Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- نهضت اشتغال‌زایی بنیاد برکتِ ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) به قلب ایران و استان مرکزی رسید. تاریخ انتشار: 12:38 - 09 مهر 1398 - کد خبر: ۵۵۴۵۷۶

به گزارش گروه جامعه خبرگزاری میزان، معاون توسعه‌ی کارآفرینی اجتماع‌محور بنیاد برکتِ ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) با اعلام این خبر افزود: در ادامه‌ی نهضت اشتغال‌زایی ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) و مردمی کردن اقتصاد، که از سوی بنیاد برکت، به منظور محرومیت‌زدایی، توانمندسازی اقتصادی و اجتماعی و توزیع عادلانه‌ی فرصت‌ها و منابع در روستا‌ها و مناطق محروم و کم‌تر برخوردار کشور در حال اجراست، این بنیاد دامنه‌ی فعالیت‌های خود را به استان مرکزی گسترش داده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رضا راضی‌زاده ادامه داد: بر این اساس و در مرحله‌ی اول، ۳۰۰ طرح اشتغال‌زایی اجتماع‌محور «سحاب» (سرمایه‌گذاری حمایتی اشتغال برکت) در شهر خمین، زادگاه رهبر کبیر انقلاب و بنیان‌گذار جمهوری اسلامی ایران حضرت امام خمینی (ره) و ۳۰ روستای این شهرستان به اجرا درمی‌آید.

به گفته‌ی معاون توسعه‌ی کارآفرینی اجتماع‌محور بنیاد برکتِ ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره)، اجرای این تعداد طرح اشتغال‌زایی منجر به ایجاد ۹۰۰ شغل در روستا‌ها و مناطق محروم استان مرکزی خواهد شد.

وی از راه‌اندازی کامل ۳۰۰ طرح اشتغال‌زایی هدف‌گذاری شده در شهرستان خمین در نیمه‌ی دوم سال جاری خبر داد و تصریح کرد: برای عملیاتی شدن تعداد طرح مذکور، ۲۷۰ میلیارد ریال اعتبار پیش‌بینی شده است.

راضی‌زاده، استان مرکزی را به عنوان یکی از استان‌های هدف جدید بنیاد برکتِ ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) برای ایجاد فرصت‌های شغلی، رونق تولید و تحقق سیاست‌های اقتصاد مقاومتی مورد تأکید ریاست ستاد اجرایی ذکر کرد و یادآور شد: در گام اول، اشتغال‌زایی در شهر خمین به عنوان زادگاه بنیان‌گذار جمهوری اسلامی ایران در دستور کار قرار گرفته است و در مراحل بعدی، سایر شهرها، روستا‌ها و مناطق محروم استان مرکزی مشمول فعالیت‌های بنیاد برکت خواهند شد.

معاون توسعه‌ی کارآفرینی اجتماع‌محور بنیاد برکتِ ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) تأکید کرد: مشاغل ایجاد شده در شهر خمین و روستا‌های توابع، با توجه به قابلیت‌ها و پتانسیل‌های منطقه‌ای و در رسته‌های شغلی‌ای هم‌چون پرورش دام سبک و سنگین، طیور، قالی‌بافی، صنایع دستی، مشاغل خدماتی و ... راه‌اندازی خواهد شد.

گفتنی است، بنیاد برکت در راستای محرومیت‌زدایی، توسعه، پیشرفت و آبادانی، توانمندسازی اقتصادی و اجتماعی و توزیع عادلانه‌ی امکانات و فرصت‌ها، نهضت ایجاد اشتغال‌زایی را به نمایندگی از ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) در روستا‌ها و مناطق محروم کشور راه‌اندازی کرده است. این بنیاد هم‌چنین در سال ۹۸ بیش از ۱۰ استان را به استان‌های هدف خود در زمینه‌ی اشتغال‌زایی افزوده است و هم‌اینک ۲۸ استان، ۱۸۰ شهرستان و بیش از ۸ هزار روستا تحت پوشش طرح‌های اشتغال‌زایی و حمایت کارآفرینی این بنیاد قرار دارد.

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: قالی بافی بنیاد برکت کارآفرینی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۳۰۵۹۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هدایت نقدینگی به‌سمت صنایع پایین‌دست نفت، اشتغال‌زایی و سودآوری به‌ همراه دارد

عضو کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی گفت: هدایت نقدینگی به‌سمت تولید صنایع پایین‌دست نفت افزون بر بی‌نیازکردن کشور، اشتغال ایجاد می‌کند و برای مردم نیز سودآوری به‌ همراه خواهد داشت.

پرویز محمدنژاد با بیان اینکه تعامل بانک‌ها با صنعت نفت، همکاری برد - برد تلقی می‌شود، به خبرنگار شانا گفت: ایجاد و تقویت سازوکارهای حضور نظام بانکی در صنعت نفت، افزون بر پرکردن خلأ کمبود منابع مالی برای اجرای طرح‌های توسعه‌ای صنعت نفت، موجب کارآمدی و سودآوری پایدار و اقتصادی نظام بانکی کشور می‌شود.

وی با تأکید بر اینکه باید سرمایه‌های سرگردان در حوزه‌های مسکن، خودرو و... را به سوی صنعت به‌ویژه صنعت نفت سوق داد، افزود: هدایت منابع بانک‌ها به سمت پیشران و لوکوموتیو اقتصاد ایران بدون تردید به سامان‌دهی و نقش‌آفرینی مثبت بانک‌ها در نظام اقتصادی کشور منجر می‌شود.

عضو کمیسیون انرژی مجلس تصریح کرد: حضور سودآور و منطقی بانک‌ها در صنعت نفت و گاز، زمینه‌ساز تقویت توانمندی بانک‌ها برای حضور پایدار در این صنعت و سودآوری پایدار برای بانک‌ها می‌شود. این شرایط نه‌تنها به تقویت نظام بانکی و رضایت سهام‌داران آن‌ها منجر می‌شود، بلکه اقتصاد ملی به‌ویژه بازار سرمایه را در مسیر رشد و رونق قرار می‌دهد.

محمدنژاد اظهار کرد: هدایت نقدینگی به‌سمت تولید صنایع پایین‌دستی نفت افزون بر بی‌نیازکردن کشور، اشتغال ایجاد می‌کند و برای مردم نیز سودآوری به‌ همراه خواهد داشت.

دیگر خبرها

  • تشکیل کمیته تخصصی «سبز و آبی» در راستای اهمیت امنیت غذایی در کشور
  • آموزش محور اصلی بازاریابی و تجاری‌سازی در صنایع دستی
  • تشکیل زنجیره سبز برای تصمیم‌گیری در بخش کشاورزی
  • حمایت از طرح‌های اشتغال‌زایی روستایی در همدان
  • اعطای ۱۲ هزار و ۴۸۱ وام و تسهیلات اشتغال‌زایی در آذربایجان‌غربی
  • پشتیبانی ۲۱ میلیارد تومانی از طرح دیمزارها در سال ۱۴۰۳
  • هدایت نقدینگی به‌سمت صنایع پایین‌دست نفت، اشتغال‌زایی و سودآوری به‌ همراه دارد
  • مرغداری ۲۰ هزار قطعه‌ای در نمین به بهره برداری رسید
  • اجتماع بزرگ صادقیون برگزار می‌شود
  • سفر رییس جمهور به پاکستان و سریلانکا با برکت بود