه به اینکه هر چیزی که در زندگی پس از دانشجویی در انتظار شماست امروز آن را تجربه و تمرین می کنید، سعی شود دوران تمرین خود را به نحوی طی کنید که تجربه‌های گرانقدری برای شما باشد.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار بوشهر بیان کرد: با توجه به اینکه دانشجو منبع امید به آینده است، از هر کسی که سعی می‌کند نسل امروز را مایوس کند، فاصله بگیرید.

خورشیدی با بیان اینکه همه انسان‌های موفق جامعه ازاین مسیر عبور کردند، گفت: ما به همان اندازه وقت داریم که مفاخر علمی و ادبی ما زمان داشتند و اگر از فرصت‌ها بخوبی استفاده شود می‌توان به آن مرحله رسید.

 خورشیدی اضافه کرد: دوران دانشجویی زمان بلند پروازی است و باید از این حس برای ایجاد خلاقیت استفاده کرد و با آن آینده خود و کشور را ساخت.

وی تاکید کرد: دانشجویان به عنوان قشر مرجع جامعه به شمار می‌روند و هر کنش آنها در وجود دیگران تبدیل به الگو می‌شود برهمین اساس سعی کنید الگوهای مناسبی برای جامعه باشید.

خورشیدی با اشاره به یازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی گفت: با امید به آینده و حضور هر چه بیشتر جمعیت دانشجویی همانگونه که مرجع هستید بتوانید خود و جامعه پیرامونی را بتوانید با عملتان برای شرکت در انتخاباتی آگاهانه تشویق و ترغیب کنید.

۶۰۴۷/۶۰۴۳

منبع: ایرنا

کلیدواژه: بوشهر دانشجو دانشگاه خلیج فارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۳۰۳۲۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تشکل جامعه اسلامی در حوزه سیاست‌گذاری دانشگاه اثرگذار بوده است

به گزارش خبرنگار استانی ایسکانیوز از قم، فاطمه سجادی مسئول جامعه اسلامی واحد خواهران دانشگاه آزاد اسلامی قم در رابطه با فعالیت جامعه اسلامی در دانشگاه آزاد اینگونه بیان کردند:

تشکل جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه آزاد که به اختصار به آن «جاد» هم می‌گوییم تا حد بسیار زیادی در مسئولین دانشگاه و حتی دانشجویان و حتی حوزه سیاست‌گذاری‌های دانشگاه اثرگذار بوده است. این بخشی که خدمتتان عرض کردم در حوزه دانشگاه است و این در صورتی است که تشکل جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه آزاد در حوزه استان قم و مسائل کشوری نظر، ایده و حتی انتقادات خود را به گوش مسئولین رسانده و باعث تغییر و تحولاتی در این دو بخش شده است.

علاوه بر فعالیت‌های اجرایی، برگزاری کارگاه‌های آموزشی و حلقه‌های مطالعاتی و کتاب‌خوانی، اردوهای تشکیلاتی و فعالیت‌هایی که در جهت گرد هم آوردن خواهران و ارتقا آن جمع در جهت مبناهای اعتقادی مانند اردوهای «طرح ولایت» و مباحثه در رابطه با سخنان رهبری و برطرف کردن شبهات و خروج ایده‌ها و راهکارها چه برای شخص افراد حاضر در جمع و چه برای دانشگاه و دانشجویان و چه برای استان و حتی ایده‌های کشوری و انتقال آن به افراد مسئول باشد صورت گرفته است. وی ادامه داد: بسیار تلاش شد که جامعه اسلامی برای دانشجویانی که دغدغه‌مند و دلسوزانه در جهت رفع معضلات بودند معرفی شود و دانشجویانی که برای فعالیت‌های این چنینی رغبت نشان می‌دادند آشنایی انجام شود.

فاطمه سجادی تصریح کرد: برای آشنایی دانشجویان در چند بخش فعالیت‌هایی صورت گرفته است؛ بخشی از فعالیت، معرفی چهره به چهره مجموعه و فعالیت‌های آن بود. معرفی‌ها از طریق کارگاه، حلقه‌های مطالعاتی و اردوهای تشکیلاتی صورت می‌گرفت. معمولا در معرفی، از اساتید کمک گرفته می‌شود که این اساتید از ادوار جاد بودند. امروزه اکثریت همچنان فعال فرهنگی محسوب می‌شوند.

خبرنگار: زینب دده‌بیگی

انتهای خبر/

کد خبر: 1228906 برچسب‌ها تشکل‌های اسلامی

دیگر خبرها

  • تشکل جامعه اسلامی در حوزه سیاست‌گذاری دانشگاه اثرگذار بوده است
  • اگر از زندگی خسته و کلافه شده‌اید بخوانید
  • دردسرهای افزایش بیش‌ از حد انرژی‌های تجدیدپذیر برای آینده
  • دردسرهای افزایش بیش‌ازحد انرژی‌های تجدیدپذیر برای آینده
  • تشکل‌های دانشجویی غزه دوشادوش جنبش دانشگاهی تاریخ ساز در آمریکاست
  • چالش‌ تشکل‌ها عدم اطمینان مسئولان به قشر جوان است
  • جریان دانشجویی بستر خوبی برای پای کار آمدن قشر خاکستری در فعالیت‌های فرهنگی است
  • مهم‌ترین چالش‌ و مشکلات تشکل‌ها عدم اطمینان مسئولان به قشر جوان است
  • افول تشکل‌های دانشجویی، بدنه اجرایی کشور را تضعیف می‌کند
  • عقب‌نشینی پسران از مبارزه با غول کنکور/ آسیب‌های کاهش مردان تحصیلکرده