Web Analytics Made Easy - Statcounter

«مسعود سلطانی‌فر» روز سه‌شنبه در آیین بزرگداشت بیست و هشتمین سالگرد استقلال جمهوری تاجیکستان اظهار داشت: ایران نخستین کشوری است که استقلال جمهوری تاجیکستان را به رسمیت شناخت و با برقراری روابط دیپلماتیک، مرحله نوینی از مناسبات میان تهران و «دوشنبه» شکل گرفت.

وی افزود: اشتراک‌های بین ایران و تاجیکستان ریشه در پیوندهای دیرینه تاریخی - تمدنی و فرهنگی دارد و این ۲ کشور در ۲۸ سال گذشته طیف وسیعی از موضوعات سیاسی، اقتصادی، فرهنگی و مردمی را مابین خود به اشتراک گذاشته‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وزیر ورزش و جوانان به نقش ایران در برقراری آشتی ملی در تاجیکستان و پایان دادن به جنگ‌های داخلی این کشور اشاره کرد و افزود: در دوران توسعه نیز ایران از پیشگامان اجرای طرح‌های فنی - مهندسی و راهبردی مانند سد و نیروگاه برق آبی سنگ‌توده ۲ و تونل استقلال در تاجیکستان بوده و هم‌اکنون نیز مهندسین ایرانی در اجرای سد و نیروگاه راغون مشارکت دارند.

عضو کابینه حسن روحانی رییس جمهوری ایران، به تحولات سازنده و مهم تهران و دوشنبه در یک سال اخیر بین روسای جمهور این ۲ کشور اشاره و خاطرنشان کرد: این ۲ کشور برای رفع موانع توسعه، ارتقا تعاملات و همکاری بیشتر عزم خود را جزم کرده‌اند. همچنین تهران و دوشنبه خود را برای شرکت در سیزدهمین اجلاس کمیسیون مشترک اقتصادی در پاییز سال جاری آماده می‌کنند.

سلطانی‌فر اظهار امیدواری کرد که این اجلاس گام موثر دیگری در جهت گسترش و تحکیم همکاری‌های همه جانبه میان ۲ کشور، به‌ویژه در حوزه اقتصادی باشد.

تاجیکستان ۲۸ سال پیش و در ۱۹۹۱ استقلال خود را اعلام کرد و نهم سپتامبر هر سال این روز را جشن می‌گیرد. 

منبع: ایرنا

کلیدواژه: مسعود سلطانی فر تاجیکستان ایران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۳۰۵۰۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بررسی وضعیت مناسبات اقتصادی ایران و همسایگان شمالی در وزارت امور خارجه

سومین جلسه ستاد هماهنگی روابط اقتصادی خارجی در سال ۱۴۰۳ با دستور کار «بررسی آخرین وضعیت پروژه‌های اقتصادی با کشور‌های آذربایجان، ارمنستان، ازبکستان و ترکمنستان» در محل وزارت امور خارجه برگزار شد.

مهدی صفری معاون دیپلماسی اقتصادی وزیر امور خارجه که ریاست جلسه را برعهده داشت، ضمن تبیین اهمیت توسعه مناسبات با کشور‌های یادشده، بر لزوم همکاری کلیه دستگاه‌های ذیربط و بخش خصوصی جهت بهره گیری حداکثری از ظرفیت توسعه مراودات تجاری - اقتصادی با این کشور‌ها به ویژه در زمینه صدور خدمات فنی و مهندسی، ترانزیت، صادرات محصولات دانش بنیان، انرژی، صنعت، معدن و همچنین تبادل استاد و دانشجو تاکید کرد.

آخرین وضعیت طرح‌ها و پروژه‌های همکاری اقتصادی ایران با این کشورها، موانع و راهکار‌های رفع آنها و تسهیل روند نهایی سازی و اجرای پروژه‌ها نیز در ادامه این نشست مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.

در این نشست معاونان و مدیران دستگاه‌های اجرایی عضو ستاد و نمایندگان بخش خصوصی حضور داشتند.

باشگاه خبرنگاران جوان سیاسی سیاست خارجی

دیگر خبرها

  • ایران و تاجیکستان باید از ظرفیت‌های سازمان‌های منطقه‌ای بهره برند
  • فصل جدید تجارت با همسایه غربی
  • خاندوزی : فصل جدیدی از توسعه اقتصادی ایران و عراق آغاز شد
  • ایران و عراق در مبادلات اقتصادی از ارز ملی خود استفاده کنند
  • مخبر: ایران و عراق در مبادلات اقتصادی از ارز ملی خود استفاده کنند
  • ایران و عراق در مبادلات اقتصادی از ارز ملی استفاده کنند
  • کرمان آیدکس معرفی ظرفیت‌های مغفول برای توسعه سرمایه‌گذاری
  • آیا ساخت شهر فرودگاهی در ایران توجیه پذیر است؟
  • بررسی وضعیت مناسبات اقتصادی ایران و همسایگان شمالی در وزارت امور خارجه
  • وزیر اقتصاد: رشد اقتصادی سال ۱۴۰۲ یکی از باکیفیت‌ترین رشدهای اخیر ایران است