Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل آموزش و مطالعات گردشگری گفت: «دوره مدیریت عمومی تاسیسات گردشگری» به آزمون جامع دوره‌های کوتاه‌مدت گردشگری که به صورت سالانه برگزار می‌شود، افزوده شد.

به گزارش ایسنا به نقل از روابط‌عمومی معاونت گردشگری وزارت میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی، زاهد شفیعی گفت: پیرو ابلاغ دوره آموزشی «مدیریت عمومی تاسیسات گردشگری» توسط وزیر محترم میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی در تاریخ ۲۳ تیر ماه امسال و پس از برگزاری جلسات مختلف کارشناسی دفتر مطالعات آموزش گردشگری با نمایندگان کلیه ذینفعان این دوره اعم از تشکل‌های گردشگری مربوطه، موسسات و مدرسان آموزشی دوره‌های کوتاه‌مدت گردشگری و ناشرین شاخص در حوزه گردشگری و بهره‌گیری از نظرات و پیشنهادات ایشان در تعیین منابع درسی دوره یادشده، مقرر شد با توجه به اهمیت ساماندهی و ارتقای سطح کیفی نیروی انسانی در مدیریت تاسیسات گردشگری، این دوره نیز همانند دوره‌های آموزشی راهنمایان گردشگری و مدیریت فنی بند (ب) به آزمون جامع افزوده شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او اضافه کرد: بر این اساس منابع درسی و عناوین دروسی که در آزمون جامع مورد ارزیابی قرار خواهند گرفت شامل ۹ درس از مجموع ۱۷ درس دوره، به کلیه ادارات کل استانی وزارتخانه متبوع در تاریخ ۱۳۹۸/۶/۳۰ ابلاغ شد.

مدیرکل آموزش و مطالعات گردشگری یادآور شد: بخشی از دروس دوره مدیریت عمومی تاسیسات گردشگری شامل "آشنایی با انواع تاسیسات گردشگری"، "شناخت صنعت گردشگری"، "مدیریت و سرپرستی در تاسیسات گردشگری"، "آشنایی با اصول و ابزارهای بازاریابی و تبلیغات"، "مدیریت و نظارت بر بخش پذیرش"، "مدیریت و نظارت بر بخش خانه‌داری"، "مدیریت و نظارت بر بخش پذیرایی (غذا و نوشابه) "، "مدیریت و نظارت بر بخش مالی و اداری"، "مدیریت و نظارت بر بخش تفریحی و سرگرمی"، "آشنایی مقدماتی با زبان گردشگری"، "آشنایی مقدماتی با زبان گردشگری"، "ایمنی، بهداشت و پیشگیری حوادث" و "مهارت های فردی و ارتباطی" است.

شفیعی گفت: دفتر مطالعات آموزش گردشگری همچنین بنا دارد در ادامه روند بررسی محتوای آموزشی دوره‌های کوتاه‌مدت گردشگری، نسبت به بررسی و بازنگری منابع درسی سایر دوره‌هایی که در آزمون جامع مورد ارزیابی قرار می‌گیرند اقدام کند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: گردشگري آزمون جامع گردشگری مدیریت عمومی تاسیسات گردشگری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۳۰۸۱۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رشد اعتبارات هزینه‌ای عمومی دستگاه‌های فرهنگی متناسب با مأموریت‌های آنها بوده است

مرکز روابط عمومی و امور بین‌الملل سازمان برنامه و بودجه کشور در پاسخ به گزارش منتشر شده در یک پایگاه خبری اعلام کرد که رشد اعتبارات هزینه‌ای عمومی دستگاه‌های فرهنگی متناسب با مأموریت‌های آنها و مانند سایر دستگاه‌های اجرایی بین ۱۳ تا ۳۸ درصد بوده است.

به گزارش ایسنا به نقل از مرکز روابط عمومی و امور بین‌الملل سازمان برنامه و بودجه کشور، طی روزهای گذشته، یک پایگاه خبری در گزارشی تصویری با عنوان «تماشا کنید: ریاضت برای مردم/ ولخرجی دولت در اختصاص به نهادهای غیر پاسخگو»، سعی در القای پیامی غیر واقعی در خصوص رشد بودجه دستگاه‌های فرهنگی داشته است. درخصوص این گزارش نکات زیر قابل توجه است:


۱- برخی از ارقام ارائه شده در گزارش نادرست است؛ مانند بنیاد سعدی که اعتبار اضافه شده آن ۳۴ میلیارد عنوان شده، در حالی‌که ۱۲,۵ میلیارد تومان بوده است و یا بودجه اضافه شده موسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی (ره) حتی با احتساب اعتبارات بند (ب) تبصره ۱۳ قانون بودجه، ۱۶۵ میلیارد تومان بوده که ۲۹۶ میلیارد تومان عنوان شده است. همچنین اعتبارات اضافه شده مورد اشاره در گزارش برای شورای عالی حوزه‌های علمیه و شورای سیاست‌گذاری حوزه‌های علمیه خواهران، سازمان تبلیغات اسلامی و جامعه المصطفی العالمیه نیز غیر واقعی است.


۲- رشد اعتبارات بودجه عمومی جدول (۷) دستگاه‌های اجرایی که در گزارش یاد شده به آنها اشاره شده به شرح جدول ذیل است.


همان‌طور که در جدول نیز قابل مشاهده است، رشد اعتبارات هزینه‌ای عمومی دستگاه‌های فرهنگی متناسب با مأموریت‌های آنها و مانند سایر دستگاه‌های اجرایی بین ۱۳ تا ۳۸ درصد بوده است.

درآمد اختصاصی دستگاه‌های فرهنگی برای اولین بار در جداول بودجه اضافه شده است.


۳- درآمد اختصاصی دستگاه‌های فرهنگی برای اولین بار در جداول بودجه اضافه شده است که علت آن حکم بند (ب) تبصره (۱۳) قانون بودجه سال ۱۴۰۳ کل کشور است که بر اساس آن یک‌ درصد (۱ درصد) از هزینه‌های شرکت‌های دولتی، بانک‌ها و مؤسسات انتفاعی وابسته به دولت به موجب هم‌افزایی و ارتقای فعالیت‌ها و تولیدات فرهنگی، هنری و ورزشی از قبیل موضوعات قرآنی، ازدواج و خانواده، جوانی جمعیت، توانمندسازی بانوان و آسیب‌زدایی از زنان و خانواده تخصیص یافته است. 


۴- همچنین با توجه به اینکه کمک بودجه‌ای دولت به مؤسسات و نهادهای فرهنگی از طریق دستگاه‌های اجرایی اصلی است، بخش قابل توجهی از اعتبار در نظر گرفته شده ذیل دستگاه‌های اجرایی یاد شده به منظور کمک به مؤسسات و نهادهای مذکور بوده که در گزارش یاد شده به صورت نادرست به سرجمع اعتبارات دستگاه‌های اجرایی اضافه شده است. به عنوان نمونه هزار میلیارد تومان از اعتبار پیش‌بینی شده برای سازمان تبلیغات اسلامی از محل اعتبار بند (ب) تبصره (۱۳) لایحه بودجه سال جاری مربوط به صندوق توسعه قرآنی  و برای گسترش فعالیت‌های حفظ موضوعی قرآن کریم و تقویت فعالیت‌های مؤسسات قرآنی کشور بوده که (بر اساس برنامه‌های ارائه شده) در اختیار آن صندوق قرار خواهد گرفت و جزء اعتبارات سازمان تبلیغات اسلامی نیست.  

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • رشد اعتبارات هزینه‌ای عمومی دستگاه‌های فرهنگی متناسب با مأموریت‌های آنها بوده است
  • افتتاح مرکز مطالعات و توسعه آموزش پزشکی دانشگاه علوم پزشکی آبادان
  • تشدید گشت کنترل و نظارت بر ناوگان حمل و نقل عمومی استان همدان
  • آغاز به‌کار مرکز مطالعات و توسعه آموزش پزشکی دانشگاه آبادان ‌
  • پلمب ۱۸ واحد صنفی متخلف در اهر
  • سندروم استکهلم در مدارس ابتدایی/ کودک آزاری مدرن: تلقین حس ناکافی بودن!
  • سندروم استکهلم در مدارس ابتدایی/ فرزندتان را به ربات آزمون دهنده تبدیل نکنید!
  • برگزاری پنج دوره تخصصی توانمندسازی مشاغل گردشگری در گلستان
  • دوره آموزشی نقد جریان‌های دین‌گریز ایران برگزار می شود
  • زمان آغاز به کار مجلس ششم خبرگان رهبری اعلام شد