Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از زاهدان، محمدرضا سالاری فنودی   دبیر تهک دریایی هواشناسی سیستان و بلوچستان در جلسه‌ کارگروه هواشناسی دریایی که  با حضور مدیران دریایی جنوب استان در در چابهار،گفت: اگرچه حدود یک سال از آغاز بکار کارگروه هواشناسی دریایی چابهار و اجرای طرح تهک دریایی در استان می‌گذرد، اما در این مدت تعداد کاربران تهک دریایی این بندر حدود ۵۰ برابر شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

محمدرضا سالاری فنودی  اظهار داشت: سال گذشته با پیشنهاد اداره کل هواشناسی استان و همکاری ارگان‌های دریایی از جمله اداره کل بنادر و دریانوردی، شیلات، دریابانی و اتحادیه‌های صنوف مرتبط با فعالیت‌های دریایی سیستان و بلوچستان کارگروه هواشناسی دریایی در چابهار تشکیل شد.

او  افزود: این کارگروه فرصتی ایجاد کرد تا در راستای سیاست‌های سازمان هواشناسی و پیگیری‌های مدیریت جدید هواشناسی استان، توسعه هواشناسی کاربردی مورد توجه بیشتری قرار گیرد و با جدیت دنبال شود.

دبیر تهک دریایی هواشناسی سیستان و بلوچستان ادامه داد: تا قبل از تشکیل کارگروه تهک دریایی در چابهار حدود ۱۰۰ کاربر در سامانه خودکار تهک ثبت شده بود، اما پس از آن شمار کاربران به حدود ۵۰۰۰ نفر رسید.

سالاری فنودی تصریح کرد: این سامانه به گونه‌ای است که هشدار‌های هواشناسی را در قالب توصیه‌های کاربردی به صورت پیامک به فعالین بخش‌های مختلف دریایی ارسال می‌کند تا از بروز خسارت‌های احتمالی جلوگیری شود.

او در ادامه با اشاره به گستردگی صنایع دریایی، اجرای تهک هواشناسی در استان‌های دریایی کشور را امری مهم و ضروری توصیف کرد و گفت: تا امروز سعی شده تا اطلاعات کاربردی هواشناسی به موقع و در سریع‌ترین زمان ممکن به مخاطب تخصصی برسد.

رئیس اداره هواشناسی چابهار افزود: با وجود این که مرکز سیستان و بلوچستان ساحلی نیست، اما به دلیل همکاری خوب ارگان‌های دریایی از جمله اداره کل بنادر و دریانوردی، استان موفق شد در اجرای این طرح در ردیف استان‌های برتر کشور قرار گیرد.

انتهای پیام/ع

برگزاری کارگروه هواشناسی دریایی چابهار

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: هواشناسی بنادر و دریانوردی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۳۰۵۹۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خروج ناو‌های اروپایی از دریای سرخ؛ نوبت به هلند رسید

ناوچه هلندی «ترومپ» پس از گذران یک ماه در دریای سرخ، این منطقه را ترک کرد و وارد بندر بمبئی در هند شد.

به نوشته روزنامه ایندین اکسپرس، این ناوچه هلندی برای چهار روز در آب‌های هند لنگر انداخت و در ۲۸ آوریل به سمت شرق آسیا روانه شد.

«ترومپ» یک ناوچه فرماندهی و دفاع هوایی است که توسط نیروی دریایی سلطنتی هلند مستقر شده و هدف آن «ارائه مسیری امن برای کشتی‌های باری که از منطقه دریای سرخ عبور می‌کنند» اعلام شده است.

این خبر در حالی منتشر شده که حملات ارتش یمن به کشتی‌های مرتبط با رژیم صهیونیستی و همچنین درگیری میان نیروی دریایی یمن و کشتی‌های جنگی ائتلاف آمریکا و اروپا در منطقه شدت گرفته است.

پیش از هلند، فرانسه و آلمان نیز کشتی‌های جنگی خود را از منطقه خارج کرده بودند.

روز جمعه هم نیروی دریایی آمریکا اعلام کرد که ناو هواپیمابر یو اس اس دوایت دی آیزنهاور و ناوشکن یو اس اس گریولی پس از حدود چهار ماه حضور در دریای سرخ از کانال سوئز به سمت شرق مدیترانه عبور کرده‌اند.

دریاسالار «اچ. اچ. هرولد» این ناوچه هلندی گفت: «هلند یک کشور تجاری است و ما به تجارت آزاد برای رفاه کشور خود وابسته هستیم. تا به امروز، ۷۰ درصد از تجارت ما از طریق منطقه هند-پاسیفیک انجام می‌شود برای همین حفظ آزادی حمل‌ونقل بین‌المللی در مسیر‌های تجاری بی طرف در دریا، بسیار مهم است.»

گفته شده این ناوچه مجهز به تسلیحات مدرن و سیستم‌های سنسور مانند سیستم پرتاب عمودی، نیزه، پرتابه‌های اژدر و سیستم پرتاب طعمه است که در آوریل ۲۰۰۱ وارد نیروی دریایی سلطنتی هلند شد و در مارس ۲۰۰۳ به ماموریت رفت.

افسر فرماندهی این ناوچه نیز گفت «تهدید حوثی‌ها (انصارالله) از دریای سرخ آغاز می‌شود و تا خلیج عدن ادامه دارد که دریا را با اقیانوس هند متصل می‌کند».

وی افزود: «ما برای یک ماه در دریای سرخ بودیم و تهدید حوثی‌ها از دریای سرخ تا خلیج عدن است. حوثی‌ها غیرقابل پیش‌بینی هستند و علیه کشتی‌های مرتبط با اسرائیل عملیات انجام می‌دهند.»

این ناوچه به سنگاپور، هاوایی و جزایر کارائیب می‌رود و بعد از طریق کانال پاناما به هلند بازمی‌گردد.

منبع: ایسنا

باشگاه خبرنگاران جوان بین‌الملل اروپا و آمریکا

دیگر خبرها

  • نوید روزهای خوش برای کویرنشینان/دریای عمان؛ ناجی خراسان جنوبی
  • هشدار سازمان هواشناسی نسبت به افزایش سرعت وزش باد و ارتفاع امواج دریای خلیج فارس
  • خروج ناو‌های اروپایی از دریای سرخ؛ نوبت به هلند رسید
  • اصلاح ۷ نقطه پرتصادف در سیستان و بلوچستان
  • روکش آسفالت ورفع ۷ نقطه پرتصادف محور‌های مواصلاتی سیستان و بلوچستان
  • آسفالت بیش از ۱۳۰۰ کیلومتر از محورهای مواصلاتی سیستان وبلوچستان
  • ادامه ارسال کمک‌های امدادی سپاه‌ به مناطق سیل زده جنوب سیستان وبلوچستان
  • دانشکده علوم پزشکی چابهار از نظر مالی مستقل شد
  • هواشناسی سیستان و بلوچستان همزمان ۲ هشدار زرد صادر کرد
  • تویوتا ۱۲۰ میلیاردی در چابهار توقیف شد