Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار ایکنا؛ مراسم امضای تفاهم‌نامه همکاری فناورانه در راستای حمایت از تولید داخلی در حوزه‌های انرژی، دامداری و کشاورزی بین جهاددانشگاهی و ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) با حضور حمیدرضا طیبی، رئیس جهاددانشگاهی و محمد مخبر، رئیس ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره)،‌ امروز 9 مهرماه، برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

محمد مخبر، رئیس ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) در ابتدای این مراسم با بیان اینکه یکی از کاربردی‌تربن و هوشمندانه‌ترین راهبردهای مقام معظم رهبری که بر آن تأکید داشتند، بحث تولید است، گفت: در زمینه راهبردهای اقتصادی، مباحث متفاوتی وجود دارد و آنچه همه موارد را پوشش می‌دهد و تنها راه نجات کشور محسوب می‌شود، بحث تولید است.

وی با اشاره به اینکه عصاره اقتصاد مقاومتی، مردمی کردن اقتصاد و تولید است، افزود: سعی کردیم زلف این دو موضوع را با هم گره بزنیم؛ به همین دلیل و با اعلام نام‌گذاری سال جدید این موضوع را سرعت و عمق دادیم‌. بر همین اساس شبکه مردمی تولید را در حد خودمان ایجاد کردیم.

این تفاهم‌نامه نزدیک به ۱۱۵ میلیارد تومان ارزش دارد که آغازی خوب است و زمانی که به بازار می‌رسد، قطعاً چندین برابر می‌شود

مخبر ادامه داد: ما شش رشته فعالیت بیشتر نداریم که در این محورها برنامه‌ریزی سنگینی را سامان دادیم. برای مثال در حوزه صنعت تولید دارو، کمک، حمایت و پشتیبانی کردیم. همچنین در بحث امنیت غذا تلاش کردیم وابستگی‌های خارجی را کاهش دهیم و اقداماتی را ساماندهی کردیم که بتوانیم از ورود چیزی حدود ۵۰۰ هزار تن محصول وابسته، جلوگیری کنیم.

رئیس ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) تصریح کرد: مجموعه فعالیتی که در ستاد ساماندهی شده است، چیزی حدود تولید هزار قلم محصول است که برخی از آنها تا دو میلیارد دلار ارزش دارد. در این امر جلوتر از برنامه حرکت می‌کنیم چرا که توسط مردم انجام می‌شود و قطعا محقق خواهد شد.

وی بیان کرد: امروز در چهار محور با جهاددانشگاهی تفاهم‌نامه همکاری امضا خواهیم کرد. این تفاهم‌نامه نزدیک به ۱۱۵ میلیارد تومان ارزش دارد که آغازی خوب است و زمانی که به بازار می‌رسد، قطعاً چندین برابر خواهد شد. طراحی یک پمپ درون چاهی با حدود دو میلیارد تومان و ساخت یک دکل حفاری با سرمایه‌گذاری ۹ میلیون دلار از جمله مفاد این تفاهم‌نامه است.

مخبر اضافه کرد: ایران 100 سال است که نفت دارد؛ اما جالب است که هنوز جزء کشورهایی هستیم که برای اکتشاف میادین نفتی و استخراج نفت به کشورهایی محتاجیم که یک بشکه نفت ندارند.

وی با اشاره به سایر موارد این تفاهم‌نامه گفت: مقرر شد تا جهاددانشگاهی در بخش کشاورزی در مرحله اول پنج هزار جنین از گاوهای ممتاز را پرورش دهند. امیدواریم این موضوع با سرعت دنبال شود و بتوانیم خبر خوبی برای مردم داشته باشیم.

این خبر تکمیل می‌شود.

منبع: ایکنا

کلیدواژه: ایکنا قرآن جهاددانشگاهی ستاد اجرایی فرمان امام تفاهم نامه همکاری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۳۰۵۴۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایجاد ۲۲ هسته پژوهشی حوزه‌های علوم شناختی در دانشگاه‌های کشور

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، نشست هم اندیشی پژوهشگران علوم شناختی با حضور سید محمد مهدوی، دبیر ستاد توسعه علوم و فناوری شناختی و مدیران و مسئولان دانشگاه خلیج فارس در بوشهر برگزار شد. در این نشست راه‌های توسعه همکاری‌های علمی و تحقیقاتی درحوزه علوم شناختی مورد بررسی قرار گرفت.

مهدوی، با اشاره به اهداف و سیاست‌های این ستاد برای حمایت از اجرای طرح‌های علمی، پژوهشی و تحقیقاتی درحوزه‌های مختلف علوم شناختی گفت: با تلاش‌های این ستاد و به منظور تربیت نیروی کارآمد و متخصص تاکنون ۲۲ هسته پژوهشی در حوزه‌های علوم و فناوری‌های شناختی در مراکز علمی و دانشگاهی کشور تشکیل و فعال شده است.  

وی با اشاره به اینکه توسعه فعالیت‌های پژوهشی به همکاری‌های مشترک میان محققان و اساتید نیاز دارد، گفت: ستاد یکی از حلقه‌های رابط در توسعه علوم و فناوری‌های شناختی محسوب می‌شود و برای تحقق این هدف حمایت‌های لازم را ارائه می‌کند.

وی توجه به حوزه‌های سلامت و سرمایه شناختی، آموزش و پرورش شناختی و شناخت اجتماعی را از جمله اولویت‌های ستاد بر شمرد و گفت: رویکرد ستاد بهره گیری و بهره‌مندی ازدستاورد‌های علوم و فناوری‌های شناختی برای ارتقاء و افزایش توانمندی مهارت‌های شناختی درسطح جامعه و نیز کمک به امر یادگیری و یاددهی با شیوه‌های شناختی در نظام آموزشی است و ستاد آماده است با حمایت همه جانبه از طرح‌های پژوهشی و تحقیقاتی بستر‌های لازم را برای تحقق این اهداف مهم فراهم آورد.

وی اضافه کرد: پژوهشگران و فناوران می‌توانند از طریق سایت ستاد توسعه علوم و فناوری‌های شناختی و همچنین سامانه خدمت معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری از اطلاعیه‌ها آگاه شده و برای دریافت حمایت اقدام کند.

 

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ظرفیت های فارس، چشم ۳۲ هیات تجاری خارجی را گرفت
  • حضور سرمایه‌گذاران در غرفه استان فارس قابل توجه بود
  • ایجاد ۲۲ هسته پژوهشی حوزه‌های علوم شناختی در دانشگاه‌های کشور
  • جزئیاتی از تفاهم‌نامه دانشگاه آزاد آذربایجان‌شرقی و شرکت مهندسی معدنی نوآوران مس 
  • تفاهم تولید آثار نمایشی مشترک و حمایت از نمایشنامه‌های برتر منعقد شد
  • پشتیبانی ۲۱ میلیارد تومانی از طرح دیمزارها در سال ۱۴۰۳
  • آغاز همکاری‌ های حمل‌ ونقل بین‌ المللی و ترانزیتی ایران و تاجیکستان از بندر چابهار
  • مشارکت مردم در هر کاری رمز موفقیت در آن کار است
  • با سازوکارهای اقتصادی فعلی جامعه، کارگر غالباً با مشکل مواجه می‌شود
  • اجرای بیش از ۲ هزار طرح اشتغالزایی بنیاد برکت در خراسان جنوبی