Web Analytics Made Easy - Statcounter

سمانه پورهادی عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی بابل در گفت و گو با  خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ساری ، با بیان اینکه ۹ مهرماه برابر با اول اکتبر روز جهانی سالمندان نامگذاری شده است، گفت: روند رو به رشد جمعیت سالمندی در جهان و ایران، در واقع یک موفقیت برای نظام‌های بهداشتی و درمانی است و باید تدابیری اندیشیده شود تا این افزایش کمیت با بهبود کیفیت زندگی این افراد همراه باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


او با اشاره به اینکه باید برنامه ریزی‌های مناسبی در دوران کودکی، نوجوانی، جوانی و میانسالی در ارتباط با سبک زندگی سالم صورت بگیرد، افزود: مراقبت از خود برای حفظ سلامتی، بهتر است که از دوران قبل از سالمندی آغاز شود، زیرا میانسالان، جوانان، نوجوانان و کودکان، سالمندان آینده هستند.

پور هادی با بیان اینکه با رعایت شیوه زندگی سالم در طول زندگی می‌توان سالم، پیر شد و یا در صورت وجود بیماری، عوارض آن را کنترل و جلوی ناتوانی و وابستگی را گرفت، گفت: این که فرد در طول زندگی، چگونه زندگی کرده وضعیت سلامتی دوران سالمندی او را مشخص می‌کند که حتی اگر در دوران سالمندی هم شیوه زندگی سالم به کار گرفته شود، باز هم موثر است و از بروز و یا پیشرفت ناتوانی جلوگیری می‌کند.
او افزود: خدمات سالمندی موجود در جامعه از سوی معاونت بهداشتی و سازمان بهزیستی ارائه می‌گرددکه آموزش شیوه زندگی سالم و مراقبت‌های ادغام یافته سلامت سالمندان از جمله خدمات معاونت بهداشتی دانشگاه است.
پورهادی با اشاره به اینکه آموزش‌های شیوه زندگی سالم به دو شکل آموزش گروهی و چهره به چهره در خانه‌های بهداشت، پایگاه‌های سلامت و مراکز جامع سلامت است، گفت: آموزش در زمینه تغذیه، فعالیت بدنی، مراقبت از کمر و زانو، مراقبت از پاها، پوکی استخوان، پیشگیری از حوادث، بهداشت دهان و دندان، یبوست، بی اختیاری ادرار، یائسگی، استرس، حافظه، خواب، روابط زناشویی، رانندگی، استعمال دخانیات، ترک سیگار بر حسب نیاز سالمندان به آنان ارائه می‌شود.
عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی بابل افزود: در شهرستان بابل دو مرکز توانبخشی و نگهداری روزانه سالمندان از ساعت ۸ صبح تا ۱۴ و روز‌های پنج شنبه ۸ صبح الی ۱۲  زیر نظر سازمان بهزیستی دائر هستند و خدماتی همچون آموزش شیوه زندگی سالم، آموزش مهارت‌های زندگی، آموزش بهداشت و مراقبت‌های فردی، و کلاس‌های آموزشی مانند قرآن خواندن، نجاری، خیاطی، صنایع دستی، موسیقی، نقاشی، ورزش، را به سالمندان ارائه می‌نمایند.
او گفت: تمرکز بر توانمندسازی سالمندان در زندگی با تکیه بر دانش، مهارت‌ها و توانایی‌های آنان و پیشگیری از افت توانایی‌ها و آسایشگاهی شدن سالمندان به وسیله ارائه خدمات مراقبتی و تقویت وظیفه و حس خودمراقبتی و تشویق سالمند به حضور در اجتماع از اهداف مهم این مراکز نگهداری روزانه سالمندان است.
عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی بابل افزود: امیدوارم بتوانیم در راستای شعار امسال، که فرصت‌های برابر برای تمام سنین است، حرکت کنیم.
انتهای پیام/س ارائه خدمات ویژه به سالمندان به منظور بهبود کیفیت زندگی این افراد در جامعه

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: علوم پزشکی بهزیستی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۳۰۸۱۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عقیده سالم در افراد، جامعه سالم به دنبال دارد

نماینده ولی‌فقیه در استان همدان با بیان اینکه عقیده سالم در افراد جامعه سالم به دنبال دارد، گفت: شکل نگرفتن منطقی عقاید سبب موضع‌گیری متناقض در سیاسیون می‌شود. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از همدان، آیت‌الله حبیب‌الله شعبانی موثقی ظهر امروز در همایش حکمت مطهر در سپاه انصارالحسین(ع) که به مناسبت گرامیداشت هفته عقیدتی سیاسی در سپاه برگزار شد، اظهار داشت: عقیده، آموزش آموزه‌های دینی نیست، بلکه گره زدن این آموزه‌ها به قلب مخاطب است و به همین سبب در مباحث عقیدتی، آموزش به عنوان مقدمه مطرح می‌شود.

امام جمعه همدان حفظ عقاید را یکی از ملزومات جامعه دانست و عنوان کرد: هرگاه علم به قلب انسان گره بخورد باور قلبی ایجاد می‌شود و در واقع استمرار در علم‌آموزی باور ایجاد می‌کند.

وی عنوان کرد: سخنرانی با تدریس عقیدتی تفاوت‌هایی دارد و در سخنرانی علم مخاطب افزایش پیدا می‌کند که یک نوع مقدمه است، اما در تدریس مسائل عقیدتی علوم دینی باید تبدیل به باور در قلب مخاطبین شود.

شعبانی همچنین موضع‌گیری‌های سیاسی افراد را نتیجه اعتقادات آنها دانست و مطرح کرد: شکل نگرفتن منطقی عقاید سبب موضع‌گیری متناقض شده و در نتیجه افراد بر اساس سلایق و منافع خود موضع‌گیری می‌کنند.

امام جمعه همدان با اشاره به روایتی از امام صادق (ع) گفت: هشام بن حکم یکی از یاران جوان امام صادق (ع) بود و از آنجایی که در حفظ و نشر عقاید شیعیان تلاش می‌کرد منزلتی خاص در نزد آن حضرت داشت که این روایت نشانگر جایگاه رفیع مربیان عقیدتی است.

وی با بیان اینکه اساسی‌ترین چیزی که باعث رفتارسازی می‌شود اعتقادات است، افزود: در واقع سبک زندگی افراد بر اساس اعتقادات افراد شکل می‌گیرد و اگر عقیده سالم باشد جامعه هم اصلاح خواهد شد.

نماینده ولی‌فقیه در استان همدان با بیان اینکه مدرسان و معلمان عقیدتی علاوه بر علم‌آموزی باید در بحث استحکام این علوم در قلب‌های مخاطبین کوشا باشند، عنوان کرد: جامعه امروز نیازمند آموزه‌های عقیدتی است و در این حوزه کتب علامه شهید مرتضی مطهری و آیت‌الله مصباح یزدی از غنی‌ترین منابع عقیدتی برای جوانان است.

شعبانی تصریح کرد: برخی از افراد در اوایل انقلاب موضع‌گیری‌های محکمی در دفاع از انقلاب داشتند، اما بعد از گذشت یک دهه تمام مواضع آنها تغییر کرد.

به گزارش تسنیم، در پایان این مراسم از مربیان عقیدتی و سیاسی ومتولیان فریضه امر به معروف تجلیل شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • عقیده سالم در افراد، جامعه سالم به دنبال دارد
  • خدمت ۱۳ میلیارد تومانی بسیج جامعه پزشکی به مناطق کم‌برخوردار کرمانشاه
  • کسورات حقوق دانشجو معلمان به میزان خدمات دریافتی می شود
  • ۱۳ میلیارد تومان خدمات ارائه شده توسط سازمان بسیج جامعه پزشکی
  • ۱۸ درصد جمعیت جامعه عشایری ایلام در شهرستان آبدانان زندگی می‌کنند
  • استمرار روند کاهشی تورم و قیمت ارز نیازمند مراقبت جدی است
  • فعالیت بیش از ۷۰ مرکز خدمات مشاوره‌ای در استان اردبیل
  • تأمین سلامت افراد مهم‌ترین رکن پیشرفت جامعه‌
  • خدمات رایگان مشاوره ای به آحاد جامعه
  • از چه سنی به بعد جزو افراد پیر محسوب می‌شویم؟