Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش حوزه فرهنگ و هنر خبرگزاری تقریب به نقل از روابط عمومی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی، ابوذر ابراهیمی‌ترکمان، رییس سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی در اين مراسم، گفت: از مسائل و آموزه‌هایی که دین اسلام به ما سفارش می‌کند آن است که انسان خودبین نباشد، بلکه خدابین باشد، خودبینی مانع خدابینی است.

عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی افزود: درباره روایت «حُسَيْنٌ مِنِّی وَ أَنَا مِنْ حُسَيْنٍ» که حداقل در 10 منبع اهل سنت به آن اشاره شده یکی از مسائلی که مطرح می‌شود مسئله «أَحَبَّ اللَّهُ مَنْ أَحَبَّ حُسَيْناً» است که می‌گویند اخبار است یا انشاء که به قرینه بخش اول این روایت، علما می‌گویند اخبار است و انشاء نیست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



ابراهیمی‌ترکمان در بخش دیگری از سخنانش با بیان اینکه عشق انسان را از خودبینی به خدابینی هدایت می‌کند، ابراز کرد : دیگربینی یا عشق به اجسام یک طرفه است. اما عشق اگر دوطرفه بود طرف مقابل یا باقی است یا فانی، عشق باقی عشق به خداوند است چنانچه قرآن می‌فرماید: «تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ».

لزوم تصويرسازي مظاهر خیرخواهی امام حسین(ع) با آثار هنری

وی همچنین، تأکید کرد: مهمترین چیزی که انسان در زندگی دوست دارد خودش است، ما نسبت به خودمان دائم الذکر هستیم، دوام ذکر انسان به خویشتن، مانع توجه به خداوند است. اگر انسان از خودش خالی شد به دیگری توجه می‌کند. در تمام صحنه‌های کربلا هیچ خودبینی و عشقی به خود دیده نمی‌شود و هرچه هست عشق به باقی است.

عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی اظهار کرد: امام حسین(ع) از جان و مال می‌گذرد تا بندگان را از جهالت رهایی دهد. امام حسین(ع) در فنا، بقا یافت. لذا در زیارت اربعین می‌خوانیم که امام حسین(ع) از نصیحت و خیرخواهی دریغ نکرد. حضرت امام حسین(ع) در روز عاشورا نهایت خیرخواهی را به منصه ظهور گذاشت.

وي با اشاره به اینکه جایزه جهانی اربعین با عکس شروع، با فیلم توسعه پیدا کرد و به سفرنامه رسید، گفت: باید مظاهر خیرخواهی و محبت امام حسین(ع) را با آثار هنری به تصویر کشید و به دنیا معرفی کرد.

رییس سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی خاطرنشان کرد: بیش از چهار هزار اثر شامل عکس، سفرنامه و فیلم به پنجمین جایزه جهانی اربعین ارسال شده است که امروز و در آیین پایانی از برگزیدگان آن تقدیر می‌شود.

وی در پایان سخنانش، افزود: دبیرخانه جایزه جهانی اربعین در این دوره پذیرای شرکت‌کنندگانی از 19 کشور از جمله آذربایجان، افغانستان، اندونزی، ایتالیا، ابران، بحرین، پاکستان، ترکیه، زیمبابوه، سنگاپور، عراق، عمان، غنا، کویت، کنگو، لبنان، میانمار و هند بوده که در این دوره 11 کشور آثار منتخب دارند.

بنابر اعلام این خبر، آیین اختتامیه پنجمین دوره جایزه جهانی اربعین و افتتاحیه ششمین دور، امروز (9 مهرماه) با حضور اسحاق جهانگیری، معاون اول رییس‌ جمهور، سیدعباس صالحی، وزیر ارشاد و ابوذر ابراهیمی‌ترکمان، رییس سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی، آيت‌الله تسخيري، مشاور عالی مقام معظم رهبری در امور جهان اسلام، غلامعلي حدادعادل، رييس بنياد سعدي و جمعي از مسئولین نهادهای مختلف، سفرای کشورهای شرکت‌کننده و دانشجویان و طلاب خارجی شاغل به تحصیل در حسینیه الزهرا(س) این سازمان، برگزار شد.

این جایزه به ابتکار سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی تاکنون در پنج دوره با رويكرد بين‌المللي و مشاركت نهادهاي فعال در حوزه اربعين برگزار شد. اجرای خانم فاطمه عبادی، هنرمند برگزيده برنامه «عصر جديد» با موضوع «پياده‌روی اربعين» و رونمايي از پوستر ششمين دور جايزه جهاني اربعين و برگزاری نمایشگاهی از آثار منتخب این دوره و ادوار گذشته، از برنامه‌های جنبی آیین اختتامیه پنجمین جایزه جهانی اربعین بود.

انتهای پیام/
 

منبع: تقریب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.taghribnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تقریب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۳۰۷۸۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سالن کنسرت در ملایر ساخته می شود

ایسنا/همدان فرماندار ویژه ملایر نخستین جشنواره «شب های موسیقی تاک» را یک رویداد بزرگ فرهنگی و هنری در ملایر طی هفته اخیر دانست و گفت: با توجه به کمبود سالن موسیقی در ملایر،چند پروژه فرهنگی در دست اقدام داریم و یکی از طبقات در یکی از پروژه ها به سالن کنسرت اختصاص داده خواهد شد.

سلمان اسماعیلی شامگاه چهارشنبه ۱۲ اردیبهشت ماه در آیین اختتامیه نخستین جشنواره «شب های موسیقی تاک» در ملایر اظهار کرد: ملایر در این دوره میزبان گروه های موسیقی غرب کشور بود و از همین حالا به فکر میزبانی جشنواره موسیقی های سنتی در سطح ملی خواهیم بود.
وی با بیان اینکه یک سالن به روز، مجهز و در شان مردم تحت عنوان سالن کنسرت پیش بینی خواهد شد، افزود: این سالن به سرعت ساخته می‌شود و تقدیم مردم فرهنگ دوست ملایر خواهیم کرد.

اسماعیلی تصریح کرد: از دیرباز روح و نگاه ما با فرهنگ ها و هنرهای مختلف از جمله هنر پر رمز و راز موسیقی و شعر در هم آمیخته است و اصالتا و ذاتا علاقمند به موسیقی به ویژه موسیقی سنتی هستیم.

وی با بیان اینکه بسیاری از این سازها متعلق به ایران است، گفت: محاسبات پیدا و پنهان موسیقی و پیامی که منتقل می‌کند نشان می‌دهد این هنر با ذات ما هماهنگی دارد و ابزار آلات موسیقی مبتنی بر علم، هندسه و مضامین بلند عرفانی طراحی می شوند.

رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی ملایر نیز با اشاره به برگزاری نخستین جشنواره بزرگ «شب های موسیقی تاک» مطرح کرد: قصد داریم سال آینده این جشنواره را در سطح ملی برگزار کنیم.

فرشاد کشاورزیان به حضور چهار استان همدان، لرستان، مرکزی و کرمانشاه در این جشنواره اشاره و تصریح کرد: این جشنواره در سطح منطقه‌ای بود و اساتید مطرح کشوری و هنرمندانی از تهران در این جشنواره حضور داشتند.

کشاورزیان خاطرنشان کرد: وجود ۲۵۰ کارگاه ساز سازی در ملایر می تواند در کنار مبلمان منبت و انگور یک‌ برند ملی برای این شهرستان باشد.

دبیر جشنواره موسیقی «شب‌های تاک» نیز اظهار کرد: طی جشنواره در پنج حوزه اجرای صحنه‌ای داشتیم و همزمان با آغاز به کار جشنواره، دومین نمایشگاه ساز و صنایع دستی در مجتمع فرهنگی و هنری ارشاد افتتاح شد و بعدازظهر هر روز کارگاه‌ها و ورک‌شاپ و تور گردشگری برگزار شد.

رضا قدسی با بیان اینکه در این جشنواره ۳۸۰ هنرمند حضور داشتند که ۲۸۰ نفر از فعالان عرصه موسیقی هستند ساخت یک سالن برای اهالی موسیقی را یکی از مطالبات مهم هنرمندان حوزه موسیقی در شهرستان خواند.

قدسی همچنین از حمایت‌های شهردار و شورای اسلامی شهر ملایر و خانه خلاق رُجا با ۶۰ هنرمند در ملایر و آموزشگاه موسیقی همراز قدردانی کرد.

وی همچنین خواستار حمایت مدیران و مسئولان فرهنگی و هنری شهرستان برای برگزاری این جشنواره در سطح ملی شد و افزود: در ملایر ۲۵۰ کارگاه ساز سازی شناسایی کردیم و امیدواریم ملایر بعنوان شهر ساز سازی در سطح ملی معرفی شود.

هادی فیض منش، معاون هنری و سینمایی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی همدان نیز تاکید کرد: علاوه بر نام ملایر با منبت و تاک، ملایر باید شهر سازها شود و امیدواریم هر ساله این جشنواره در ملایر برگزار شود. 

انتهای پیام 

دیگر خبرها

  • سالن کنسرت در ملایر ساخته می شود
  • سیستان و بلوچستانی ها در رویداد اهدای جایزه جوانی جمعیت مشارکت کنند
  • رامین حسین پور بهترین آهنگساز فستیوال لس‌آنجلس شد
  • فراخوان پنجمین جشنواره بین‌المللی فیلم کوثر منتشر شد
  • انتشار فراخوان پنجمین جشنواره بین المللی فیلم «کوثر»
  • فراخوان سی‌ودومین جایزه جهانی کتاب سال منتشر شد
  • چگونه به هنر نگاه کنیم و واقعا آن را ببینیم؟
  • آغاز فعالیت ستاد اربعین وزارت تعاون در سیستان و بلوچستان
  • تمدید مهلت ارسال آثار به دبیرخانه دومین جایزه ملی جوانی جمعیت
  • مایک لی زنبور طلایی را می‌گیرد/ تجلیل برای یک عمر دستاورد هنری