Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین از سنندج، خالد جعفری در جلسه  هم اندیشی تشکلهای بخش کشاورزی استان اظهار داشت: بخش کشاورزی استان کردستان به دلیل برخورداری این استان از ویژگی های طبیعی و نیروی انسانی مستعد از اهمیت خاصی برخوردار است.

وی افزود: یکی از مهمترین اقداماتی که در بخش کشاورزی استان کردستان به عنوان یک اقدام کلان  در حال پیگیری  تامین اعتبار طرح های پیشران  کشاورزی است که بخش مهمی از اشتغال و تولید استان را تامین خواهد کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کردستان گفت: افزایش ظرفیت تولید گوشت قرمز، آبی شدن 100هزار هکتار اراضی دیم، توسعه 50 هزار هکتاری باغات  از طرحهای پیشران کشاورزی استان کردستان است که به جد توسط استاندار کردستان درحال پیگیری می باشد.

وی خاطرنشان کرد: استان کردستان با وجود یک میلیون و 90 هزار هکتار اراضی دیم در راستای تولید محصولات کشاورزی دیم از استعداد و ظرفیت ویژه ایی برخوردار است که نباید از آن غافل شد.

جعفری با تاکید بر حضور استاندار کردستان در جلسه ویژه مطالبات بخش‌ کشاورزی استان که در وزارت جهاد کشاورزی برگزار شد بیان کرد: علاوه بر تاکید تأمین اعتبار بخش کشاورزی تسریع دراجرایی کردن طرحهای پیشران خرید تضمینی محصولات کشاورزی استان کردستان نیز در دستورکار قرار گرفته است.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کردستان یادآور شد: امروز مسئولان استان علاوه بر داشتن اگاهی کامل از بخش کشاورزی نسبت به این بخش توجه و اهتمام بیشتری دارند دلیل ان وجود زیرساختهای لازم در اشتغال و تولید پایدار است.

وی با اشاره به این‌که کشاورزان باید با اجرای الگوی کشت در تولید محصولات کشاورزی به ویژه  سبزی و صیفی جات و توجه به نظریه کارشناسان بخش تولید کنند تصریح کرد: محصولاتی چون گوجه فرنگی و خیار بدون نظرکارشناسان کشاورزی و الگوی کشت تولید نشود و امروز سعی ما بران است تابا خرید تضمینی از دغدغه کشاورزان کم نمائیم.

46

کد خبر 1305764

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: استان کردستان کشاورزی تولید اشتغال

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۳۰۵۱۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۵۴۳ میلیارد و ۳۰۰ میلیون تومان، برآورد اولیه خسارت سیل به بخش کشاورزی

جعفری رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان با اشاره به اینکه سیل اخیر خسارت سنگینی را به بخش کشاورزی استان وارد کرده است، گفت: براساس گزارش‌های ارسالی از شهرستان ها،۵۴۳ میلیارد و ۳۰۰ میلیون تومان برآورد اولیه خسارت سیل به زیربخش‌های کشاورزی استان است.

وی افزود: بر اثر سیل خسارات قابل‌توجهی به زیرساخت‌های بخش‌های کشاورزی استان از جمله قنات ها، باغ ها، زراعت، دام و طیور، ابنیه‌ها، جاده‌های بین مزارع و ایستگاه‌های پمپاژ کشاورزی وارد شده‌است.

جعفری بیان کرد: براساس برآورد‌های اولیه برای جبران این خسارت‌ها به بخش‌های کشاورزی خراسان جنوبی، تخصیص اعتبارات ملی و استانی مورد نیاز است.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان تصریح کرد: تیم‌های راهسازی در مراکز جهاد کشاورزی مستقر و مشغول ترمیم جاده‌های بین مزارع در بخش کوهستانی هستند.

جعفری گفت: نیرو‌های جهاد سازندگی در شهرستان‌ها وگروه‌های جهادی در کنار کشاورزان و بهره برداران، کار لایروبی و پاکسازی باغ‌های استان را انجام می‌دهند.

وی افزود: با استفاده از بیل‌های مکانیکی، لایروبی رسوبات جمع‌شده در پشت بند‌ها انجام می‌شود تا پیش از فصل آبیاری باغ ها، زمینه آبیاری درختان و زمین‌های زراعی فراهم شود.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان با بیان اینکه شهرستان‌های بشرویه و زیرکوه بیشترین میزان و حجم خسارت راداشتند، افزود: این گزارش برآورد اولیه بوده و روند بررسی برای برآورد نهایی ادامه دارد.

رئیس سازمان جهادکشاورزی در خصوص خسارات وارد شده به قنات‌های استان گفت: طبق گزارش‌های اولیه سیل به تعداد ۱۰۱ رشته قنات، ۱۱۶۰۰ هکتار اراضی زراعی و باغی، ۳۳۷ راس دام سبک، ۵۲۰ کیلومتر ایل راه، ۱۱۰ کیلومتر جاده بین مزارع و ۱۷ کیلومتر مسیر انتقال آب خسارت وارد کرده است.

باشگاه خبرنگاران جوان خراسان جنوبی بیرجند

دیگر خبرها

  • سطح گلخانه‌های کردستان به ۶۰ هکتار افزایش یافت
  • ۵۴۳ میلیارد و ۳۰۰ میلیون تومان، برآورد اولیه خسارت سیل به بخش کشاورزی
  • شهرهای مولد در سواحل نقش مهمی در تقویت معیشت خانوارها دارد
  • ضرورت تعامل دولت و مجلس برای رونق تولید و اشتغال
  • لزوم جذب مشارکت بخش خصوصی برای اتمام طرح‌های نیمه تمام استان
  • خسارت جبران‌ناپذیره بهره‌برداران به دلیل کشت غیراصولی پسته
  • صدور سه هزار و ۳۵۴ پروانه گلخانه خانگی درسیستان وبلوچستان
  • تولید یک میلیون و ۵۰۰ هزار شاخه گل رز در خراسان جنوبی
  • ایجاد اشتغال برای روستائیان با احداث گلخانه‌های خانگی در سیستان وبلوچستان
  • عملکرد فرمانداران و روسای اداره های جهاد کشاورزی فارس